RIMMEL LONDON MATCH PERFECTION SILKY LOOSE FACE POWDER - biri, matizuojanti pudra veidui


         Labas.

         Šiandien paskutinė kalendorinės vasaros diena, nežinau kaip Jums, mielos mano skaitytojos, bet man ši vasara pralėkė neįtikėtinai greit. Vasaros spalvų tikrai buvo visokių - ir labai šiltų, gražių ir širdžiai mielų, ir tamsių, kurias tikrai norėtųsi pamiršti. Tačiau ateinantis ruduo taip pat atneš į gyvenimą naujų spalvų. Juk kiekvienas metų laikas savaip gražus. Todėl norėtųsi pasimėgauti vis dar šiltomis, gražiomis dienomis, pasikrauti saulės, šviesos ir energijos, kad jos užtektų šaltoms ir niūrioms, lietingoms rudens dienoms. 

        O šios dienos apžvalgą norėčiau skirti savo šių metų vasaros mylimiausiai biriai pudrai -  Rimmel London Match Perfection Silky Loose Face Powder  (spalva 001- Transparent).  Mano veido oda - riebi, todėl be birios pudros neįsivaizduoju savo kasdieninio makiažo. Teikiu pirmenybę birioms, ne kompaktinėms pudros, jos mažiau apsunkina veido odą, ne taip matosi ant veido odos. 

             Rimmel London Match Perfection Silky Loose Face Powder -  birią pudrą aš įsigijau Feelunique, tačiau šį produktą jau galima įsigyti ir lietuviškose parduotuvėse. Pigu.lt pateikiamas trumpas produkto aprašymas:



Rimmel London Match Perfection Silky Loose Face Powder, 10 g

Biri pudra skirta makiažo fiksavimui. Ji suteikia matinį paviršių bei lygina netobulumus. 
Tinka visų tipų odai.
Savybės:

  • vizualiai lygina odą,
  • matinė;
  • bespalvė;
  • ilgalaikė.
Naudojimas. Padenkite vienu sluoksniu naudodamos kompaktinei pudrai skirtą šepetėlį.



                   Rimmel London Match Perfection  birios pudros spalva yra 001 Transparent - bespalvė. Birios pudros kiekis - 10 g. Produktas galioja 30 mėnesių nuo atidarymo.



             Birios pudros pakuotė yra standartinė ir įprastinė tokio tipo produktams - plastikinė, permatoma pakuotė, su atsukamu mėlynu dangteliu viršuje.


             Pudros pakuotėje randame kempinėlę, kuria galima aplikuoti produktą. Aš tokių kempinėlių nenaudoju, man labiau patinka ir tinka birią pudrą dengti šepetėliu. Įpakavimas galėtų būti ir geresnis: per skylutes išbyra pakankamai nemažas kiekis birios pudros, jos pribyra visur, todėl šiek tiek nepatogu naudoti, ir dengti pudrą ant veido reikia atsargiai, kad produkto nepribyrėtų ant drabužių ar kitų paviršių.





       Sudėtis Produkto pagrindą sudaro talkas. Antroji sudėtinė dalis - absorbentas, rišiklis, trečioji - kosmetinis dažiklis, emulsiklis. Ketvirtasis ingredientas - abrazyvas. Penktoji sudėtinė dalis - absorbentas, klampumo reguliavimo medžiaga, didina SPF, šeštoji - klampumo reguliavimo medžiaga. Sudėtyje dar randame vandens, konservanto metilparabeno, vitamino E, konservanto propilparabeno, kvapą suteikiančias medžiagas, spalvą suteikiančias medžiagas, pigmentus, UV absorbentus, žėrutį.
               Birios pudros  sudėtis tikrai neblizga. Pagrindą sudaro talkas, taip pat produkte yra konservantų, kvapą suteikiančių medžiagų. Natūralios kosmetikos mylėtojoms produktas tikrai netiks ir nepatiks. 

Talc, Magnesium Carbonate, Zinc Stearate, Calcium Carbonate, Aluminum Starch Octenylsuccinate, Magnesium Myristate, Aqua/Water/Eau, Methylparaben, Tocopheryl Acetate, Propylparaben, Parfum/Fragrance, Alpha-Isomethyl Ionone, Sapphire Powder. Gali būti/+/-:Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499), Ultramarines (CI 77007), Titanium Dioxide (CI 77891), Mica.

 (žalia spalva -  saugus ingredientas, oranžinė spalva - vidutinio saugumo ingredientas,  raudona spalva - pavojingas ingredientas). 

(Rėmiausi informacija, pateikta   KosmetikosDNR  tinklapyje).



                                 Match Perfection birios pudros sunaudojau gerokai daugiau nei pusę pakuotės ir jau įsigijau naują su nuolaida, kurią tikrai naudosiu, kai pabaigsiu pradėtą pakuotę.  Nors birios pudros sudėtis neblizga, tačiau produktas man tinka ir patinka. Pudra labai smulkaus malimo, gražiai padengia veidą, neapsunkina,  visai neturi spalvos, labai gerai matizuoja , pakankamai neblogai išlieka, neerzina veido odos ir nekemša porų. Mano veido oda riebi, todėl birią pudrą naudoju kiekvieną dieną, visuomet darydamasi makiažą ja padengiu taip vadinamą T zoną (čia pudros naudoju daugiausia) ir visą likusią veido odą bei kaklą. 
                     Pudra šiek tiek sulygina veido odos netobulumus, tačiau kadangi stipriai matizuoja, taip išryškina visus veido odos pasausėjimus ir pašerpetojimus, todėl tikrai negaliu rekomenduoti sausos veido odos savininkėms.


                     Produktas man tinka ir patinka, naudoju su malonumu kiekvieną dieną. Įsigyti jau yra galimybė ir lietuviškose el. parduotuvėse (pigu.lt , 1A.lt ) . Aš  Rimmel London Match Perfection birią pudrą siunčiausi iš Feelunique. Kaina nėra didelė, siekia apie 7-8 eurus, su nuolaida galima įsigyti dar pigiau.

Dėkoju už skirtą laiką mano blogo skaitymui.


Saulėtos ir gražios dienos :)

Komentarai