THE BALM NUDE BEACH ŠEŠĖLIŲ PALETĖ

         Labas.
         Sveika atvykusi į mano tinklaraštį. 
         Šiandien dalinuosi apžvalga apie The Balm NUDE beach akių šešėlių paletę.


          Jaučiu nostalgiją The Balm kompanijai, ypač jų šešėliams. Tai buvo pirmieji mano įsigyti brangesni akių šešėliai. O dar The Balm kompanijos įpakavimai... Kažkas nerealaus: labai žaisminga, spalvota ir gražu.

          NUDE Beach yra tečioji NUDE serijos The Balm paletė. Pirmoji NUDE Tude (neutralių spalvų paletė), antroji NUDE Dude (daugiau tamsesnių, šaltesnių tonų paletė) ir ši, trečioji, daugiau šiltų spalvų šešėlių paletė.

            Taip pat ir su vidiniu palečių dizainu.Pirmojoje buvo tik merginos, antrojoje - tik vaikinai, o štai trečiojoje - ir merginos ir vaikinai. Kompanija išlaiko palečių tęstinumą. Įdomu, kokia bus ketvirtoji paletė?

            Nors esu tikrai didelė The Balm kosmetikos, ypač jų šešėlių mylėtoja, prisipažinsi NUDE serijos palečių savo kolekcijoje neturiu. Taigi ši - mano pirmoji.
       


         NUDE Beach šešėliai, kaip ir kiti The Balm kosmetikos produktai, atkeliauja popieriniame įpakavime. Jame labai patogu laikyti šešėlius, taip vidinė paletė mažiau apsitrina ir taip greit nesusidėvi. Pakuotė labai kompaktiška, nėra didelė, patogi naudoti, labai tiktų keliaujant, nes neužima daug vietos. Uždarymas magnetinis, viršutinėje paletės dalyje yra gana kokybiškas veidrodis. Paletėje taip pat randame šepetėlį. Jis nėra labai jau prastos kokybės, bet vargu ar su juo galima aplikuoti šešėlius. Mažesnioji dalis galbūt labiau tiktų antakiams, bet šešėliams dengti jis tikrai netinka, todėl tiesiog guli nenaudojamas.
         



          Viso paletėje yra 12 šešėlių - 9,6 g. Vienas šešėlis - apie 0,8 g., taigi šešėlių kiekis nėra didelis. Galiojimo laikas - 12 mėnesių nuo atidarymo. Šešėliai pagaminti JAV.

           Sudėtis. Pateikiama galinėje įpakavimo dalyje. Atskirai nurodoma blizgių šešėlių ir atskirai matinių šešėlių sudėtys.

Blizgių šešėlių sudėtis: 


 MICA, SYNTHETIC WAX, DIMETHICONE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, BORON NITRIDE, LAUROYL LYSINE, PTFE, POLYETHYLENE, KAOLIN, ISOEICOSANE, SILICA, HYDROGENATED LECITHIN, SODIUM DEHYDROACETATECALCIUM SODIUM BOROSILICATETIN OXIDE. Gali būti: TITANIUM DIOXIDE (CI 77891)IRON OXIDES (CI 77491, CI 77492, CI 77499)CARMINE (CI 75470)MANGANESE VIOLET (CI 77742)ULTRAMARINES (CI 77007)YELLOW 5 (CI 19140)BLACK 2 (CI 77266)]


                                                                        Matinių šešėlių sudėtis:

MICA, SYNTHETIC WAX, DIMETHICONE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, BORON NITRIDE, LAUROYL LYSINE, PTFE, POLYETHYLENE, KAOLIN, ISOEICOSANE, SILICA, HYDROGENATED LECITHIN, SODIUM DEHYDROACETATE,  Gali būti: TITANIUM DIOXIDE (CI 77891), IRON OXIDES (CI 77491, CI 77492, CI 77499), CARMINE (CI 75470), MANGANESE VIOLET (CI 77742)YELLOW 5 (CI 19140).

 (žalia spalva -  saugus ingredientas, oranžinė spalva - vidutinio saugumo ingredientas,  raudona spalva - pavojingas ingredientas). 


(Rėmiausi informacija, pateikta   KosmetikosDNR  tinklapyje).

      
         NUDE Beach šešėlių spalvos iš arčiau. Viso randame 12 spalvų: 6 matinio užbaigimo, 4 satininio užbaigimo ir 2 metalic tipo spalvos. Paletėje randame ir neutralių spalvų, tačiau ji daugiau turi šiltesnių atspalvių šešėlių.



          Toliau pati įdomiausia dalis: swatchai. Spalvas matysite iš eilės, kaip jos išdėstytos paletėje. Kiekvienos spalvos swatchų  - po du, vienas (ryškesnis) darytas pirštu, kitas - šepetėliu. Šepetėliui valyti naudojau Color Cleaner kempinėlę.


  • Brilliant - šviesi, matinio užbaigimo spalva. Kaip matote, ši spalva puikiai atitinka mano odos spalvą. Puikiai tinka šešėlių bazės užtvirtinimui;
  • Buff - satininio užbaigimo, švelniai rožinė spalva, turinti nedidelių auksinių blizgučių. Labai mažai pigmentuota spalva, net ir sluoksniuojant nelabai matosi ant odos, suteikia daugiau švytėjimo efektą, negu spalvą;
  • Brainiac - satininio užbaigimo, labai graži ir įdomi šilta spalva, puikiai tinkanti per visą akies voką;
  • Built - Metalic tipo auksinė spalva, labai minkšta, kreminė, tepasi kaip sviestas, labai gražiai atrodo per visą akies voką;
  • Bodaciuos - matinio užbaigimo, rusvai oranžinė spalva. Pati mylimiausia matinė spalva šioje paletėje. Labai tinkanti akies voko linkiui paryškinti, puikiai skaidosi;
  • Bootyliciuos - daugiau satininio užbaigimo, bet ir metalinio spindesio turinti, labai įdomi, sakyčiau duochrome spalva.
          Pirmoje eilėje man mažiausiai patikusi spalva - Buff. Labai mažai pigmentuota, užtepus ant akių matosi tik blizgutis, bet ne pati spalva. Pirmoji šviesi spalva, labai minkšta, tepasi kaip sviestas, puikiai sklaidosi. Visos blizgios spalvos labai gražios, pigmentuotos, minkštos, geriau tepasi su pirštu.




  • Babe - satininio užbaigimo, šviesi, šampaninė spalva, galima naudoti po antakiu, arba akies kampučiui įšviesinti;
  • Bright - matinio užbaigimo, labai minkšta, kreminė rusvai rožinė spalva, puikiai tinkanti akies voko linkiui, kaip pereinamoji spalva;
  • Brave - įdomi spalva, mano manymu, ją galima įvardinti kaip matinę, nors savyje ji turi vos vos nedidelių blizgučių. 
  • Bold - matinio užbaigimo, rusva spalva;
  • Breathtaking Metalic tipo bronzinė spalva, labai minkšta, kreminė, tepasi kaip sveistas, gražiai atrodo per visą akies voką;
  • Brazen - matinio užbaigimo, tamsiai ruda spalva.
          Šioje eilėje man mažiausią įspūdį paliko tamsios matinės spalvos - Brave ir Brazen. Jos sausos, gana sunkiai sklaidosi, nors ir yra pigmentuotos, labai svarbu nepadauginti. Matinės spalvos - kreminės, minkštos, sklaidosi puikiai. Breathtaking - man pati gražiausia spalva paletėje. Tarsi šlapio efekto, savo formule labai primena Makeup Geek foiled tipo šešėlius (tokios pat formulės ir Built šešėlis).

         


          NUDE Beach šešėliai su šešėlių pagrindu man išsilaiko visą dieną. Kaip jau minėjau, su tamsesnėmis spalvomis reikia elgtis atsargiai, jos pigmentuotos, tačiau daug sausesnės formulės, todėl sunkiau sklaidosi. 
            Taip šešėliai atrodo po swatchų. Šiek tiek byra, tamsesnės spalvos labiau, tačiau byrėjimas yra labai minimalus. Žinoma, prieš dedant spalvą ant akių, reikia nepamiršti nukratyti perteklių nuo šepetėlio.


         The Balm NUDE Beach šešėlius vertinu labai gerai. Tikrai geras ir kokybiškas produktas. Paletėje daugiau šiltų spalvų, todėl labiau tiks ir patiks šiltesnių spalvų mylėtojoms. Paletė gana universali - puikiai tiks ir kasdieniniam naudojimui ir vakariniams makiažams.

           The Balm NUDE Beach šešėlius galima įsigyti internetinėje parduotuvėje: Top Beauty . Kaina be akcijos -  35 eurai. Šiuo metu prekei taikoma nuolaida ir jos kaina siekia 28 eurus.
            Savąją aš įsigijau Feelunique puslapyje (nuoroda čia ). Šioje internetinėje parduotuvėje paletė šiuo metu kainuoja 38,40 eurų.
         

Dėkoju už skirtą laiką mano blogo skaitymui.

Saulėtos ir gražios dienos J

Komentarai