2018 METŲ GERIAUSI DEKORATYVINĖS KOSMETIKOS PRODUKTAI



          Labas.
        
        Šiandien dalinuosi apžvalga apie savo labiausiai mylėtus ir naudotus 2018 metų dekoratyvinės kosmetikos produktus. Man visuomet būna be galo įdomu pasižiūrėti ar paskaityti kitų merginų apžvalgas apie jų mylimiausius produktus. Įrašai apie mano 2017 metų mylimiausius buvo vieni iš skaitomiausių, todėl ir šiais metais dalinuosi savo geriausiais 2018 metų produktais. Pirmasis mylimiausių įrašas - apie dekoratyvinės kosmetikos produktus. 



Geriausi dekoratyvinės kosmetikos produktai 
ir priemonės veidui









x
         Makiažo bazė. Makiažo bazės nenaudoju kiekvieną dieną. Šį produktą renkuosi išskirtinėms progoms. Turiu riebią veido odą, todėl ją stengiuosi daugiau drėkinti. Pastebėjau, kad naudodama drėkinančias priemones veidui, ypač rytais, sumažinu veido odos riebalavimąsi. Tuo tarpu naudodama matizuojančius produktus pastebiu, kad palaipsniui, veido oda ima dar labiau riebaluotis.Šiais metais šioje kategorijoje stipraus favorito neturiu. Dalį metų naudojau Revuelle makiažo pagrindą, puikiai pasiteisino ir kaip bazė, ir kaip kremas veidui. Eo Laboratories dieninis serumas veidui taip pat patiko - geras, veido odą padrėkinantis produktas, o ir kaina labai priimtina. Metų pabaigoje atradau Kiko Milano Sparkling Holiday kolekcijos spindesio suteikiančią makiažo bazę. Naudojau švenčių metu, taip pat labai nebloga silikoninė makiažo bazė. 



               Makiažo pagrindas. 2018 metų mano mylimiausias makiažo pagrindas - Catrice Even Skin Tone Beautifying Foundation (spalva 030 Even Sand) -  skystas makiažo pagrindas. Šį produktą gavau dovanų, pirkdama prekes Eurokos parduotuvėse. Pusiau matinis, sakyčiau lengvo - vidutinio maskavimo (nors galima ir sluoksniuoti), mano riebiai veido odai puikiai tinkantis produktas. Ir kaip gaila, kad prekyboje šio produkto daugiau neberandu. Šio makiažo pagrindo pakuotė jau beveik prie pabaigos ir be galo gaila, kad jo įsigyti daugiau galimybės nebebus. Antrasis favoritas šioje kagerogijoje, taip pat iš Catrice kompanijos - Catrice HD Liquid Coverage Foundation (spalva 030 Sand Beige). Matinio užbaigimo, vidutinio - pilno maskavimo, ilgai išliekantis makiažo pagrindas. Šį produktą renkuosi kuomet noriu stipraus maskavimo ir ilgo išsilaikymo. Šis makiažo pagrindas yra sunkesnis, šiek tiek matosi ant odos, tačiau išlieka labai ilgai, net ir karštomis vasaros dienomis. Kasdienai labai dažnai renkuosi Maybelline Dream Matte BB kremą (apžvalgą apie produktą galite atrasti čia). Gražiai suvienodina veido odos atspalvį, šiek tiek maskuoja, suteikia matinį efektą, natūraliai atrodo ant odos, nesausina. Jau pradėjau trečią šio kremo pakuotę, tikrai galiu rekomenduoti riebią ar mišrią  veido odą turinčioms merginoms.



                  Maskuoklis. 2018 metų favoritas - Maybelline FIT me (spalva 15). Maskavimas sakyčiau yra vidutinis, didelių patamsėjimų po akimis manau neužmaskuotų, bet aš tokios problemos neturiu, todėl produktas man puikiai pasiteisina. Nesubėga į raukšleles, puikiai išsilaiko visą dieną. 

              Kai noriu stipresnio maskavimo, renkuosi Revolution Conseal and Define maskuoklius (spalvos C2, C3). Stipraus maskavimo, ilgai išliekantys maskuokliai. O ir kaina labai priimtina. 



             
                 Bronzeriai ir hailaiteriai. Šioje kategorijoje keturios priemonės. Labiausiai mylėtas ir naudotas bronzeris šiais metais - Physicians Formula Butter bronzeris. Itin minkštas, kreminis, puikiai sklaidosi. Kaip matote, jau pasiekiau šio produkto dugną. Antrasis bronzeris, kurį taip pat naudoju labai dažnai - Kiko Milano Gold Wawes Bronzer 01 Sun Celebration Honey (plačiau galite pasiskaityti čia). Tai baked tipo bronzeris, satininis, suteikia veidui sveiko švytėjimo.  Paprastai šiuos abu bronzerius naudoju kartu: pirmiausia Butter bronzerį, o Kiko Milano naudoju kaip paskutinį akcentą, jis suteikia veidui natūralaus, sveiko įdegio efektą. 
           Labiausiai mylėtas šių metų hailaiteris - Too Faced Candlelight Glow Highlighting Powder Duo (spalva Rosy Glow). Šį hailaiterį įsigijau Too Faced One Hot Mama rinkinyje (plačiau galite pasiskaityti čia). Pakuotė mėginuko dydžio, labai kompaktiška, patogi keliaujant. Hailaiteris  - švelnaus šampaninio vos vos rožinio atspalvio. Suteikia veidui sveiko, natūralaus švytėjimo. Nėra itin intensyvus, galima sluoksniuoti iki norimo intensyvumo,  tinka ir kasdienai. Taip pat turiu paminėti ir Makeup Revolution ir Soph hailaiterių paletę. Itin intensyvūs, kreminiai, šlapio efekto hailaiteriai. Puikiai tinka vakarui, itin intensyvūs, o ir kaina labai priimtina. 



           Skaistalai. Šių metų mano favoritai - Physicians formula Butter Blush - skaistalai. Turiu įsigijusi 3 šių skaistalų spalvas ( Natural Glow, Plum Rose, Nude Silk). Labai minkšti ir kreminiai, nėra stipriai pigmentuoti, puikiai tinka kasdienai, satininio užbaigimo, suteikia veidui sveiko, natūralaus švytėjimo. Labiausiai naudota spalva - Plum Rose. Vienintelis šių produktų minusas - pakuotės, užima daug vietos, didelės, bet pati skaistalų formulė man labai patinka. Jeigu esate šviesios odos savininkė ir ieškote skaistalų, kurie nebūtų pernelyg pigmentuoti, į šiuos tikrai galite atkreipti dėmesį. 

          Biri pudra. 2018 metų mano mylimiausias produktas - Rimmel London Match Perfection Silky Loose Face Powder (spalva 001 Transparent) -  biri, matizuojanti pudra. Tai jau antra mano naudota šio produkto pakuotė. Labai patinka, gerai užfiksuoja kreminę pudrą, matizuoja, per daug neapsunkina veido, gražiai paslepia poras,  praktiškai neįmanoma padauginti ir kaina draugiška piniginei.

             Makiažo fiksatorius. Šioje kategorijoje - du produktai. Pirmasis Urban Decay All Nighter Makeup Setting Spraymakiažo fiksatorius. Šiuo metu turiu įsigijusi Travel size dydžio pakuotę. Gražiai sulieja visus birius  produktus, prailgina makiažo išsilaikymą. Šį fiksatorių naudoju išskirtinėms progoms, kuomet noriu, kad makiažas išsilaikytų kuo ilgiau.  

                Antrasis produktas, kurį naudoju kiekvienai dienai - Pixi Skintreats Makeup Fixing Mist & Setting Spray -  makiažo fiksatorius su rožių vandeniu ir žaliąja arbata. Jį galima naudoti ir veido atgaivinimui, ypač vasarą. Gražiai sulieja visus birius produktus, šiek tiek prailgina makiažo išsilaikymą, atgaivina veido odą. 




Geriausi dekoratyvinės kosmetikos produktai 
ir priemonės antakiams ir akių makiažui

Priemonės antakiams2018 metų atradimas iš Aliexpress - PopFeel automatinis, išsukamas antakių pieštukas, spalva 3. Tai jau antrasis mano sunaudotas pieštukas. Dvipusis, vienoje pusėje yra išsukamas produktas, kitoje - šukytės antakiams. Tikrai kokybiška priemonė, ir spalva man kaip tik, šalto tono, gražiai dengiasi, puikiai išsilaiko. Na o kaina - tiesiog juokinga. 
Didžiąją metų dalį naudojau  antakių želė L'oreal Paris Brow Artist Plumper (spalva medium/dark). Labai geras produktas, tačiau rudenį atradau Essence Make Me Brow Eyebrow Gel Mascara - gelį antakiams. Šis produktas savyje turi mažyčių plaušelių, kurie suteikia antakiams daugiau apimtiems, puikiai užfiksuoja. O ir jo kaina gerokai mažesnė nei L'oreal



Akių šešėlių pagrindai. Be akių šešėlių pagrindo tikrai negaliu įsivaizduoti savo akių makiažo. Turiu ne tik riebią veido odą, bet ir riebią akių vokų odą bei užkritusius akių vokus. Todėl be akių šešėlių pagrindo man jokie šešėliai neišlieka visą dieną. 2018 metų favoritas - Milani Eyeshadow primer - akių šešėlių bazė. Puikiai atlieka savo darbą, naudojant šį produktą akių šešėliai nesubėga į raukšleles, puikiai išsilaiko ant akių vokų visą dieną. Antrasis favoritas - Urban Decay Eyeshadow Primer Potion Anti - Aging. Geras produktas, tačiau jei reikėtų rinktis tik vieną, rekomenduočiau Milani. Rezultatas lygiai toks pat - o kaina perpus mažesnė. 



Akių šešėlių paletės




       Šią mylimiausių įrašo dalį rašyti buvo sunkiausia. Be galo mėgstu akių šešėlių paletes. Savo kosmetikos kolekcijoje jų turiu nemažai, dažnai jas keičiu, todėl išrinkti mylimiausiais nebuvo lengva. Pirmiausia noriu paminėti labiausiai naudojamą kiekvienai dienai paletę  - The Balm Meet Matt(e) Trimony . Labiausiai mylėta spalva šioje paletėje - Matt Lin. Šį šešėlį naudoju beveik kiekvieną kartą darydamasi akių makiažą. Tiesiog tobula spalva akių šešėlių bazės užtvirtinimui: atitinka mano odos spalvą, labai minkšta ir kreminė. Matt Lopez ir Matt Evans spalvas taip pat dažnai naudoju. Visi matiniai šešėliai šioje paletėje - puikios kokybės, kreminiai, minkšti ir pigmentuoti. Nesu parašiusi apžvalgos apie šią paletę, tačiau jei Jūs ieškote geros kokybės, matinių akių šešėlių, į šiuos tikrai verta atkreipti dėmesį. 



Antroji akių šešėlių paletė, kurią taip pat dažnai naudojau, kuri lydėjo mane kelionėse,  ypač vasaros metu - Colour Pop ir Kathleen Lights - Dream St. akių šešėlių paletė. Spalvos tinka tiek kasdienai, tiek vakarui, yra keletas ryškesnių spalvų. Šešėlių formulė superinė: minkšti ir kreminiai, lengvai sklaidosi, puikiai išlieka. Pati paletė labai kompaktiška, neužima daug vietos. 



Trečioji paletė, mano pačios sukurta, magnetiniame įpakavime (kurį įsigijau iš Aliexpress) - Makeup Geek vienetiniai akių šešėliai. Čia esu susidėjusi akių šešėlius iš Makeup Geek - In The Nude šešėlių paletės, taip pat yra keletas kitų vienetinių akių šešėlių. Makeup Geek šešėlių formulė man taip pat be galo patinka, šiuos šešėlius taip pat dažnai renkuosi kasdienai. Grand Stand - foiled tipo akių šešėlis - mano mylimiausias iš visos paletės. Rapunzel - tobula spalva akies kampučiui įšviesinti, o Buffed - ideali akies voko linkiui paryškinti. 



Paskutinioji paletė, kurios negaliu nepaminėti, nors ją atradau tik antroje 2018 metų pusėje, tačiau naudojau dažnai. Tai Anastasia Beverly Hills - Norvina akių šešėliai. ABH šešėlių formulė - itin pigmentuoti, kreminiai, minkšti, puikiai sklaidosi, ilgai išlieka.  Norvina paletėje esančios spalvos išskirtinės - Wild Child ir Celestial - vieninteliai tokie atspalviai visoje mano akių šešėlių kolekcijoje. Kitos blizgios spalvos paletėje taip pat be galo gražios, nors su jomis ir nėra lengva dirbti, reikia naudoti pagrindą, skirtą blizgučiams,  bet rezultatas tikrai to vertas. 



  Vienetiniai,  kreminiai akių šešėliaiKreminius akių šešėlius naudoju kuomet skubu ir neturiu laiko. Paprasta, greita ir patogu naudoti.  2018 metų labiausiai naudotas kreminis akių šešėlis -   ColourPop Super Shock akių šešėlis, spalva -  Wattles, apžvalgą galima paskaityti čia). Spalva labai tinkama kasdienai, neutrali persikinė, satininio užbaigimo spalva. Gruodžio mėnesį įsigijau naują šio šešėlio pakuotę, tikrai galiu rekomenduoti. Kiti trys produktai, vėlgi, atradimas iš Aliexpress HengHang  akių šešėliai. Juos galėčiau pavadinti žymiųjų Stila Glitter akių šešėlių analogu. Turiu įsigijusi tris spalvas (3,4,6), jas visas naudoju išskirtinėmis progomis. Šie šešėliai man labai patinka - lengva naudoti, savyje turi daugybę mažų blizgučių, labai gražiai atrodo, itin blizgūs, greit džiūna ir itin ilgai išlieka. 




  Akių pravedimai. Šioje kategorijoje trys favoritai. Pirmasis Arcansil Ultra Liner Cabaret -  akių pravedimas su plunksnele (spalva 002 Brun Comedie).  Tamsiai rudos spalvos, matinis akių pravedimas. Labai plona ir lanksti plunksnelė, galima nusibrėžti labai ploną liniją. Puikiai tinka kasdienai. Kaip gaila, bet šio produkto prekyboje jau neberandu. Antrasis favoritas - Eyeko Liquid Eyliner. Šį produktą radau Lookfantastic gegužės mėnesio grožio dėžutėje. Tai flomasterio tipo, itin juodas, pigmentuotas akių pravedimas. Stebėtina, bet pravedimas iki šiol dar yra tinkamas naudoti, nėra sudžiuvęs. Lengva piešti ir ploną, ir storą akių pravedimą, itin ilgai išlieka, netepa akių vokų. Trečiasis favoritas - Urban Decay Heavy Metals Glitter Eyeliner (spalva - Midnight Cowboy) - itin blizgus akių pravedimas, auksinės spalvos, puikus akcentas šventiniam akių makiažui. Galima naudoti kaip akių pravedimą, kaip akcentą ant įprastų akių vokų šešėlių. Be galo gražiai atrodo, labai blizga, lengva ir patogu naudoti. Produkto kaina nėra maža, tačiau verta savo kainos priemonė. 



 Blakstienų tušaiŠioje kategorijoje turiu tris favoritus. Pirmiausia turiu paminėti Essence kompanijos blakstienų tušus. Mano šių metų atradimas - Essence Volume Stylist 18 h Lash Extension mascara - tušas. Pailgina, suteikia apimties, netepa, o ir kaina itin priimtina. Antrasis favoritas, kurį dažniausiai naudoju apatinėms blakstienoms dažyti - vandeniui atsparus Catrice Glam and Doll blakstienų tušas: itin atsparus, pasidažiusi šiuo tušu galiu būti rami, kad negrįšiu namo su juodais ratilais po akimis. Na o šių metų favoritas vis tik - Too Faced Better Than Sex - blakstienų tušas. Nors rašydama apžvalgą minėjau, kad produktas nėra vertas tokios didelės kainos, tačiau vis tik susigundžiau įsigyti dar vieną mažesnio dydžio pakuotę. Šis tušas suteikia blakstienos  apimties, pailgina, jį labai lengva naudoti, gerai išlieka. 




Geriausi dekoratyvinės kosmetikos produktai 
ir priemonės lūpoms


             Skysti lūpų dažai. Šioje kategorijoje vienintelis nugalėtojas - Too Faced Melted Matte skysti lūpų dažai. Puikiai išlieka, itin pigmentuoti, kreminiai, lengvai dengiasi ant lūpų, jų nesausina. 

            Lūpų dažai. 2018 metų atradimas - Kiko Milano lūpų dažai. Didžiulį įspūdį man paliko šių lūpų produktų formulė - kreminiai, pigmentuoti, labai komfortiškai jaučiasi ant lūpų, skaniai kvepia, be galo gražios pakuotės. Labai primena MAC lūpų dažus, tik kaina perpus mažesnė. Mano mylimiausios spalvos - Velvet Passion Matte Lipstick 315 Mauve (rausvai violetinė, mauve spalva, puikiai tinka kasdienai  ir 312 Cherry, klasikinė, raudona spalva.



Lūpų bizgesiai. Čia vėl turiu paminėti Kiko Milano priemones - 3D Hydra LipGloss - lūpų blizgiai. Jie šiek tiek sunkesni nei įprasti lūpų blizgesiai, šiek tiek lipnoki, jaučiasi ant lūpų. Man tokia formulė patinka, ypač šaltojo sezono metu. Labai gražiai atrodo ant lūpų: itin blizgūs, dėl tirštesnės formulės išlieka šiek tiek ilgiau nei įprasti lūpų blizgiai. Mano mylimiausios spalvos: 20 Chesnut (klasikinė, rusva spalva) ir 17 Pearly Mauve (rausvai violetinė, su daugybe mažų blizgučių spalva, labai gražiai atrodo prie dirbtinio apšvietimo, blizgučiai smulkūs, labai putlina lūpas). Šių lūpų blizgių įpakavimai be galo gražūs, atrodo labai solidžiai, tvirti.



Lūpų balzamai. Pirmasis  - Kiko Milano  Coloured Balm, spalva 01 Coconut - lūpų balzamas. Saldaus kokosų kvapo, lengvas balzamas lūpoms.  Naudojau didžiąją 2018 metų dalį, šis produktas visuomet keliauja su manim kosmetinėje arba palto kišenėje: lengva naudoti, drėkina lūpas, labai skaniai kvepia.

Antrasis produktas - Carmex lūpų balzamas. Ši priemonė man nepakeičiama vasaros metu. Patinka lengvas gaivinantis efektas ant lūpų, labai skaniai kvepia, patogus naudoti. Trečioji priemonė  mane gelbėja suskilinėjus lūpoms ar jų lūpų kampučiams, kai užpuola Herpes virusai - MOA The Green Balm - universalus balzamas odai. 


Tai tiek būtų mano mylimiausių dekoratyvinės kosmetikos produktų. Tikiuosi, kad buvo įdomu skaityti, gal atrasite ir Jūs tarp šių produktų  savo favoritų.  Būtų labai smagu, jei ir Jūs pasidalintumėte savo 2018 metų mylimiausiais produktais ar atradimais. 

Dėkoju už skirtą laiką mano blogo skaitymui.


Saulėtos ir gražios dienos 

Komentarai