DANIELLE LAROCHE HYALURONIC ACID MOISTURIZING DAY CREAM - drėkinamasis dieninis veido kremas su hialuronu

         Labas.

         Na kaip Jums tokios staigios orų permainos? Ar spėjote prisitaikyti? Aš jau trečia diena šalu tiek darbe tiek namuose, jau net ilgus aulinius batus iš spintos suspėjau išsitraukti. Tokie tie mūsų lietuviški orai. Na bet taip norėtųsi dar šilumos. Labai tikiuosi, kad ir šiemet dar sulauksime taip vadinamos Bobų vasaros. Na o atšalus orams norisi labiau rūpintis ir odos priežiūra, ypač veido odos. Todėl šiandien noriu su Jumis pasidalinti apžvalga apie Danielle Laroche Hyaluronic Acid Moisturizing Day Cream - drėkinamąjį dieninį veido kremą su hialuronu.


Elevita  el. parduotuvėje galima rasti Danielle Laroche kompanijos pristatymą:

Danielle Laroche – tai unikalus Negyvosios jūros mineralų ir Šveicarijos Alpių ekstraktų derinys. Danielle Laroche gamintojai pasitelkė inovatyvias technologijas, natūralius Šveicarijos Alpių augalų ekstraktus bei itin vertingus Negyvosios jūros mineralus, tam, kad sukurtų tobulą kosmetikos seriją Jūsų grožiui!

Danielle Laroche produktų sudėtyje yra natūralūs augalų ekstraktai, tokie kaip sodinis hamamelis, alijošius, kalninė arnika, ženšenis, Jojoba, avokadų ir alyvuogių aliejai, taukmedžio sviestas ir kiti, kuriuose nėra aromatizuotų priedų, todėl jie tinkami ir jautriai odai.

Reguliariai naudojant Danielle Laroche produktus, oda yra prisotinama biologiškai aktyviais komponentais, yra skatinamas ląstelių atsinaujinimas.




             Danielle Laroche Hyaluronic Acid Moisturizing Day Cream - drėkinamasis dieninis veido kremas su hialuronu yra vienas iš kompanijos produktų serijos su hialurono rūgštimi. Šios, hialurono rūgštimi papildytos produktų serijos galima įsigyti: naktinį veido kremą, paakių kremą ir veido serumą. Visi hialurono serijos produktai atkeliauja mėlynos spalvos pakuotėse ir yra papildyti hialuronu, kuris, kaip žinote, yra identiškas odai drėkiklis. Šios linijos produktų sudėtyje nėra parabenų, mineralinio aliejaus, silikonų ir SLS. 
      Hyaluronic Acid Moisturizing Day Cream - drėkinamojo kremo pakuotė atrodo ir jaučiasi labai solidžiai. Kremas atkeliauja sunkioje, stiklinėje pakuotėje su atsukamu sidabrinės spalvos dangteliu. Pakuotė labai tvirta ir kokybiška, jaučiasi kaip High End Skin Care produktų įpakavimas. Vienintelis pakuotės minusas, kad tikrai nedraugiška kelionėms, nes yra sunki, stiklinė ir kelionės metu gali dužti.
        Veido kremo kiekis standartinis - 50 ml.,  produktas galioja 12 mėnesių nuo atidarymo ir pagamintas Izraelyje. 


          Elevita  el. parduotuvėje pateikiamas trumpas drėkinamojo dieninio veido kremo aprašymas:

Danielle Laroche Hyaluronic Acid Moisturizing 
Day Cream

Danielle Laroche dieninis kremas su hialurono rūgštimi sukurtas siekiant efektyviai maitinti ir drėkinti odą. Kremas drėkina odą, greitai įsigeria, pasižymi itin lengva tekstūra. Kremas praturtintas Cristalhyal ir DuraQuench IQ komponentais efektyviai drėkina, puoselėja veido odą apsaugodamas nuo išsausėjimo bei saugo ją nuo neigiamo aplinkos poveikio, mažina raukšlių atsiradimą. Sudėtyje esantis Cristalhyal - tai natūralus drėkiklis, pasižymintis itin stipriu drėkinančiu poveikiu, puikaii drėkina odą, saugo nuo šerpetojimo, išsaugo drėgmės lygį net giliausiuose odos sluoksniuose, suteikia odai skaistumą, sveiką išvaizdą.
Gamintojas - B4U Ltd.
Talpa - 50 ml


       Sudėtis. Veido kremo  pagrindą sudaro vanduo. Antroji sudėtinė dalis -  hialurono rūgštis, identiškas odai drėkiklis, kondicionuoja odą,  trečioji - minkštiklis, drėkiklis, gali kimšti poras ar erzinti jautrią odą. Ketvirtasis ingredientas -  minkštiklis, emulsiklis. Penktoji sudėtinė dalis - glicerinas, šeštoji - riebusis alkoholis, gali kimšti poras ar erzinti jautrią odą. Sudėtyje yra drėkiklių, kondicionuojančių medžiagų, taukmedžių sviesto, saldžiųjų migdolų, alyvuogių aliejų, minkštiklių, tirpiklių, antioksidantų, hamamelijų lapų vandens, klampumo reguliavimo medžiagų, kininių simondsijų sėklų aliejaus, emulsiklių, alantoino, ph reguliuojančių medžiagų, rišiklių, konservantų, kvapą suteikiančių medžiagų, kvepalų ingredientų, kvapiklių.

Aqua (Water), Sodium Hyaluronate, Isopropyl Myristate, Glyceryl Stearate SE, Glycerin, Cetyl Alcohol, Caprylic/Capric Triglyceride, Isoamyl CocoateShe Butter ( Butyrospermum Parkii), Sweet Almond (Prunus Amylgalus Dulcis) Oil, Olea Europea Fruit Oil, Isoamyl Laurate, PEG-40 Stearate, Squalane, Hamamelis Virgirnara (Witch Hazel) Leaf Water, Glyceryl Caprylate, Propanediol, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Sorbitan Tristearate, Allantoin, Chlorphenesin, EDTA, Sodium Benzoate, Behenic Acid, Isostearyl Isostearate, Potassium Cetyl Phosphate, Cetyl Behenate, Phenoxyethanol, EthylHexyglycerin, Parfum (Fragrance), Alpha-isomethyl Ionone, Butylphenyl Methylpropional, Citronellol, Hydroxylsohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Limonene, Linalool

(žalia spalva -  saugus ingredientas, oranžinė spalva - vidutinio saugumo ingredientas,  raudona spalva - pavojingas ingredientas). 

(Rėmiausi informacija, pateikta   KosmetikosDNR  tinklapyje).



          Veido kremo sudėtis vidutiniška. Kremo pagrindą sudaro vanduo, hialurono rūgštis, minkštikliai ir drėkikliai. Tarp sudėtinių dalių yra keletas augalų aliejų ir ekstraktų, antioksidantų, kitų odai naudingų ingredientų. Tačiau sudėtinių dalių aprašymo pabaigoje - konservantai, kvapikliai ir kvapą suteikiančios medžiagos. 
     Hyaluronic Acid Moisturizing Day Cream - drėkinamasis veido  kremas  yra tirštos, kreminės konsistencijos, itin skalsus. Man labiau patinka kremą tepti ant dar šiek tiek drėgnos veido odos (taip produktas geriau įsigeria ir reikia mažesnio kiekio). Į veido odą susigeria vidutiniškai, palieka nedidelį lipnumo pojūtį  ant odos. Oda po kremo naudojimo jaučiasi padrėkinta. Veido kremas turi malonų, parfumuotą kvapą, kuris jaučiasi kurį laiką kremą užtepus ant odos. Veido kremą naudoju rytais. Pakuotę pradėjau naudoti liepos mėnesį, tačiau panaudojusi keletą kartų padėjau į šalį ir rinkausi lengvesnį kremą veidui. Rugsėjo pradžioje šį kremą vėl pradėjau naudoti. Šis produktas yra kiek sunkesnis, labiau drėkinantis, todėl vasaros metui, kaip dieninis kremas man pasirodė kiek per sunkus. Kremas tikrai skalsus, reikia nedaug padengti visai veido odai. Kaip jau minėjau susigeria gana vidutiniškai, todėl tikrai tinkamesnis šaltajam metų sezonui. Paskutinę savaitę, atšalus orams, produktą tikrai naudoju su malonumu. Man jau virš  trisdešimties, šią žiemą švęsiu jau 33 gimtadienį (nors širdyje vis dar jaučiuosi dvidešimtmetė, bandau save apgauti :D) , todėl jau reikia rinktis skalsesnius, labiau drėkinančius veido odos kremus, taip pat labiau rūpintis ir paakių oda.


         Kol kas tikrai nepastebėjau, kad šis kremas padėtų kovoti su raukšlelėmis ar turėtų kokį nors kitą ypatingą poveikį. Tiesa, kremas kiek sunkesnis, todėl gali kimšti poras. Mano veido oda riebi, todėl ši problema man pasitaiko gana dažnai, nepastebėjau, kad šis kremas kažkaip blogai veiktų mano veido odą, poros vis tiek linkusios kimštis. Todėl dažnai naudoju valomąsias ar nulupamas molio kaukes.

          Hyaluronic Acid Moisturizing Day Cream - drėkinamojo kremo nerekomenduočiau rinktis jautrią veido odą turinčioms merginoms ar moterims (gana stipriai parfumuotas, gali dirginti jautrią odą). Merginoms iki trisdešimties, turinčioms mišrią, normalią ar riebią veido odą šio kremo taip pat nepatarčiau, nes gali būti tiesiog per sunkus. Galbūt labiau pasiteisintų sausą odą turinčioms. Mano veido oda riebi, tačiau dehidratuota, todėl šaltuoju sezonu produktą tikrai sunaudosiu.


           Hyaluronic Acid Moisturizing Day Cream  kremą įvertinčiau vidutiniškai: nėra kažkoks labai ypatingas, tačiau tuo pačiu nėra ir labai prastas.  Kremą tikrai sunaudosiu ir galutine nuomone būtinai pasidalinsiu su Jumis.

         Danielle Laroche Hyaluronic Acid Moisturizing Day Cream - drėkinamąjį dieninį veido kremą galima įsigyti pigu.lt (kaina - 10,81 euro). Aš sąvajį pirkau  Elevita. parduotuvėje. Pilna kremo kaina siekia 16,99 euro. O šiuo metu su nuolaida galima įsigyti pigiau, produkto kaina - 12,74 euro. Kaip jau minėjau, nežinau ar būtent šios linijos kremą pirkčiau dar kartą. Žiemos sezonui norėčiau įsigyti draugiškesnės, natūralesnės sudėties produktą - Sukin kompanijos naktinį veido kremą (apžvalgą, jei įdomu, galite rasti čia ).

            Kaip Jums Danielle Laroche kompanijos produktai? Ar teko išbandyti ir kokie Jūsų įspūdžiai. Būtų įdomu sužinoti ir Jūsų nuomonę. 


Dėkoju už skirtą laiką mano blogo skaitymui


Saulėtos ir gražios dienos :) 



Kviečiu užsukti į savo Instagram paskyrą, kur dalinuosi  
įrašais  apie kosmetiką ir ne tik.



Komentarai