Naujosios Cult Beauty grožio dėžutės The Blemish Edit turinio apžvalga

         Labas.

     Šiandienos apžvalgą noriu skirti paskutinei  CultBeauty grožio dėžutei - The Blemish Edit. Jau spėjau apžvelgti kitų dviejų naujųjų Cultbeauty grožio dėžučių turinį (The Radiance Edit apžvalgą rasite čia ir The Hydrate Edit apžvalgą rasite čia). Dėžutė skirta probleminei, į bėrimus linkusiai veido odai, joje esantys produktai turėtų raminti odą, mažinti bėrimus, detoksikuoti. The Blemish Edit dėžutės kaina 42,55 euro, o joje esančių produktų vertė turėtų siekti apie 160 eurų. 

Žiūrime kartu, kas slepiasi dėžutės viduje. 

Pirmasis labai įdomus  produktas iš Dr. Jart + Cicapair Tiger Grass Colour Correcting Treatment  veido odos spalvą ir netobulus paslepiantis kremas veidui. Veido kremas ne tik padrėkina veido odą, tačiau išlygina odos spalvą, mažina tekstūrą, neutralizuoja raudonį, apsaugo nuo žalingo aplinkos poveikio. Kremo sudėtis papildyta tigrinės žolės, aviečių lapų ekstraktais, pantenoliu, ramina uždegimus, mažina raudonį. 

Kelioninio dydžio pakuotė (15 ml.), vertė - 18 eurų ir įsigyti galima čia.

Antrasis produktas iš Face Gym Cheat Mask kaukė veidui. Naktinė veido kaukė, kurios sudėtis papildyta trijų rūšių AHA rūgštimis - 7 proc. pieno rūgštis, 2,5 proc. gintaro rūgštis ir succinic rūgštis. Rūgščių kompleksas padeda pašalinti negyvas odos ląsteles, mažina užsikimšusias poras, bėrimus. Kremo sudėtyje esantys biofermentai padeda subalansuoti odos riebalų išsiskyrimą, azijinės centelės ekstraktas ramina odą, drėkina, mažina sudirgimus. 

Kelioninio dydžio pakuotė (15 ml.), vertė - 22,60 euro ir įsigyti galima čia.

Trečiasis produktas iš Odacite Bl+C Black Cumin and Cajeput Pimples Serum Concentrate koncentruotas serumas veidui, skirtas riebiai, mišriai ir probleminei veido odai. Šį produktą buvau gavusi Cult Beauty Good'y Bag'e (apžvalgą galite rasti čia). Serumo pakuotė atrodo visai maža (vos 5 ml.), tačiau tai labai koncentruotas produktas. Serumą esu aprašiusi viename iš tinklaraščio įrašų (nuorodą palieku čia). 


Pilno dydžio pakuotė (5 ml.), vertė - 36,10 euro ir įsigyti galima čia.

Ketvirtasis produktas iš Paula's Choise Skin Perfecting 2% BHA Liquid Exfoliant veido odos šveitiklis. Produktas idealus riebiai, mišriai ar į bėrimus linkusiai veido odai. Šveitiklio sudėtis papildyta salicilo rūgštimi, kuri padeda pašalinti veido odos nešvarumus tiek nuo odos paviršiaus, tiek iš veido odos porų. Šveitiklis ne tik padeda pašalinti negyvas odos ląsteles, bet ir veikia priešuždegimiškai, ramina sudirgusią veido odą. Šveitiklio formulė skysta, todėl patogi naudoti , galima rinktis kelioninio arba pilno dydžio pakuotę.

Kelioninio dydžio pakuotė (30 ml.), vertė - 12 eurų ir įsigyti galima čia.

Penktasis produktas iš Mario Badescu Acne Facial Cleanser prausiklis veido odai. Produktas skirtas probleminei, mišriai ar riebiai veido odai, puikiai pašalina visus veido nešvarumus, makiažo likučius, ramina sudirgusią odą.  Prausiklio sudėtis papildyta salicilo rūgštimi, kuri pašalina visus veido odos nešvarumus, giliai valo probleminę ir į spuogelius linkusią veido odą. 

Kelioninio dydžio pakuotė (59 ml.), vertė - 8,90 euro ir įsigyti galima čia.

Šeštasis produktas iš PAI Skincare Carbon Star Detoxifying Overnight Face Oil valomasis ir detoksikuojantis aliejus veidui.  Produktas skirtas probleminei, mišriai ar riebiai veido odai. Aliejaus sudėtyje esantis ekologiškas juodųjų kmynų aliejus padeda išvalyti veido odos poras, veikia antibakteriškai, mažina uždegimus, o sudėtyje esantys anglies milteliai padeda sugerti odos riebalų perteklių. Aliejus veganiškas, sertifikuota COSMOS patvirtina ekologiška formulė.

Kelioninio dydžio pakuotė (10 ml.), vertė - 31,10 euro ir įsigyti galima čia.

Septintasis produktas iš Sunday Riley Deluxe U.F.O Ultra-Clarifying Face Oil valomasis veido aliejus. Skirtas riebiai, mišriai ir probleminei veido odai, sudėtis papildyta salicilo rūgštimi. Produktas ne tik padeda kovoti su inkštirais, bet ir šviesina veido odą, mažina veido odos tekstūrą, ramina uždegimus ir paraudimus.

Nedidelio, taip vadinamo Deluxe size dydžio mėginukas (5 ml.), vertė apie 12 eurų ir įsigyti galima čia.

Aštuntasis produktas iš ZITSTICKA Full Size Goo Getter Spot Clarifying Dots odos bėrimus, spuogelius mažinantys pleistriukai. Itin diskretiški ir nepastebimi, gerai priglunda prie odos, padeda spuogeliams ir bėrimams greičiau sugyti. Pleistriukų sudėtis papildyta salicilo rūgštimi, kuri padeda pašalinti nešvarumus iš užsikimšusių porų, niacinamidu, kuris ramina paraudimus, sudirginimus, suvienodina odos atspalvį, arbatmedžiu, kuris veikia priešuždegimiškai ir vitaminu C. 


Pilno dydžio pakuotė (36 vnt.), vertė 18,30 euro ir įsigyti galima čia .

Ir paskutinysis devintasis dėžutės produktas CultBeauty dvipusis veido rankšluostukas. Puikus pagalbininkas veido odos priežiūros rutinoje. Produkto CultBeauty atskirai įsigyti nėra galimybės, todėl jo vertės ir neskaičiuosiu. 

Susumavus visus  Cult Beauty The Blemish Edit grožio dėžutėje išvardintus produktus, jų vertė siekia apie 160 eurų (be rankšluostuko vertės). Dėžutėje net devyni, labai įdomūs ir tikrai nepigūs grožio produktai, iš kurių du pilno dydžio produktai (serumas veidui ir pleistriukai), 5 kelioninio dydžio produktai(prausiklis, šveitiklis, kaukė, ir du daugiafunkciniai aliejai). Visa veido odos priežiūros rutina vienoje dėžutėje. Labai įdomūs ir tikrai nepigūs prekių ženklai, kelioninio dydžio pakuotės nėra visai mažos, puiki galimybė išbandyti naujos kosmetikos už patrauklią kainą.

CultBeauty The Blemish Edit grožio dėžutę vertinu labai gerai. Jei ir Jūs norite save palepinti, o galbūt ieškote įdomios dovanos sau, draugei ar sesei, - pirmyn prenumeruoti naujienlaiškį (nuorodą palieku čia), nes tikiu, kad CultBeauty The Blemish Edit grožio dėžutė bus labai greitai išpirkta kaip ir kitos CultBeauty grožio dėžutės.

Kaip Jums CultBeauty The Blemish Edit grožio dėžutė? Verta dėmesio ir kainos? Gal planuojate įsigyti? Pasidalinkite savo nuomone komentaruose. Gal kurį iš dėžutėje esančių grožio produktų teko išbandyti? Pasidalinkite komentaruose. Ar tokio tipo apžvalgos Jums įdomios?


CultBeauty bus galima įsigyti ir dar dvi naujas  grožio dėžutes. Apie CultBeauty The Radiance Edit grožio dėžutę galite pasiskaityti čia.


Apie CultBeauty The Hydrate Edit galite pasiskaityti čia . 
Daugiau įrašų apie grožio dėžutes galite rasti čia
(Nepamirškite paspausti Daugiau įrašų).




Dėkoju už laiką, skirtą apžvalgos skaitymui ir nepamirškite užsiprenumeruoti Sauletosapzvalgos tinklaraščio naujienlaiškio.

Jeigu domitės kosmetikos naujienomis, naujais grožio produktais, kviečiu pasekti Sauletosapzvalgos Instagram paskyrą kur rasite daugiau apžvalgų apie
kosmetiką.

Komentarai