Naujosios Cult Beauty grožio dėžutės The Hydrate Edit turinio apžvalga

            Labas.

     Vakar dienos įraše apžvelgiau naujosios CultBeauty grožio dėžutės The Radiance Edit turinį (apžvalgą galite rasti čia). O šiandienos apžvalgą noriu skirti dar vienai CultBeauty grožio dėžutei - The Hydration Edit. Dėžutė skirta išsausėjusiai, dehidratuotai veido odai, joje esantys produktai turėtų suteikti veidui daugiau drėkinimo ir gyvybės. The Hydration Edit dėžutės kaina 42,55 euro, o joje esančių produktų vertė turėtų siekti apie 200 eurų. 

Žiūrime kartu, kas slepiasi dėžutės viduje. 

  Pirmasis labai įdomus  produktas iš The Nue Co - Topical C   veido odos serumas. Jo sudėtyje augalinės kilmės AHA rūgštys, odos drėgmę palaikančios medžiagos, augalų ekstraktai ir kofeinas, kurie suteiks odai drėgmės ir spindesio. Serumas tinka visiems odos tipams, net jautriai odai. 

Pilno dydžio produktas, 30 ml., vertė - 73,40 euro ir įsigyti galima čia

Antrasis produktas iš Jordan Samuel Skin The After Show Treatment veido odos prausiklis jautriai odai. Produktas turėtų tikti visiems odos tipams, gelio ir aliejaus formulė turėtų puikiai ištirpinti makiažą, kitus nešvarumus nuo veido odos. Prausiklio formulė papildyta antioksidantais, alyvuogių, vynuogių sėklų ir simondsijų aliejais, žaliosios arbatos, ramunėlių  ekstraktais ir alijošiumi, turėtų puikiai nuplauti veido odą ir jos nesausinti, tinka  ir jautriai veido odai.

Kelioninio dydžio produktas (30 ml.), vertė 14 eurų ir įsigyti galima čia .

Trečiasis produktas iš Dr. Barbara Sturm Skincare Face Cream veido kremas. Produktas turėtų puikiai drėkinti veido odą, suteikti spindesio. Kremo sudėtis papildyta portulakos ekstraktais, kitais antioksidantais, kurie drėkina, ramina odą, lėtina senėjimo procesus, apsaugo nuo laisvųjų radikalų poveikio. Be dirbtinių kvapiklių, parabenų, mineralinio aliejaus, turėtų tikti ir jautriai veido odai.

Kelioninio dydžio kremo pakuotė (20 ml.), vertė - 62,15 euro ir įsigyti galima čia. Pilno dydžio Face Cream veido kremo pakuotė (50 ml.) ir jo vertė iš tiesų įspūdinga - 152,50 euro. 

Ketvirtasis produktas iš The Seated Queen The Cold Cream daugiafunkcinis veido kremas - valomasis balzamas - kaukė veidui. Produkto sudėtis  veganiška,  papildyta ekologiškais ingredientais,  antioksidantais, apsaugos nuo laisvųjų radikalų poveikio, pamaitins, padrėkins veido odą. Produktas ne tik naudingas veido odai, tačiau veikia ir aromaterapiškai, turi lengvą, gaivų pačiulių, levandų, šalavijų, rožių, bergamotės kvapą. Galima naudoti kaip makiažo valiklį, prausiklį ar naktinę kaukę veidui.

Kelioninio dydžio pakuotė (30 ml.), vertė 24,86 euro ir įsigyti galima čia.

Penktasis produktas iš Fresh Skincare Floral Recovery Calming raminamoji veido kaukė. Kaukės sudėtis papildyta gėlių ekstraktais, kurie turėtų nuraminti, atkurti veido odą, sumažinti paraudimus, suvienodinti veido odos spalvą ir sumažinti veido odos tekstūrą. Veido kaukės sudėtyje pasiflorų aliejus ir rugiagėlių vanduo, kurie ramina odą, vyšnių žiedų ir bijūnų ekstraktai, odą šviesinantis vitaminas C ir skvalenas. 

Kelioninio dydžio pakuotė (15 ml.), vertė apie 8 eurai ir įsigyti galima čia.

Šeštasis produktas iš Omorovicza Queen Essence esencija toneris veido odai. Tonikas turėtų atgaivinti, drėkinti odą, paruošti ją tolimesniems veido odos priežiūros žingsniams. Esencijos sudėtis papildyta hialiuronu, antioksidantais, turėtų padėti apsaugoti odą nuo žalingo taršos poveikio. Sudėtyje esantys augalų ekstraktai turi gydomąjį poveikį, suteikia veido odai spindesio, nuramina, apsaugo nuo priešlaikinio senėjimo. 

Kelioninio dydžio pakuotė (30 ml.), vertė apie 25 eurai ir įsigyti galima čia.

Ir paskutinysis septintasis  dėžutės produktas CultBeauty dvipusis veido rankšluostukas. Puikus pagalbininkas veido odos priežiūros rutinoje. Produkto CultBeauty atskirai įsigyti nėra galimybės, todėl jo vertės ir neskaičiuosiu. 

Susumavus visus  Cult Beauty The Hydrate Edit grožio dėžutėje išvardintus produktus, jų vertė apie du šimtus eurų. Dėžutėje net septyni, labai įdomūs ir tikrai nepigūs grožio produktai, iš kurių vienas pilno dydžio veido odos serumas, prausiklis, veido kremas, daugiafunkcinis balzamas, veido kaukė ir toneris. Visa veido odos priežiūros rutina vienoje dėžutėje. Labai įdomūs ir tikrai nepigūs prekių ženklai, kelioninio dydžio pakuotės nėra visai mažos, puiki galimybė išbandyti naujos kosmetikos už patrauklią kainą. 

CultBeauty The Hydrate Edit grožio dėžutę vertinu labai gerai. Jei ir Jūs norite save palepinti, o galbūt ieškote įdomios dovanos mamai, draugei ar sesei, - pirmyn prenumeruoti naujienlaiškį (nuorodą palieku čia), nes tikiu, kad CultBeauty The Hydrate Edit  grožio dėžutė bus labai greitai išpirkta kaip ir kitos CultBeauty grožio dėžutės. 
Kaip Jums CultBeauty The Hydrate Edit  grožio dėžutė? Verta dėmesio ir kainos? Gal planuojate įsigyti? Pasidalinkite savo nuomone komentaruose. Gal kurį iš dėžutėje esančių grožio produktų teko išbandyti? Pasidalinkite komentaruose. Ar tokio tipo apžvalgos Jums įdomios?

CultBeauty bus galima įsigyti ir kitas dvi grožio dėžutės versijas. Apie CultBeauty The Radiance Edit  grožio dėžutę galite pasiskaityti čia, o apie The Blemish Edit  grožio dėžutę plačiau galite skaityti čia .


Daugiau įrašų apie grožio dėžutes galite rasti čia 
(Nepamirškite paspausti Daugiau įrašų).




Dėkoju už laiką, skirtą apžvalgos skaitymui ir nepamirškite užsiprenumeruoti Sauletosapzvalgos tinklaraščio naujienlaiškio. 

Jeigu domitės kosmetikos naujienomis, naujais grožio produktais, kviečiu pasekti Sauletosapzvalgos Instagram paskyrą kur rasite daugiau apžvalgų apie
kosmetiką.



Komentarai