KIKO MILANO KOSMETIKOS PIRKINIAI - naujoji Sicilian Notes kolekcija ir kiti dekoratyvinės kosmetikos produktai - pirmieji įspūdžiai, nuomonė ir rekomendacijos

           Labas.

         Įrašai apie Kiko Milano kosmetikos pirkinius yra vieni iš skaitomiausių mano tinklaraštyje, todėl šiandien su Jumis dalinusosi dar vienu savo kosmetikos užsakymu iš Kiko Milano. Visai nesenai su Jumis dalinausi savo Wishlist'u (įrašą galite rasti čia), kuriame ir minėjau kelis norimus įsigyti produktus iš naujosios Kiko Milano Sicilian Notes kolekcijos. 
           Paprastai stengiuosi pirkti iš Kiko Milano tuomet, kai kompanija suteikia nemokamą siuntimą pirkiniams virš 30 eurų. Įprastai, norint gauti Free Shiping reikia pirkti už sumą, didesnę nei 59 eurai. Kiko Milano siunčia į Lietuvą ir nereikia mokėti jokių muito mokesčių. Išsamiau apie pristatymą galite pasiskaityti viename iš mano blogo įrašų arba kompanijos puslapyje.


          Jau ne kartą esu gyrusi Kiko Milano kompaniją: puikios kokybės kosmetikos produktai už prieinamą kainą, be galo gražūs kosmetikos produktų įpakavimai. Visuomet smalsu pamatyti naujas kosmetikos kolekcijas. Labai gaila, kad kai kurie kosmetikos produktai iš limituoto leidimo kosmetikos kolekcijų, greitai dingsta iš prekybos, todėl kartais verta paskubėti įsigyti norimą priemonę. Šiuo metu Kiko Milano puslapyje galima įsigyti dar vienos, naujausios kosmetikos kolekcijos - Pop Revolution - kosmetikos produktų.


null

             Šį kartą dariau du užsakymus iš Kiko Milano, todėl laukiau kada pas mane atkeliaus ir antrasis siuntinys, kad galėčiau su Jumis pasidalinti abiem užsakymais ir juos aprašyti viename blogo įraše. Norėjau įsigyti kelis kosmetikos produktus iš Sicilian Notes kolekcijos bei dar keletą dekoratyvinės kosmetikos produktų.


              Pirmieji trys produktai iš Sicilian Notes kolekcijos. Kaip visada norisi pagirti naujosios rudens kolekcijos produktų įpakavimus. Pakuotės dekoruotos citrusiniais vaisiais, atrodo gražiai ir estetiškai. Visi kolekcijos produktai papildyti citrusinių vaisių ekstraktais ir aliejais, turėtų suteikti energijos, švytėjimo ir atgaivinti odą.



                Pirmasis produktas iš Sicilian Notes kolekcijos, kurį jau su minėjusi savo norimų įsigyti kosmetikos produktų wishlist'e - Sicilian Notes  Brightening Primer   (kaina - 16,99 euro) -  švytėjimo suteikianti makiažo bazė, papildyta antioksidantais ir hialurono rūgštimi. 


           Makiažo bazės įpakavimas toks pat kaip ir kitų Sicilian Notes kolekcijos produktų - ryškios, žalios spalvos, dekoruotas citrusiniais vaisiais. Produkto kiekis standartinis - 30 ml. ir galioja 12 mėnesių nuo atidarymo.
              Švytėjimo suteikianti makiažo bazė atkeliauja plastikinėje, pusiau permatomoje pakuotėje, su auksinės spalvos detalėmis. Pati pakuotė atrodo labai įdomiai, nes matosi kaip atrodo pats produktas jos viduje.
              Makiažo bazė  - permatoma, tačiau savo sudėtyje turi tarsi mažus burbuliukus, kurie turi itin mažų šviesą atspindinčių dalelių.

                 Produktas turi patogų naudojimui dozatorių, kurį spaudžiant susimaišo abu produktai esantys pakuotės viduje. Makiažo bazė - įprastos, silikoninės konsistencijos, lengvai pasiskirsto ant odos, suteikia lengvą švytėjimo efektą, šiek tiek drėkina ir gaivina veido odą. Man patinka, kad švytėjimo suteikiančios dalelės yra labai smulkios, ir ant veido jų nesimato, nes gražiai susilieja su veido oda. Makiažo bazė palieka nedidelį lipnumo pojūtį ant odos, tačiau užtepus skysto makiažo pagrindo ar BB kremo lipnumo jausmo nebelieka, nes produktai tarsi susilieja tarpusavyje. Makiažo bazė šiek tiek drėkina veido odą, suteikia lengvą švytėjimo efektą, šiek tiek sulygina veido odos netobulumus ir užpildo poras. Turi lengvą, gaivinantį, gėlių ir citrusų kvapą.

             Sicilian Notes  Brightening Primer švytėjimo suteikianti makiažo bazė man patiko. Nors turiu riebią veido odą, tačiau produktas man tiko. Naudoju kaip makiažo bazę, po įprastinio dieninio veido kremo. Šį produktą tikrai galiu rekomenduoti. 

                  Antrasis produktas iš  Sicilian Notes  kolekcijos - Energizing Cleanser (kaina - 6,99 euro) - energizuojantis veido prausiklis su mandarinų ekstraktu ir vitaminu E. 


             Veido prausiklio pakuotė tokia pat kaip ir kitų kolekcijos produktų. Prausiklio kiekis - 75 ml. Produktas galioja 12 mėnesių nuo atidarymo.


                 Energizuojančio veido prausiklio pakuotė - plastikinė, su atspaudžiamu juodos spalvos kamšteliu, patogi naudoti. Tiesa, paties produkto kiekis nėra didelis - vos 75 ml.
        
                Prausiklis skystos, kreminės tekstūros, žalsvos spalvos. Savo sudėtyje turi mažyčių grūdelių, kurie švelniai nušveičia veido odą. Šveitiklis turi gaivų, citrusinių vaisių kvapą, gerai nuplauna veido odą, gaivina, tonizuoja. Produktas man patiko, tikrai sunaudosiu.


                 Trečiasis produktas iš Sicilian Notes  kolekcijos - Energizing Toner (kaina - 8,99 euro) - energizuojantis veido tonikas su mandarinų ekstraktais ir vitaminu B3.


                     Veido toniko pakuotė tokia pat kaip ir kitų kolekcijos produktų. Toniko kiekis - 150 ml. Produktas galioja 12 mėnesių nuo atidarymo.
                      Veido toniko pakuotė gana standartinė, plastikinė, su atsukamu juodos spalvos kamšteliu. Veido tonikas mane labiausiai nustebino savo konsistencija, nes nėra skystos tekstūros (kokie paprastai ir būna veido tonikai), tačiau gana tirštos, gelinės konsistencijos. Produktas turi lengvą, gaivinantį citrusų kvapą, tonizuoja veido odą, ją gaivina. Didžiausias produkto minusas - tonikas palieka lipnumo pojūtį ant odos. Taip pat produktą sunku dozuoti. Dėl tirštos tekstūros jis sunkiai bėga iš buteliuko, taip toniko išsispaudžia arba per mažai, arba per daug. Nežinau kažkaip bandysiu susidraugauti su produktu ir jį sunaudoti, tačiau  pats produktas man nelabai patiko.

                        Ketvirtasis įsigytas produktas iš pastoviosios Kiko Milano kolekcijos ir skirtas veido odos priežiūrai - Pure Clean Micellar Gel (kaina - 5,99 euro) -  gelinis veido prausiklis, puikiai tinkantis pašalinti makiažą nuo veido odos.


                  Esu bandžiusi panašų veido prausiklį tik iš kitos kolekcijos (jo prekyboje, deja, jau nėra). Prausiklis atkeliavo be išorinės pakuotės, tačiau saugiai užklijuotas plastiku, ir atskirai įvyniotas (jei netyčia išbėgtų transportavimo metu). Veido prausiklio kiekis 150 ml.,  produktas galioja 12 mėnesių nuo atidarymo.
             Man labai patinka šio prausiklio tekstūra - gelinis, tirštas ir itin skalsus. Produktas puikiai tinka naudoti kartu su mano Pobling veido valymo šepetėliu (reikia nedidelio kiekio, labai gerai putoja ir puikiai nuvalo veido odą). Vienintelis minusas - kvapas. Produktas turi pakankamai intensyvų, parfumuotą kvapą (gali dirginti jautrią veido odą), tačiau veido odą nuplauna puikiai, nesausina ir gaivina odą. Lyginant šį prausiklį su prausikliu iš Sicilian Notes kolekcijos, aš vis tik rekomenduočiau rinktis Pure Clean Micellar Gel (didesnis kiekis ir mažesnė kaina, taip pat naudojasi taupiau).
    
               Paskutinieji įsigyti produktai, skirti veido odos priežiūrai - lakštinės veido kaukės iš labai žaismingos Kiko Milano kolekcijos - Zoomania. Kiko Milano kaukės man labai patinka, ypač - hidrogelinės. Šį kartą užsisakiau aštuonias lakštines veido kaukes (kaina siekė vos po vieną eurą). Su mielu noru naudosiu pati, ir dar drauges palepinsiu. Kiko Milano kaukes taip pat galiu rekomenduoti.

             Dekoratyvinė kosmetika

          Kaip visada, į savo prekių krepšelį įtraukiau ir keletą dekoratyvinės kosmetikos produktų, skirtų akims ir lūpoms.


       Jau senai norėjau išbandyti Kiko Milano akių šešėlių bazę. Jau ne kartą savo apžvalgose esu minėjusi, kad turiu ne tik riebią veido odą, bet ir riebią akių vokų odą, bei kiek užkritusius akių vokus, todėl be geros akių šešėlių bazės šešėliai ant akių vokų man nesilaiko.  Kiko Milano puslapyje galima rinktis keletos rūšių akių šešėlių bazes. Aš išsirinkau neutralizuojančią akių šešėlių bazę - Tone-neutralizing eye base (kaina - 7,99 euro). Priemonė turėtų ne tik padėti akių šešėliams išsilaikyti ilgiau, tačiau ir suvienodinti akių vokų spalvą.


               Akių šešėlių bazė yra iš standartinės, visuomet prekyboje esančios kolekcijos, todėl atkeliauja juodoje pakuotėje. Akių šešėlių bazės kiekis - 10 ml. ir produktas galioja standartiškai, vos 6 mėnesius nuo atidarymo.
           Akių šešėlių bazės pakuotė plastikinė, lengvutė, baltos spalvos su atsukamu juodos spalvos kamšteliu. Produktas turi patogų naudojimui dozatorių, lengvai išsispaudžia iš pakuotės, nesudėtinga naudoti. 
            Akių šešėlių bazė - švelniai rusvo atspalvio, primenanti įprastą kreminę pudrą. Ant akių vokų tepasi itin lengvai, šiek tiek suvienodindama akių vokų odos spalvą. Tačiau pats produktas neturi tiek daug pigmento, todėl didelių trūkumų ar raudonumų gali ir neužmaskuoti. Tačiau patį pagrindinį darbą - išsilaikyti akių šešėliams visą dieną - produktas atlieka tiesiog puikiai. Sudėtis gana nebloga , o ir kaina nėra didelė. Šį produktą galiu rekomenduoti.


              Dar vienas Kiko Milano produktas, kurį taip pat gana senai norėjau išmėginti - KiKo Milano Lasting Gel Eyeliner (kaina - 7,99 euro) -  gelinis, juodos spalvos akių pravedimas.

                 
          Produktas atkeliauja juodos spalvos pakuotėje, kiekis - 6 ml., produktas galioja 12 mėnesių nuo atidarymo.
          Gelinis akių pravedimas atkeliauja gana standartinėje, stiklinėje (matiniu paviršiumi) pakuotėje su atsukamu juodos spalvos kamšteliu.
            
           Lasting Gel Eyeliner  mane labiausiai nustebino savo tekstūra, nes yra labai skystas. Paprastai tokio tipo pravedimai būna gelinės konsistencijos (paprasčiau naudoti). O šis yra skystas, kad palenkus pakuotę net gali imti tekėti per kraštus, todėl reikia elgtis itin atsargiai, lengva išsitepti. Pats produktas gana pigmentuotas, lengvai dengiasi ant odos ir tikrai ilgai išlieka. Tačiau prie konsistencijos reikės įprasti. Todėl šį produktą vertinčiau vidutiniškai ir nežinau ar pirkčiau dar kartą. Vėlgi, bandysiu naudoti toliau, ir pilna apžvalga su Jumis būtinai pasidalinsiu. Galbūt, truputį pastovėjęs produktas kiek sutirštės.

                Kiko Milano blakstienų tušų esu bandžiusi keletą, tačiau nei vienas iš bandytų man nepaliko gero įspūdžio. Paskutinysis   bandytas Kiko Milano blakstienų tušas iš Green Me kolekcijos (įrašą galite paskaityti čia)  man nepatiko visiškai, labai lipino blakstienas, buvo klampus ir tirštas.

        Šį kartą užsisakiau blakstienų tušą  30 Days Extensions - Daily Treatment Mascara (kaina - 7,99 eur). Blakstienų tušą esu jau bandžiusi ir man jis taip pat nepaliko gero įspūdžio (apžvalgą galite rasti čia).  Tačiau tušą esu pirkusi dovanų draugei, o jai tušas tiko ir patiko. Todėl šį kartą blakstienų tušą taip pat nupirkau kolegei dovanų. Ji turi trumpas, tačiau tankias blakstienas ir šis tušas turėtų ilginti. Man labiau patinka apimties suteikiantys ir užrečiantys tušai blakstienoms. Taip jau kartais būna su kosmetika, kad vienoms tinka ir patinka, o kitoms ne, ir su blakstienų tušais labai individualu, priklausomai nuo poreikių ir lūkesčių: vienoms reikia dramatiškų blakstienų, o kitoms priešingai , užtenka natūralių blakstienų efekto.  
       30 Days Extensions blakstienų tušas ir suteikia natūralių blakstienų efektą. Naudodama tušą nepastebėjau, kad blakstienos augtų greičiau ar taptų storesnės ar tankesnės, produktą vis tik priskirčiau prie įprastų tušų blakstienoms.  Tikiuosi, kad kolegei tiks ir patiks ši dovana. Na o nuotraukoms naudojau savąjį blakstienų tušą, kuris jau yra sudžiuvęs ir po šio įrašo keliaus į šiukšlių dėžę. Tiesa, šiuo metu Kiko Milano tušams taikomos nuolaidos, taigi jei ieškote naujo tušo, galite pasižvalgyti, nes kainos tikrai nėra didelės. Tačiau aš rekomendacijų tikrai neturiu. Gal Jūs bandėte Kiko Milano tušus blakstienoms ir atradote favoritų, parašykite, būtų įdomu sužinoti ir Jūsų nuomonę.

null

            Kiko Milano akių pieštukai man labai patinka. Kainos nėra didelės, didžiulis spalvų pasirinkimas. Savo kosmetikos kolekcijoje turiu keletą akių pieštukų iš limituoto leidimo kolekcijų, taip pat ir iš pastoviosios Kiko Milano linijos - Smart Colour Eye Pencil (kaina - 2,50 euro). Šios kolekcijos pieštukai yra paprasti, drožiami, tačiau turi gana neblogą pigmentaciją, yra minkšti, puikiai tinka taip vadinamai vandens linijai. Šį kartą norėjau įsigyti vieną iš spalvotų akių pieštukų, išsirinkau atspalvį 07 Matte Violet. Pieštuko pigmentacija brėžiant ant odos yra gana nebloga, tačiau naudojant vandens linijai, pieštukas nėra toks intensyvus ir priduoda ne violetinio, o daugiau Lilac (alyvinio) atspalvio. Todėl šį kartą pigmentacija šiek tiek nuvylė. Akių pieštuką jau naudojau, ir tiesą pasakius, mėlynoms akims visai tinka, nors ir nėra ryškus, tačiau labai paryškina mėlynų akių spalvą. Tikiuosi atėjus šaltajam sezonui naudoti kartu su taip mylima Colourpop It's My Pleasure akių šešėlių palete arba kartu su ABH Norvina akių šešėliais.



               Paskutinįjį produktą akims gavau dovanų. Tai vienetinis akių šešėlis - High Pigment Wet and Dry Eyeshadow (įsigyti galima už 5,99 euro), spalva 73 Satin Blue Sky.

       Akių šešėlis atkeliavo juodos spalvos įpakavime. Nustebino akių šešėlio dydis - net 2 g., (galioja 18 mėnesių nuo atidarymo).  Šešėlis atkeliavo įpakuotas į plastikinę pakuotę, viršutinė įpakavimo dalis yra permatoma, todėl puikiai matosi šešėlio spalva.

      Akių šešėlio pakuotė gana kompaktiška, plastikinė, tačiau tvirta, su magnetiniu uždarymu. Šiuos šešėlius galima laikyti tokiose vienetinėse pakuotėse arba susidėti į magnetinę paletę.

      Šešėlio pigmentacija mane nustebino: minkštas ir kreminis, galima sluoksniuoti iki norimo intensyvumo, lengvai sklaidosi, tačiau šiek tiek byra. Žinoma, tokio šešėlio kasdien neišeis naudoti, tačiau vakariniam akių makiažui tikrai galima panaudoti, arba tiesiog kaip akcentą apatinei akies voko linijai. Pats atspalvis man patinka, nėra nei mėlynas, nei žalias ir proginiam akių makiažui tikrai galima panaudoti. Savo IG Stories esu pasidalinusi makiažu, kuriame ir naudojau šį šešėlį. Rezultatas man labai patiko.


             Kaip gi Kiko Milano užsakymas be dekoratyvinės kosmetikos produktų lūpoms? Niekaip. Kiko Milano lūpų dažus ir blizgesius, pieštukus esu gyrusi jau daugybę kartų. Kiko Milano Velvet Passion Matte Lipstick (kaina - 6,99 euro)  lūpų dažai yra mano patys mylimiausi. Norėjau įsigyti naują atspalvį šaltajam rudens sezonui. Vėl norisi grįžti prie matinių lūpų dažų, tamsesnių, rudeniškų spalvų. Išsirinkau Velvet Passion Matte Lipstick  lūpų dažų spalvą 318 Burgundy.


           Apie Kiko Milano Velvet Passion Matte Lipstick esu parašiusi apžvalgą (jei įdomu, galite rasti čia) . Gal norėtumėte dar vieno atskiro įrašo apie Kiko Milano lūpų dažus? Savo kosmetikos kolekcijoje jau turiu keliolika šių lūpų dažų, todėl galėčiau pasidalinti, kaip konkretus atspalvis atrodo ant lūpų (išsirinkti spalvą online yra pakankamai sudėtinga). Jei įdomu, parašykite.
              Spalva 318 Burgundy - tamsi, slyvinė, burgundiška spalva. Tiesiog tobulas atspalvis rudeniui. Šie lūpų dažai yra matinio užbaigimo, bet nėra super matiniai (kaip ir rašoma lūpų dažų pavadinime - Velvet), todėl taip stipriai nesausina lūpų. Lūpų dažai pigmentuoti, užtenka vos vieno sluoksnio, išlieka vidutiniškai, dienos eigoje po truputį nusivalo, tačiau palieka atspalvį ant lūpų. Norint juos nuvalyti nuo lūpų tikrai prireiks aliejinio  makiažo valiklio.
             Savo kosmetikos kolekcijoje turiu ir kitą rudenišką  Velvet Passion Matte Lipstick lūpdažį, spalva 317 Wine. 317 ir 318 atspalviai beveik nieko nesiskiria, 318 vos vos tamsesnis, tačiau jei nuspręsite pirkti, siūlyčiau rinktis kurį nors vieną iš dviejų, nes jie beveik vienodo atspalvio.
                Prie šių burgundiškos spalvos lūpų dažų  išsirinkau ir panašaus atspalvio pieštuką lūpoms iš Smart Fusion Lip Pencil linijos (kaina - 2,50 euro) - atspalvis 528 Grape. Kiko Milano lūpų pieštukus taip pat galiu rekomenduoti. Labai prieinama kaina, minkšti ir pigmentuoti, didelis spalvų pasirinkimas.

            Išsirinkau dar vienus Kiko Milano lūpų dažus - Glossy Dream Sheer Lipstick (kaina - 6,99 euro).
            Šie lūpų dažai taip pat yra iš pastoviosios Kiko Milano kolekcijos ir atkeliauja standartiniame juodos spalvos įpakavime. Lūpų dažų kiekis - 3,5 g. ir galioja 18 mėnesių nuo atidarymo.
  Glossy Dream  lūpų dažų formulė papildyta orchidėjų ekstraktu ir hialuronu, todėl labiau primena lūpų balzamą su spalva. Aš išsirinkau atspalvį 203 Vintage Rose, lengvo rausvo atspalvio lūpų dažus, kurie spalvos duoda labai nedaug, tačiau drėkina ir maitina lūpas ir suteikia joms spindesio.   
          Man labai patinka Glossy Dream  lūpų dažų pakuotės: gražiai atrodo, turi įdomų, magnetinį uždarymą.

           Dar vienas produktas lūpoms - Kiko Milano Lip Volume Perfecting and Volumising Lip Cream (kaina - 6,99 euro) - putlinantis lūpų kremas. Aš išsirinkau atspalvį - 01 Tutu Rose.


         Produktas atkeliavo baltos spalvos pakuotėje, todėl spėju, kad tai vis tik limituotos kolekcijos lūpų priemonė. Produkto kiekis - 6,5 ml. ir galioja 36 mėnesius nuo atidarymo.
           Lūpų kremo pakuotė labai panaši į Kiko Milano 3D Hydra Lip Gloss  lūpų blizgesių pakuotes, skiriasi tik viršutinės įpakavimo dalies spalva. Pati pakuotė pagaminta iš plastiko, tačiau tvirta, labai nestandartinės formos, bet atrodo itin gražiai.
         Lūpų kremas turi labai lengvą, vos vos rožinį atspalvį. Ant lūpų dengiasi gražiai, produktą užtepus ant lūpų jaučiasi lengvas dilgčiojimas, tačiau jis nėra labai intensyvus. Didelio lūpų putlinimo aš tikrai nepastebėjau, produktas labiau primena standartinį lūpų blizgesį, suteikia lūpoms blizgesio ir šiek tiek drėkina. Pačios spalvos matosi labai mažai. Dar vienas pastebėjimas, jog produkto formulė skiriasi nuo įprastinių Kiko Milano lūpų blizgesių, nes nėra lipni, ir daug lengviau jaučiasi ant lūpų, kai  3D Hydra Lip Gloss  lūpų blizgesiai yra sunkesnės tekstūros, lipnesni, todėl ilgiau išliekantys. Putlinantis lūpų kremas man labai patiko, tikrai naudosiu ir Jums galiu rekomenduoti jei mėgstate tokio tipo produktus.

            Paskutinysis produktas lūpoms, kurį taip pat gavau dovanų - Kiko Milano Lip Balm (įsigyti galima už 5,99 euro) - paprastas balzamas lūpoms.
          Produktas atkeliavo rausvos spalvos pakuotėje. Lūpų balzamo kiekis - 4,18 g., produktas galioja 36 mėnesius nuo atidarymo.
          Noriu dar kartą pagirti Kiko Milano kompaniją už jų produktų pakuočių dizainą: paprastas lūpų balzamas pateikiamas tokioje gražioje, sidabrinės palvos pakuotėje.


            Tiek šį kartą naujų Kiko Milano kosmetikos pirkinių. Didžioji dalis man tiko ir patiko ir tikrai naudosiu su malonumu. Kaip Jums Kiko Milano kosmetika? Ar bandėte? Gal turite savo favoritų ar mylimų produktų? O gal norėtumėte išsamesnės kurio nors produkto apžvalgos? Lauksiu Jūsų nuomonių komentaruose. Mano tinklaraštyje daugiau apžvalgų apie Kiko Milano kosmetiką galite rasti čia (nepamirškite paspausti "Daugiau įrašų").

    Kaip visuomet, rekomenduoju užsiprenumeruoti kompanijos naujienlaiškį, tuomet apie visus pasiūlymus ir akcijas galėsite sužinoti greičiau. Šiuo metu Kiko Milano galiojančios nuolaidos ir pasiūlymai:

Online until 12/09/2019

null

null

Dėkoju už skirtą laiką mano blogo skaitymui


Saulėtos ir gražios dienos :) 


Kviečiu užsukti į savo Instagram paskyrą, kur dalinuosi  
įrašais  apie kosmetiką ir ne tik.






Komentarai