KIKO MILANO VELVET PASSION MATTE LIPSTICK - matiniai lūpų dažai


       Labas.

        Šiandien dalinuosi dar vienu atradimu iš Kiko Milano. Savo apžvalgoje  apie Kiko pirkinius rašiau apie įsigytus lūpų dažus. Man labai patiko lūpų dažų formulė, todėl nusprendžiau įsigyti dar keletą lūpų dažų, juolab, kad tuo metu galiojo labai neblogas pasiūlymas: perkant du lūpų produktus, trečią galima gauti nemokamai.
      Tiesa, su paskutiniu Kiko užsakymu turėjau šiokių tokių nesklandumų. Atliekant paskutinį užsakymo žingsnį (patvirtinant apmokėjimą), man pakankamai ilgai krovėsi pats puslapis, kol galų gale apmokėjimas buvo atmestas, paspaudus atlikti mokėjimą iš naujo, užsakymas pagaliau buvo įvykdytas, tačiau tarp savo pateiktų užsakymų, paskutiniojo aš nemačiau. Maniau, kad gal sistema dar neužskaitė šio užsakymo (buvo pakankamai vėlus vakaras), nusprendžiau prisijungti prie savo paskyros  iš ryto. Kitą dieną savo paskyroje užsakymo duomenų nemačiau, taip pat nesulaukiau patvirtinimo į el. paštą. Prisijungusi prie savo banko paskyros, mačiau, kad mokėjimo suma buvo nuskaičiuota (lėšos buvo rezervuotos). Pradėjau ieškoti Kiko  kontaktų, kur galiu kreiptis, dėl savo užsakymo. Galų gale, kontaktus pavyko atrasti, tačiau atsakymo reikėjo palaukti net porą dienų. Iš tiesų šiek tiek nerimavau, kad neprapultų mano pinigai (vis tik suma nemaža). Išaiškėjo, kad dėl kažin kokios bankinės sistemos klaidos, mano užsakymas nebuvo užskaitytas (nors lėšos nuo sąskaitos buvo nuskaičiuotos į rezervą). Kiko darbuotojai atsiprašė už nesklandumus, ir kvietė iš naujo atlikti užsakymą. Tikėjausi gauti bent nedidelę nuolaidą. Deja, tokio pasiūlymo nesulaukiau. Iš tiesų buvo labai pikta, nes net 10 dienų turėjau laukti, kol pinigai vėl sugrįš į mano sąskaitą (tiek laiko bankas laukia, ir jei pinigai per 10 dienų terminą nebūna nuskaityti, jie sugrįžta į banko sąskaitą).
      Užsakymą iš naujo vis dėlto, atlėgus pykčiui atlikau, nes buvau nusižiūrėjusi keletą prekių, kurias norėjau įsigyti, ir dar keletą, kurias planavau įsigyti dovanai. Su antru bandymu viskas pavyko puikiai. Užsakymą atlikau ketvirtadienį, ir didelei mano nuostabai, prekes gavau po 5 dienų. (paprastai, reikia laukti apie 10 dienų).


                   Po tokios ilgos įžangos - pagaliau pereinu prie šios apžvalgos esmės - Kiko Milano lūpų dažų - Velvet Passion Matte Lipstick. Įsigijau dvi šių lūpdažių pakuotes. Tai nuolatinės, pastoviosios Kiko Milano  kolekcijos produktai, kurie atkeliauja standartiniuose, juoduose įpakavimuose.


                    Taip lūpų dažai atrodo iš arčiau. Vėlgi, Jūs tik pažiūrėkite į produkto įpakavimą: be galo kokybiškas, tvirtas, sudarytas iš dviejų dalių, itin tvirtu magnetiniu uždarymu. Ant viršutinės pakuotės dalies yra Kiko Milano  logotipas.


                    Lūpų dažų aplikatorius yra labai įdomios ir nestandartinės formos, su nukirstu kampu priekyje, bei įspaustu Kiko logotipu.

               
         
              Lūpų dažų kiekis standartinis - 3,5 g., sunaudoti reikia per 18 mėnesių nuo atidarymo. Produktas pagamintas Italijoje.




              Kiko puslapyje  pateikiamas trumpas  Velvet Passion Matte Lipstick.  lūpų dažų pristatymas. Nurodyta, jog šie lūpų dažai yra kreminės formulės, matinio užbaigimo, lengvai dengiasi ant lūpų, maloniai jaučiasi, nesausina. Priemonė - kreminė,  turėtų būti ilgai išliekanti ir pigmentuota. Kartu su šiais lūpų dažais galima įsigyti lūpų dažų spalvą atitinkantį lūpų pieštuką (lūpų pieštukų atitikmenys pateikiami priemonės aprašyme, prie spalvų apibūdinimo).


              Sudėtis. Prie lūpų dažų sudėtinių dalių aprašymo Kiko puslapyje  nurodyta, jog pateikiama tik bendra informacija apie sudėtines dalis, tačiau kiekvieno atskiro produkto tiksli sudėtis pateikiama ant produkto įpakavimo.


312 Cherry.

         Lūpų dažų  pagrindą sudaro minkštiklis, tirpiklis. Antroji sudėtinė dalis - minkštiklis, klampumo reguliavimo medžiaga, sudaro plėvelę. Trečiasis ingredientas - polietilenas, rišiklis, tirštiklis, netinka naudoti ant pažeistos odos. Ketvirtoji sudėtinė dalis - talkas, penktoji - mikrokristalinis vaškas, gaunamas iš naftos, rišiklis, minkštiklis, emulsijos stabilizatorius. Šeštasis ingredientas -  minkštiklis, tirpiklis, gydo odą, pasižymi priešuždegiminėmis savybėmis, sukuria barjerą, sulaikantį drėgmę odoje. Sudėtyje dar yra odą kondicionuojančių medžiagų, žėručio, sintetinio vaško, abrazyvo, klampumo reguliavimo medžiagų, kukurūzų aliejaus, tirpiklių, kvapą suteikiančios medžiagos, minkštiklių, silikonų, vyriškųjų gegužraibių ekstraktų, antioksidantų, emulsiklių, azijinės centelės ekstrakto, vitamino E, hialiurono rūgšties, konservantų, klampumo reguliavimo medžiagų, UV absorbentų, pigmentų, dažiklių.


ETHYLHEXYL PALMITATEHYDROGENATED POLYISOBUTENEPOLYETHYLENE, TALCCERA MICROCRISTALLINA (MICROCRYSTALLINE WAX/CIRE MICROCRISTALLINE)CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDEISONONYL ISONONANOATEMICA, SYNTHETIC WAXDICALCIUM PHOSPHATESTEARALKONIUM HECTORITEC30-45 ALKYL DIMETHICONEDIMETHICONE/VINYL DIMETHICONE CROSSPOLYMERZEA MAYS OIL (ZEA MAYS (CORN) OIL)PROPYLENE CARBONATEETHYL VANILLINCETYL DIMETHICONEDIMETHICONEORCHIS MASCULA EXTRACT (ORCHIS MASCULA FLOWER EXTRACT)PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-t-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATELAURETH-4TRIHYDROXYSTEARINCENTELLA ASIATICA EXTRACTTOCOPHERYL ACETATESODIUM HYALURONATEGLUCOMANAMBHTTIN OXIDE.  GALI BŪTI: CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE)CI 77491 - CI 77492 - CI 77499 (IRON OXIDES), CI 15850 (RED 6, RED 7 LAKE)CI 19140 (YELLOW 5 LAKE)YELLOW 6 LAKECI 42090 (BLUE 1 LAKE)CI 45410 (RED 28 LAKE).




315 Mauve


 ETHYLHEXYL PALMITATEHYDROGENATED POLYISOBUTENEPOLYETHYLENETALCCERA MICROCRISTALLINA (MICROCRYSTALLINE WAX/CIRE MICROCRISTALLINE)CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDEISONONYL ISONONANOATEMICASYNTHETIC WAXDICALCIUM PHOSPHATESTEARALKONIUM HECTORITEC30-45 ALKYL DIMETHICONEDIMETHICONE/VINYL DIMETHICONE CROSSPOLYMERZEA MAYS OIL (ZEA MAYS (CORN) OIL)PROPYLENE CARBONATEETHYL VANILLINCETYL DIMETHICONEDIMETHICONEORCHIS MASCULA EXTRACT (ORCHIS MASCULA FLOWER EXTRACT)PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-t-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATELAURETH-4TRIHYDROXYSTEARINCENTELLA ASIATICA EXTRACTTOCOPHERYL ACETATESODIUM HYALURONATEGLUCOMANAMBHTTIN OXIDE.  GALI BŪTI: CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE)CI 77491 - CI 77492 - CI 77499 (IRON OXIDES), CL 75470 (CARMINE), CI 15850 (RED 6, RED 7 LAKE)CI 19140 (YELLOW 5 LAKE)YELLOW 6 LAKECI 42090 (BLUE 1 LAKE)CI 45410 (RED 28 LAKE).


(Rėmiausi informacija, pateikta   KosmetikosDNR  tinklapyje).


       315 Mauve lūpų dažų sudėtis tokia pat kaip 312 Cherry, skiriasi tik produkto sudėtinių dalių pabaigoje esantys dažikliai.

        Lūpų dažų sudėtis vidutiniška: pakankamai aukštai sudėtinių dalių aprašyme yra polietilenas (netinka naudoti ant pažeistos odos), talkas ir sintetinis vaškas (produktas, gaunamas iš naftos). Sudėtyje taip pat yra naudingų, odą drėkinančių, kondicionuojančių medžiagų, keletas naudingų augalų ekstraktų, antioksidantų, hialiurono rūgšties, vitamino E. Džiugu, kad tarp sudėtinių dalių nėra nei vieno pavojingo ingrediento.




            Velvet Passion Matte  lūpų dažų spalvų pasirinkimas - didžiulis. Šiuo metu galima rinktis iš 30 atspalvių: nuo šviesių, nude tipo spalvų, iki ryškesnių, tamsių ir netgi spalvotų. Vienintelis minusas, kad norimą spalvą išsirinkti internetu pakankamai sudėtinga, tenka nemažai laiko praleisti ieškant pavyzdžių internete. Norėtųsi, kad prie spalvos būtų pridėta nuotrauka, kaip produktas atrodo ant lūpų.
          Aš norėjau įsigyti lūpų dažus kasdienai bei tradicinius, klasikinius, raudonos spalvos lūpų dažus.
                 Išsirinkau dvi spalvas: 315 Mauve ir 312 Cherry. Pirmoji spalva - rausvai violetinė (Mauve), puikiai tinka kasdienai, natūraliai atrodo ant lūpų. Antroji - Cherry - ryškiai raudona, kaip sako pats pavadinimas, vyšninės spalvos, tradicinė raudona.
                Abi spalvos labai pigmentuotos, kreminės tekstūros, lengvai dengiasi ant lūpų. Užtenka vos vieno sluoksnio. Mane labiau nustebino ryškesnės spalvos lūpų dažai: spalva itin sodri, pigmentuota raudona. Aplikatorius labai patogus naudoti: paprasta lūpų dažus gražiai, tolygiai padengti ant lūpų (turbūt pirmą kartą dengiant raudoną lūpdažį, galėjau išsiversti ir be lūpų pieštuko). Produktas labai maloniai jaučiasi ant lūpų, sausina labai nedaug. Spalvos itin sodrios, pakankamai ilgai išlieka, nusivalo nuo lūpų po truputį, tačiau palieka stiprų pigmentą, ypač spalva Cherry.
              Šie lūpų dažai turi malonų, saldoką vanilės kvapą (man šiek tiek primena MAC lūpų dažų kvapą).



                         Kiko Milano lūpų dažai - Velvet Passion Matte Lipstick - man paliko labai gerą įspūdį. Likau sužavėta ne tik įpakavimu, tačiau ir pačiu produktu, jo formule. Dabar noriu įsigyti daugiau šių lūpų dažų spalvų. Jei ieškote gero produkto už prieinamą  kainą, galiu drąsiai rekomenduoti Kiko lūpų dažus. Įsigyti galima Kiko Milano puslapyje, kaina siekia 6,95 euro, o su nuolaida galima įsigyti dar pigiau.

Dėkoju už skirtą laiką mano blogo skaitymui


Saulėtos ir gražios dienos :) 

Komentarai

Rašyti komentarą