BH COSMETICS STELLAR LASH MASCARA - tankinamasis blakstienų tušas

    Labas.

       Savo tinklaraštyje esu aprašiusi dar nedidelį kiekį blakstienų tušų (apžvalgas galite rasti čia). Tačiau pačiu mylimiausiu tušu galėčiau įvardinti Too Faced Better Than Sex blakstienų tušą. Nors savo apžvalgoje minėjau, kad tušo antrą sykį nesirinkčiau, tačiau jau esu sunaudojusi ne vieną šio tušo pakuotę. Tiesa, renkuosi mažesnį šio tušo, Travel Size, dydį, kurio man pilnai pakanka trims mėnesiams. Too Faced Better Than Sex tušas labai gražiai padažo blakstienas, yra kiek klampesnis ir tirštesnis, tačiau tuo pačiu suteikia blakstienoms daugiau apimtiems. Aš turiu ilgas, tačiau retas blakstienas, todėl teikiu pirmenybę tankinantiems blakstienų tušams. Taip pat iš blakstienų tušo tikiuosi išsilaikymo, kad dienos eigoje jis neatsidurtų po akimis. Mano taip mylimas Too Faced tušas nėra iš pigiųjų, todėl norisi atrasti pigesnių (ir galbūt ne prastesnių ) alternatyvų.
         BeautyBay el. parduotuvėje atkreipiau dėmesį į naujai prekyboje pasirodžiusi BH Cosmetics Stellar Lash blakstienų tušą. Šio blakstienų tušo šepetėlis man pasirodė labai panašus į taip mylimo ir naudojamo Too Faced Better Than Sex tušo šepetėlį, todėl nusprendžiau jį įsigyti ir išbandyti. Nuomone ir įspūdžiais dalinuosi su Jumis.


                         Naujoji BH Cosmetics Stellar kolekcija prekyboje pasirodė birželio mėnesį. Ši kolekcija įkvėpta žvaigždžių ir ją sudaro Stellar Collision akių šešėlių ir hailaiterių paletė ir Stellar Lash blakstienų tušas (trumpą pristatymą galite pasižiūrėti čia).  Man patinka pati kolekcijos idėja ir dizainas, tačiau akių šešėlių palete vis tik nesusidomėjau, nes nesu itin didelė baked tipo akių šešėlių gerbėja.

BH Cosmetics - Stellar Collision Palette

             Stellar Lash blakstienų tušo pakuotė labai įdomios, duochrome spalvos (violetinė, pereinanti į rožinę). Ant įpakavimo pateikiama trumpa informacija apie produktą.



   
Oficialiame BH Cosmetics puslapyje galima rasti trumpą blakstienų tušo aprašymą:

Suteikite blakstienoms apimties ir ilgio su Stellar Lash. Itin juodas, "Viskas viename" formulės, pailgina, atskiria blakstienas, suteikia dramatiškos apimties, 
netepa, nebyra ir išlieka visą dieną. 

      Stellar Lash blakstienų tušas:

  • užriečia, pailgina blakstienas suteikdamas joms apimties;
  • itin juodos spalvos;
  • netepa, nebyra, ilgai išlieka;
  • veganiškas;
  • netestuotas ant gyvūnų;
  • nesukelia alergijos.

                          Blakstienų tušo kiekis - 9 ml.,  pagamintas JAV, galioja kiek trumpiau nei įprasti tušai, vos 3 mėnesius nuo atidarymo. 


                   Sudėtis. Blakstienų tušo pagrindą sudaro vanduo. Antroji sudėtinė dalis -   parafinas, trečioji - emulsijos stabilizatorius, minkštiklis. Ketvirtasis ingredientas -  emulsiklis, minkštiklis. Penktoji sudėtinė dalis - sintetinis bičių vaškas, šeštoji - drėkiklis, suformuoja plėvelę. Sudėtyje yra drėkiklių, ryžių vaško, klampumo reguliavimo medžiagų, rišiklių, minkštiklių, konservanto fenoksietanolio, pigmentų.

Water/Aqua/Eau, Paraffin, Stearic Acid, Glyceryl Stearate, Synthetic Beeswax, Acacia Senegal Gum, Butylene Glycol, Oryza Sativa (Rice) Bran Wax, Polybutene, VP/Eicosene Copolymer, Aminomethyl Propanol, Hydrogenated Vegetable Oil, Acrylates Copolymer, Microcrystalline Wax / Cera Microcristallina / Cire Microcristalline, Stearyl Stearate, Hydroxyethylcellulose, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol. Gali būti  +/-: Iron Oxides (CI 77491, CI 77491, CI 77499).

(žalia spalva -  saugus ingredientas, oranžinė spalva - vidutinio saugumo ingredientas,  raudona spalva - pavojingas ingredientas). 

(Rėmiausi informacija, pateikta   KosmetikosDNR  tinklapyje).

Blakstienų tušo sudėtis vidutiniška, sudėtinių dalių aprašymo pabaigoje yra konservantas fenoksietanolis, keletas vidutinio saugumo ingredientų, galinčių erzinti ar dirginti jautrias akis. Tarp sudėtinių dalių yra kondicionuojančių medžiagų, drėkiklių. 


               Stellar Lash blakstienų tušo pakuotė standartinė, pagaminta iš plastiko, su atsukamu kamšteliu. 


Stellar Lash blakstienų tušo šepetėlis - vidutinio dydžio, forma šiek tiek primena smėlio laikrodžio. Pakankamai patogus naudoti, nėra pernelyg didelis, patogu dažyti net ir apatines blakstienas.
Kaip jau minėjau, Stellar Lash blakstienų tušo šepetėlis man šiek tiek priminė Too Faced Better Than Sex blakstienų tušo aplikatorių. Apačioje nuotraukoje galite matyti, kaip atrodo abu šepetėliai juos sulyginus. Too Faced yra šiek tiek didesnis, taip pat platesniais šereliais. 


Rezultatas. Stellar Lash blakstienų tušas gražiai padengia blakstienas, jas atskiria, nesulipina blakstienų, šiek tiek ilgina ir tankina, tačiau blakstienų neužriečia. Aš prieš dažydamasi blakstienas visuomet užriečiu (mano blakstienos ilgos ir tiesios). Kaip blakstienų tušas atrodo ant blakstienų, galite matyti apačioje.
Stellar Lash pliusai. Man patinka blakstienų tušo formulė. Net ir vos pradėjus naudoti tušą, jis nebuvo labai klampus ir tirštas. Blakstienų tušas gražiai padengia blakstienas, jų nesulipina, šiek tiek ilgina ir tankina. Tušą galima sluoksniuoti, nėra per daug tirštas ar klampus (svarbiausia palaukti, kol nudžius pirmas sluoksnis, ir tik tuomet tepti antrąjį).

Stellar Lash minusai. Tušas dienos eigoje linkęs kiek trupėti po akimis,  taip pat palieka juodas žymes po akimis. Man ši problema pasitaiko labai dažnai, nes turiu riebią veido odą ir ilgas apatines blakstienas. Todėl apatines blakstienas visada stengiuosi dažyti vandeniui atspariu tušu.

                               Stellar Lash blakstienų tušo įvertinimai oficialiame BH Cosmetics puslapyje labai neblogi: 4,6 žvaigždutės iš penkių. Aš šį tušą įvertinčiau - trejomis žvaigždutėmis iš penkių, nėra pats blogiausias, tačiau nėra ir pats geriausias.


          BH Cosmetics Stellar Lash tušą vertinčiau vidutiniškai. Tai tikrai nėra pats baisiausias mano naudotas blakstienų tušas (kaip paskutinysis iš nenusisekęs pirkinys iš Kiko Milano Green Me kolekcijos), tačiau tikrai neprilygsta mano taip numylėtam Too Faced Better Than Sex blakstienų tušui. Stellar Lash blakstienų tušas tikrai gražiai padažo blakstienas, tačiau man norėtųsi dar daugiau apimties, dramatiškesnių blakstienų rezultato. Taip pat šiek tiek erzina, kad tušas linkęs dienos bėgyje trupėti po akimis. 
                BH Cosmetics Stellar Lash tušo kaina BeautyBay siekia 11 eurų . Todėl jei Jums smalsu išbandyti pačioms, siūlyčiau palaukti nuolaidų ir įsigyti pigiau. Labai gaila, kad BeautyBay nėra galimybės įsigyti šio tušo Travel Size dydžio, jo kaina BH Cosmetics puslapyje perpus pigesnė. Labai džiugu, kada kompanijos suteikia galimybę įsigyti mažesnio dydžio pakuotę, išbandyti ir įvertinti ar produktas yra vertas dėmesio, ir ar yra verta pirkti pilno dydžio pakuotę.
                  Man būtų įdomu sužinoti Jūsų nuomonę, galbūt jau spėjote išbandyti BH Cosmetics Stellar Lash tušą blakstienoms? O galbūt galite pasidalinti savo labiausiai naudojamu ir mylimu blakstienų tušu? Kaip visuomet, laukiu Jūsų nuomonių komentaruose.
                           
                                                                     Dėkoju už skirtą laiką mano blogo skaitymui ir gražios Jums savaitės :)

Nepamirškite užsukti į mano Instagram   paskyrą, kur dalinuosi įrašais apie kosmetiką ir ne tik. :)




Komentarai