Kilig Hydrating intensyviai drėkinanti gelinė veido kaukė - tobulas pasirinkimas karštoms vasaros dienoms

         Labas.

         Sunku patikėti, jog jau paskutinis vasaros mėnuo. Ši vasara man pralėkė dar greičiau. Nors beveik visą laiką leidžiu namuose, tačiau dienos lekia labai greitai. Sunku patikėti, kad mano mažylei jau greit bus trys mėnesiai. Po truputį  stengiuosi formuoti mažylei dienos režimą, tačiau laiko sau lieka labai mažai. Iš tiesų, auginant kūdikį iš naujo įvertini koks vis tik brangus yra laikas sau: ramus laikas su puodeliu kavos ar gera knyga - vienas iš nedidelių gyvenimo malonumų. Kaip ir malonios atsipalaidavimo procedūros - laikas vonioje, atpalaiduojanti veido kaukė, tikras malonumas ir atgaiva po sunkios dienos ne tik kūnui, bet ir sielai.
     Paskutiniu metu vasara tikrai lepino karštomis vasaros dienomis. Karštis tuo pačiu ir išvargina, todėl norisi bent šiokios tokios atgaivos. Karštomis vasaros dienomis man labai pasiteisino naujosios Hydrating linijos Kilig veido kaukės.


        Kilig komanda šį kartą vėl pradžiugino savo naujienomis. Gavau išmėginti kelias naujosios Hydrating linijos priemones. Man labai patinka Kilig kuriami produktai. Kilig Urban linijos švelnus makiažą nuplaunantis aliejus ir dabar yra mano vienas geriausių pagalbininkų norint nuvalyti vasarą taip reikalingą vandeniui atsparų tušą blakstienoms, o Kilig My skin is naked linijos micelinis vanduo yra vienas mano mylimiausių, kurį jau pati pirkau ne vieną kartą. Labai smagu testuoti ir bandyti naujus, lietuviškos kosmetikos produktus.


      Kilig Hydrating linija skirta dar intensyvesniam odos drėkinimui. Unikalia technologija sujungtas drėkiklių kompleksas Aqua - Shuttle ®  turėtų suteikti odai intensyvų ir 24 valandas trunkantį drėkinimą bei apsaugoti veido odą nuo drėgmės sumažėjimo. O vasaros metu odai drėgmės reikia ne ką mažiau nei žiemą.

      

            Kilig Hydrating linijoje galima rasti keletą naujų kosmetikos produktų: du veido kremai, paakių kremas ir gelinė kaukė veidui.

             Pirmasis Kilig Hydrating linijos produktas - gelinis veido kremas, skirtas normaliai ir mišriai veido odai.

                 Antrasis Kilig Hydrating linijos produktas - gelinis veido kremas, skirtas sausai veido odai.

                   Trečiasis Kilig Hydrating linijos produktas - gelinis paakių kremas.

                   Ir paskutinysis Kilig Hydrating linijos produktas - gelinė veido kaukė.

               Kaip ir Go with the glow linijos veido kaukė atkeliauja  tokioje pat pakuotėje, kuri sudaryta iš trijų skirtingų dalių, po 7 gramus. Man labai patinka toks kaukės pateikimas, nes ją galima drąsiai naudoti bent tris kartus ir taip panaudojus dalį kaukės, jos  likučiai nesudžiūna pačioje pakuotėje.

        Oficialiame Kilig puslapyje pateikiamas trumpas naujosios Hydrating gelinės veido kaukės aprašymas:

Kaukės aprašyme akcentuota, jog jos sudėtyje yra hialiurono rūgšties, alavijo bei provitamino B5. Nurodyta jog 92 % kaukės sudėtinių dalių - natūralios kilmės ingtedientai. 


Sudėtis. Kaukės pagrindą sudaro tirpiklis (vanduo), glicerinas, sorbitolis (drėkikliai), dumblių ekstraktas, lecitinas, kiti drėkikliai, klampumo reguliavimo medžiaga. Sudėtyje  yra alavijo lapų sulčių, emulsiklių, hialurono rūgšties, pantenolio. Sudėtinių dalių aprašymo pabaigoje - konservantai ir kvapą suteikiančios medžiagos.

Aqua, Glycerin (hydrator), Sorbitol (hydrator), Laminaria Digitata (brown algae) Extract, Lecithin, Xanthan Gum, Diatomaceous Earth, Caprylyl Glycol (hydrator), Disodium EDTA, Glyceryl Caprylate, Acetamidoethoxyethanol (hydrator), Aloe Barbadensis (aloe) Leaf Juice, Propanediol, Citric Acid, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Carbomer, Sodium Hyaluronate (hyaluron), Panthenol (hydrator), Dipotassium Glycyrrhyzinate (licorice root extract), Sodium Acrylates Copolymer, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin , Sodium Hydroxide, CI 42090, Parfum

 (žalia spalva -  saugus ingredientas, oranžinė spalva - vidutinio saugumo ingredientas,  raudona spalva - pavojingas ingredientas). 

(Rėmiausi informacija, pateikta   KosmetikosDNR  tinklapyje).

        Veido kaukės sudėtis nebloga, sudėtyje yra drėkiklių, kondicionuojančių medžiagų,  keletas antioksidantų. Sudėtinių dalių aprašymo pabaigoje - konservantai ir kvapą suteikianti medžiaga. 

                  Veido kaukė yra tirštos, gelinės tekstūros, lengvai pasiskirto ant odos. Kaukės nereikia tepti storu sluoksniu, todėl vienos dalies (7 g.) man užteko dvejiems kartams.  Visos pakuotės man užteko net šešiems kartams. 

          Didžiausias kaukės pliusas, jog ji suteikia gaivos, lengvai šaldantį poveikį ant odos, o karštomis vasaros dienomis tokia kaukė - tikra atgaiva veido odai. Po kaukės naudojimo oda jaučiasi be tik padrėkinta, bet ir atgaivinta. 

     Kilig Hydrating kaukę sunaudojau su malonumu. Kaukės sudėtis nebloga ir kaina nėra didelė. Jau turiu įsigijusi ir naują šios kaukės pakuotę. Įsigyti galima kosmetikos parduotuvėse ar kosmetikos prekių skyriuose. Kaina 2,99 euro, o su nuolaida galima įsigyti dar pigiau. 
          O Jūs ar bandėte   Kilig Hydrating  linijos produktus, ar patiko? 

Dėkoju už skirtą laiką mano blogo skaitymui. 

Nepamirškite užsukti į mano Instagram   paskyrą, 

kur dalinuosi įrašais apie kosmetiką ir ne tik. :)




Komentarai