KIKO MILANO KOSMETIKOS PIRKINIAI

          Labas.
          Sveika atvykusi į mano tinklaraštį. Šiandien be galo nekantrauju pasidalinti savo pirmuoju užsakymu iš Kiko Cosmetics. Jau senokai žvalgiausi į šios kompanijos produktus, tačiau vis nesiryždavau jų įsigyti.


               Pamačiusi Kiko puslapyje jų naują vasaros kolekciją nusprendžiau pagaliau išbandyti šios kompanijos priemonių. Labai gaila, kad Lietuvoje negalime įsigyti šios itališkos kompanijos gaminių. Kas pirmiausia mane žavi šios kompanijos kuriamuose produktuose? Pirmiausia - įpakavimai. Be galo gražūs, kokybiški, jau vien dėl įpakavimo norisi įsigyti produktą. Nežinau kaip Jums, mielos skaitytojos, bet man pakankamai svarbu, kaip atrodo produktas, kokia pakuotė, ar patogu naudoti. Kartais, prisipažinsiu, susivilioju vien tik priemonės įpakavimu. Mane be galo žavi The Balm produktų pakuotės, Too Faced kompanijos priemonės, o pavyzdžiui bandyti Pixi kompanijos priemonių net nesinori, nes man jų produktų pakuotės labai nepatinka.  Antroji priežastis - kokybės ir kainos santykis. Vien tai, kiek kompanija investuoja į produktų įpakavimą, į tai, kaip sezoninių kolekcijų priemonės pateiktos, kaip pristatomos. Kad ir naujoji vasaros Gold Waves kolekcija, arba Green Me kolekcija. Gražu, estetiška. Kalbant apie kainas, naujos kolekcijos priemonių šiek tiek kandžiojasi, bet visuomet galima sulaukti akcijų, nuolaidų, ir įsigyti pigiau.
                Iš Kiko Cosmetics puslapio pirkau pirmą kartą. Žinoma, buvo šiek tiek neramu, ar tikrai prekės pasieks mane, kiek laiko tai užtruks ir pan. Visuomet taip būna, perkant iš el. parduotuvės pirmąjį kartą.  Kiko puslapyje rašoma, kad siuntinys keliauja iki 10 darbo dienų, mano prekės atkeliavo per 9 darbo dienas. Siuntinio sekti galimybės nebuvo, keliavo neregistruota siunta. Kalbant apie siuntimo kainas, jos priklauso nuo užsakymo vertės:

  • iki 25 eurų - 9,90 eur.;
  • 25-49 eurai - 6,90 eur.;
  • 49-59 eurai - 1,00 eur.;
  • daugiau kaip 60 eurų vertės užsakymai pristatomi nemokamai.
     Daugiau informacijos  apie pristatymą, mokesčius, mokėjimus galite rasti čia .
     Sumos už siuntimą nėra mažos, todėl geriau pirkti už didesnę sumą ir taip už siuntimą mokėti mažiau, arba visai nemokėti. Prekių pasirinkimas tikrai nemažas: dekoratyvinė kosmetika, odos priežiūra, aksesuarai ir kt. Kiekvieno sezono metu kompanija išleidžia vis naujų  kosmetikos priemonių linijų, jų kainos būna aukštesnės, tačiau, kaip jau minėjau, galima sulaukti akcijų ir nuolaidų.

           Visos prekės atkeliavo saugiai supakuotos į burbulinį maišelį, nei viena priemonė nebuvo nei sudužusi, nei kitaip pažeista.



       Taip atrodo visos priemonės iš arčiau:


                Visos prekės atkeliavo popieriniuose įpakavimuose, išskyrus vieną lūpų pieštuką. Skirtingos pakuočių spalvos, žymi skirtingas priemonių kolekcijas. Juodami įpakavime pateikiami jų standartiniai, visuomet prekyboje esantys produktai, o kitų spalvų įpakavimuose limituotų kolekcijų produktai. Iš viso iš Kiko Cosmetics įsigijau 10 kosmetikos priemonių.
              Perkant pirmąjį kartą, ir užsiprenumeravus kompanijos naujienlaiškį, galima gauti 5 eurų nuolaidos kodą. 

               
                  Pirmasis produktas, kurio labiausiai norėjau, ir kuris buvo mano norų sąraše nuo pat naujos Gold Waves kolekcijos atsiradimo - baked tipo bronzinanti pudra, spalva 01 Sun Celebration Honey (kaina - 22,95 eur).  Bronzerio įpakavimas - be galo gražus, pakankamai didelė pakuotė, nėra sunki, pagaminta iš tvirto plastiko, su kokybišku veidrodžiu viduje, kvepia fantastiškai, ir kiekis didžiulis - 20 g. Be galo džiaugiuosi šiuo savo pirkiniu, ir ateityje būtinai pasidalinsiu išsamesne apžvalga apie šį produktą.


              Antrasis mano įsigytas produktas - Matte Effect Finishing Powder (kaina - 5,45 eur), kompaktinė, matizuojanti pudra. Nors aš pirmenybę teikiu birioms pudroms, tačiau vasarą mano riebiai veido odai matizuojančios priemonės tiesiog būtinos, o rankinėje nešiotis birią pudrą  tiesiog nepatogu. Kompaktinės pudros pakuotė taip pat labai graži, kompaktiška, bus patogu nešiotis kosmetinėje, turi kokybišką nedidelį veidrodį.



                           Trečioji priemonė -Universal Fit Hydrating Foundation, drėkinantis makiažo pagrindas, spalva Cool Rose 20 (kaina - 2,95 eur). Įpakavimas standartinis, kaip įprastų makiažo pagrindų, kiekis 30 ml. išsirinkau pačią šviesiausią spalvą. Labai įdomu išbandyti, savo nuomone būtinai pasidalinsiu su Jumis ateityje.



                Ketvirtasis produktas - Coloured Lip Balm, lūpų balzamas su spalva (kaina - 5,95 euro), dėl kvapo dvejonių nebuvo, išsirinkau Nr. 01 Coconut (tiesiog dievinu kokosų kvapą). Kvapas fantastiškas, maloniai jaučiasi ant lūpų, o ir pakuotė  - super. (Lūpų balzamų niekada nebus per daug :) ).


                  Penktasis produktas - iš  žiemos kolekcijos Fall 2.0 Shiny Lip Stylo (kaina 4,95 eur) kreminio užbaigimo lūpų dažai, spalva 01 Innovative Nude. Pirmiausia vėlgi, įpakavimas: pakuotė - graži, atrodo labai solidžiai, magnetiniu uždarymu. Lūpdažio formulė - itin kreminė, pigmentuota. Tiesa, nežinau ar nebūsiu prašovusi su spalva - itin šviesi nude spalva, viena pati ant mano lūpų atrodo netgi sakyčiau pernelyg šviesi, bet naudojant kartu su tamsesniu lūpų pieštuku, manau, bus kaip tik.


                  Šeštasis produktas - iš  žiemos kolekcijos Fall 2.0 Lip Liner (kaina 2,95 eur) matinio užbaigimo lūpų pieštukas, spalva 01 Innovative Nude, tokia pat kaip lūpdažio spalva. Pieštukas itin kreminis, minkštas, bet vėlgi - itin šviesi nude spalva.


               Septintasis produktas - Colour Kajal - Kohl Pencil, (kaina - 2,95 eur) Kohl tipo pieštukas akims, spalva 115 Butter. Itin kreminis, pigmentuotas, minkštas pieštukas. 


                  Aštuntasis produktas - 30 Days Extensions - Daily Treatment Mascara (kaina - 7,95 eur), blakstienų tušas, savo sudėtyje turintis blakstienų augimą skatinančių sudėtinių dalių.



                  Devintasis produktas - Smart Colour Eyeshadow, (kaina - 2,50 eur), vienetinis akių šešėlis, spalva 10 Matte Cream. Norėjau įsigyti spalvą kiekvienai dienai, akių šešėlių bazės užtvirtinimui, paprasto, šviesaus matinio užbaigimo šešėlio.



                  Dešimtasis produktas - dar vienas pieštukas lūpoms, Smart Fusion Lip Pensil (kaina 2,50 euro), spalva 514 Poppy Red, klasikinė, raudona, matinio užbaigimo spalva.


                  Taip mano įsigytos Kiko kosmetikos priemonės atrodo ant odos. Bandysiu, testuosiu šias priemones, ir detalesnėmis apžvalgomis, dėmesio vertomis priemonėmis būtinai pasidalinsiu su Jumis ateityje.


                   Pats pirmasis įspūdis labai geras, viskas tinka ir patinka. Tikrai užskaitau, ir labai džiaugiuosi pirmuoju užsakymu iš Kiko Cosmetics. Ar Jūs esate ką nors bandžiusios iš šios kompanijos produktų, į ką verta atkreipti dėmesį?



Dėkoju už skirtą laiką mano blogo skaitymui.


Saulėtos ir gražios dienos :) 

Komentarai

  1. Ačiū labai už informaciją, dabar, tikrai įsigysiu šių prekių.

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą