2020 metų atradimas - Charlotte Tilbury Airbrush Flawless Finish kompaktinė pudra

          Labas.

     Šiemet nusprendžiau, jog daugiau rašysiu trumpesnes apžvalgas ir jomis dalinsiuosi savo IG. Man labai patinka rašyti apžvalgas tinklaraštyje, tačiau tokioms apžvalgoms reikia skirti daugiau savo laiko, o šiuo metu aš jo daug tiesiog neturiu. Tikiuosi tinklaraščio neužmiršti, apžvalgų bus ir čia, tačiau didesnis aktyvumas bus mano IG. Todėl jei nesekate manęs instagrame, kviečiu užsukti į mano IG dažniau. Šiemet noriu rašyti daugiau, todėl būtų smagu sulaukti didesnio Jūsų aktyvumo.  Parašykite, kokių apžvalgų norėtumėte daugiau, kokios grožio priemonės Jums įdomesnės? Aš tikiuosi visko apžvelgti po truputį. Šiemet bus daugiau įrašų apie brangesnę dekoratyvinę kosmetiką, veido  priežiūros priemones (įdomių priemonių radau advento kalendoriuose), tačiau nebūtinai brangesnė reiškia geresnė.  Rašysiu daugiau ir apie vaikiškas, kūdikiams ir vaikams skirtas kosmetikos priemones.  Jų asortimentas mūsų parduotuvėse didžiulis, nėra lengva išsirinkti, o renkantis pirmiausia patarčiau žiūrėti ne į kainą, bet į tai, iš ko ta priemonė yra pagaminta. Norėčiau išbandyti ir daugiau lietuviškos kosmetikos. Praėjusiais metais atradau super gerų priemonių iš KILIG ir Green Feel's. Metų pabaigoje dovanų gavau ir nemažai Uoga  Uoga kosmetikos.  Norėčiau daugiau dėmesio skirti ir kosmetikos produktų sudėtims, man pačiai įdomu, kaip ir iš ko gaminamos kosmetikos priemonės. 

     Šiandienos apžvalga apie vieną iš geriausių praėjusių metų atradimų - Charlotte Tilbury Airbrush Flawless Finish žymiąją kompaktinę pudrą, kurią giria daugybė grožio blogerių, ir ne veltui. 


      Praėjusių metų rugpjūčio pabaigoje užsisakiau pirmąsias Charlotte Tilbury kosmetikos priemones. Plačiau apie mano pirkinius galite skaityti čia. Jau senai norėjau  išbandyti žymiosios UK visažo meistrės kuriamos kosmetikos. O labiausiai giriamos ir liaupsinamos jos dekoratyvinės kosmetikos priemonės, skiriamos veidui - bazės, pudros, maskuokliai ir kreminės pudros. 


    Charlotte Tilbury kosmetika giriama ir dėl ypatingai gražių, brangiai atrodančių pakuočių. Ir ne veltui. Visi jos kuriami pastoviosios kolekcijos produktai atkeliauja tamsiai rudos spalvos pakuotėse,  su auksinės spalvos detalėmis. Limituotų kolekcijų pakuotės būna ir kitų spalvų.


   Ant pakuočių pateikiama trumpa informacija apie viduje esančias priemones. Charlotte Tilbury Aibrush Flawless kompaktinės pudros pakuotė - standartinė, dekoruota jos logotipu ir aukso spalvos detalėmis. 


    Charlotte Tilbury Airbrush Flawless kompaktinės pudros kiekis nėra didelis,
 vos 8 g. 

 
     Pudra pagaminta Italijoje ir galioja 30 mėnesių nuo atidarymo.


     Užrašai ant pakuotės pateikiami anglų ir prancūzų kalbomis. 

GIVE A WOMAN THE RIGHT MAKEUP & SHE CAN CONQUER THE WORLD.

Avec le bon maquillage, une femme peut conquerir le Monde.


    Pudros pakuotė labai graži - auksinės spalvos,  veidrodinė, tvirtu užspaudžiamu uždarymu. Nėra labai sunki, nedidelė, kompaktiška. Vienintelis tokio įpakavimo minusas, jog pakuotė linkusi teptis, matosi visi pirštų antspaudai. Ir gražiai nufotografuoti  veidrodinę pakuotę man nelabai pavyko.

     Airbrush Flawless Finish kompaktinę pudrą galima rinktis iš trijų atspalvių, aš išsirinkau pačią šviesiausią - Fair

    Šiek tiek dvejojau, kurį atspalvį rinktis, bet vis tik nusprendžiau teisingai, pasirinkdama šviesiausią spalvą.  Dvejojau ir sprendžiau ar rinktis kompaktinę ar birią pudrą. Aš nemėgstu kompaktinių pudrų, man jos tarsi apsunkina veido odą, labiau matosi, išryškina tekstūrą, tačiau ši pudra žadėjo tobulą, gražų padengimą, todėl nusprendžiau pirkti būtent kompaktinę.

   Oficialiame Charlotte Tilbury puslapyje galima rasti ilgą Airbrush Flawless Finish pudros aprašymą. Pudra turėtų sulyginti veido odos tekstūrą, mažinti poras, suteikti odai sveiko spindesio, padėti prailginti makiažo išsilaikymą. Aprašyme teigiama, jog priemonė turėtų suteikti odai švelnų, tarsi kašmyro švelnumą, mikro dalelės, esančios pudroje turėtų sulyginti veido odos poras,  paslėpti raukšleles, rožių ekstraktas ir migdolų aliejus turėtų drėkinti odą, pudroje esančios mikro dalelės suteikti švytėjimo efektą. Paskaičius aprašymą,  priemonė žada tobulos odos rezultatą. 

    Kaip visada, įdomu pasižiūrėti ir į sudėtinių dalių aprašymą, kuris pateikiamas nugarinėje įpakavimo dalyje. 



    Sudėtis. Kompaktinės pudros pagrindą sudaro talkas, žėrutis, silikono pagrindo medžiaga, absorbentas, minkštikliai, emulsiklis. Sudėtyje yra konservantų, vitamino E, drėkiklio, saldžiųjų migdolų aliejaus, rožių ekstrakto, vandens, silikono, antioksidanto, konservantų.

Talc, Mica, Polymethylmethacrylate, Dimethicone, Silica, Pentaerythrityl Tetraisostearate, Cetearyl Ethylhexanoate, Zinc Stearate, Zea Mays (Corn) Starch, Chlorphenesin, Potassium  Sorbate, Tocopheryl Acetate, PEI-10, Propylene GlycolPrunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Rosa Multiflora Flower WaxTetrasodium  EDTA, Aqua, Dimethiconol, Tilia Cordata  Flower Extract, Methylparaben, Ethylparaben, Propylparaben, Butylparaben.
+/- May Contain: Titanium Dioxide (CI 77891)Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499)

(žalia spalva -  saugus ingredientas, oranžinė spalva - vidutinio saugumo ingredientas,  raudona spalva - pavojingas ingredientas). 

(Rėmiausi informacija, pateikta   KosmetikosDNR  tinklapyje).

Kompaktinės pudros sudėtis vidutiniška. Jos pagrindą sudaro talkas, žėrutis, minkštikliai, drėkikliai, silikono pagrindo medžiagos, kurios gali kimšti poras.  Džiugu, jog nėra kvapiklių ar kvapą suteikiančių medžiagų. Labai liūdna, kad tokioje brangioje pudroje pagrindą sudaro pigusis ingredientas talkas ir nemažai konservantų, kurie dažnai būna ir pigesnėje kosmetikoje. 


 
     Airbrush Flawless Finish  pudros tekstūra mane labai nustebino - švelni, nestipriai įpresuota į pakuotę. Spalvos Fair ant mano odos beveik nesimato. Pudra labai gerai pasiima šepetėliu, nereikia didelio spaudimo, nes pudra linkusi kiek byrėti. Ant odos priemonė pasidengia labai gražiai, išlygina odos tekstūrą, nesimato ant odos ir labai sunku padauginti. Toks efektas man labiau primena įprastą birią pudrą, nes kompaktinės ant mano odos įprastai matosi, ypač jei naudoju jos daugiau. Labiausiai mane nustebino, kokį jausmą šis produktas palieka ant odos. Oda ne tik išoriškai atrodo lygesnė, bet ir jaučiasi labai švelni, tarsi aksominė. Pudra gražiai pasidengia, ypač tai matau probleminėje savo veido zonoje, kur turiu išsiplėtusias poras,  randelius po aknės ir paakių zonoje, kur turiu smulkių raukšlelių. Pudra labai gražiai išlygina odą ir nesubėga į raukšleles. Dabar suprantu, kodėl šis produktas toks populiarus tarp vyresnio amžiaus moterų.  Paprastai vyresnės moterys birių pudrų vengia ir būtent dėl to, jog pudros dažniausiai subėga į raukšles ir dar labiau paryškina tai, ką kiekviena moteris norėtų paslėpti. O ši, priešingai, labai gražiai išlygina odos tekstūrą, jos neapsunkindama. 


Charlotte Tilbury oficialiame puslapyje galima paskaityti atsiliepimus apie Airbrush Flawless pudrą, tačiau bendras atsiliepimų vidurkis yra labai geras. 



Didžiausiu Charlotte Tilbury Airbrush Flawless pudros minusu aš įvardinčiau kainą. Ji siekia net 42 €. Dar vienas priemonės minusas - ji lengvai įspausta į pakuotę,  lengva, todėl naudojasi pakankamai greitai. Pudrą naudoju nuo rugsėjo mėnesio ir jau matau, kad sunaudojau nemažai. 


Airbrush Flawless Finish kompaktinė pudra tapo mano praėjusių metų atradimu. Pripažinsiu, jog kaina tikrai didelė, bet rezultatas man labai patinka: oda atrodo tarsi su filtru, lygesnė, skaistesnė ir jaučiasi švelnesnė. Tiesa, pudros sudėtis mane kiek nuvylė, kaip už tokią didelę kainą sudėtyje turėtų nebūti talko, mažiau konservantų, tačiau pudros suteikiamas rezultatas man labai patinka. Tiesa, priemonė nėra taupi, todėl taupydama pudrą dengiu tik probleminėse savo veido vietose, tačiau jos suteikiamas efektas man taip patiko, jog baigusi naudoti tikrai pirksiu vėl. 
Įsigyti galima oficialiame Charlotte Tilbury puslapyje (kaina 42€), Cultbeauty (35 £) ir Feelunique (39,90€). 

Kaip Jums Charlotte Tilbury kosmetika, ar bandėte, kokie Jūsų įspūdžiai? 
 
Daugiau įrašų apie Charlotte Tilbury kosmetiką rasite čia.


Kaip visada, dėkoju už Jūsų skirtą laiką blogo  skaitymui. 
Nepamirškite užsukti ir į mano IG, kur dalinuosi įspūdžiais apie kosmetiką ir ne tik. 





Komentarai