MAKEUP GEEK ŠEŠĖLIAI

            Labas. Sveika atvykusi į mano tinklaraštį.
         Šiandien dalinuosi apžvalga apie Makeup Geek akių šešėlius. Šiuo metu turiu 11 vienetinių šios kompanijos šešėlių, ir ateityje šią kolekciją tikrai pildysiu, nes šie šešėliai man be galo patinka.


          Makeup Geek kompanija  įkurta youtuberės Marlenos Steell (jos youtube kanalą galite rasti čia). Kompanija garsėja savo vienetiniais akių šešėliais, kurie sukurti kaip pigesnė alternatyva Mac vienetiniams šešėliams.
          Šiuos šešėlius galima įsigyti beautybay puslapyje. Parduodami po vieną popieriniuose įpakavimuose. Kiekvienas šešėlis yra supakuotas atskirai, ant šešėlio galinės pusės užklijuotas lipdukas, nurodantis šešėlio pavadinimą.  Šešėlių kiekis yra 1,8 g. Šešėliai pagaminti JAV. Galiojimo laikas - 12 mėn. nuo atidarymo.


          Makeup Geek šešėlių sudėtis. Ji nurodyta popierinio įpakavimo nugarėlėje, taip pat detalią sudėtį galima sužinoti oficialiame Makeup Geek puslapyje (nuoroda čia. ). Kiekvieno šešėlio sudėtis nurodoma atskirai jo aprašyme.

Mica, PTFE, Zinc Stearate, Silica, Isoeicosane, Polyisobutene, Lauroyl Lysine, Dimethicone, Boron Nitride, Polyethylene, Phenoxyethanol, Nylon-12, Caprylic/Capric Triglyceride, Sorbic Acid, Sodium Dehydroacetate, Magnesium Stearate, Talc, Ethylhexyl Palmitate, Ethylene/Acrylic Acid Copolymer, Poloxamer, Synthetic Wax, Tin Oxide, Kaolin, Triethylhexanoin, Hydrogenated Lecithin, Tocopheryl Acetate, Caprylyl Glycol, Hexylene Glycol, Calcium Sodium Borosilicate, Ethylhexylgycerin, Synthetic Sapphire, Calcium Aluminum Borosilicate, C13-16 Isoparaffin, Octadecene, Stearyl Dimethicone.

 (žalia spalva -  saugus ingredientas, oranžinė spalva - vidutinio saugumo ingredientas,  raudona spalva - pavojingas ingredientas). 

(Rėmiausi informacija, pateikta   KosmetikosDNR  tinklapyje).



            Toliau pasidalinsiu savo kolekcijoje turimais  Makeup Geek akių šešėliais.


Peach Smoothie

          Pirmoji spalva - Peach Smoothie. Tai matinio užbaigimo, persikinio atspalvio akių šešėlis, puikiai tinkantis pereinamajai spalvai akies voko linkyje. Ši spalva padeda išsklaidyti tamsesnes spalvas.

Cocoa Bear

          Antroji mano turima spalva - Cocoa Bear. Matinio užbaigimo, šilto rudo tono akių šešėlis, tinkantis visiems šilto atspalvio akių makiažams. Labai minkštas, puikiai sklaidosi. Be galo graži spalva.

Bitten

         Trečioji  spalva - Bitten. Matinio užbaigimo,  labai įdomi, raudonai ruda, slyvinė spalva (kaip atrodo, matysite swatchuose).

Burlesque

          Ketvirtoji spalva - Burlesque. Blizgi, burgundiška spalva, labai panaši į Bitten, tik blizgi. Labai gražiai atrodo per visą akies voką. Geriausiai dengiasi šlapia arba su pirštu. Taip išgaunamas geriausias rezultatas.



          Makeup Geek šešėlių swatchai
Swatchai daryti kiekvienos spalvos po du, vienas - su šepetėliu, kitas su pirštu. 
Pirmoji nuotrauka be blykstės, antroji - su blykste.


Cosmopolitan

         Penktoji spalva - Cosmopolitan. Blizgi, rose gold tipo spalva. Taip pat geriau dengiasi šlapia arba tiesiog su pirštu, lengvai blizga, labai tinka kasdienai.

Homecoming

         Šeštoji spalva - Homecoming.  Blizgi, šaltesnio tono, rusvai pilka spalva su auksiniu blizgučiu. Taip pat geriau dengiasi šlapia arba su pirštu, labai gražiai atrodo per visą akies voką. 

Prom Night

          Septintoji spalva - Prom Night. Blizgi, šaltesnio tono, pakuotėje atrodo labai panaši į Homecoming, bet yra labiau į pilkumą, savyje turi tokios prigesintos violetinės spalvos.  O ir pavadinimas - Išleistuvių naktis. Labai žaisminga.

Sensuous

          Aštuntoji spalva - Sensuous. Blizgi violetinė spalva su sidabriniu atspalviu. Labai įdomi spalva, gražiai atrodo per visą akies voką.




 Makeup Geek šešėlių swatchai
Swatchai daryti kiekvienos spalvos po du, vienas - su šepetėliu, kitas su pirštu. 
Pirmoji nuotrauka be blykstės, antroji - su blykste.


Peacock

          Devintoji spalva - Peacock. Matinio užbaigimo, mėlynos spalvos su žalsvu atspalviu. Sunku apibūdinti, bet labai graži ir įdomi spalva. Nėra tokia kreminė, su ja reikia šiek tiek padirbėti, kad atrodytų gražiai. Galima sluoksniuoti, iki norimo intensyvumo.

Boo Berry.

         Dešimtoji spalva - Boo Berry. Matinio užbaigimo, mėlyna spalva. Ši vienintelė spalva, kuri mane nuvylė. Labai mažai pigmentuota, net ir sluoksniuojant pačios spalvos matosi labai mažai. Ir dengiasi labai nelygiai.

Corrupt

         Vienuoliktoji spalva - CorruptMakeup Geek puslapyje rašoma, kad ši spalva yra blizgi. Iš tiesų, šešėlyje galima įžvelgti blizgučio, bet jo yra labai nedaug. Labai intensyvi juoda spalva, su ja reikia elgtis atsargiai, labai lengvai galima padauginti.




 Makeup Geek šešėlių swatchai
Swatchai daryti kiekvienos spalvos po du, vienas - su šepetėliu, kitas su pirštu. 
Pirmoji nuotrauka be blykstės, antroji - su blykste.



          Makeup Geek šešėliai man paliko labai gerą įspūdį. Pigmentuoti, lengvai sklaidosi, su šešėliu pagrindu man jie išsilaiko visą dieną. Blizgios spalvos geriau dengiasi ir gražiau atrodo šlapios. Vienintelis šių šešėlių trūkumas yra byrėjimas. Todėl svarbu prieš dedant spalvą ant voko, nukratyti šešėlių perteklių. O darantis ryškesnį akių makiažą, geriau pirmiausia pasidažyti akis, ir tik tada veidą.

          Didžiausią įspūdį man paliko foiled tipo Makeup Geek akių šešėliai. Juos įsigijau kartu su palete In The nude (detaliau galite pasiskaityti čia ). Tepasi kaip sviestas, pigmentuoti, tarsi šlapio efekto. Dabar suprantu kodėl šių šešėlių kaina siekia beveik dešimt eurų už vienetą. Taip pat labai neblogi yra blizgaus užbaigimo (shimmer) akių šešėliai. Jie daug geriau tepasi ant akių vokų šlapi arba su pirštu. Sklaidosi puikiai, su šešėlių pagrindu išsilaiko visą dieną. 

          Mano Makeup Geek akių šešėliai "gyvena" magnetinėje paletėje. Ją įsigijau Aliexprese (nuoroda čia ). Kaip matote, paletėje dar liko laisvos vietos, todėl ateityje ją dar būtinai pildysiu. Vienintelis šios paletės minusas, kad atkeliavo prastai supakuota, todėl šiek tiek pasilankstė, bet magnetas labai stiprus, ir šešėliai laikosi labai gerai.



       Makeup Geek šešėlius naudoju dažnai ir esu  jais labai patenkinta ir tikrai galiu rekomenduoti įsigyti merginoms, ieškančioms gero ir kokybiško produkto. Sunkiausia yra išsirinkti spalvas, nes jų pasirinkimas be galo didelis. Bet kartu tai yra ir pliusas, nes galite pati susikurti savo norimų, mėgstamų ir naudojamų šešėlių paletę.
     Šiuo metu įprasti vienetiniai šešėliai beautybay puslapyje kainuoja 5,70 euro už vienetą (nuoroda čia ), foiled tipo 9,20 euro už vienetą (nuoroda čia ).
           Apžvalga pakankami ilga, tikiuosi neprailgo skaityti. 



Dėkoju už skirtą laiką mano blogo skaitymui.

Saulėtos ir gražios dienos J

Komentarai