Pirmoji pažintis su MATH kosmetika - multifunkcinio serumo Bridal Glow apžvalga

          Labas.

      Šiandien noriu su Jumis pasidalinti įspūdžiais apie pirmąją pažintį su MATH kosmetika. Apie MATH kosmetiką esu girdėjusi nemažai gerų atsiliepimų. Džiugu, jog tai yra dar vienas inovatyvus, nemažą produktų asortimentą siūlantis lietuviškas prekės ženklas. MATH kosmetika kuriama Vilniaus universiteto  mokslininkų, kurie kosmetikos kūrybos procese pritaiko naujausius mokslininkų atradimus. Kosmetikos produktų sudėtys paprastos, tačiau tuo pačiu yra efektyvios, nepridėta jokių nereikalingų papildomų ingredientų. Daugiau informacijos apie MATH galite rasti čia .

MATH Bridal Glow serumas buvo sukurtas šį pavasarį, jo kūrėja žymioji Instagramo influencerė Viktorija Siegel. Ji kūrė produktą kartu su MATH, serumas pavadintas Bridal Glow ne veltui, nes Viktorija jį sukūrė ir sau, kaip būsimai nuotakai, ir visoms savo sekėjoms, nebūtinai būsimoms nuotakoms.    Serumą įsigijau Viktorijos Siegel  shopbysiegel el. parduotuvėje vos po jo išleidimo, gegužės mėnesį. Tiesa, pradžioje šio serumo kaina buvo didesnė - 36 eurai. 




MATH Bridal Glow serumas atkeliauja popierinėje, baltos spalvos pakuotėje. Ant įpakavimo galima rasti trumpą informaciją apie produktą.  Serumo kiekis standartinis - 50 ml., produktas galioja 6 mėnesius nuo atidarymo, gamintojas UAB "Kosmetikos tyrimų centras".
 


   Norisi pagirti nestandartinę išorinę  produkto pakuotę, kuri yra paprasta, tačiau turi įdomų, stilingą dizianą.


    Serumo pakuotė stiklinė, baltos spalvos, sunki, jaučiasi labai kokybiška, tvirta, kaip brangesnės kosmetikos produkto,  su patogiu naudojimu dozatoriumi. 



Oficialiame MATH puslapyje galima rasti trumpą veido serumo aprašymą:

Multifunkcinis aktyvusis serumas su žaliąja arbata ir natūralios kilmės vitaminu C veikia kaip antioksidantų apsauga Jūsų odai. Serumo tikslas suaktyvinti natūralią kolageno ir hialurono rūgšties gamybą.
Kakadu slyvos ekstraktas pasižymi odą energizuojančiu poveikiu, padeda neutralizuoti laisvųjų radikalų žalą. Dėl ekstrakte esančio natūralios kilmės vitamino C oda atrodo gyvybingesnė, skaistesnė, paskatinamas kolageno skaidulų atsinaujinimas.
Serumas tinkamas visiems odos tipams.
Jautrią odą turintiems žmonės naudoti atsargiai. Rekomenduojame naudoti SPF apsaugą.

Sudėtis:

  • Aqua - tirpiklis; 
  • Glycerine - tirpiklis, drėkiklis;
  • Pentylene Glycol - drėkiklis, minkštiklis, pasižymi antibakterinėmis savybėmis;
  • Sodium Hyaluronate - hialiurono rūgštis, identiškas odai drėkiklis, antistatikas, kondicionuoja odą;
  • Phenoxyethanol - konservantas;
  • Camelia Sinensis Extract - žaliosios arbatos ekstraktas, antioksidantas, kondicionuoja odą;
  • Terminalia Ferdinandiana Fruit Extract - kakadu slyvų vaisių ekstraktas, antioksidantas, šviesina ir kondicionuoja odą;
  • Ethylhexylglyceride - kondicionuoja odą;
  • Sodium benzoate - konservantas, kvepalų ingredientas. 
(žalia spalva - saugus ingredientas, oranžinė spalva - vidutinio saugumo ingredientas, raudona spalva - pavojingas ingredientas)

(Rėmiausi informacija, pateikta   KosmetikosDNR  tinklapyje).

  Serumo sudėtis labai paprasta, tačiau neprasta. Tarp sudėtinių dalių - keletos rūšių drėkikliai, hialiuronas, dviejų rūšių antioksidantai. Žaliosios arbatos ekstraktas labai naudingas odai antioksidantas, gausus vitaminų, turi ir antibakterinių savybių, valo, tonizuoja veido odą, sutraukia odos poras. Labai naudingas ingredientas -  ypač mišriai, riebiai, probleminei veido odai. Tarp sudėtinių dalių ir kitas antioksidantas - kakadu slyvų vaisių ekstraktas, vitamino C forma. Džiugu, kad nepridėta jokių kvapiklių. Ir nors sudėtyje nurodyta, jog atsargiai naudoti jautriai veido odai, tačiau serumas man nepasirodė labai stiprus - nepastebėjau jokių neigiamų veido odos reakcijų. Vitamino C koncentracija produkte greičiausiai nebus didelė, tačiau nevertėtų pamiršti būtinai naudoti SPF. 


Veido serumas turi patogų, kokybišką dozatorių - pompą. Produktas  švelniai gelsvo atspalvio, skystos, gelinės  tekstūros, nėra vandeningas, skalsus, vieno pompos paspaudimo užtenka ne tik visam veidui, bet ir kaklo odai. Man labai patiko produkto tekstūra, pojūtis ant odos, nors jaučiasi sunkesnės tekstūros, tačiau tuo pačiu greit įsigeria į odą, nepalieka lipnumo ar plėvelės pojūčio, nekemša porų.


Po serumo veido oda jaučiasi padrėkinta, produktas suteikia lengvo švytėjimo, oda jaučiasi padrėkinta, skaistesnė. Nepastebėjau, jog serumas erzintų mano odą, jokių paraudimų ar kitų dirginimų man produktas nesukėlė. MATH Bridal Glow serumą aš naudojau vakarais, man produkto užtenko šešiems mėnesiams. Beje, lygiai toks produkto galiojimo laikas nurodytas ant įpakavimo. 


Veido serumui einant į pabaigą šiek tiek erzino jog dozatorius gaudė produktą su oru ir tarsi spjaudė serumą, tačiau jo likučius baigiau naudoti tiesiog atsukusi kamštelį. Man serumas taip tiko ir patiko, jog sunaudojau iki paskutinio lašo. 


Turiu riebią veido odą ir pasitaiko, kad sunkesnės tekstūros veido serumai tarsi neįsigeria į odą, palieka lipnumo pojūtį, tuomet veidas linkęs dar greičiau susiriebaluoti. Su šiuo produktu to visai nepastebėjau. Man labai patiko tiek tekstūra, pojūtis ant odos, suteikiamas sveikos odos efektas. Labai džiaugiuosi, jog serumas man nekimšo odos porų, džiugino ir sudėtis, ypač kad produktas nėra parfumuotas. 
Taigi, jau turbūt supratote, jog pirmoji pažintis su MATH kosmetika man buvo labai sėkminga. MATH Bridal Glow serumą sunaudojau, jis mano riebiai veido odai tiko ir patiko. Norėčiau išbandyti ir daugiau MATH kosmetikos produktų. Gal turite rekomendacijų? Pasidalinkite. 👇




 MATH Bridal Glow veido serumą įsigyti galima oficialiame   MATH  puslapyje (kaina - 29 eurai), shopbysiegel el. parduotuvėje (kaina 29 eurai). 



Kaip visuomet dėkoju už laiką, skirtą tinklaraščio skaitymui. 

Daugiau įrašų apie veido serumus rasite čia  (Nepamirškite paspausti Daugiau įrašų). 

Nepamirškite užsukti ir į Sauletosapzvalgos Instagram paskyrą kur rasite daugiau apžvalgų apie

 kosmetiką ir ne tik.


Komentarai

  1. esu bandžiusi jų prausiklį ir kremą, bet serumus tai visada iš kitur.. jau net ir mėginti kitų nebenoriu.

    AtsakytiPanaikinti
  2. aš irgi susipažinau su MATH ir taip pat bandžiau serumą, tik kad anti-acne :) tai likau žiauriai patenkinta)

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą