Naujosios Cult Beauty grožio dėžutės The Radiance Edit turinio apžvalga


     Labas.

       Šiandienos apžvalga apie naująją CultBeauty grožio dėžutę - The Radiance Edit.  CultBeauty kuriamos teminės grožio dėžutės visada patraukia mano dėmesį ne tik įdomiomis grožio priemonėmis, bet ir verte. Tiesa, jų kaina palyginus su kitomis grožio dėžutėmis nemaža, tačiau jose paprastai būna nemaža dalis pilno dydžio ir labai nepigių kosmetikos produktų. Tinklaraštyje esu aprašiusi keturias CultBeauty grožio dėžutes -   CultBeauty The Cult Conscious Edit (apžvalgą rasite čia ),   Cultbeauty More Glow dėžutę (apžvalgą rasite čia), CultBeauty The Eye Edit grožio dėžutę (apžvalgą galite rasti čia) ir vasarai skirtą The Sunshine Edit (apžvalgą rasite čia). Tris iš šių grožio dėžučių aš suspėjau įsigyti ir jos man labai patiko, o štai vasarai skirtą grožio dėžutę išpardavė vos per vieną dieną , jos nesuspėjau įsigyti, todėl seku CultBeauty naujienas, prenumeruoju naujienlaiškius ir laukiu naujų Beauty Box'ų. Šiandienos įrašas skirtas apžvelgti vienos iš naujųjų CultBeauty grožio dėžučių turiniui.  Labai įdomu, kokie produktai bus šioje dėžutėje ir ar ji bus verta kainos. Nusprendžiau, kad galbūt ne man vienai įdomios grožio dėžučių naujienos, todėl įspūdžiais dalinuosi ir su Jumis. Parašykite, ar Jums įdomios tokio tipo apžvalgos?
    Pradėsiu nuo CultBeauty grožio dėžutės, labiausiai patraukusios mano dėmesį - tai The Radiance Edit grožio dėžutė. Ji skirta pavargusiai, spindesį praradusiai veido odai.  Dėžutės kaina 42,55 euro, o deklaruojama vertė turėtų siekti beveik du šimtus eurų, skamba labai įspūdingai, tiesa?


 Žiūrime kartu, kas slepiasi dėžutės viduje. 


        Pirmasis labai įdomus  produktas iš The Nue Co - Topical C  - vitaminas C veidui. Tačiau tai nėra standartinis, skystos tekstūros vitamino C serumas veido odai, o miltelių pavidalo produktas. Vitaminas C yra labai naudingas mūsų odai, tačiau dažnai kosmetikos produktuose vitaminas C būna nestabilus, dėl saulės šviesos poveikio ar netinkamų laikymo sąlygų suyra. 


Topical C vitaminas C atkeliauja miltelių pavidalu, kurio sudėtyje : L -  askorbo rūgštis, grynasis vitaminas C sumaišytas kartu su augaliniu antioksidantu, vadinamu ferulo rūgštimi. Jie skatina kolageno gamybą ir kovoja su saulės daroma žala, be to, yra sustiprinti avižų ir alavijų  ekstraktais, kurie ramina ir gydo odą. Naudojant kasdien, galima tikėtis skaistesnės odos, sumažėjusios veido odos pigmentacijos. Miltelius galima maišyti su įprastai naudojamu veido kremu ar serumu, rekomenduojama naudoti rytais, tačiau galima ir vakarais. 

     Pilno dydžio produktas, 15 g., vertė - 56,90 euro ir įsigyti galima čia



     Antrasis produktas - 111 Skin Rose Gold  šviesinanti lakštinė veido kaukė. Kaukė skirta pavargusiai, spindesį praradusiai veido odai. Kaukės sudėtis papildyta damaskinių rožių, aukso dalelių ir argirelino kokteliu. 111 Skin kaukės labai nepigios, giriamos holivudo žvaigždžių ir jų grožio meistrų. Vienkartinės kaukės kaina labai nemaža - 24,80 euro ir įsigyti galima čia .


    Trečiasis grožio dėžutės produktas - ELEMIS Superfood AHA Glow  valomasis balzamas veidui. Šis sviestinis balzamas žada akimirksniu ištirpdyti makiažą, kitus nešvarumus nuo veido odos, suteikti spindesio. Produkto sudėtis papildyta moliūgų fermentais ir Acerola vyšnių ekstraktais, kuriuose gausu natūralių AHA rūgščių, kurios padės natūraliai pašviesinti veido odą, o mangų sviestas ir čija sėklų aliejus pamaitins ir padrėkins veido odą. Balzamas gali būti naudojamas kasdieninėje odos priežiūros rutinoje, kaip giliai valanti ir drėkinanti kaukė veidui arba kaip akių ir lūpų makiažo nuvalymo priemonė. 

    Kelioninio dydžio pakuotė (20 g.) (pilno dydžio pakuotė 90 g.), mėginuko vertė apie 8 eurai ir įsigyti galima čia



Ketvirtasis grožio dėžutės produktas - Shiseido Vital Perfection Uplifting & Firming Express Eye Mask paakių kaukė. Inovatyvi paakių kaukė, papildyta ReNeura Technology++™ technologija, retinoliu ir vitaminu E, skirta platesnei paakių zonai, turėtų padėti sumažinti tamsius ratilus, paburkimus paakių zonoje, sumažinti raukšleles, lėtinti senėjimo procesus. 
Labai įdomus produktas, būtų smalsu išmėginti, Shiseido kosmetika tikrai nepigi. Įsigyti galima čia. Vienos kaukės mėginuko vertė apie aštuoni eurai. 


Penktasis grožio dėžutės produktas - Dr. Dennis Gross Skincare Alpha Beta Extra Strenth Daily Peel eksfolijuojančių padelių rinkinys (3 vnt). Produkto sudėtyje esančios penkios alfa ir beta hidroksi rūgštys sujungiamos su stipriais, raukšles mažinančiais antioksidantais, kad vienu metu išlygintumėte ir patobulintumėte veido odą. Patentuotos dviejų pakopų pagalvėlės akimirksniu pagerina odos būklę, suteikia švytėjimo, padeda išlyginti odos tekstūrą, sumažinti pigmentaciją, mažina veido odos poras. 


Įdomus ir tikrai nepigus produktas. Atsiliepimai apie jį Cultbeauty labai neblogi, o ir kaina įspūdinga. Vienos pilnos pakuotės (30 vnt.) kaina siekia 98,30 euro. Mėginukų vertė apie 10 eurų ir įsigyti galima čia.


Šeštasis grožio dėžutės produktas - Glow Recipe Plump Plump Hyaluronic Cream drėkinantis veido kremas su hialiuronu. Pats įdomiausias The Radiance Edit grožio dėžutės produktas. Glow Recipe veido odos priežiūros produktai sulaukia daug pagyrų iš įvairių grožio blogerių. Tiesa, ši kosmetika nėra pigi ir vien šio kremo vertė siekia beveik visos dėžutės kainą. Plump Plump veido kremas turėtų būti malonios tekstūros, papildytas drėkikliais (hialiuronu ir peptidais), neapsunkti veido odos, drėkinti. Kremo aprašyme nurodyta, jog priemonė turėtų puikiai tikti mišriai (labai tikiuosi, kad ir riebiai veido odai). Džiugina ir tai, jog kremo pakuotė yra daugkartinio naudojimo (draugiškesnė aplinkai) ir jį pabaigus naudoti galima įsigyti kremo papildymą. 

Pilno dydžio produktas, kurio vertė 39,50 euro ir įsigyti galima čia .


Septintasis grožio dėžutės produktas - MUTHA No.1 Serumas, kelioninio dydžio pakuotė (15 ml.). Serumo sudėtis papildyta unikalia “MUTHALOAD™ Core Technology” (hialiurono rūgšties, ryžių peptidų ir kefirano junginys), kartu su itin efektyvia vitamino C forma. Serumas turėtų drėkinti odą, mažinti pigmentaciją, didinti kolageno gamybą, suteikti spindesio. CultBeauty šio serumo prekyboje nėra, tačiau  MUTHA   oficialiame kompanijos puslapyje kelioninio dydžio  serumo pakuotės (15 ml.) kaina siekia apie 70 eurų. 


Ir paskutinysis dėžutės produktas CultBeauty dvipusis veido rankšluostukas. Puikus pagalbininkas veido odos priežiūros rutinoje. Produkto CultBeauty atskirai įsigyti nėra galimybės, todėl jo vertės ir neskaičiuosiu. 


   Susumavus visus  Cult Beauty The Radiance Edit grožio dėžutėje išvardintus produktus, jų vertė apie du šimtus eurų. Dėžutėje net aštuoni, labai įdomūs ir tikrai nepigūs grožio produktai, iš kurių du pilno dydžio veido odos priežiūros produktai (kremas ir vitamino C milteliai), dvi labai nepigios kaukės, ir trys kelioninio dydžio kosmetikos produktai.  
 CultBeauty The Radiance Edit grožio dėžutę vertinu labai gerai. Jei ir Jūs norite save palepinti, o galbūt ieškote įdomios dovanos mamai, draugei ar sesei, - pirmyn prenumeruoti naujienlaiškį (nuorodą palieku čia), nes tikiu, kad CultBeauty The Radiance Edit  grožio dėžutė bus labai greitai išpirkta kaip ir The Sunshine Edit vasarai skirta grožio dėžutė.
Kaip Jums CultBeauty The Radiance Edit  grožio dėžutė? Verta dėmesio ir kainos? Gal planuojate įsigyti? Pasidalinkite savo nuomone komentaruose. Gal kurį iš dėžutėje esančių grožio produktų teko išbandyti? Pasidalinkite komentaruose. Ar tokio tipo apžvalgos Jums įdomios?

CultBeauty bus galima įsigyti ir kitas dvi grožio dėžutės versijas -  The Blemish Edit ir The Hydration Edit .  Apie CultBeauty The Blemish Edit grožio dėžutę galite pasiskaityti čia.


Apie CultBeauty The Hydrate Edit grožio dėžutę galite pasiskaityti čia .


Daugiau įrašų apie grožio dėžutes galite rasti čia 
(Nepamirškite paspausti Daugiau įrašų).






Dėkoju už laiką, skirtą apžvalgos skaitymui ir nepamirškite užsiprenumeruoti Sauletosapzvalgos tinklaraščio naujienlaiškio. 

Jeigu domitės kosmetikos naujienomis, naujais grožio produktais, kviečiu pasekti Sauletosapzvalgos Instagram paskyrą kur rasite daugiau apžvalgų apie
kosmetiką.


Komentarai