/kili•g/ Urban Makeup Removing Oil - švelnus, makiažą nuplaunantis aliejus


   Labas.

   Prasidėjo paskutinis šių metų mėnuo - gruodis. Pagaliau sulaukėme ir pirmojo sniego. Kažkaip ir nuotaika kiek pasitaisė. Labai nemėgstu lapkričio: turbūt patas tamsiausias ir niūriausias metų mėnuo. Na o žemę užklojus sniegui, viskas atrodo gerokai šviesiau, ir ne tik gamtoje. Atrodo ir mintys prašviesėja, juolab, kad ne už kalnų ir didžiosios metų šventės. Praėjusią savaitę siautėjo didieji metų išpardavimai, savo IG stories dalinausi su Jumis dėmesio vertais pasiūlymais. Aš, tiesą pasakius, šiemet turėjau nedidelį norų sąrašą, ką norėjau įsigyti didžiojo metų išpardavimo metu. Deja, ne visoms mano norimoms prekėms buvo taikomos nuolaidos, todėl kai kurių prekių įsigijimą galbūt teks atidėti ir kitiems metams. Ar norėtumėte atskiro įrašo apie mano Black Friday pirkinius? Rašykite, nes mielai su Jumis pasidalinčiau. 
         Na o šiandien noriu su Jumis pasidalinti apžvalga apie lietuviško prekės ženklo /kili•g/ urban švelnų, makiažą nuplaunantį aliejų. /kili•g/ urban  kompanijos produktai man tikrai patinka, kol kas nei viena bandyta priemone nesu nusivylusi. Savo tinklaraštyje esu pasidalinusi apžvalga apie /kili•g/ urban  drėkinamąją dulksną veidui.  My skin is naked produktų linijos micelinis vanduo yra vienas mano mylimiausių, šio produkto esu sunaudojusi jau ne vieną buteliuką ir tikrai pirksiu vėl. Keletą kompanijos priemonių esu įtraukusi ir į praėjusių metų mylimiausių veido odos priežiūros produktų sąrašą (įrašą galite skaityti čia).


/kili⋅g/ oficialiame puslapyje galime rasti išsamią informaciją apie visus Urban serijos produktus:

/kili⋅g/ urban

Miestas yra tavo žaidimų aikštelė! Būtent tikriesiems miesto džiunglių gyventojams sukūrėme /kili⋅g/ Urban.
Ši linija skirta veido odai, paveiktai oro taršos ir kitų miesto aplinkos veiksnių. Oro tarša sukelia tokias odos problemas kaip blyškumas, stangrumo praradimas ir net padidėjęs jautrumas. Štai kodėl sukūrėme /kili⋅g/ veido odos priežiūros priemones su moksliškai įrodytu veikliuoju

 ingredientu URBALYS®, turinčiu tokių savybių, kurios padės tavo odai įveikti

 oro taršos keliamas problemas.


             Urban serijos liniją sudaro: drėkinamoji veido dulksna (100 ml.) , burbulinė veido kaukė (3x6 g.), drėkinamasis prausimosi gelis (100 ml.), drėkinamasis valomasis vanduo (100 ml.), žėrintis cukraus šveitiklis (75 ml), drėkinamasis veido kremas normaliai odai (50 ml.), veido kremas mišriai, riebiai veido odai (50 ml.), drėkinamasis naktinis gelis - kaukė sausai odai (50 ml.) ir mano šiandien apžvelgiamas produktas - švelnus makiažą nuplaunantis aliejus (50 ml).

       /kili⋅g/ Urban Makeup Removing Oil  - švelnus makiažą nuplaunantis aliejus atkeliauja šiek tiek neįprastame, tarsi rėmelio formos įpakavime. Urban serijos pakuotės iš tiesų atrodo labai įdomiai, nestantardiškai, ir nors pakuotės iš pirmo žvilgsnio primena vyriškos kosmetikos produktus, tačiau tikrai patraukia dėmesį.


            Išorinėje pakuotėje randame informaciją apie produktą. Kaip kitose  /kili⋅g/    kosmetikos priemonėse, pagrindinė informacija yra pateikiama anglų kalba.
   Šoninėje įpakavimo dalyje pateikiama informacija apie produktą 
                                 (tokią pat informaciją galima rasti ir oficialiame  /kili•g/ puslapyje:

/kili•g/ urban

universalus švelnus makiažą nuplaunantis aliejus, 
turintis oro taršos poveikį mažinančių savybių
50 ml



Nusivalyk makiažą (net tą, kuris atsparus vandeniui) ir padovanok savo veidui laisvadienį! Šis prausiamasis veido aliejus yra tikras kasdienis gelbėtojas – jis efektyviai pašalina greito gyvenimo tempo mieste ženklus ir turi savybių, kurios padeda įveikti oro taršos sukeltas odos problemas. Jokio tempimo – tik spindinti ir švelni oda! Reikia nuorodų, kaip naudoti?
> ant sausos veido odos išspausk 2 žirnio dydžio aliejaus lašus.
>> paskleisk juos ant odos sukamaisiais judesiais pradedant nuo akių zonos.
>>> kilk link kaktos, paskui leiskis link skruostų, nosies ir smakro; prireikus prausimosi ciklą pakartok.
>>>> gerai nuplauk šiltu vandeniu. mėgaukis miesto gyvenimu ir atskleisk savo #kiligbeauty – naudok ir kitus „kilig urban“ produktus, turinčius tokių savybių, kurios padės tavo odai įveikti oro taršos keliamas problemas.



     Ant įpakavimo randame informaciją apie  URBALYS® ingredientą (minimą Urban serijos produktų aprašyme). Taip pat nurodyta, jog veido aliejus skirtas visiems odos tipams bei produkto kiekis - travel size (kelioninio dydžio) 50 ml. talpos.


Gamintojas, žinoma - BIOK Laboratorija, pagaminta Lietuvoje. 
Taip pat nurodyta, kad produktą geriausia sunaudoti iki 2022-07.


      Sudėtis Veido aliejaus pagrindą sudaro rišiklis, tirpiklis, drėkiklis (gali kimšti poras). Antroji sudėtinė dalis - minkštiklis, drėkiklis (gali kimšti poras), trečioji - minkštiklis, drėkiklis. Ketvirtasis ingredientas - glicerinas. Penktoji sudėtinė dalis - emulsiklis, kondicionuoja odą,  šeštoji - kondicionuoja odą.  Sudėtyje yra vandens, klampumo reguliavimo medžiagos, kininių citrinvyčių ekstrakto, vitamino E ir kvapą suteikiančių medžiagų. 


Isopropyl Palmitate*, Isopropyl Myristate*, Caprylic/Capric Triglyceride*, Glycerin*, Sucrose Stearate*, Sucrose Laurate*, Aqua*, Propanediol*, Schizandra Chinensis Fruit Extract,* Tocopheryl Acetate*, Parfum

(žalia spalva -  saugus ingredientas, oranžinė spalva - vidutinio saugumo ingredientas,  raudona spalva - pavojingas ingredientas).

(Rėmiausi informacija, pateikta   KosmetikosDNR  tinklapyje).

           Veido aliejaus  sudėtis nebloga. Pagrindą sudaro  drėkikliai, minkštikliai, kondicionuojančios medžiagos. Sudėtyje yra ingredientas  URBALYS®, kuris turėtų ypatingai drėkinti ir apsaugoti odą nuo oro taršos keliamų problemų. Sudėtinių dalių aprašymo pabaigoje -  kvapą suteikiančios medžiagos. 



         Veido aliejaus pakuotė standartinė, pagaminta iš plastiko, tačiau tvirta, su dozatoriumi viršuje. 


                Veido aliejus, kaip makiažą nuplaunančias priemones,  pradėjau naudoti tik šiais metais. Anksčiau tikrai maniau, kad veido aliejai ir riebi veido oda - visiškai nesuderinami dalykai. Tačiau sulaukus trisdešimties, veido oda tikrai keičiasi, atsiranda raukšlelių, todėl norisi veido odai skirti daugiau dėmesio, drėkinimo ir maitinimo, o aliejai dažnai pagelbėja.


                  Produkto aprašyme nurodyta, jog nuplauti visam veidui reikia dviejų dozatoriaus paspaudimų. Iš tiesų, produktas turi labai įdomią konsistenciją, kuri iš pirmo žvilgsnio aliejaus visai neprimena. Priemonė yra permatomos spalvos, gelinės tekstūros, kuri, sklaidant ją odos, po truputį tirpsta. Visam veidui nuplauti dviejų dozatoriaus paspaudimų neužtenka, reikia dvigubai daugiau.  Veido aliejus neputoja, tuo pačiu neturi sausinančio poveikio veido odai.
                 Aš priemonę naudoju tik akių makiažo nuvalymui, visam veidui valyti produktas man nepasiteisino, nes yra ganėtinai sunkus, paliekantis riebumo pojūtį ant odos paviršiaus. Tačiau akių makiažą nuvalo tiesiog puikiai (net ir vandeniui atsparų tušą), nedirgina akių, puiki alternatyva įprastam akių makiažo valikliui. Po šio aliejaus visada naudoju gelinės konsistencijos, gerai putojantį  prausiklį veido odai. Taip nuo veido odos pašalinu visus makiažo likučius.


     /kili⋅g/ Urban Makeup Removing Oil veido aliejus man paliko tikrai gerą įspūdį. Produktas puikiai pašalina akių makiažą, nedirgina akių.  O ir kaina yra itin prieinama. Įsigyti galima kosmetikos parduotuvėse, kosmetikos prekių skyriuose. Kaina be nuolaidų siekia apie 6 eurus, tačiau su nuolaida galima įsigyti ir pigiau.

               Kaip Jums /kili⋅g/ Urban serijos produktai, gal turite savo favoritų, pasidalinkite, kaip visuomet smagu būtų išgirsti Jūsų nuomonę.

                                                                                       Dėkoju už skirtą laiką mano blogo skaitymui.



Nepamirškite užsukti į mano Instagram   paskyrą, 
kur dalinuosi įrašais apie kosmetiką ir ne tik. :)


Komentarai