KILIG Hydrating intensyviai drėkinantis gelinis paakių kremas

    Labas.

   Jau ne kartą tinklaraštyje esu minėjusi, jog man patinka bandyti ir naudoti lietuvišką kosmetiką. O Kilig kosmetika viena iš tų, kurias bandyti ypatingai įdomu. Tinklaraštyje jau esu aprašiusi keletą Kilig kosmetikos produktų (apžvalgas galite rasti čia). Kilig My Skin is Naked micelinį vandenį jau kartojau n kartų, vienas mano mylimiausių. Vonioje turiu įsigijusi ir naują Kilig Urban aliejinį makiažo valiklį, kuris man pagelbėja nuvalant vandeniui  atsparų  blakstienų tušą. O Kilig Hydrating linijos paakių kremą naudoju jau beveik tris mėnesius. Galiu prisipažinti, jog produktas mane labai nustebino  ir gerąja prasme. 

     Kilig Hydrating linijos paakių kremas atkeliauja paprastoje, plastikinėje pakuotėje,  atidaromu kamšteliu ir dozatoriumi. Pakuotė paprasta, bet tvirta, patogi naudoti.

     Paakių kremo kiekis standartinis,  15 ml., produktas pagamintas Lietuvoje,  gamintojas Biok Laboratorija.


     Oficialiame Kilig puslapyje galima rasti trumpą paakių kremo - gelio aprašymą:

   Paakių kremas - gelis turėtų ne tik drėkinti paakių odą, tačiau ir mažinti patamsėjimus ir paburkimus paakių zonoje, kremas - gelis žada ir malonų vėsinantį pojūtį. 

 Sudėtis. Paakių kremą  sudaro tirpiklis (vanduo), minkštiklis, glicerinas, kedrų žievės ekstraktas, drėkiklių kompleksas, alavijo lapų ekstraktas, antioksidantas, klampumo reguliavimo medžiagos, kondicionuojančios medžiagos, minkštikliai, emulsikliai, lecitinas, konservantai.

Aqua, Hydrogenated Polydecene, Glycerin (hydrator), Cedrus Atlantica Bark (Atlas cedar) Extract, Bis-PEG-18 Methyl Ether Dimethyl Silane, Aloe Barbadensis (aloe) Leaf Juice, Sorbitol (hydrator), Laminaria Digitata (brown algae) Extract, Xanthan Gum, Diatomaceous Earth, Caprylyl Glycol (hydrator), Dipotassium Glycyrrhyzinate (licorice root extract), Oleyl Erucate, Disodium EDTA, Glyceryl Caprylate, Sodium Acrylates Copolymer, Lecithin, Carbomer, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Citric Acid

 (žalia spalva -  saugus ingredientas, oranžinė spalva - vidutinio saugumo ingredientas,  raudona spalva - pavojingas ingredientas). 

(Rėmiausi informacija, pateikta   KosmetikosDNR  tinklapyje).

        Paakių kremo sudėtis nebloga, sudėtyje yra drėkiklių, kondicionuojančių medžiagų,  keletas antioksidantų. Sudėtinių dalių aprašymo pabaigoje - konservantai. Džiugu, kad sudėtyje nėra kvapiklių ir kvapą suteikiančių medžiagų. 

   Pakuotė turi patogų naudojimui, kokybišką dozatorių. Kremo - gelio aprašyme nurodyta, jog jo reikia vos žirnio dydžio. Iš tiesų,  priemonės reikia labai nedaug. Kremas - gelis yra skaidrus, lengvos gelio tekstūros,  gerai pasiskirsto ant odos, greit įsigeria į odą,  turi nedidelį šaldantį, gaivinantį pojūtį ant odos. 

   Mano paakių oda yra sausa, todėl aš iš paakių kremo pirmiausia noriu gero drėkinimo, net ir rytais. Mane nustebino Kilig kremo - gelio tekstūra: ji ne tik labai lengva, tačiau konsistencija nėra tokia skysta, kaip įprastų paakių gelių, tačiau skalsesnė, tuo pačiu labiau drėkinanti. Mano paakiams ryte labai reikia ne tik gero drėkinimo. Po bemiegių naktų mano paakiai ryte būna ne tik sausi, bet ir paburkę, turiu ir patamsėjimus paakių zonoje. Jau aštuonis mėnesius normaliai nemiegojau, nes mano dukrytė naktį mėgsta keltis daug ir dažnai. Todėl patikėkit, ryte vaizdelis būna nekoks. 🙄 Žinoma, paakių kremas gero miego neatstos, bet tas malonus, šaldantis ir  vėsinantis pojūtis man labai patinka. 

    Kilig paakių kremą - gelį naudoju rytais. Man patinka, kad jis ne tik padrėkina mano sausą paakių odą, bet ir apmažina paburkimus. Kartu su kremu dažnai panaudoju ir mažytį akmeninį volelį, tai rezultatas man super patinka. Vis tik paakių kremas gero miego neatstos, stebuklų čia nebus, patamsėjimų kremas man stipriai nesumažina, bet maloniai jaučiasi ir drėkina. Paakių kremą jau įpusėjau, mielai sunaudosiu iki pat pabaigos ir tikiu,  kad norėsiu įsigyti naują. Gerą, drėkinantį paakių gelį rasti nėra lengva, todėl Kilig paakių kremas - gelis man tapo atradimu, o ir kaina draugiška piniginei. 😊

    Kaip Jums Kilig kosmetika? Gal turit savo favoritų? Mačiau, kad savo asortimente Kilig turi naujų produktų, norėčiau ir aš išmėginti, gal turite rekomendacijų? Pasidalinkit. 👇

    Kilig paakių gelio - kremo kaina apie 8 €, tačiau paieškojus su nuolaida galima įsigyti gerokai pigiau. 

     Kaip visada, dėkoju už laiką, skirtą tinklaraščio skaitymui. Nepamirškite užsukti ir į mano Instagram paskyrą, kur rasite daugiau apžvalgų apie kosmetiką ir ne tik. 

Komentarai

  1. nelabai esu Kilig mėgėja, nors realiai nedaug ir bandžiau produktų iš jų, bet kažkaip ir netraukia, nežinau kodėl net :D

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. O man priešingai, labai patinka. Seku jų naujienas, turiu atradusi keletą gerų priemonių, todėl įdomu išmėginti ką nors naujo. :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą