Wet n Wild PhotoFocus Loose Translucent Setting Powder - biri pudra

         Labas,

        Savo tinklaraštyje jau ne kartą esu minėjusi, jog turiu riebią veido odą. Todėl savo kosmetikos rutinos tiesiog neįsivaizduoju be birios arba kompaktinės, matizuojančios pudros veidui. Dienos eigoje mano veido oda linkusi riebaluotis, ypatingai taip vadinamoje T zonoje, todėl visuomet fiksuoju BB, CC kremą ar kreminę pudrą biria arba kompaktine pudra. Viena iš pačių mylimiausių birių pudrų galiu drąsiai įvardinti Rimmel London Match Perfection Silky Loose Face Powder (apžvalgą galite rasti čia). Tačiau visuomet smalsu ir įdomu išmėginti naujas kosmetikos priemones, todėl iHerb susigundžiau įsigyti ir išbandyti Wet n Wild kompanijos PhotoFocus Loose Translucent Setting Powder - birią pudrą ir tiesą pasakius, tikrai nelikau nusivylusi, netgi priešingai, produktas man labai patiko.

\
            Wet n Wild kompanijos produktus galima įsigyti už itin patrauklią ir prieinamą kainą, tačiau ir kokybe labai dažnai netenka nusivilti. Man labai patinka Wet n Wild kompanijos hailaiteriai, taip pat akių šešėliai yra labai geros kokybės ir už labai nedidelę kainą. 


             Wet n Wild  PhotoFocus Loose Translucent Setting Powder  biri pudra atkeliauja standartinėje, plastikinėje pakuotėje su atsukamu dangteliu. Tačiau labiausiai mane nustebino pačios pakuotės dydis. Produkto kiekis pakuotėje yra net 20 g., kai pavyzdžiui mano taip mylima Rimmel biri pudra yra perpus mažesnėje, vos 10 g. pakuotėje. Birios pudros užtenka labai ilgam laikui, tokios didžiulės pakuotės man užteks labai ilgam laikui, todėl tai itin taupus produktas.
                  Produktas galioja 30 mėnesių nuo atidarymo ir pagamintas Kinijoje.


Oficialiame Wet n Wild puslapyje galima rasti trumpą Wet n Wild  PhotoFocus Loose Translucent Setting Powder  birios pudros aprašymą:


Naujoji PhotoFocus Loose Translucent Setting Powder   biri pudra - švelnios, šilkinės tekstūros, neapsunkinanti veido odos puikiai tinka idealiam makiažo užbaigimui, suteikia matinį efektą. Produktą galima naudoti kaip makiažą užtvirtinančią priemonę, jis taip pat tinka taip vadinamam beikinimui. Pudra ne tik matizuoją veido odą, taip pat paslepia veido odos netobulumus, sumažina raukšlelių ar porų matomumą.
Produktą galima rinktis iš trijų atspalvių: bespalvis - tinka itin šviesiai, šviesiai ar vidutinio tamsumo odai, bananinio (gelsvo) atspalvio - visiems odos tipams ir tamsus (Deep) - tamsiai odai. 


           Biri pudra turėtų ne tik matizuoti veido odą, sugerti odos riebalų perteklių, taip prailginti makiažo išsilaikymą, tačiau taip pat turėtų vizualiai išlyginti veido odą ir padėti paslėpti veido odos trūkumus ir netobulumus.

      Sudėtis Produkto pagrindą sudaro minkštiklis. Antroji sudėtinė dalis - talkas, trečioji - kukurūzų krakmolas, absorbentas, klampumo reguliavimo medžiaga. Ketvirtasis ingredientas - vanduo. Penktoji sudėtinė dalis - konservantas fenoksietanolis, šeštoji - minkštiklis, drėkiklis. Sudėtyje yra konservantų, emulsiklio ir pigmentų. 

Nylon-12, Talc, Zea Mays (Corn) Starch, Water/Eau, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin, Hexylene Glycol, o-Cymen-5-ol, Iron Oxides/CI 77491, CI 77492, CI 77499.

 (žalia spalva -  saugus ingredientas, oranžinė spalva - vidutinio saugumo ingredientas,  raudona spalva - pavojingas ingredientas). 

(Rėmiausi informacija, pateikta   KosmetikosDNR  tinklapyje).
     
               Birios pudros sudėtis - vidutiniška. Produkto sudėtyje randame talką ir žymųjį konservantą fenoksietanolį. Džiugu, kad tarp sudėtinių dalių nėra kvapą suteikiančių medžiagų ar kvapiklių ar kitų nedraugiškų konservantų.


              Didžiausiu produkto minusu galėčiau įvardinti pakuotę. Atidarius birios pudros dangtelį, viduje radau lipnią, užklijuotą juostelę ant birios pudros dozatoriaus (nedidelių skylučių). Tačiau produkto dozatorius yra ganėtinai stambus, todėl pakuotės viršuje susikaupia didelis birios pudros kiekis. Pati pakuotė yra pagaminta labai neapgalvotai. Lygiai tokiose pačiose pakuotėse (tik mažesnio dydžio) atkeliauja ir birūs Wet n Wild Megaglo hailaiteriai. Kaskart atidarius pakuotę viršuje būna itin didelis birios pudros kiekis, todėl produktą šepetėliu reikia imti atsargiai ir dar nukratyti jo perteklių. Pačios pudros dažnai pribyra ir ant kosmetinio stalelio, ir ant drabužių. Tai tikrai šiek tiek erzina. 
           Tačiau pačios birios pudros tekstūra mane labai nustebino: itin smulkios tekstūros, labai lengva, gražiai pasiskirsto ant veido odos, puikiai matizuoja, reikia itin nedidelio kiekio norint padengti visą veido odą. Pudra neturi spalvos, tačiau suteikia matinį efektą, labai gerai užfiksuoja kreminius produktus, šiek tiek sulygina veido odos netolygumus ir sumažina porų matomumą.


           Birios pudros tekstūra mane tikrai labai nustebino ir ne veltui amerikietės grožio blogerės taip girią Wet n Wild  PhotoFocus Loose Translucent Setting Powder  birią pudrą ir netgi lygina ją su brangesnėmis biriomis pudromis. Pačios pudros pakuotė yra tiesiog milžiniška - net 20 g., todėl užteks labai ilgam laikui. Na o kaina atrodo tiesiog juokinga - iHerb šią pudrą galima įsigyti už 5,52 eur. Lietuviškose Eurokos parduotuvėse aš šios Wet n Wild pudros nesu mačiusi, BeautyBay kol kas birios pudros prekyboje taip pat neturi.


          Jeigu ir Jūs turite riebią ar mišrią  veido odą, ieškote geros kokybės, tačiau nebrangios veido pudros, Wet n Wild  PhotoFocus Loose Translucent Setting Powder  birią pudrą galiu Jums drąsiai rekomenduoti. 

 Dėkoju už skirtą laiką mano blogo skaitymui.


Nepamirškite užsukti į mano Instagram paskyrą, 

kur dalinuosi įrašais apie kosmetiką ir ne tik. :)

           

Komentarai