TOO FACED BETTER THAN SEX MASCARA - blakstienų tušas

           Labas.

        Šiandien dalinuosi apžvalga apie Too Faced Better Than Sex Mascara - blakstienų tušą. Tai kultinis kompanijos tušas blakstienoms, labai populiarus ir mylimas Amerikoje.  Produkto pavadinimas man šiaip sau, nežinau ar tai jau labai tinkantis blakstienų tušui, bet kad atkreipia į save dėmesį tai jau tikrai.



                 Šį Too Faced kultinį tušą radau Too Faced One Hot Mama rinkinuke (apie šį rinkinį plačiau galite pasiskaityti čia). 


        
       Too Faced Better Than Sex Mascara- blakstienų tušas mėginuko dydžio, 4,8 g. talpos.  Pakuotė įprasta blasktienų tušams, plastikinė, rausvos spalvos, su atsukamu dangteliu. Panašu, kad pilna produkto pakuotė atrodo labai panašiai kaip ir mėginukas, tik didesnės talpos. Pilna tušo pakuotė yra 8 ml talpos, produktas galioja kaip įprasti blakstienų tušai, 6 mėn. nuo atidarymo. 


              Sudėtis. Produkto pagrindą sudaro vanduo. Antroji sudėtinė dalis - sintetinis  bičių vaškas, trečioji - parafinas. Ketvirtasis ingredientas - minkštiklis, emulsiklis. Penktoji sudėtinė dalis - drėkiklis, suformuoja plėvelę, šeštoji - drėkiklis, tirpiklis. Sudėtyje dar yra ryžių sėlenų ekstrakto, minkštiklių, klampumo reguliavimo medžiagų, rišiklių, karnaubo vaško, ph reguliuojančių medžiagų, glicerino, rišiklių, konservantų, celiuliozės, emulsiklių, drėkiklių, konservanto fenoksietanolio, pigmentų.


Aqua/Water/Eau, Synthetic Beeswax, Paraffin, Glyceryl Stearate, Acacia Senegal Gum, Butylene Glycol, Oryza Sativa (Rice) Bran Wax/Oryza Sativa Bran Cera, Stearic Acid, Palmitic Acid, Polybutene, VP/Eicosene Copolymer, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax/Copernicia Cerifera Cera/Cire De Carnauba, Aminomethyl Propanol, Glycerin, PVP, Ethylhexylglycerin, Hydroxyethylcellulose, Disodium EDTA, Polyester-11, Cellulose, Trimethylpentanediol/Adipic Acid/Glycerin Crosspolymer, Propylene Glycol, Disodium Phosphate, Polysorbate 60, Acacia Seyal Gum Extract, Sodium Phosphate, Acetyl Hexapeptide-1, Dextran, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Iron Oxides (CI 77499), Ultramarines (CI 77007), Black 2 (CI 77266)


 (žalia spalva -  saugus ingredientas, oranžinė spalva - vidutinio saugumo ingredientas,  raudona spalva - pavojingas ingredientas). 


(Rėmiausi informacija, pateikta   KosmetikosDNR  tinklapyje).

Blakstienų tušo sudėtis nebloga, sudėtinių dalių aprašymo pabaigoje yra konservantas fenoksietanolis. Tačiau tarp sudėtinių dalių yra keletas, kurie gali dirginti ar erzinti jautrias akis.


                Blakstienų tušo šepetėlis pakankamai nemažas, bet patogus naudoti (reikia tik prie jo įprasti). Aš su šiuo tušu dažausi tik viršutines blakstienas, apatines man su šiuo produktu dažyti nepatogu, nes beveik visuomet išsiterlioju paakius. Apatinėms blakstienoms dažyti dažniausiai naudoju vandeniui atsparų tušą, tada dienos eigoje man tušas neatsiduria po akimis (mano veido oda riebi, todėl ši problema pasitaiko dažnai). Vos atidarius tušo pakuotę - produktas buvo klampokas, tirštas. Tačiau naudojant tušą toliau produktas nebebuvo toks tirštas. Tiesa, prie didelio šepetėlio teko įprasti, tačiau rezultatas, pasidažius šiuo blakstienų tušu man labai tiko ir patiko. Suteikė apimties ir ilgio, tušo užtekdavo vieno sluoksnio, tačiau norint dramatiškų blakstienų, galima buvo dengti dar vieną tušo sluoksnį. Produktas puikiai išsilaikydavo ant blakstienų visą dieną, netepdavo. 
              Mėginuko dydžio pakuotės man užteko dviems mėnesiams. Produktą sunaudojau su malonumu. Po šio įrašo produktas keliaus į mano pabaigtukų dėžę, nes jo pakuotė jau  tuščia. 



            Too Faced Better Than Sex Mascara - blakstienų tušą naudojau su malonumu. Rezultatas naudojant produktą man tikrai labai patiko. Priemonės kaina, kaip už tušą blakstienoms,  nemaža, pilnos pakuotės kaina - 19 svarų. Įsigyti galima Cultbeauty. Pati už pilną kainą produkto tikrai nepirkčiau, nors jis man puikiai tiko ir patiko. Gavusi dovanų, tikrai džiaugčiausi ir naudočiau. Šiuo metu Cultbeauty  yra keletas limituoto leidimo TooFaced kompanijos rinkinių, kuriuose yra mėginuko dydžio tušas, taip pat mėginuko dydžio pakuotę, šventiškai įpakuotą, galima įsigyti ir atskirai, kaina siekia 10 svarų, įsigyti galima čia . Tad jei svarstote ir galvojate įsigyti, siūlyčiau pradžiai įsigyti mėginuko dydžio ir tada spręsti, ar verta investuoti ir pirkti produktą už pilną kainą. 


 Dėkoju už skirtą laiką mano blogo skaitymui.

Saulėtos ir gražios dienos :)




Komentarai