Kultinis IT Cosmetics SuperHero Elastic Strech Volumizing Mascara - apimties suteikiantis tušas blakstienoms

         Labas.

   Šios dienos įrašas skirtas dekoratyvinei kosmetikai. Noriu su Jumis pasidalinti įspūdžiais apie kultinį IT Cosmetics SuperHero blakstienų tušą. Šį tušą labai dažnai giria ir rekomenduoja Youtube grožio blogerė Emily Noel (jos Youtube kanalą rasite čia). Dar labai džiugi naujiena, jog IT Cosmetics kuriamos kosmetikos jau turime galimybę įsigyti ir mūsų lietuviškose Douglas parduotuvėse. 

   IT Cosmetics SuperHero Mascara jau senokai turėjau savo norų sąraše. O pamačiusi per BlackFriday išpardavimą CultBeauty SuperHero tušą blakstienoms rinkinyje su kitu kultiniu IT Cosmetics produktu  Brow Power antakių pieštuku - nusprendžiau pagaliau įsigyti ir išbandyti. 

    IT Cosmetics rinkinyje atkeliavo pilno dydžio IT Cosmetics SuperHero tušas blakstienoms ir nedidelio, kelioninio dydžio (0.07 g.) Brow Power antakių pieštukas (spalva Universal Taupe). Taigi vos už 15 £ galėjau išmėginti du labiausiai populiarius IT Cosmetics kosmetikos produktus.

    IT Cosmetics SuperHero tušas blakstienoms atkeliauja juodos spalvos, plastikinėje, nestandartinės, smėlio laikrodžio formos pakuotėje. 

  IT Cosmetics SuperHero tušo blakstienoms kiekis - 9 ml., tušas galioja  6 mėnesius nuo atidarymo, pagamintas Italijoje.

      Douglas internetinėje parduotuvėje galima rasti kultinio IT Cosmetics SuperHero tušo blakstienoms aprašymą:


Superhero Mascara
Tankinamasis ir ilginamasis blakstienų tušas

Suteikite savo blakstienoms super-galias su šiuo išskirtiniu tušu. Kliniškai įrodyta, kad jis puikiai tankina blakstienas, jas pailgina ir suteikia nuostabaus lankstumo. Pakanka vieno sluoksnio! Bendradarbiaujant su plastikos chirurgais sukurtas Superhero™ tušas – tai net tik makiažo, bet ir blakstienų priežiūros priemonė.

Patentuotos „Elastic Stretch“ technologijos dėka kiekvienas plaukelis yra apgaubiamas, vizualiai ištempiamas ir pailginamas. Tušo sluoksnis sutankina ir pailgina blakstienas, o kondicionuojanti priemonė ir juoda spalva užtikrina stipriausius, tankiausius ir geriausius rezultatus. Nuostabūs blakstienas pakeliantys polimerai, tankinantis kolagenas, stiprinantis biotinas, baltymai ir peptidai bei gilus juodas pigmentas apgaubia visus plaukelius nuo jų pagrindo iki galiukų. Blakstienos pakeliamos ir atskiriamos. Taip gaunama pilnesnė linija, nelieka nenudažytų plaukelių, o speciali formulė leidžia tepti kelis sluoksnius.
Blakstienos yra dar gražesnės, o Jūs galite kurti norimą įvaizdį. Norėdamos gauti tankesnes ir ilgesnes blakstienas, tiesiog užtepkite kelis sluoksnius.

Superhero Mascara:
Unikali, pailginanti ir lankstumo suteikianti formulė, tankinanti blakstienas!
Unikalus šepetėlis užtikrina maksimalų tušo paskirstymą, pakelia, atskiria ir tankina blakstienas.
Produkto kiekį leidžiančios reguliuoti formulės dėka gaunami individualius poreikius atitinkantys rezultatai.
Sudėtyje tamsiai juodas pigmentas, kondicionuojantis kolagenas, biotinas ir peptidai.
Talpa: 9ml

Kaip naudoti :
Pradėdamos nuo blakstienų pagrindo, Superhero tušu dažykite jas iki pat galiukų. Norėdamos išraiškingesnės išvaizdos, tankesnių ar ilgesnių blakstienų, užtepkite papildomus sluoksnius.

    Tušo aprašymas mums žada nemažai - ne tik patankinti, pailginti blakstienas, paryškinti net ir pačias mažiausias, kartu tušas sudėtyje turi ir blakstienas stiprinančių, padedančių joms greičiau augti ingredientų. Kaip visada, įdomu pasižiūrėti į sudėtinių dalių aprašymą. 


Sudėtis. Tušą blakstienoms sudaro vanduo (tirpiklis), karnaubo vaškas, silikono pagrindo medžiaga, rišikliai, denatūruotas alkoholis, minkštikliai, emulsikliai, drėkikliai, konservantas fenoksietanolis. Sudėtyje yra rišiklių, klampumo reguliavimo medžiagų, konservantų, glicerino, vitamino C, vitamino B7, dirvinių asiūklių ekstrakto, hidrolizuoto kolageno, alyvmedžių aliejaus, avokadų aliejaus, simondsijų aliejaus, vitamino E, pantenolio, hidrolizuoto keratino, palmių vaisių, žaliosios arbatos ekstraktų, peptidų ir pigmentų.

WATER, CERA CARNAUBA/COPERNICIA CERIFERA (CARNAUBA) WAX/CIRE DE CARNAUBA, CYCLOPENTASILOXANE, ORYZA SATIVA CERA/ORYZA SATIVA (RICE) BRAN WAX, HYDROGENATED OLIVE OIL STEARYL ESTERS, ALCOHOL DENAT., PALMITIC ACID, STEARIC ACID, TRIETHANOLAMINE, ACACIA SENEGAL GUM, CANDELILLA CERA/EUPHORBIA CERIFERA (CANDELILLA) WAX/CIRE DE CANDELILLA, PROPYLENE GLYCOL, PHENOXYETHANOL, VP/VA COPOLYMER, AMINOMETHYL PROPANEDIOL, POLYVINYL ALCOHOL, CHLORPHENESIN, ETHYLHEXYLGLYCERIN, GLYCERIN, ASCORBIC ACID, ASCORBYL PALMITATE, BIOTIN, EQUISETUM ARVENSE EXTRACT, HYDROLYZED COLLAGEN, OLEA EUROPAEA FRUIT OIL, PERSEA GRATISSIMA OIL, SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL, TOCOPHERYL ACETATE, PANTHENOL, HYDROLYZED KERATIN, SERENOA SERRULATA FRUIT EXTRACT, CAMELLIA SINENSIS LEAF EXTRACT, BIOTINOYL TRIPEPTIDE-1, IRON OXIDE (CI 77499).

(žalia spalva - saugus ingredientas, oranžinė spalva - vidutinio saugumo ingredientas, 
 raudona spalva - pavojingas ingredientas)

(Rėmiausi informacija, pateikta   KosmetikosDNR  tinklapyje).

        Tušo blakstienoms sudėtis vidutiniška. Pagrindą sudaro kelių rūšių vaškai, silikono pagrindo medžiaga, rišikliai. Tarp sudėtinių dalių yra keli nesaugūs ingredientai, tušas gali dirginti ar erzinti jautrias akis. Sudėtyje yra ir keletas antioksidantų, kondicionuojančių, blakstienas galinčių padėti sustiprinti medžiagų, peptidų. 

    Tušo blakstienoms šepetėlis iš pirmo žvilgsnio atrodo labai paprastas, natūralių, tiesių šerelių, vidutinio dydžio. Šepetėlio dydis man labai patiko - idealus,  nėra nei per didelis, nei per mažas, patogus naudoti. 

   Bet turbūt didžiausias tušo privalumas - jo formulėje. Man labai patinka, kaip greit su šiuo tušu aš galiu pasidažyti blakstienas. Jis gražiai dengiasi ir pirmiausia suteikia blakstienoms apimties, tankina il ilgina. Šis tušas gražiai sluoksniuojasi, nelipina blakstienų, galima dengti iki norimo intensyvumo. Tušo šepetėlis patogus naudoti, nėra per didelis ar per mažas, patogu dažyti blakstienas ties akių kampučiais. 

Štai kokį rezultatą išgaunu su SuperHero tušu. Tiesa, aš neturiu įspūdingų blakstienų, mano blakstienos ilgos, bet retos ir labai tiesios. Todėl didelio skirtumo nuotraukose nesimato. 

      Vis tik užmerktomis akimis rezultatas atrodo geresnis 😊.

 Blakstienų tušas gerai išlieka, dienos eigoje netepa ir nebyra, tušą nėra sunku ir nuvalyti nuo blakstienų, užtenka įprasto micelinio vandens ar makiažo valiklio. Man SuperHero tušas paliko labai gerą įspūdį, tai dar vienas atradimas be mano taip mylimo Too Faced Better tha Sex Mascara tušo blakstienoms. Didžiausias tušo minusas vis tik yra kaina, tačiau jei smalsu išmėginti pačioms, galima drąsiai rinktis mažesnio, kelioninio dydžio pakuotę. 

    Kultinį IT Cosmetics SuperHero tušą blakstienoms jau galima įsigyti ir Lietuvoje, Douglas internetinėje parduotuvėje. Tušo blakstienoms kaina - 26,95 €. Aš SuperHero tušą blakstienoms pirkau CultBeauty. Čia tušą galima įsigyti pilno dydžio pakuotėje (kaina  22 £), arba mažesnio, Travel Size dydžio kelioninėje pakuotėje (kaina 11 £).

    Kaip Jums IT Cosmetics kosmetika? Norėčiau išbandyti daugiau kompanijos produktų. Gal turite rekomendacijų? Pasidalinkit.  👇

Daugiau įrašų apie tušus blakstienoms rasite paspaudę ant paveikslėlio apačioje. Nepamirškite paspausti Daugiau įrašų. ;)



Užsukite ir į mano Instagram paskyrą, kur rasite daugiau apžvalgų

 apie kosmetiką ir ne tik.


 

Komentarai