Pai Skincare Light Work Rosehip Cleansing Oil - lengvos tekstūros aliejinis makiažo valiklis, papildytas erškėtrožių aliejumi

       Labas. 

    Šios dienos įrašas apie Pai Skincare kompanijos Light Work Rosehip valomąjį veido aliejų. Šį kelioninio dydžio (28 ml.) talpos produktą radau CultBeauty Goody Bag'e (plačiau galite skaityti čia). Pai Skincare produktų nebuvau bandžiusi, tačiau jie dažnai giriami grožio blogerių, jų sudėtys neblogos, todėl buvo labai įdomi pirmoji pažintis. Gaila, kad ji nebuvo labai vykusi. Iš karto išduosiu, kad Light Work Rosehip aliejus veidui su mano riebia veido oda taip ir nesusidraugavo. Jei įdomu kodėl, kviečiu skaityti toliau. 

     Pirmiausia norisi pagirti Pai Skincare, kad suteikia galimybę įsigyti mažesnio, kelioninio dydžio produkto pakuotę. Ji nėra didelė, 28 ml. talpos tačiau suteikia progą išbandyti produktą ir tuomet jau galima drąsiai pirkti pilno dydžio, 100 ml. talpos pakuotę. Kelioninio dydžio pakuotė nesijaučia ir neatrodo pigi - stiklinė, su plastikiniu dozatoriumi - pompa. 

     CultBeauty galima rasti Light Work Rosehip valomojo aliejaus aprašymą: 

Šis Light Work aliejinis valiklis pašalina makiažą, riebalų perteklių ir visus nešvarumus, nedirgindamas jautrios veido odos ar akių. Light Work pagrindinis ingredientas - sertifikuotas erškėtuogių aliejus. Jis garsus savo galingomis gydomosiomis, regeneracinėmis savybėmis, išgaunamas itin pažangiu metodu. Aliejus pasižymi didele įvairių Omega rūgščių koncentracija, jame esantys antioksidantai karotenoidai padeda atkurti ir apsaugoti odą nuo aplinkos žalos. Rezultatas - minkšta, sveika ir apsaugota oda. Aliejus pasižymi skaniu, eteriniais aliejais papildytu kvapu, kad veido odos valymas taptų dar malonesnis.

       Produkto aprašymas žada ne tik gerai nuvalytą, švarią veido odą, pašalinti makiažą, tačiau tuo pačiu ir pamaitinti odą ir netgi apsaugoti nuo žalingo aplinkos poveikio (kas man asmeniškai sunkiai tikėtina). :)

Pai Skincare produktai yra veganiški, draugiški aplinkai, netestuojami ant gyvūnų, turi Cosmos Organic sertifikatą. 


Sudėtis. Valomąjį aliejų  sudaro alyvuogių, saulėgrąžų sėklų aliejai, emulsiklis, ricinmedžių sėklų aliejus, erškėtrožių vaisių ekstraktas, jazminų žiedų ekstraktas, laimų žievelių, apelsinų žievelių aliejai, pelargonijų aliejus,  kvapiųjų bazilikų aliejus, vitaminas E, rozmarinų lapų ekstraktas, kvapikliai (natūraliai randami eterinių aliejų sudėtyje).

Olea Europaea (Olive) Fruit Oil*, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*, Polyglyceryl-4 Oleate, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil*, Rosa Canina (Rosehip) Fruit Extract*, Jasminum Grandiflorum (Jasmine) Flower Extract*, Citrus Aurantifolia (Lime) Peel Oil*, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil*, Pelargonium Graveolens Oil*, Ocimum Basilicum (Basil) Oil*, Tocopherol, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract*, Naturally occurring in essential oils: Limonene, Citronellol, Geraniol, Citral, Linalool

(žalia spalva - saugus ingredientas, oranžinė spalva - vidutinio saugumo ingredientas, 
 raudona spalva - pavojingas ingredientas)

(Rėmiausi informacija, pateikta   KosmetikosDNR  tinklapyje).

        Valomojo veido aliejaus sudėtis nebloga, sudėtyje  yra keletas augalinės kilmės aliejų,  nemažai visokių augalų ekstraktų, odą skaistinančių, drėkinančių medžiagų, vitamino E. Tačiau yra ir keletas odą dirginančių ingredientų, keli potencialūs alergenai (gali dirginti ar erzinti jautrią odą), kvapą suteikiančios medžiagos.

     Pai Skincare valomasis veido aliejus pagamintas UK, ant įpakavimo nurodyta data, iki kurios produktą reikia sunaudoti. 


      Man labai patinka produkto dozatorius - tvirtas, kokybiškas, lengva dozuoti norimą produkto kiekį. Priemonė turi aliejinę tekstūrą, tačiau tuo pačiu gana skysta. Ant įpakavimo nurodyta, jog nedidelį aliejaus kiekį reikia paskirstyti ant švarios veido odos, lengvais sukamaisiais judesiais įmasažuoti į veido odą, taip pat akių zoną. Man patinka, jog produktas nedirgina akių ir odos. Aliejus turi lengvą, nestiprų, tarsi žolelių kvapą. Susiliejęs su vandeniu įgauna  pienelio tekstūrą, gerai pašalina makiažą, blakstienų tušą. Tačiau pats produktas, net ir jį nuplovus vandeniu, palieka ant odos plėvelę, veidas jaučiasi tarsi riebaluotas. Po šio produkto aš naudoju gelinį veido prausiklį, tačiau net ir po prausiklio, man veidas jaučiasi tarsi riebaluotas. Mano veido oda riebi ir šis produktas man apsunkina veido odą, jį sunku nuplauti. Šis aliejus man labiau pasiteisino kaip akių makiažo valiklis (gerai sulieja visas makiažo priemones, blakstienų tušą), tuomet lengvai perbraukiu su vatos padeliais ir voila, akių makiažas pasišalina puikiai. Ant veido odos man is produktas nepatiko, pasirodė per sunkus. 

        Vis tik, mano manymu, Light Work aliejinis makiažo valiklis turėtų pasiteisinti sausai odai, jis ne tik pašalina makiažo likučius, bet tuo pačiu turi ir odą drėkinančių ingredientų, aliejų. Deja, riebiai ar mišriai veido odai šis produktas nepasiteisins, bus per sunkus. Mane erzina tas riebaluotumo pojūtis ant odos, nes oda ir taip linkusi išskirti per daug riebalų, o naudojant šį produktą visam veidui man nepasiteisino. Tačiau negaliu teigti, kad tai prastas produktas, tiesiog netiko mano odos tipui. Light Work aliejinį makiažo valiklį naudoju akių makiažo nuvalymui, sunaudosiu iki pabaigos, bet antrą sykį tikrai nesirinkčiau. Jei ir Jūs turite riebią ar mišrią veido odą, ir Jums nepatariu.

     Kaip Jums aliejiniai makiažo valikliai? Ar naudojate taip vadinamą Double Cleansing metodą? Kokie makiažo valikliai Jums labiausiai pasiteisinę? Aš tokių priemonių kasdienai nesirenku, tokį dvigubą makiažo valymo metodą naudoju tik tomis dienomis, kai naudoju daugiau makiažo priemonių (ypač akių, šešėlius, ar pravedimą, ar vandeniui atsparų tušą). Mano pats prieinamiausias aliejinis makiažo valiklis iš Kilig Urban linijos (apžvalgą galite rasti čia ) . O labiausiai patikęs, tačiau tikrai nepigus iš Eve Lom aliejinis makiažo valiklis. Šį produktą buvau gavusi iš grožio dėžučių, labai patiko ne tik akių makiažo nuvalymui, bet ir visam veidui.  Gaila, kad jis toks nepigus. Gal Jūs turite gero, neapsunkinančio veido odos aliejinio makiažo valiklio rekomendacijų? Pasidalinkit. 😊👇


    Pai Skincare valomąjį veido aliejų  įsigyti galima CultBeauty. Travel size dydžio (28 ml.) kaina  18 £ (apie 21 eur), pilno dydžio (100 ml.) pakuotės kaina - 33 £. (apie 38 eur). 


Kaip visada, dėkoju už laiką, skirtą tinklaraščio skaitymui. Nepamirškite užsukti ir į mano Instagram paskyrą, kur rasite daugiau apžvalgų apie kosmetiką ir ne tik. 


Komentarai