KIKO MILANO SICILIAN NOTES BRIGHTENING PRIMER - švytėjimo efektą suteikiantis veido praimeris - serumas


         Labas.

      Šiandien noriu su Jumis pasidalinti apžvalga apie dar vieną Kiko Milano kosmetikos produktą. Apie šią, itališką kosmetiką savo tinklaraštyje rašau tikrai nemažai (įrašus galite atrasti čia)  ir labai norėčiau, kad šios kosmetikos pagaliau būtų galima įsigyti ir Lietuvoje. Deja, kol kas tenka siųstis. Plačiau apie siuntimo bei pristatymo būdus bei įkainius galite pasiskaityti čia. Tik dar kartą noriu paminėti, kad ši kosmetika yra siunčiama iš Italijos, todėl jokie muito mokesčiai nėra taikomi. 
         Prieš gerą mėnesį savo IG dalinausi įspūdžiais apie naujausius Kiko Milano kosmetikos pirkinius. Labai norėjau įsigyti naujosios rudens kolekcijos Sicilian Notes kosmetikos priemonių. Na o šiandien su Jumis dalinuosi įspūdžiais apie man labiausiai patikusį šios kolekcijos produktą - Kiko Milano Sicilian Notes Brightening Primer - švytėjimo suteikiantį veido praimerį - serumą. 


              Pirmiausia norėčiau pagirti visą naujosios Kiko Milano Sicilian Notes kolekcijos dizainą: labai gražios visų produktų pakuotės, dekoruotos citrusinių vaisių motyvais. Sicilian Notes produktai papildyti citrusinių vaisių ekstraktais ir aliejais, turėtų suteikti veido odai švytėjimo ir energijos, taip pat drėkinti odą. Plačiau apie kitus įsigytus kolekcijos produktus galite pasiskaityti čia.


           Praėjusiais metais taip pat įsigijau vieną iš limituotos šventinės kolekcijos Sparkling Holidays veido praimerį su švytėjimo suteikiančiomis dalelėmis (įrašą galite rasti čia). Produktas man tikrai patiko ir jį naudojau su malonumu. man patinka Kiko Milano makiažo bazės - praimeriai, ko deja negalėčiau pasakyti apie jų kremines pudras ir BB kremus.


                  Kiko Milano Sicilian Notes Brightening Primer - švytėjimo suteikiantis veido praimeris - serumas atkeliauja tamsiai žalios spalvos įpakavime, dekoruotame citrusinių vaisių motyvais. Ant pakuotės galima rasti trumpą informaciją apie patį produktą.
                 Veido praimerio - serumo kiekis - standartinis, 30 ml., produktas galioja 12 mėnesių nuo atidarymo ir pagamintas Italijoje.


              Kiko Milano kosmetikos produktų pakuotės tikrai žavi ir kartais nustebina. Būtent tokia yra ir šio praimerio - serumo pakuotė. Įpakavimas pagamintas iš plastiko, gana lengvas, tačiau įpakavimas atrodo itin estetiškai: pakuotė dekoruota auksinės spalvos detalėmis, su persišviečiančia vidine pakuotės dalimi, kur pats praimeris turi tarsi lašelius viduje. Pats produktas yra bespalvis, tačiau tie lašelio formos rutuliukai viduje turi labai mažyčių švytėjimo suteikiančių dalelių., kurie atrodo labai gražiai ir prieš šviesą turi blizgesio efektą. Todėl už įpakavimą kompanijai - tirai dešimt balų.


                Kiko Milano puslapyje galima rasti trumpą veido praimerio - serumo aprašymą;

SICILIAN NOTES BRIGHTENING PRIMER
Highlighting antioxidant face serum -
 švytėjimo efektą suteikiantis veido serumas, papildytas antioksidantais

Idealiai tinka:
suvienodinti veido odos toną ir prailginti makiažo išsilaikymą.

Produktas ypatingas tuo, jog:
formulė praturtinta kaštainių ekstraktu ir hialurono rūgštimi;
priemonė turi inovatyvią tekstūrą, sudarytą gelio pagrindu su švytėjimo suteikiančiomis perlų dalelėmis, kurie dozuojami kartu;
priemonė yra lengvos tekstūros ir pasižymi lengvomis  citrusinių vaisių kvapų natomis. 
Dermatologiškai patikrinta. 

          Veido praimeris - serumas turėtų ne tik suvienodinti veido odos toną, paslėpti netobulumus, drėkinti, suteikti švytėjimo efektą, tačiau taip pat ir prailginti makiažo išsilaikymą. Produkto aprašyme žadama, kad priemonė gali atstoti du produktus: serumą ir makiažo bazę arba kitaip - praimerį.


     Sudėtis. Veido praimerio - serumo  pagrindą pagrindą sudaro vanduo. Antroji sudėtinė dalis -   drėkiklis, minkštiklis, pasižymi antibakterinėmis savybėmis,  trečioji - glicerinas. Ketvirtasis ingredientas -  klampumo reguliavimo medžiaga, didina tūrį. Penktoji sudėtinė dalis - emulsiklis, minkštiklis, šeštoji - konservantas. Sudėtyje yra pantenolio, ph reguliuojančių medžiagų, minkštiklių, emulsiklių, kondicionuojančių medžiagų, kvapą suteikiančių medžiagų, UV absorbento, hialurono rūgšties, kvėpiklių, valgomųjų kaštainių ekstrakto, UV absorbento, pigmento. 

AQUA (WATER/EAU), PENTYLENE GLYCOL, GLYCERIN, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, CARBOMER, PHENOXYETHANOL, PANTHENOL, SODIUM HYDROXIDE, CAPRYLYL GLYCOL, CETEARETH-25, HEXYLENE GLYCOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, PARFUM (FRAGRANCE), SODIUM BENZOTRIAZOLYL BUTYLPHENOL SULFONATE, SODIUM HYALURONATE, LINALOOL, TIN OXIDE, CITRIC ACID, LIMONENE, BENZYL SALICYLATE, CASTANEA SATIVA SEED EXTRACT (CASTANEA SATIVA (CHESTNUT) LEAF EXTRACT), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE), CI77491 (IRON OXIDES).

(žalia spalva -  saugus ingredientas, oranžinė spalva - vidutinio saugumo ingredientas,  raudona spalva - pavojingas ingredientas). 

(Rėmiausi informacija, pateikta   KosmetikosDNR  tinklapyje).

          Veido praimerio - serumo  sudėtis vidutiniška. Produkto pagrindą sudaro sudaro vanduo ir drėkiklis, glicerinas ir minkštikliai. Pakankamai aukštai tarp sudėtinių dalių - konservantas fenoksietanolis. Produkto sudėtyje yra pantenolio, drėkinančių medžiagų, antioksidanto, hialurono rūgšties, tačiau yra ir odą galinčių dirginti ar erzinti medžiagų, kvapiklių. Tiesą pasakius, šį kartą produkto sudėtis mane kiek nuliūdino, nes paties serumo pojūtis ir efektas man tikrai labai patiko, tačiau sudėtis, deja, kiek nuvylė. 

            Sicilian Notes Brightening Primer - švytėjimo suteikiantis veido praimeris - serumas turi itin patogų naudojimui dozatorių - pompą. Dozuojant produktą matosi, kaip priemonės viduje esantis gelis maišosi kartu su švytinčiomis perlų dalelėmis ir išspaudus priemonę ant odos tos dvi skirtingos tekstūros susimaišo.



              Veido praimeris - serumas yra gelinės tekstūros, savo sudėtyje turi itin mažų švytėjimo suteikiančių dalelių. Produktas labai lengvai pasiskirsto ant odos, greit susigeria, turi nedidelį lipnumo pojūtį ant odos. Tačiau užtepus ant viršaus kreminės pudros ar tonuojančio kremo, lipnumo jausmo nebesijaučia. Produktas turi šiek tiek spalvos, taip lengvai suvienodina veido odos toną, suteikia veido odai švytėjimo efektą, tačiau neturi sudėtyje stambių blizgučių.  Veido serumas - praimeris turi lengvą, tačiau parfumuotą citrusinių vaisių ir gėlių kvapą. Kvapas kurį laiką jaučiasi ir išlieka ant odos.

                Veido praimeris - serumas pliusai:
  • lengvos tekstūros;
  • greit susigeria į odą;
  • suvienodina veido odos atspalvį;
  • suteikia veido odai švytinčios, sveikos odos efektą, neturi sudėtyje stambių blizgučių;
  • galima maišyti su įprastu dieniniu, tonuojančiu kremu ar įprastu kremu.
              Veido praimeris - serumas minusai:
  • sudėtis gana vidutiniška - yra jautrią odą galinčių dirginti ar erzinti medžiagų;
  • produktas savo sudėtyje turi kvapiklių;
  • palieka nedidelį lipnumo pojūtį ant odos;
  • kaina taip pat nėra itin maža - 16,99 euro.   
     
     Sicilian Notes Brightening Primer - švytėjimo suteikiantis veido praimeris - serumas  man patiko. Žinoma, pasižiūrėjus į sudėtį - ten tikrai nieko stebuklingo nerasime, tačiau didžiausią įspūdį man patiko produkto poveikis. Veido oda atrodo sveikesnė ir švytinti. Taip pat nevertėtų tikėtis, kad produktas gali atstoti veido serumą ar įprastą dieninį veido kremą. Vis tik drėkinančių medžiagų priemonėje nėra tiek daug. produktą drąsiai vertinčiau daugiau kaip makiažo praimerį, kurį patogiausia naudoti prieš atliekant makiažą.  Praimerį taip pat galima maišyti su tonuojančiu kremu ar įprasta kremine pudra, todėl tikrai manau, kad produktas dar labiau pasiteisintų normalios ar netgi sausos odos savininkėms.

               Sicilian Notes Brightening Primer - švytėjimo suteikiantis veido praimerio nenaudoju kiekvieną dieną, tačiau jį renkuosi prieš darydamasi vakarinį makiažą - man labai patinka šios priemonės suteikiamas efektas. Todėl praimerį tikrai sunaudosiu su malonumu, jį netgi įsigijau dar kartą ir ne sau, o dovanai. Gaila, kad Sicilian Notes kolekcija yra limituoto leidimo. jeigu ir Jūs susidomėjote, siūlyčiau paskubėti įsigyti, kol produktas nėra galutinai išparduotas. Veido praimerio - serumo kaina siekia 16,99 euro ir įsigyti galima čia


                 Labai laukiu naujosios žiemos, šventinės kolekcijos. Įdomu, kokie įdomūs ir neatrasti produktai bus šventinėje, Kalėdinėje  kolekcijoje. 

             Kaip Jums Kiko Milano kosmetika, ar bandėte, gal turite savo favoritų? Pasidalinkite.

Dėkoju už skirtą laiką mano blogo skaitymui

Saulėtos ir gražios dienos :) 


Kviečiu užsukti į savo Instagram paskyrą, kur dalinuosi  
įrašais  apie kosmetiką ir ne tik.



Komentarai