CULTBEAUTY pirkiniai ir naujasis Goody Bag - ar buvo verta?

        Labas.

       Šiandien dalinuosi su Jumis naujausiais savo  Cult Beauty pirkiniais. Taip pat pasinaudojau proga ir įsigijau ne tik  jau senai norėtų kosmetikos priemonių, o ir gavau naująjį Cult Beauty išleistą GoodyBag'ą, kurio deklaruojama vertė siekia apie 270 svarų. Išleidau tikrai nemažą  sumą pinigų, todėl sau pasižadėjau jog porą mėnesių kosmetikos nebepirksiu. Palinkėkit man sekmės, tikiuosi pažado sau pavyks nesulaužyti. 😁

     Charlotte Tilbury kosmetika giriama didžiųjų grožio blogerių ir ne tik jų. Jau senai norėjau išmėginti Charlotte Tilbury kosmetikos produktų ir pati įvertinti, ar jie verti savo kainos ir nėra veltui giriami. Tuo pačiu ir savo bloge  pasidalinti savo nuomone ir įspūdžiais. Norų sąraše turėjau keletą priemonių. Vieninteliai Charlotte produktai kurie,  mano manymu, nėra verti savo kainos - akių šešėliai.  Ypač tie, kurie  sudaryti iš vos keturių akių šešėlių. Labiausiai norėjau išmėginti priemones veidui. Kokia Jūsų nuomonė apie Charlotte Tilbury kosmetiką? Ar verta savo kainos?

     Labiausiai norėjau įsigyti žymiąją Charlotte Tilbury presuotą pudrą veidui - Charlotte Tilbury Airbrush Flawless Finish Powder. Ši pudra yra giriama daugelio grožio blogerių.  Turėtų ne tik užtvirtinti makiažą, matizuoti, bet ir suteikti veido odai tarsi filtro efektą - paslėpti poras bei suvienodinti veido odos tekstūrą.

      Apie Charlotte Tilbury produktų įpakavimą kalba daugelis grožio blogerių. Visos jos kuriamos pakuotės atrodo labai gražiai , dekoruotos auksinės spalvos detalėmis. 

        Charlotte Tilbury Airbrush Flawless Finish Powder pudra atkeliauja tamsiai rudos spalvos pakuotėje. Ant įpakavimo pateikiama trumpa informacija apie produktą. 

      Pudros kiekis nedidelis,  vos 8 gramai. Produktas pagamintas Italijoje,  galioja 30 mėnesių nuo atidarymo. Kaina iš tiesų nemaža - 35 £ (apie 40 €). 

           Charlotte Tilbury Airbrush Flawless Finish Powder pudrą galima rinktis iš 4 atspalvių, aš išsirinkau pačią šviesiausią spalvą - Fair

    Dengiant pudrą ant odos jaučiasi, jog ji yra itin smulkaus malimo. Spalvos ant odos beveik nepersiduoda, tačiau pati pudra labai stipriai matizuoja odą,  gražiai išlygina odos tekstūrą, sumažina porų matomumą. Kol kas pudrą bandžiau vos porą kartų, pirminis įspūdis visai neblogas, tačiau bandysiu naudoti ilgiau, kad susidaryčiau tvirtą nuomonę: vertas kainos ar vis tik ne. Apžvalga būtinai pasidalinsiu tinklaraštyje.

      Antrasis įsigytas produktas iš Charlotte Tilbury - žymusis Magic Vanish spalvos korektorius.  Jis turėtų padėti paslėpti patamsėjusius paakius, neutraluzuoti visus paakių odos netobulumus. 

     Produktas atkeliauja identiškoje tamsiai rudos spalvos pakuotėje. Ant įpakavimo pateikiama informacija apie priemonę.

         Korektoriaus pakuotė man pasirodė labai maža ir kiekis nėra didelis  - vos 2,5 g. Produktas galioja 18 mėnesių nuo atidarymo, pagamintas Italijoje. Kaina nėra maža - 24 £ (apie 27 €).

     Aš išsirinkau pačią šviesiausią spalvą - Fair. Ši spalva yra persikinio atspalvio, todėl turėtų gerai užmaskuoti patamsėjusius paakius. Kiekis tikrai mažokas, bet aprašyme nurodyta,  jog korektorius yra itin skalsus ir jo reikia itin mažo kiekio.

          Korektoriaus tekstūra man pasirodė įdomi: nėra toks kreminis, o pačioje pakuotėje atrodo kaip presuota pudra. Tačiau pabandžiusi korektorių ant odos nustebau, nes jis  ne tik itin pigmentuotas, kreminis, gražiai dengiasi ant odos, paslepia paakių patamsėjimus ir atrodo natūraliai. Pirminis įspūdis labai neblogas, o išsamia apžvalga būtinai  pasidalinsiu panaudojusi priemonę ilgiau.

      Trečiasis produktas iš Charlotte Tilbury - naujasis Pillow Talk Push Up Lashes tušas blakstienoms.  Šio produkto įsigyti neplanavau, kiek žinau jis prekyboje pasirodė labai nesenai. Tačiau norėjau įsigyti ir išmėginti kokį nors naują tušą blakstienoms.  

        Charlotte Tilbury  Pillow Talk Push Up Lashes tušą blakstienoms galima rinktis iš dviejų dydžių - pilno ir Travel size. Man patinka, kai kompanijos suteikia galimybę įsigyti ir išmėginti mažesnio dydžio produktą ir įvertinti ar jis vertas savo kainos ir tik tuomet investuoti į pilno dydžio pakuotę. Charlotte Tilbury  Pillow Talk Push Up Lashes tušas atkeliauja pakuotėje, kuri man primena žymųjį Too Faced Better Than Sex tušą blakstienoms.

    Blakstienų tušo kiekis 4 ml., tušas galioja 6 mėnesius nuo atidarymo ir pagamintas Italijoje. Travel size dydžio pakuitės kaina 12 £ (apie 15 €), o pilno dydžio tušas - 23 £.

     Charlotte Tilbury  Pillow Talk Push Up Lashes  tušo blakstienoms pakuotė man patiko, neutralios spalvos su kompanijos logotipu bei auksinės spalvos kamšteliu. Pakuotė jaučiasi kiek sunkoka,  todėl neatrodo pigi. Tušo šepetėlis gana standartinis, silikoninis. Tušo dar nenoriu pradaryti, šiuo metu dar naudoju savo taip mylimą Too Faced Better Than Sex tušą, todėl įspūdžiais apie naująjį Charlotte Tilbury tušą pasidalinsiu vėliau. 

    Ketvirtasis produktas, dėl kurio labai dvejojau (verta ar ne) - Hourglass Ambient Lighting Palette - švytėjimo suteikiančių pudrų rinkinys. Šios paletės kaina - 61 £, todėl ilgai dvejojau ar verta investuoti.  

          Produktas atkeliauja paprastoje, bet gražiai atrodančioje tamsiai rudos spalvos, veidrodiniame įpakavime. Ant jo pateikiama trumpa informacija apie paletę.

     Pati paletė atrodo itin gražiai, tikrai kaip High End Makeup produktas. Tačiau pakuotė nėra sunki (kaip tikėjausi), pagaminta iš tvirto plastiko,  tvirtu užspaudžiamu uždarymu.  Paletė sudaryta iš trijų skirtingų Baked tipo pudrų (3×3,3 g.). Paletė pagaminta  Italijoje  ir galioja 12 mėnesių nuo atidarymo.

    Tikėjausi, jog paletė bus šiek tiek didesnė, todėl kiek nusivyliau pamačiusi viduje esančias pudras. Tačiau paletės aprašyme akcentuota,  jog tai yra itin smulkaus malimo pudros, kurios turėtų naudotis taupiai.  Paletėje yra trijų skirtingų atspalvių pudros Dim Light, Incandescent Strobe Light, Radiant Light. Pudras galima naudoti kaip paskutinį akcentą makiaže arba norint suteikti odai švytėjimo. Spalvas galima dengti atskirai arba maišyti tarpusavyje.

     Išsamia paletės apžvalga ir ar ji tikrai verta kainos pasidalinsiu viename iš blogo įrašų.  Iš pirmo žvilgsnio pačios pudris tekstūra tikrai nustebino - itin švelni, smulki ir beveik nesijaučia ant odos. 

     Kiti du Cultbeauty pirkiniai, skirti veido odai. Labai norėjau išmėginti žymiuosius The Inkey List produktus. Išsirinkau du: Hyaluronic Acid Serum ( 5,99 £) ir Peptide Moisturiser (14,99 £). Apžvalgomis būtinai pasidalinsiu viename iš blogo įrašų. O gal Jūs bandėte The Inkey List produktus, kokie Jūsų įspūdžiai?

     Perkant Cult Beauty už 150 £ sumą dovanų gavau Cult Beauty GoodyBag'ą - 20 pilno ir Travel size kosmetikos rinkinį.  Jau senai laukiau kol pasirodys naujasis Cult Beauty GoodyBag'as ir pasižiūrėjusi kas šį kartą yra jo viduje, nusprendžiau paišlaidauti. Deklaruojama GoodyBag'o vertė - 270 £, todėl tikrai verta dėmesio. Ne tik įsigijau senai norėtas kosmetikos priemones, bet ir gavau dovanų. Kaip Jums atrodo tie GoodyBag'ai verti dėmesio ar nelabai?

     GoodyBag'as atrodo kaip paprastas maišelis, su užtrauktuku. Nieko ypatingo, nors gal kur ir galima panaudoti.

     Na o štai maišelio turinys mane tikrai nudžiugino. Jaučiausi kaip per Kalėdas gavusi dovanų (tik kosmetikos mylėtojos nane supras ☺). Šį kartą GoodyBag'e dekoratyvinės kosmetikos buvo mažai, bet daugiau įdomesnių veido, kūno ir keletas plaukų priežiūros priemonių ir netgi nedidelis, kelioninio dydžio Zoeva šepetėlių rinkinys. Dekoratyvinės kosmetikos turiu ir taip daugiau negu reikia, o štai išmėginti naujų, brendinių kompanijų produktų - labai įdomu. 

   Cult Beauty GoodyBag'e radau vos du dekoratyvinės kosmetikos produktus (bet tikrai labai įdomius). 

             Pirmasis ir labiausiai nudžiuginęs -  Natasha Denona mažesnio dydžio (tačiau ne mini, 5×2,5 g.) akių šešėlių paletė Nr. 5 (labai neutralių,  žemiškų spalvų). Paletės vertė 41 £ (apie 46 €). 

       Antrasis dekoratyvinės kosmetikos produktas - žymusis Nars Powermatte skystas lūpdažis nedidelio,  Travel size dydžio pakuotėje (pilnas dydis 5,5 ml., Travel size - 2  ml. ). Pilno dydžio lūpų dažų kaina - 23 £ . Mini dydžio vertė apie 10 £.


      Lūpų dažai - ryškios, raudonos spalvos. Nars kosmetikos dar neteko bandyti, todėl labai įdomu.


    Trečiasis mane labai nudžiuginęs - Zoeva kelioninio dydžio šepetėlių rinkinys.



Cult Beauty Goody Bag'e radau du plaukų priežiūros produktus.

Pirmasis, pilno dydžio produktas, kompanijos Innersence drėkinanti kaukė plaukams. Kiekis 118 ml. Kaukė skirta atgaivinti ir drėkinti sausus, pažeistus plaukus. Kaina 28 £.



         Antrasis plaukų priežiūros produktas, kultinis Briogeo Don't Despair, Repair! Gilaus maitinimo kondicionierius - kaukė plaukams. Kelioninio dydžio pakuotė, 30 ml., 8,50 £.




Dar dvi priemonės, skirtos kūnui ir daugkartinio naudojimo  vatos padeliai.

       Molton Brown dušo želė, kelioninio dydžio pakuotė, 100 ml. Kvapas intensyvus, truputį primena vyrišką dušo gelį. Šios kompanijos dušo geliai jau ne kartą buvo ir Lookfantastic grožio dėžutėse. Manęs jos nesužavėjo, nieko stebuklingo, intensyviai parfumuotos ir sudėtys tikrai neblizga.



      Dar vienas kelioninio dydžio produktas  - MALIN + GOETZ Bergamot dezodorantas. Kiekis nedidelis,  5,1 g. Pilno dydžio pakuotė - 28 g., kaina siekia 12 £. Mėginuko vertė apie 2 £.




Daugkartinio naudojimo lapeliai iš Cult Beauty linijos. Puiki alternatyva vienkartiniams vatos padeliams ir puiki galimybė tausoti aplinką. Jei pirkčiau pati, vis tik rinkčiausi baltos spalvos, o ne juodus.



Kiti Cult Beauty GoodyBag'e rasti produktai skirti veido odos priežiūrai.

Sand & Sky Australian Pink Clay poras mažinanti ir detoksikuojanti veido kaukė. Nedidelio, kelioninio dydžio pakuotė 13 g. Pilno dydžio pakuotė - 60 g., kaina - 41,90 £. Mėginuko vertė apie 9 £.



Žymusis Charlotte Tilbury Magic Cream.  Nedidelio dydžio, 5 ml. mėginukas. Pilno dydžio pakuotė - 50 ml. ir kaina iš tiesų nemaža - 75 £. Mėginuko vertė apie 7,50  £.




         Augustinus Bader kompanijos man neteko girdėti. Pasirodo šios kompanijos produktai pasižymi tikrai nemažomis kainomis. Pino dydžio šio kremo pakuotės (50 ml.) kaina net 205 £. Mėginuko vertė apie 28,70 £.




it cosmetics kompanijos produktų man bandyti dar neteko, todėl bus įdomu išbandyti it cosmetics Confidence in your Beauty Sleep Night Cream - naktinį veido kremą. Tiesa, kiekis nėra didelis, vos 7 ml. Pilno dydžio pakuotė 60 ml., jos kaina 43 £ . Mėginuko vertė apie 5  £.





              Dar vienas mane nudžiuginęs pilno dydžio produktas iš Odacite Black Cumin Cajeput veido serumas. Produkto kiekis vos 5 ml., kaina - 32 £. Serumas skirtas probleminei veido odai, turėtų padėti sumažinti spuogelius, poras.




           Dar vienas mėginuko dydžio kremas veidui iš kompanijos Algenist GENIUS Collagen Calming Relief. Pilno dydžio pakuotė - 40 ml., kaina 55 £. Mėginuko vertė apie 11  £.




                   Caudalie Vinopure Clear Skin Purifying Toner yra vienas iš kultinių kompanijos produktų. Pilno dydžio pakuotė 200 ml., kaina - 18 £. Mėginuko vertė apie 4,50   £.



                   Dar vienas populiarus produktas iš kompanijos Pai Skincare Light Work Rosehip Cleansing Oil - aliejinis veido prausiklis. Mėginuko dydžio pakuotė, 28 ml., vertė - 13,50 £.





                                      REN Skincare produktų taip pat dažnai būna ir Lookfantastic grožio dėžutėse. Šį Evercalm Overnight Recovery Balm jau esu bandžiusi, man jis patiko, todėl mielai sunaudosiu. Pilno dydžio pakuotė - 30 m., kaina - 40 £. Mėginuko vertė apie 6   £.



                         Cult Beauty Goody Bag'e radau tris, labai populiarias veido kaukes. Pirmoji iš visai naujo Huda Beauty kūrėjos prekės ženklo Wishful Chin Lift Sculpting Sheet Mask - veidą formuojanti  veido kaukė. Man ši kaukė pasirodė visiška nesąmonė, tikrai netikiu, kad tokia vienkartinė kaukė gali būti efektyvi. Bet bus įdomu pačiai išmėginti, tačiau tokios kaukės pati nepirkčiau. Kaukės kaina - 8 £.



Dar viena kaukė iš 111 Skin Sub-Zero De-Puffing Energy Facial Mask - turėtų akimirksiu sumažinti veido odos paburkimus, energizuoti, pašalinti nuovargio požymius, Aprašymas žada stebuklus, o ir kaina už kaukę didelė - 20 £, bus įdomu išbandyti.




Paskutinioji veido kaukė iš kompanijos Patchology FlashMasque Hydrate 5 Minute Sheet Mask - greito poveikio, itin drėkinanti veido kaukė. Kaukės kaina - 8 £.



Cult Beauty Goody Bag'e rastų kosmetikos priemonių deklaruojama vertė - 270 £ . Mano paskaičiavimu bendra vertė siekia apie 280 £. Šiame Goody Bag' e dekoratyvinės kosmetikos labai mažai, tačiau radau daug įdomių kitų kosmetikos priemonių. Mano nuomone, šis Goody Bag'as tikrai vertas dėmesio. 


O kokia Jūsų nuomonė? Ar verta? Būtinai lauksiu Jūsų atsiliepimų. Ir galbūt norite išsamios kurio nors mano paminėto produkto apžvalgos? Rašykit, būtinai pasidalinsiu savo įspūdžiais.

Dėkoju už skirtą laiką mano blogo skaitymui. 

Nepamirškite užsukti į mano Instagram   paskyrą, 

kur dalinuosi įrašais apie kosmetiką ir ne tik. :)





Komentarai