Dekoratyvinė kosmetika - akių šešėlių palečių kolekcija

   Labas.

   Šiandien noriu su Jumis pasidalinti savo turimų akių šešėlių kolekcija. Šis įrašas turbūt vienas iš tų labiausiai Jūsų prašytų. Man taip pat be galo įdomūs kosmetikos kolekcijų įrašai, o ypač - akių šešėlių. Savo kosmetikos kolekcijoje turiu tikrai nemažai, ir netgi sakyčiau gerokai per daug, akių šešėlių palečių. Tačiau būtent paletės yra mano silpnybė. Man patinka bandyti naujus akių šešėlius, kartais norisi pasižaisti tiek su naujomis tekstūromis, tiek su spalvomis. Paletes dažnai renkuosi tiek pagal nuotaiką, tiek pagal sezoną.


         Sudėjusi visas turimas akių šešėlių paletes į vieną krūvą ir pati nustebau, nes savo kosmetikos kolekcijoje turiu 43 akių šešėlių paletes. Iš taip vadinamų Drugstore palečių, turiu tik keletą. Dažniau renkuosi brangesnes akių šešėlių paletes, kurių ir kokybė dažniausiai būna geresnė. Iš labiau prieinamų brendų galiu paminėti ColourPop (kokybė nereali), BH Cosmetics ir Wet n Wild. Šių kompanijų akių šešėliai tikrai puikios kokybės ir jų kaina labai prieinama. 


                Pirmieji ir vieni seniausių akių šešėlių mano kosmetikos kolekcijoje - Makeup Geek. Kažkada šie šešėliai buvo itin žymūs ir daugelis grožio blogerių juos minėjo kaip mylimiausius ir mėgstamiausius. Dabar Makeup Geek kompanija tapo primiršta, tačiau nepaisant to, kompanijos šešėliai tikrai verti ir dėmesio, ir kainos. Savo kosmetikos kolekcijoje turiu Makeup Geek akių šešėlių paletę In the Nude (plačiau galite pasiskaityti čia). Ši paletė buvo Limited Edition, tačiau joje esančius šešėlius galima įsigyti individualiai. 

          Labiausiai naudojamas Makeup Geek akių šešėlių spalvas esu susidėjusi į atskirą, magnetinę paletę. Kompanijos šešėliai yra tikrai verti dėmesio: tiek matinės, tiek blizgios spalvos yra pigmentuotos, lengvai skaidosi ir ilgai išlieka, o kompanijos Foiled tipo akių šešėliai - išskirtiniai, tik svarbu atsirinkti norimas spalvas. Mano mylimiausios Makeup Geek akių šešėlių spalvos: So Pale - ideali spalva akių šešėlių bazės užtvirtinimui, Rapunzel - tobulas atspalvis akies kampučiui įšviesinti, Buffed - ideali pereinamoji spalva, Cocoa Bear - kultinis, rusvas atspalvis, Bitten - tobula, matinio užbaigimo, slyvinė spalva, o Grandstand - gražios, Rose Gold spalvos akių šešėlis. Plačiau apie Makeup Geek akių šešėlius galite pasiskaityti čia


              ABH šešėlių formulė - viena mano mylimiausių. Kompanijos šešėliai ne veltui taip giriami grožio blogerių. Ir mano manymu, tikrai verti savo kainos. Šie šešėliai - pigmentuoti, intensyvūs, puikiai sklaidosi ir vienintelis jų trūkumas - byrėjimas. Savo kosmetikos kolekcijoje turiu penkias ABH akių šešėlių paletes. Visos jos yra puikios kokybės ir vertos dėmesio, svarbiausia atsirinkti labiausiai tinkančius ir patinkančius atspalvius. 


                 Visas paletes laikau originaliose pakuotėse. Dalis jų (velvetiniu paviršiumi) labai teplios, todėl stengiuosi jas pasaugoti. Juk gražiai išlaikytas paletes ir naudoti gerokai maloniau. 


            Pirmoji mano įsigyta ABH paletė - žymioji ir kultinė  Modern Renaissance . Ši paletė ne veltui taip giriama grožio blogerių: matinės spalvos šioje paletėje tiesiog tobulos. Paskutiniu metu šiuo šešėlius esu kiek primiršusi, todėl vėl stengsiuosi ją naudoti dažniau. 


               Antroji ABH paletė - limituoto leidimo, vienos iš kompanijos šventinių kolekcijų ABH Prism akių šešėliai. Nors paletė yra limituoto leidimo, tačiau ją vis dar galima įsigyti oficialiame ABH puslapyje. Ši paletė - tikrai išskirtinių ir unikalių atspalvių ir nors tiek daug pagyrų nėra sulaukusi, tačiau pati spalvų gama paletėje iš tiesų labai įdomi. Spalva Dimension - unikali, tokios spalvos akių šešėlio savo kosmetikos kolekcijoje neturiu. Spalvos Pyramid, Throne ir Osiris - ryškios ir intensyvios, o Sphere - labai įdomi, elektrinė žalsvai geltona spalva. 


                 Trečioji ABH paletė - Sultry. Apie šiuos šešėlius esu parašiusi atskirą įrašą, kurį galite rasti čia. Sultry paletė - praėjusių metų šventinės kolekcijos, išskirtiniu, itin blizgiu įpakavimu. Paletėje esančios spalvos - daugiau šaltesnių atspalvių, nesunkiai pritaikomos kasdieniniam akių makiažui ar itin intensyviam vakariniam. Spalvos intensyvios, pigmentuotos, tik linkusios byrėti.


              Ketvirtoji ABH paletė - Norvina. Apie šiuos šešėlius esu parašiusi atskirą įrašą, kurį galite rasti čia. Paletė kurta Anastasijos įkūrėjos dukters Norvinos ir spalvų gama šioje paletėje taip pat unikali. Ypatingai gražios spalvos - Celestial ir Wild Child - tokių spalvų savo akių šešėlių kolekcijoje taip pat daugiau neturiu. Matinio užbaigimo atspalvis Soul taip pat unikalus, šalto tono, šviesiai violetinė. Su palete galima susikurti tiek labai neutralų, tiek intensyvų makiažą. Vėlgi, vienintelis šių šešėlių trūkumas - byrėjimas. 


            Penktoji ABH paletė, kuri tapo mano praėjusių metų mylimiausia akių šešėlių palete - Jackie Aina. Apie  šiuos šešėlius esu parašiusi atskirą įrašą, kurį galite rasti čia. Mane ši paletė iš tiesų nustebino, nes realiai ji atrodo gerokai gražiau nei nuotraukose, o ir spalvų gama paletėje - unikali. Man šioje paletėje pritrūko tik vienos, šviesios, matinės spalvos šešėlio,  tačiau visi kiti atspalviai- ypatingai ryškūs, pigmentuoti, tačiau sklaidosi lengvai. Net ir violetinių atspalvių šešėliai paletėje yra intensyvūs, tačiau su jais lengva dirbti. Gražiausios spalvos paletėje - Sponsored ir  Dwollahs


                   Pati brangiausia paletė mano akių šešėlių kolekcijoje - Natasha Denona Sunrise akių šešėliai. Apie šešėlius esu parašiusi atskirą įrašą, kurį galite rasti čia. Nuo pat Sunrise paletės pasirodymo vis svarsčiau, ar šešėliai yra verti savo kainos. Tačiau smalsumas mane nugalėjo, ir gavusi nuolaidą paletę vis tik įsigijau. Ir negaliu šimtu procentų teigti, kad šie šešėliai yra verti tokios kainos. Nors su nuolaida, jei labai įdomu pačioms, galite įsigyti. Šešėlių kokybe, manau nenusivilsite. Ypatingai mane nustebino matiniai šešėliai: itin minkšti, kreminiai, labai gražiai pasidengia ant akių vokų, neišryškina akių vokų tekstūros. Ne veltui Natasha Denona akių šešėliai rekomenduojami brandesnio amžiaus moterims. 

           
                   Morphe X Jaclyn Hill akių šešėlių paletę galima vadinti kultine. Ir turbūt ne veltui. Šioje paletėje galima rasti viską: nuo neutralių, kasdieninių atspalvių iki ryškių spalvų. Šešėlių kokybė - gera: pigmentuoti, intensyvūs, gerai sklaidosi ir ilgai išlieka. Tačiau šią paletę naudojau jau senai ir kažkaip nekyla rankos jos daugiau naudoti. Todėl vis svarstau, gal vis tik reikėtų šiuo šešėlius perleisti kam nors kitam. Juolab, kad pati paletė yra tikrai gerai išlaikyta ir dar gražiai atrodo. 


              Antroji mano turima Morphe paletė - Morphe 15 N Night Master akių šešėliai. Limituoto leidimo, paletės šiuo metu prekyboje jau nėra. Šie šešėliai man taip pat kažkaip neprilipo ir paletę naudojau labai mažai. Morphe akių šešėliai nėra prastos kokybės, o ir kaina nėra didelė, bet vargu ar ateityje kompanijos palečių norėsiu įsigyti daugiau.


                 Savo kosmetikos kolekcijoje turiu dvi BH Cosmetics šešėlių paletes. BH Cosmetics šešėliai - verti dėmesio, pigmentuoti, minkšti, ilgai išliekantys, o ir šešėlių kainos nėra didelės. 


             Pirmoji BH Cosmetics paletė - Weekend Festival 20 Color Shadow Palette. Apie šiuos šešėlius esu parašiusi atskirą įrašą, kurį galite rasti čia. Paletė iš limituoto leidimo kolekcijos, jos prekyboje jau nėra. Mane nustebino BH Cosmetics matinių akių šešėlių formulė: minkšti, gražiai dengiasi ant akių vokų, pigmentuoti, tačiau galima sluoksniuoti iki norimo intensyvumo ir sklaidosi lengvai, net ir ryškesnės spalvos. Ši paletė tikrai nėra skirta kasdieniniam akių makiažui, tačiau kai norisi pasižaisti su spalvomis - šešėliai tikrai verti dėmesio.


                        Antroji paletė iš  BH Cosmetics - Desert Oasis akių šešėlių ir hailaiterių paletė.  Čia esantys atspalviai yra gerokai draugiškesni kasdieniniam naudojimui, tačiau yra ir keletas ryškesnių, įdomesnių spalvų. Hailaiterių formulė paletėje man didelio įspūdžio nepaliko - intensyvūs, tačiau linkę išryškinti odos tekstūrą, tačiau juos galima drąsiai naudoti ir kaip šešėlius akims. 


             The Balm akių šešėliams jaučiu šiokią tokią nostalgiją. Man labai patinka kompanijos kuriamų produktų dizainas ir pakuotės - linksmos, nuotaikingos, retro stiliaus.


              
           The Balm Voyage Vol. 2 - akių šešėlių paletė yra pirmoji mano įsigyta brangesnė akių šešėlių paletė. Ji yra limituoto leidimo, ypač draugiška kelionėms. Paletėje yra ne tik akių šešėliai, keletas produktų veidui ir lūpoms. Šie šešėliai yra jau seni ir jų galiojimas jau greičiausiai pasibaigęs, tačiau pačią paletę išmesti man vis tik yra gaila ir ją saugau tik dėl prisiminimų


                Antroji The Balm paletė - Meet Matt (e) Trimony. Apie šiuos šešėlius apžvalgos nesu parašiusi, tačiau pati paletė yra tikrai mylėta ir naudota. Matinės spalvos šioje paletėje yra puikios kokybės, pigmentuotos, lengvai sklaidosi ir ilgai išlieka. Šie šešėliai ypač tinka kasdieniniam, greitam akių makiažui. Tamsesnės spalvos taip pat turi gerą pigmentaciją, nors tamsesnius atspalvius naudojau gerokai rečiau. Matt Lin atspalvį naudojau dažniausiai - tai tiesiog tobula spalva akių šešėlių bazės užtvirtinimui, o Matt Lopez - puikiai tinka kaip pereinamoji spalva akies voko linkyje. 


                Trečioji paletė iš The Balm The Balm NUDE beach akių šešėliai. Apie paletę esu parašiusi atskirą apžvalgą, todėl galite pasiskaityti plačiau. Vos tik pasirodžiusi paletė buvo lyginama su ABH Modern Renaissance  šešėliais. Panašumų paletės turi, tačiau turi ir skirtumų. The Balm šešėliai neturi tokios stiprios pigmentacijos, taip pat neturi tokio stipraus byrėjimo, su jais lengva dirbti. NUDE Beach paletę esu gerokai pripiršusi, tačiau patys šešėliai tikrai verti dėmesio, o ir paletės dizainas labai žaismingas.

                Paskutinioji paletė iš The Balm - Autobalm. Tai limituoto leidimo, nedidelio, kelioninio dydžio paletė. Labai žaismingas pačios paletės dizainas. Šiuos šešėlius šiuo metu taip pat esu gerokai primiršusi, tačiau buvo laikas, kai paletę mielu noru naudojau. Šie šešėliai taip pat geros kokybės, pigmentuoti, tik skaistalai paletėje naudoti mažai, nes tokio atspalvio skaistalų nenaudojau.


              Savo kosmetikos kolekcijoje turiu dešimt ColourPop akių šešėlių palečių. Ir jei siuntimas iš Amerikos tiek daug nekainuotų, palečių turėčiau gerokai daugiau. ColourPop akių šešėliai - verti dėmesio, kokybiški, pigmentuoti, o ir kainos tikrai nėra didelės. Palečių pasirinkimas didžiulis, galima rinktis tiek įvairaus dydžio, tiek atspalvio akių šešėlius ar netgi susikomplektuoti paletę pačioms.



             Pirmoji mano įsigyta ColourPop akių šešėlių paletė -   Colour Pop ir Kathleen Lights - Dream St. akių šešėliai. Apie šešėlius galite rasti atskirą įrašą, nuoroda čia. Tai ne tik pirmoji, bet ir viena mylimiausių akių šešėlių palečių. Nedidelė, kompaktiška, draugiška kelionėms, o ir spalvų gama paletėje - universali. Galima susikurti neutralų, kasdieninį akių makiažą arba ryškų ir intensyvų. Mylimiausias atspalvis paletėje - Moony - tobula spalva akies kampučiui įšviesinti ir po antakiu. Labai norėčiau, kad ColourPop išleistų šį šešėlį kaip vienetinį, tikrai pirkčiau ir su mielu noru naudočiau. Labai graži spalva paletėje  - Twinkle, šlapio efekto, Rose Gold atspalvis.



              Antroji Kathleen Lights X ColourPop paletė -  The Zodiac. Atskirą įrašą apie šešėlius galite rasti čia. Paletė nėra tokia universali kaip pirmoji, tačiau paletėje esantys šešėliai - tikrai netradicinių ir įdomių atspalvių. Šešėliai nėra tokie draugiški kasdieniniam naudojimui, tačiau yra puikios kokybės, pigmentuoti ir sklaidosi lengvai.


                Trečioji ColourPop paletė - Good Sport. Tai limituoto leidimo akių šešėliai, kurių, deja, prekyboje jau nėra. Ir labai gaila, nes paletėje esantys atspalviai taip pat labai įdomūs ir unikalūs. Šešėlių kokybė taip pat puiki.


              Ketvirtoji paletė iš Colourpop - Sweet Talk. Labai gražus ir mielas pačios paletės dizainas ir spalvos joje švelniai rožinės, persikinės, labai tinkančios pavasariui. Šiuos šešėlius esu naudojusi dar nedaug ir tikiuosi, atėjus pavasariui paletę naudoti gerokai dažniau. Labai gražūs šioje paletėje presuoti blizgučiai, ypač atspalvis Prima Drama.


             Penktoji paletė iš Colourpop - California love. Ši paletė - daugiau šaltesnių, neutralesnių spalvų. Šešėlių kokybė taip pat puiki, tiek matinių, tiek blizgių spalvų. Sklaidosi šešėliai taip pat puikiai ir išlieka ilgai.


             Šeštoji ColourPop paletė - Zoella x Colourpop Brunch date. Paletė mano dėmesį patraukė visų pirma dėl jos dizaino: visa - Zoellos kurta kolekcija labai spalvota ir žaisminga, mieli ir gražūs produktų įpakavimai. Paletėje daugiau šiltų ir neutralių spalvų akių šešėliai  ir ryški bei pigmentuota mėlyna spalva. Vėlgi, kokybė įprasta ColourPop, nėra ko ir pridurti.


           Septintoji ColourPop paletė - ColourPop X Karrueche Brown Sugar . Apie šiuos šešėlius galite skaityti atskirą įrašą, nuoroda čia. Tai viena pirmųjų taip vadinamų monochromatinių ColourPop palečių.  Šešėliai draugiški kasdieniniam akių makiažui, pigmentuoti ir sklaidosi lengvai. Man šioje paletėje pritrūko tik vienos šviesios, matinės spalvos, tačiau visos kitos tikrai draugiškos kasdieniniam akių makiažui sukurti.


         Aštuntoji ColourPop paletė - It's My Pleasure.  Apie šešėlius galite skaityti detaliau, nuoroda čia.  Ši paletė žavi savo spalvų gama. Matinės spalvos manęs taip nesužavėjo, kaip blizgios. Jos pigmentuotos, bet reikia įdėti pastangų jas sklaidant. Tačiau blizgūs šešėliai paletėje yra ne tik unikalių atspalvių, itin blizgūs, šlapio efekto, labai gražiai atrodo ant akių vokų. Ši paletė iš monochromatinių ColourPop palečių mano mylimiausia.


        Devintoji ColourPop paletė -   Ooh la la . Šiuos šešėlius įsigijau norėdama tiesiog pasižaisti su spalvomis. Be jokios abejonės šešėliai yra sunkiai pritaikomi kasdienai, ryškių, rožinių atspalvių. Matinės spalvos paletėje - pigmentuotos, ryškios ir didžiausias šių šešėlių minusas, jog jie palieka rožinius akių vokus ir nusiplauna ganėtinai sunkiai. Tačiau norinčioms išbandyti rožinius atspalvius, paletę tikrai galiu rekomenduoti,  juolab, kad ir kaina nėra jos tokia didelė.


         Dar viena paletė, kurią įsigijau norėdama išbandyti oranžinių atspalvių šešėlius ColourPop Orange You Glad. Ryškios, pigmentuotos,  spalvos, šešėlių kokybė puiki. Vėl gi, norinčioms išbandyti ir susidraugauti su oranžiniais tonais , pasižaisti su ryškiomis spalvomis - rekomenduoju.


           Dar viena kompanija, kurios kuriamos paletės visada patraukia mano dėmesį - Too Faced.  Žavi ne tik kompanijos kuriamų palečių dizainas,  pakuotės, tačiau ir pačių šešėlių kokybė tikrai nebloga.
            Savo kosmetikos kolekcijoje turiu 6 Too Faced paletes: trys iš jų yra iš pastovių kolekcijų, o kitos trys iš šventinių,  Limited Edition kolekcijų.


                  Pirmoji Too Faced paletė, kurią turbūt galima drąsiai vadinti kultine -  Chocolate Bar Eye Shadow akių šešėliai. Be galo gražus pačios paletės įpakavimas, tarsi šokolado plytelės. Spalvos paletėje - neutralių atspalvių, draugiškos kasdieniniam  naudojimui. Man patinka šios paletės tiek matinės, tiek ir blizgios spalvos: gražiai dengiasi, lengvai sklaidosi ir ilgai išlieka. Kaip ir didžioji dalis kompanijos kuriamos kosmetikos, šešėliai turi saldų, vanilės kvapą.

              Antroji Too Faced paletė, limituoto leidimo, spalvotos ir vienaragiais puoštos kolekcijos Live's a Festival akių šešėliai. Tiesą pasakius, šia palete taip pat likau nustebinta. Pats įpakavimas gal ir nėra pats gražiausias, spalvotas ir galbūt netgi primena vaikišką kosmetiką, bet pačių šešėlių atspalviai ir kokybė mane tikrai nustebino. 


                 Paletėje yra vos keletas matinių spalvų šešėlių, visos kitos blizgios, tačiau iš tiesų labai unikalių ir įdomių atspalvių. Patys šešėliai nėra itin ryškūs, daugiau lengvų atspalvių, todėl puikiai tinka norint pasižaisti su spalvomis. Jei dar kur nors atrasite pardavime šiuos šešėlius, jie tikrai yra verti dėmesio. 


              Trečioji Too Faced paletė - Natural Eyes akių šešėliai. Apie šiuos šešėlius esu parašiusi atskirą įrašą, kurį galite rasti čia. Pirmiausia mane sužavėjo Too Faced  Natural kolekcijos produktų dizainas ir žinoma, įpakavimai. Paletė ne tik lengvai pritaikoma kasdieniniam naudojimui, tačiau ji kartu ir puošia mano kosmetinį stalelį. Šešėliai, esantys paletėje - kokybiški, pigmentuoti, gražiai dengiasi ant akių vokų ir ilgai išlieka. Ši paletė taip pat yra parfumuota ir turi lengvą, saldų, vanilės kvapą. 


                  Ketvirtoji Too Faced paletė iš 2018 metų šventinės kolekcijos. Didžiausias šios paletės pliusas - pakuotė. Labai gražus paletės dizainas, švelniai rožinės spalvos, velvetiniu paviršiumi ir eglutės formos. Šventiniame rinkinyje buvo dar viena paletė, tačiau ją esu padovanojusi draugei. Šie šešėliai savo kokybe mane nuvylė, tikrai neprilygsta standartiniams kompanijos šešėliams. Spalvoms trūksta pigmento ir ryškumo. 


            Penktoji Too Faced paletė iš 2019 metų šventinės kolekcijos, atskirą įrašą galite rasti čia. Šie šešėliai man patiko gerokai labiau nei eglutės formos pakuotėje. Spalvos gražios, gana pigmentuotos, gražiai dengiasi ant akių vokų, o ir paletės dizainas labai gražus ir šventiškas. Tiesa, šešėliai turi lengvą, imbierinių sausainių kvapą. 


             Šeštoji Too Faced paletė taip pat iš šventinės kolekcijos, tik gerokai mažesnė. Paletė man patiko, ypač joje esantys blizgučiai, labai pagyvina akių makiažą, priduoda jam žaismingumo. O ir blizgučių atspalviai neutralūs. Matiniai šešėliai šioje mažoje paletėje taip pat puikios kokybės. 


                   Iš nedidelių, kelionėms draugiškų palečių turiu dvi. Pirmoji iš  MAC ir Patrick Starrr  bendrai kurtos limituoto leidimo  kolekcijos. Apie šiuos šešėlius esu parašiusi atskirą įrašą, kurį galite rasti čia


            Antroji paletė iš Huda Beauty  Light Nude Obsessions , vienas naujesnių mano pirkinių ir pirmieji mano išmėginti Huda Beauty šešėliai. Šią paletę vis dar testuoju ir kol kas galutinės nuomonės dar neturiu. Mane nustebino matiniai šešėliai: minkšti, pigmentuoti, lengvai sklaidosi ir beveik neturi byrėjimo, tačiau blizgios spalvos šioje paletėje man nelabai patiko. Patys atspalviai - gražūs, gana intensyvūs, tačiau savo sudėtyje turi itin mažų, smulkių blizgučių, ir juos dengiant ant akių tų blizgučių pribyra visur. Todėl dieniniam makiažui man paletė pasirodė nedraugiška, nes blizgančiu veidu dienos metu vaikščioti tikrai nesinori. Norint to išvengti, reikia naudoti specialią akių šešėlių bazę, skirtą blizgučiams, tuomet jų ant veido nepribyra. Taip pat ši paletė nėra tokių neutralių spalvų, kaip tikėjausi, daugiau rožinių atspalvių. Pilna apžvalga būtinai pasidalinsiu su Jumis tinklaraštyje artimiausiu metu.


                Savo kosmetikos kolekcijoje turiu dvi Urban Decay paletes. Pirmoji - limituoto leidimo Urban Decay Kristen Leanne Kaleidoscope Dream  akių šešėliai. Apie šiuos šešėlius esu parašiusi atskirą įrašą, kurį galite rasti čia.       


           Antroji Urban Decay paletė Naked 2 Basics. Šešėliai paletėje yra basic, kaip ir sako pats paletės pavadinimas, neutralūs, skirti kasdieniniam naudojimui. Tiesą pasakius, šių šešėlių formule nebuvau sužavėta ir paletę naudojau jau senai, todėl vis svarstau, kad galbūt paletę vertėtų kam nors perleisti.


             Savo kosmetikos kolekcijoje turiu dvi akių šešėlių paletes iš Kiko Milano. Jos abi iš limituoto leidimo kolekcijų, kurių prekyboje jau nėra. Kiko Milano šešėlius vertinčiau neblogai, pakankamai nebloga pigmentacija ir sklaidosi gana lengvai.
                   Mažoji, širdelėmis puošta paletė iš Kiko Milano praėjusių metų Valentino dienai skirtos kolekcijos. Paletė yra visai nauja ir nenaudota, nedidelė ir kompaktiška. Ja vasario mėnesį bus galima laimėti konkurse, kurį planuoji skelbti savo IG paskyroje. Todėl jei nesekate manęs Instagrame, kviečiu pasekti.


                Antroji Kiko Milano paletė iš praėjusių metų šventinės kolekcijos  Sparkling Holiday . Šešėliai neutralių, kasdienai nesunkiai pritaikomų atspalvių, yra keletas intensyvesnių spalvų, gražiai dengiasi ant akių vokų ir išlieka neblogai. 


                    Praėjusiais metais bandžiau susidraugauti ir su spalvotais akių šešėliais, todėl įsigijau keletą nebrangių, spalvotų akių šešėlių palečių. Eyen Bright Matte akių šešėliai kurti Beauty Bay prekės ženklo kompanijos. 



                    Paletėje devyni, ryškių, matinių spalvų akių šešėliai. Ne visos spalvos man paliko gerą įspūdį: ryškios, oranžinė, rožinės, geltona - pigmentuotos ir intensyvios, tačiau violetinė, mėlyna ir žalia tokio didelio intensyvumo neturi. Šešėliai ant akių dengiasi netolygiai ir sklaidosi sunkokai. Tačiau įdėjus pastangų galima išgauti visai neblogą rezultatą. Už paletę mokėjau vos keletą eurų, todėl didelio nusivylimo ir nebuvo.


                     Apie Physicians Formula akių šešėlius esu parašiusi atskirą apžvalgą, kurią galite rasti čia. Didžiausią įspūdį šioje paletėje man paliko matinės spalvos. Antroji nedidelė paletė iš Wet n Wild Flights of Fancy kolekcijos. Nedidelė, kompaktiška, apie šiuos šešėlius taip pat esu parašiusi atskirą įrašą. Trečioji paletė iš Beauty Glazed - 4 intensyvūs ir presuoti blizgučiai. 


            Didžiausiu praėjusių metų nusivylimu galiu pavadinti Revolution Pro’s All That Glistens akių šešėlius. Labiausiai mane nustebino šių šešėlių pakuotė: sunki, kokybiška, gražiai atrodanti,  (ypač nuotraukose),  tačiau pačių šešėlių kokybė mane gerokai nuvylė.


                    Matinės spalvos paletėje turi mažai pigmento, ant akių dengiasi netolygiai (ypač tamsesnės spalvos), o ir sklaidosi sunkiai. Vienintelė formulė, kuri man patiko - presuoti blizgučiai, kurie iš tiesų labai gražiai atrodo ant akių vokų, tačiau nežinau, ar tik dėl blizgučių verta pasilikti visą paletę. Šių šešėlių Jums tikrai nerekomenduoju.


               Tokia būtų mano akių šešėlių palečių kolekcija. Ir nors jų turiu tikrai nemažai, tačiau paletės - mano silpnybė, todėl dažnai negaliu atsispirti norui įsigyti ir išmėginti naujas kompanijas ar akių šešėlių formules. Mylimiausi šešėliai, kurių formulė man labiausiai patinka - ABH. Visos paletės vertos savo kainos, nes šešėliai jose itin kokybiški ir pigmentuoti. Antroji kompanija, kurių šešėlius galiu drąsiai rekomenduoti - tai žinoma Colourpop. Kainos nėra didelės, kokybė - nereali, vienintelis minusas, kad juos tenka siųstis iš Amerikos.
               Būtų įdomu, sulaukti Jūsų komentarų ir būtinai pasidalinkite savo mylimiausias akių šešėliais.


Dėkoju už skirtą laiką mano blogo skaitymui. 

Nepamirškite užsukti į mano Instagram   paskyrą, 

kur dalinuosi įrašais apie kosmetiką ir ne tik. :)



Komentarai

  1. Labai patiko apžvalga! Manau, kad tikrai reikėtų išbandyti Colour Pop paletes. :)
    Minėjote, jog galbūt reikėtų perleisti kažkam kitam Jaclyn Hill paletę. Ar perleidote? Jeigu ne, mielai ją perpirkčiau iš jūsų.

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą