CultBeauty The Cult Conscious Edit grožio dėžutės apžvalga

    Labas. 

   Šiandienos apžvalga apie naująją CultBeauty grožio dėžutę - The Cult Conscious Edit. Vos pamačiusi pirmąsias šios dėžutės nuotraukas Instagrame įtraukiau ją į savo CultBeauty Wish list'ą. CultBeauty kuriamos teminės grožio dėžutės visada patraukia mano dėmesį ne tik įdomiomis grožio priemonėmis, bet ir verte. Tiesa, jų kaina palyginus su kitomis grožio dėžutėmis nemaža, tačiau jose paprastai būna nemaža dalis pilno dydžio ir labai nepigių kosmetikos produktų. Tinklaraštyje esu aprašiusi tris CultBeauty grožio dėžutes - Cultbeauty More Glow dėžutę (apžvalgą rasite čia), CultBeauty The Eye Edit grožio dėžutę (apžvalgą galite rasti čia) ir vasarai skirtą The Sunshine Edit (apžvalgą rasite čia). Dvi iš šių grožio dėžučių aš suspėjau įsigyti ir jos man labai patiko, o štai vasarai skirtą grožio dėžutę išpardavė vos per vieną dieną , jos nesuspėjau įsigyti,   todėl visada seku CultBeauty naujienas, prenumeruoju naujienlaiškius ir laukiu naujų Beauty Box'ų. Šiandienos įrašas skirtas apžvelgti naujosios  grožio dėžutės turinį. Man pačiai labai įdomu, kokie produktai bus šioje dėžutėje ir ar ji verta savo kainos. Nusprendžiau kad galbūt ne man vienai įdomios grožio dėžučių naujienos, todėl įspūdžiais dalinuosi ir su Jumis. Parašykite, ar Jums įdomios tokio tipo apžvalgos?


      CultBeauty The Cult Conscious Edit  grožio dėžutėje galima rasti net 9 kosmetikos produktus: 5 pilno dydžio ir 3 kelioninio dydžio ir vienas Deluxe dydžio miniukas. Dėžutės kaina siekia 30 svarų  (34,50 €, o deklaruojama vertė net 185 €) . Bus įdomu patikrinti, ar tikrai vertė atitinka deklaruojamą sumą. Taigi, žiūrim kartu, kas slepiasi dėžutės viduje. 

     The Cult Conscious Edit  dėžutės dizainas paprastas, truputį primena CultBeauty The Eye Edit grožio dėžutę,  tačiau  šios dėžutės būna labai tvirtos ir kokybiškos. Jas galima drąsiai panaudoti dar kartą - dovanoms pakuoti ar tiesiog kaip dėžutę visokioms smulkmenoms susidėlioti.

   Dėžutės aprašyme nurodyta, jog The Cult Conscious Edit leis susipažinti su prekės ženklais, kuriančiais inovatyvius ir įdomius grožio produktus. 

     Pirmasis nedidelio, kelioninio dydžio produktas iš Coco & Eve  - Bali Buffing Sugar - kūno šveitiklis, papildytas drakonų vaisių ir ličių ekstraktais. Šveitiklio sudėtis papildyta ingredientais iš Balio, puikiai pašalina negyvas odos ląsteles, gerina kraujotaką, minkština ir lygina odą, padeda sumažinti strijas, mažina celiulitą, kvepia atogrąžų atostogomis. Šveitiklio sudėtis papildyta vulkanine pemza, kokosų ekstraktu ir kokosų aliejumi. Puikiai paruošia odą įdegiui, veganiškas, netestuotas ant gyvūnų. Coco & Eve kosmetikos produktų aš nesu bandžiusi, teko girdėti apie kompanijos kuriames kaukes plaukams, kurios tikrai populiarios ir giriamos grožio blogerių. 

    Kelioninio dydžio pakuotė, 60 ml. Pilnas dydis - 240 ml., kaina - 39,40 €, mėginuko vertė apie 10 €.

        Antrasis pilno dydžio produktas iš man visai negirdėto Decree  prekės ženklo - SOS Revitalising Mask - prabangi, inovatyvi, intensyviai maitinanti veido kaukė. Kaukė turėtų padėti nuraminti, atgaivinti, pašviesinti veido odą, sudėtis papildyta rožių ekstraktais, antioksidantais, hialiuronu, šilko aminorūgštimis, puiki SOS procedūra veido odai. 


      Pilno dydžio, vienkartinė lakštinė kaukė veidui, kurios vertė net 22,60 euro. 

      Trečiasis pilno dydžio produktas iš man taip pat negirdėto Larry King Hair Care  prekės ženklo - Good Life Shampoo - gero gyvenimo šampūnas plaukams, kuris turėtų ne tik švariai išplauti plaukus, bet ir drėkinti, apsaugoti nuo žalingų saulės spindulių, padėti išsaugoti dažytų plaukų spalvą. Šampūno sudėtis papildyta žaliosios arbatos ekstraktais, biotinu, keratinu, vitaminu B5.


     Pilno dydžio Refill  papildymo  pakuotė (kiekis 180 ml.) , vertė - 23,70 euro. 

     Ketvirtasis pilno dydžio dekoratyvinės kosmetikos  produktas iš man vėl  negirdėto La Bouche Rouge Paris   prekės ženklo - Le Serum Noir - tušas blakstienoms. Labai įdomi ir inovatyvi stiklinė blakstienų tušo pakuotė, kuri yra 100 procentų perdirbama. Tušas blakstienoms turėtų ne tik suteikti blakstienoms apimties, ilginti, užriesti, bet tuo pačiu ir veikti kaip serumas. Tušo sudėtis papildyta karnaubo vašku, simondsijų aliejumi, kuris maitina blakstienas ir skatina jų augimą. Blakstienų tušo aplikatorius pagamintas iš augalinio pluošto, įdomaus, nestandartinio dizaino, sukurtas taip, kad pailgintų, suteiktų apimties ir tankumo jų nesulipindamas. 

   Prisipažinsiu, produktas man pasirodė labai labai įdomus, pati pakuotė atrodo  nestandartiškai, stilingai, o ir  šepetėlis įdomios formos: 


     Pilno dydžio pakuotė (kiekis 6 g.) , vertė - 39 eurai ir vien šio tušo vertė viršija visos dėžutės kainą. 

   Penktasis pilno dydžio produktas iš man labai įdomaus   Honest Beauty  prekės ženklo - Gentle Gel Cleanser - švelnus prausiklis veidui. Honest Beauty įkūrėja aktorė Jessica Alba, kurianti produktus, kuriais galima pasitikėti. Produktai yra paprasti, saugūs naudoti, tuo pačiu ir veiksmingi. Prausiklis švelniai prausia veido odą, gaivina, nesausina, tinka visų tipų odai, net ir jautriai, jo sudėtis papildyta raminančiais medetkų ir ramunėlių  ekstraktais. 


          Pilno dydžio  pakuotė (kiekis 148 ml.) , vertė - 20,30 euro. 

       Šeštasis pilno dydžio produktas iš labai gerai žinomo   The Ordinary  prekės ženklo - Niacinamide 10% + Zinc 1% - veido serumas. Serumo sudėtis papildyta niacinamidu ir cinku, padeda kovoti su išsiplėtusiomis poromis, veido odos nelygumais, bėrimais, sebumo pertekliumi, pigmentacija. Labai populiarus The Ordinary produktas, efektyvus, daugelio išgirtas serumas už draugišką piniginei kainą. 


Pilno dydžio  pakuotė (kiekis 30 ml.) , vertė - 6,80 euro. 

       Septintasis, nedidelio, kelioninio dydžio produktas iš Pai Skincare  - Rosehip Bioregenerate - erškėtuogių sėklų ir vaisių universalus aliejus veidui. Šis aliejus veidui yra vienas perkamiausių Pai Skincare produktų dėl savo išskirtinio poveikio.  Erškėtuogių aliejus yra žinomas dėl savo galingų odą gydančių, regeneruojančių savybių, o Pai Skincare  išgauna šioje formulėje naudojamą aliejų itin pažangiu metodu. Aliejuje gausu omega rūgščių ir antioksidantų, karotenoidų, puikiai tinka sprendžiant daugybę odos problemų, idealus sausai veido odai, padeda sumažinti smulkias raukšles, randus, lygina veido odos spalvą. 


          Kelioninio dydžio pakuotė, 10 ml. Pilnas dydis - 30 ml., kaina - 27,10 €, mėginuko vertė apie 9 €.

      Aštuntasis , nedidelio, kelioninio dydžio produktas iš  man visai negirdėtos kompanijos   Fable & Mane - HoliRoots Pre-Wash Hair Oil - aliejus plaukams. Šis aromaterapinis aliejų mišinys, kvepiantis dievišku šampakos žiedų, kilusių iš Madurajos, nektaru. Aliejus maitina plaukus, skatina galvos odos kraujotaką, lengvas, neapsunkinantis plaukų aliejų mišinys, be silikonų, skatina plaukų augimą. Aliejų reikia naudoti prieš plaukų plovimą, paskirstyti ant sausų plaukų, galima laikyti bent penkias minutes, o norint geriausių rezultatų, patariama palikti per naktį. Įdomus, egzotika kvepiantis aliejus plaukams.


        Kelioninio dydžio pakuotė, 14 ml. Pilnas dydis - 100 ml., kaina - 47,46 €, mėginuko vertė 15,82 €.

     Ir paskutinysis dėžutės produktas, taip vadinamo Deluxe size, mėginuko dydžio Alpha-H - Generation Glow Resurfacing Essence - veido odos esencija, šveitiklis. Produkto sudėtis papildyta 5 procentų AHA vaisių rūgščių kompleksu, turėtų lyginti veido odą, skaistinti, mažinti smulkias raukšles, suvienodinti veido odos spalvą. Priemonė ganėtinai stipri, patariama pradėti naudoti po truputį,  ir pamažu didinti - iki 3-4 kartų per savaitę. Būtinai nepamiršti naudoti SPF.


  Kelioninio dydžio pakuotė, 30 ml. Pilnas dydis - 100 ml., kaina - 62,15  €, mėginuko vertė apie 19 €.

      Susumavus visus The Cult Conscious Edit grožio dėžutėje  išvardintus produktus, jų vertė - apie  170 eurų. Deklaruojama grožio dėžutės vertė - 185 eurai, tačiau dėžutėje keli mėginukai ir galbūt jų vertę apskaičiavau ne visai tiksliai. Tačiau nepaisant to, The Cult Conscious Edit  grožio dėžutę vertinu labai gerai, joje net 9 įdomūs produktai, iš jų net 5 yra pilno dydžio. Dėžutę drąsiai galiu rekomenduoti ir pati labai nekantrauju įsigyti. Jei ir Jūs  norite save palepinti - pirmyn prenumeruoti naujienlaiškį (nuorodą palieku čia),  nes tikiu, kad CultBeauty The Cult Conscious Edit grožio dėžutė bus greitai išpirkta kaip ir The Sunshine Edit vasarai skirta grožio dėžutė.
     Kaip Jums CultBeauty The Cult Conscious Edit  grožio dėžutė? Verta dėmesio ir kainos? Gal planuojate įsigyti? Pasidalinkite savo nuomone komentaruose. Ar tokio tipo apžvalgos Jums įdomios? Gal kurį nors iš mano aprašytų grožio produktų bandėte? Pasidalinkite.  👇

             Laukiu Jūsų nuomonių komentaruose. 

Daugiau įrašų apie grožio dėžutes galite rasti čia (Nepamirškite paspausti Daugiau įrašų). 



Kaip visuomet dėkoju už laiką, skirtą tinklaraščio skaitymui. 

Nepamirškite užsukti ir į Sauletosapzvalgos Instagram paskyrą kur rasite daugiau apžvalgų apie
kosmetiką ir ne tik.



Komentarai