KIKO MILANO KOSMETIKOS PIRKINIAI

          Labas.

          Įrašai apie Kiko Milano kosmetiką yra vieni iš skaitomiausių mano tinklaraštyje, todėl dalinuosi su Jumis dar vienu įrašu apie naujausius Kiko Milano kosmetikos pirkinius (apžvalgas apie Kiko Milano kosmetiką galite rasti čia).



         Šiuo metu savo kosmetikos kolekcijoje turiu nemažai Kiko Milano kosmetikos produktų, ne tik dekoratyvinės, tačiau ir veido priežiūros priemonių, todėl turiu susidariusi pakankamai tvirtą nuomonę apie šią kosmetiką ir noriu ja pasidalinti su Jumis. 

       Šį kartą užsisakiau keletą prekių iš Green Me kolekcijos, dvi prekes iš naujosios Ocean Feel kolekcijos ir dar keletą produktų iš pastoviosios kolekcijos.

      Taip mano įsigytos prekės atrodo iš arčiau.  



     Produktai  atkeliavo popieriniuose įpakavimuose. Skirtingos pakuočių spalvos, žymi skirtingas priemonių kolekcijas. Juodame įpakavime pateikiami Kiko Milano standartiniai, visuomet prekyboje esantys produktai, o kitų spalvų įpakavimuose -  limituotų kolekcijų produktai. Iš viso iš Kiko Cosmetics šį kartą įsigijau įsigijau 10 kosmetikos produktų ir vieną gavau dovanų.

      Kaip visuomet, mane be galo žavi naujų Kiko Milano kolekcijų dizainas: gražu, estetiška. Ir labai gaila, kad ne visas priemones siunčia į Lietuvą. Kalbant apie siuntimo kainas, jos priklauso nuo pirkinių krepšelio sumos. Kuo didesnė pirkinių krepšelio vertė, tuo mažesnės siuntimo išlaidos, o pirkiniams nuo 60 eurų taikomas nemokamas siuntimas. Kartais Kiko paskelbia nemokamą siuntimą, pirkiniams virš 25 ar 30 eurų. Todėl verta prenumeruoti naujienlaiškius arba sekti Kiko Milano instagrame.  

       Siuntimo kainos:
  • iki 25 eurų - 9,90 eur.;
  • 25-49 eurai - 6,90 eur.;
  • 49-59 eurai - 1,00 eur.;
  • daugiau kaip 60 eurų vertės užsakymai pristatomi nemokamai. 

     Daugiau informacijos  apie pristatymą, mokesčius, mokėjimus galite rasti čia .  Perkant pirmąjį kartą, ir užsiprenumeravus kompanijos naujienlaiškį, galima gauti 5 eurų nuolaidos kodą.    
                                               
         Šį kartą mano siuntinys keliavo 7 darbo dienas. Visos prekės buvo saugiau ir tvarkingai supakuotos, nei viena prekės neatkeliavo sugadinta ar kitaip pažeista.
          
      Pirmosios dvi prekės iš naujosios Kiko Milano Ocean Feel kolekcijos: Ocean Feel Blush (spalva  01 Sunkissed) ir Ocean Feel Loose Powder biri pudra. Labai gražios Ocean Feel kolekcijos pakuotės, žydros ir auksinės spalvos, atrodo labai vasariškai.



          Ocean Feel Loose Powder birią pudrą jau buvau nusižiūrėjusi nuo pat šios kolekcijos pasirodymo. Pudros sudėtis man pasirodė nebloga, tarp sudėtinių dalių yra ir vanduo. Nusprendžiau surizikuoti ir įsigyti šį produktą, nors man Kiko Milano  skystos kreminės pudros, BB kremai ir maskuoliai, kiek teko bandyti, visi netiko ir nepatiko.    


 Birios pudros pakuotė paprasta, standartinė, plastikinė su auksinės spalvos atsukamu dangteliu.

Birios pudros kiekis - 14 g., galioja 21 mėnesį nuo atidarymo, kaina - 12,99  euro.


      Vidinėje pudros dalyje - plastikinis dangtelis, kuris saugiai užsandariną produktą, o jį atidengus - tinklelis, per kurį galima paimti produktą. Nežinau, man tokio tipo pakuotė truputėlį messy, nes pati pudra labai smulki, todėl visai netyčia pudros gali pribyrėti visus.

       Pati pudra yra labai smulki, beveik neturi spalvos, labai gerai matizuoja veido odą, šiek tiek užpildo ir poras. Pudrą vertinčiau gerai, puikiai matizuoja veido odą šiek tiek pamaskuoja. Reikės testuoti ir toliau, tikiuosi, kad nekimš veido porų. O be matizuojančios pudros vasaros metu aš savo makiažo iš viso neįsivaizduoju, nes turiu riebią veido odą, todėl tokio tipo produktai yra mano vasaros Must Have


          Antroji įsigyta priemonė iš Kiko Milano Ocean Feel  kolekcijos - Baked Blush, taip vadinami kepti skaistalai. Šį produktą galima rinktis iš trijų atspalvių (mano išsirinkta spalva 01 Sunkissed). Produkto kiekis - 7,5 g., galioja 18 mėnesių nuo atidarymo.



        Skaistalai atkeliauja ryškios, žydros spalvos, plastikiniame įpakavime. Man šio produkto įpakavimas nepaliko tokio gero įspūdžio, ypač žydra spalva, kažkaip ji man nesižiūri. Skaistalų pakuotė turi tvirtą,  užspaudžiamą uždarymą. Pakuotės viduje - kokybiškas veidrodėlis. 

        Iš karto turiu prisipažinti, kad man labai patinka Kiko Milano baked formulės produktai. Praėjusios vasaros kolekcijos Gold Waves bronzeris yra vienas mano mylimiausių. Todėl labai džiaugiuosi, kad ir šie, Ocean Feel kepti skaistalai manęs nenuvylė.



          Skaistalai yra pakankamai pigmentuoti, tačiau minkštos formulės, savo sudėtyje turi sumaišytas dvi spalvas. Labai gražiai atrodo ant įdegusios odos. Šis produktas man atstoja dvi priemones: skaistalus ir hailaiterį, nes suteikia odai lengvo švytėjimo efektą. Gražiai atrodo ant odos, taip stipriai neišryškina odos tekstūros. Jeigu nemėgstate Glowy Blush, šio produkto Jums nevertėtų rinktis. Žiemos sezono metu aš taip pat ne itin mėgstu švytintį efektą suteikiančius skaistalus, tačiau vasarą mielai juos renkuosi. 

          Spalva 01 Sunkissed - rusvai koralinė, priduoda veido odai šiltumo ir švytėjimo, suteikia Glowy Skin efektą. 

           Įsigijau du odos priežiūros produktus iš praėjusios vasaros Solar Protect Glow kolekcijos. Jie abu atkeliavo ryškios oranžinės spalvos pakuotėse.



             Pirmasis Solar Protect Glow - Photoaging Sunscreen Cream - apsauginis veido  kremas nuo saulės, SPF 30. Apie šį produktą daugiau ir nesiplėsiu, nes mačiau, kad jo prekyboje Kiko Milano puslapyje jau nebėra.

        Antrasis produktas -  Solar Protect Intensifier  - įdegį skatinantis kūno kremas, su nedidele SPF 6 apsauga. Produkto kiekis - 200 ml., kaina siekia vos 4 eurus. 




         Produktas atkeliauja ryškioje, oranžinės spalvos pakuotėje su atsukamu dangteliu. Kremas yra sandariai uždarytas, kartu su pakuote atkeliauja ir plastikinis dangtelis, kurį galima uždėti ant pakuotės, kad būtų patogesnis naudojimas.


       Aš nelabai mėgstu saulės vonias, dažniausiai ne įdegu, bet nudegu, todėl kartais naudoju įdegį skatinančias priemones, kad kūno oda įgautų bent kiek rusvesnį atspalvį. Šio produkto dar nebandžiau, todėl kol kas įspūdžiais pasidalinti negaliu. Šiemet deginimosi sezono dar neatidariau, kol kas naudoju savaiminio įdegio priemones. 


        Sekantys trys Kiko Milano kosmetikos produktai, kurie atkeliauja juodos spalvos įpakavimuose. Tai nėra limituoto leidimo kolekcijų, juos galima nuolat įsigyti Kiko Milano  puslapyje.




     Kiko Milano Prime & Fix Refreshing Mist - gaivinamąjį makiažo fiksatorių  įsigyti norėjau jau senai .  Produkto kiekis nėra didelis - 70 ml. galioja 12 mėnesių nuo atidarymo ir jo kaina siekia 9,99 eurus.





       Makiažo fiksatorius atkeliauja stilingoje, baltos spalvos pakuotėje su sidabro spalvos dangteliu. Man šio produkto dizainas primena tos pačios linijos Invisible Touch Face Fixing Powder dizainą. 




      Makiažo fiksatoriaus įpakavimas standartinis, pagamintas iš plastiko, nėra sunkus. Pakuotės viduje yra įdėtas toks kaip rutuliukas, prieš purškiant fiksatorių ant veido reikia gerai sukratyti pakuotę. 

        Šį produktą galima naudoti kaip praimerį, prieš dengiant makiažą, kaip fiksuojamąją priemonę ar netgi kaip atgaivinamąjį purškiklį veidui dienos eigoje. Fiksatorius purškiasi pakankamai stipria dulksna, plačiai, todėl lengva padauginti. Purškiklis turi lengvą, gaivinantį kvapą, gražiai sulieja visus birius produktus, tačiau paties makiažo išsilaikymo man neprailgina. Toks vidutinis produktas, nepaliko nei labai gero įspūdžio, nei labai blogo. 


       Priešingai, kitas produktas iš pastoviosios Kiko Milano kolekcijos - Sculpting Touch Creamy Stick Countour - kreminis stick' as mane tiesiog sužavėjo. Labai senai žvalgiausi ir ieškojau tokio tipo produkto, kuris tikrai vertas dėmesio, ypač vasaros metu. Pabandymui buvau įsigijusi Wet n Wild dvipusę kontūravimo priemonę - Dual Ended Contour Stick , nes nežinojau, ar tokio kreminio tipo produktas man tiks ir patiks. Kontūravimo pusę naudojau, pats principas man tikrai patiko, tik kad vat Wet n Wild kontūravimo dalis pasirodė kiek sunkiai besisklaidanti. Tačiau rezultatas man labai patiko, ypač vasarai. Kiko Milano kontūravimo stick' ą Kiko puslapyje galima rinktis iš dviejų atspalvių, aš išsirinkau šviesesnį, spalva 200 Hazelnut (kiekis - 10 g, galioja 18 mėnesių nuo atidarymo, kaina - 9,99 euro). Šiek tiek dvejojau, nes nesinorėjo, kad produktas būtų oranžinio tono. Pasirinkimu likau labai patenkinta.



           Pati priemonė labai lengvai dengiasi ant odos, yra įdomios, slidžios tekstūros (ne tokia vaškinė ir kieta kaip Wet n Wild), nors ir atrodo pigmentuota, tačiau labai lengvai išsisklaido ant odos, nepalieka tokio murzino veido efekto (žinoma, padauginti taip pat nevertėtų).


        Sculpting Touch Creamy Stick Countour - kreminis stick' as tikrai bus dar vienas mano šios vasaros Must Have.

          Trečiasis produktas, kurį, gavau dovanų - Pencil Lip Gloss, spalva Baby Pink (kaina 3,99 euro)  . Ir netgi ši priemonė mane nustebimo, nors vos gavusi ir pamačiusi pavadinimą pagalvojau, kad Baby Pink atspalvis - tikrai ne man, nemėgstų rožinių atspalvių lūpų blizgesių. Tačiau išbandžiusi produktą iš tiesų nustebau: labai įdomi tekstūra, kaip lūpų blizgesys pieštuko formoje. Tiesa, reikia šiek tiek palaukti, kol pats produktas sušyla, nes iš pradžių jo ant lūpų beveik nesidengia, tačiau suteikia lūpų blizgio efektą, labai švelni spalva, kurią tikrai naudosiu,  nedidelė pakuotė, labai kompaktiška ir tinka nešiotis su savimi rankinuke. Formulė taip pat patiko, kreminė, šiek tiek drėkinanti lūpas. Dar vienas Kiko Milano produktas lūpoms, į kurį vertą atkreipti dėmesį, reikės išbandyti daugiau spalvų.


      Paskutinieji keturi mano pirkiniai iš žaliosios Kiko Milano kolekcijos - Green Me. Apie du iš jų parašysiu plačiau, o kitus du ketinu padovanoti Jums konkurse, kurį greitu metu skelbsiu savo IG paskyroje (jei dar nesekate manęs, kviečiu į savo IG paskyrą).



        Jau senai žvalgiausi į Kiko Milano šepetėlius ir pagaliau vieną iš jų išbandžiau - Kiko Milano Green Me Face Powder Brush - pudros šepetėlis veidui. Šepetėlio kokybė mane maloniai nustebino: tvirta, medinė šepetėlio dalis, per vidurį - Kiko logotipas. Patys šereliai labai minkšti ir itin švelnūs. Pudros šepetėlis nesijaučia labai sunkus, šereliai - sintetiniai, tačiau iš pirmo žvilgsnio atrodo tikrai kokybiškas. Ateityje galėsiu pasidalinti įspūdžiais, kaip šepetėlis atrodys po keleto plovimų.



       Green Me Volume Mascara - blakstienų tušas buvo paskutinės minutės pirkinys. Man trūko vos vienos prekės, kad būtų pritaikyta nuolaida, todėl spontaniškai ir išsirinkau šį blakstienų tušą. Blakstienų tušo kiekis 11 ml., galioja standartiškai - 6 mėnesius nuo atidarymo, kaina - 10,99 euro.



        Blakstienų tušas - man mažiausiai patikęs produktas iš visų mano įsigytų priemonių. Vienintelis šio produkto pliusas - pakuotės dizainas: švelniai žalsvos spalvos. su nestandartiniu ir įdomios formos šepetėliu.


        Šį tušą jau bandžiau keletą kartų. Aprašyme nurodyta, kad jis turėtų suteikti netgi ekstremalios apimties. Deja, vietoj to, iš visų mano blakstienų - gaunasi kokios trys didžiulės ir sulipusios blakstienos. Tušas labai klampus, atrodo iš šepetėlis sintetinis, lyg ir to paties produkto nesideda tiek daug, tačiau siaubingai klijuoja blakstienas. Nepatiko visiškai. Nerekomenduoju. Bandysiu dar palaikyti porą savaičių, kad pati formulė kiek apdžiūtų, gal tada rezultatas bus geresnis, bet pirminis įspūdis - nekoks.


            Paskutinieji du Kiko Milano Green Me kolekcijos produktai - New Green Me Eyeshadow palette (spalva - 101 Cool Spice)  ir Green Me Matte Lipstick (spalva -  102 Essential Mauve) keliaus dovanų vienai iš dalyvaujančių konkurse, kurį skelbsiu savo IG paskyroje ).





              Kaip Jums Kiko Milano kosmetika? Ar bandėte? Kokie įspūdžiai, gal turite savo favoritų? O gal norite išsamesnės tam tikrų produktų apžvalgos? Rašykite, kaip visada, norėtųsi išgirsti Jūsų nuomonę.

Dėkoju už skirtą laiką mano blogo skaitymui.



Saulėtos ir gražios dienos :) 

P.S. Jei susidomėjote, galite užsukti į Kiko Milano puslapį, šiuo metu ten vis dar yra neblogų pasiūlymų.




null


null


        
   null


Visu įrašus apie Kiko Milano kosmetikos pirkinius galite surasti čia
               


Komentarai