CATRICE PRIME AND FINE PORE REFINING ANTI-SHINE BASE KEEP ME MATT - matinį efektą suteikianti makiažo bazė


              Labas.

           Catrice cosmetics kompanija turbūt žinoma visoms ir Catrice kosmetikos produktus galima įsigyti mūsų kosmetikos parduotuvėse už tikrai labai prieinamą kainą. Savo tinklaraštyje esu aprašiusi keletą Catrice cosmetics produktų (apžvalgas galite rasti čia).  Man patinka šios kompanijos dekoratyvinės kosmetikos produktai veidui (bazės ir kreminės pudros), taip pat blakstienų tušai. Esu naudojusi keletą kompanijos makiažo bazių, jos man paliko visai neblogą įspūdį, todėl vasarai įsigijau dar vieną makiažo bazę iš Prime and Fine linijos - Pore Refining Anti-Shine base. Turiu riebią veido odą, todėl vasaros metu tenka rinktis matinį efektą suteikiančias makiažo priemones. 


                Catrice Prime and Fine Pore Refining Anti-Shine base makiažo bazė atkeliauja standartiniame, baltos spalvos, plastikiniame įpakavime, su juodos spalvos, atsukamu dangteliu. Pakuotė paprasta, tačiau patogi naudoti, kompaktiška,  draugiška kelionėms. 


                 Nugarinėje įpakavimo dalyje pateikiama trumpa informaciją apie produktą.
Eurokos internetinėje parduotuvėje galima rasti kiek  išsamesnį makiažo bazės aprašymą:

CATRICE PRIME & FINE

makiažo bazė

CATRICE makiažo bazė padeda sukurti idealios išvaizdos ir neblizgią veido odą. Ji valo ir optiškai sutraukia poras. Itin lengva formulė užtikrina ilgai išliekantį makiažą ir matinį efektą. Makiažo bazę galima naudoti kaip atskirą gaminį arba kaip makiažo bazę.


             Oficialiame Catrice cosmetics puslapyje pateikiamas trumpas makiažo bazės aprašymas. Nurodyta, jog produktas yra veganiškas, taip pat čia galima rasti informaciją apie priemonės sudėtines dalis. 


                       Catrice Prime and Fine Pore Refining Anti-Shine base makiažo bazės kiekis - 30 ml., priemonė pagaminta Italijoje ir galioja 12 mėnesių nuo atidarymo. 


                Sudėtis. Makiažo bazės pagrindą sudaro vanduo. Antroji sudėtinė dalis -   tirpiklis, minkštiklis, trečioji - klampumo reguliavimo medžiaga. Ketvirtasis ingredientas -  absorbentas, klampumo reguliavimo medžiaga, didina SPF. Penktoji sudėtinė dalis - minkštiklis, emulsiklis (gali kimšti poras ir erzinti jautrią odą), šeštoji - minkštiklis, emulsiklis. Sudėtyje yra minkštiklių, vitaminų E ir C, klampumo reguliavimo medžiagų, lecitino, emulsiklių, ph reguliuojančių medžiagų, konservanto fenoksietanolio.

AQUA (WATER), CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, PROPANEDIOL, ALUMINUM STARCH OCTENYLSUCCINATE, CETYL ALCOHOL, GLYCERYL STEARATE, GLYCERYL DIBEHENATE, C10-18 TRIGLYCERIDES, TOCOPHEROL, ASCORBYL PALMITATE, PECTIN, CARBOMER, LECITHIN, ETHYLHEXYLGLYCERIN, CETETH-20, XANTHAN GUM, STEARETH-20, PEG-75 STEARATE, SODIUM PEG-4 PEI-6 PHOSPHONATE, SODIUM CHLORIDE, CITRIC ACID, SODIUM HYDROXIDE, PHENOXYETHANOL.


(žalia spalva -  saugus ingredientas, oranžinė spalva - vidutinio saugumo ingredientas,  raudona spalva - pavojingas ingredientas). 

(Rėmiausi informacija, pateikta   KosmetikosDNR  tinklapyje).
Detalią produkto apžvalgą galite atrasti  Kosmetikos DNR (nuoroda čia).

          Makiažo bazės sudėtis vidutiniška. Produkto pagrindą sudaro minkštikliai ir emulsikliai. Tarp sudėtinių dalių vitaminai E ir C, lecitinas. Tačiau yra keletas vidutinio saugumo ingredientų, poras galinčių kimšti medžiagų. Sudėtinių dalių aprašymo pabaigoje - konservantas fenoksietanolis. Nustebau tarp sudėtinių dalių neradusi silikono pagrindo medžiagų (jos paprastai naudojamos poras sumažinančiose makiažo bazėse). 



               Makiažo bazės pakuotė paprasta, su atsukamu dangteliu, pagaminta iš tvirto, tačiau minkšto plastiko, todėl labai patogu ir nesudėtinga išspausti norimą produkto kiekį. Tokios pakuotės labai praverčia keliaujant, nes yra lengvos ir kompaktiškos, neužima daug vietos. Už įpakavimą - kompanijai pliusas.

                   Makiažo bazės konsistencija - kreminė, baltos spalvos ir daug labiau primena įprastą veido kremą. Produktas yra lengvos tekstūros, greit susigeria į veido odą, nepalieka lipnumo pojūčio, šiek tiek gaivina ir padrėkina veido odą. Nepastebėjau, kad makiažo bazė kimštų veido poras.  Riebią ar mišrią veido odą turinčioms merginoms šį produktą tikrai galima naudoti vietoje įprasto, lengvo, dieninio veido kremo.
                    
                        Catrice Prime and Fine Pore Refining Anti-Shine base makiažo bazę naudoju apie 2 mėnesius. Man patinka, kad produktas padrėkina, greit susigeria į odą ir nepalieka lipnumo pojūčio ant odos. Tačiau ši bazė savo sudėtyje neturi silikono pagrindo medžiagų, todėl porų tikrai nepaslepia. Makiažo išsilaikymo ši priemonė man taip pat neprailgina. Catrice makiažo bazę naudoju tik T zonoje (kuri labiausiai linkusi dienos eigoje blizgėti), kitai veido daliai naudoju labai numylėtą ir ne kartą savo tinklaraštyje išgirtą Hello Fab Coconut Skin Smoothie Priming Moisturiser, drėkinamąjį kremą - makiažo bazę.

             
                  Catrice Prime and Fine Pore Refining Anti-Shine base makiažo bazę vertinčiau vidutiniškai. Tai tikrai nėra prastas produktas, tačiau gerokai labiau primena paprastą, lengvą, drėkinantį veido kremą, nei makiažo bazę. Makiažo išsilaikymo ši priemonė man neprailgina, porų taip pat nepaslepia.



            Catrice Prime and Fine Pore Refining Anti-Shine base makiažo bazę sunaudosiu, tačiau antrą sykį šio produkto nesirinkčiau. Makiažo bazę  galiu rekomenduoti riebią ar mišrią veido odą turinčioms merginoms, tačiau priemonę naudosite daugiau kaip veido kremą, nei praimerį. Produktą galima įsigyti kosmetikos parduotuvėse, kaina be nuolaidų siekia 4,69 euro, tačiau su nuolaida galima įsigyti ir pigiau. 
             Savo įraše apie norimus įsigyti kosmetikos produktus (apžvalgą galite rasti čia) minėjau, kad noriu išbandyti naująją Catrice cosmetics  Prime and Fine linijos Fresh it Up, drėkinančią makiažo bazę. Belieka tik sulaukti, kol šis produktas pasirodys mūsų parduotuvėse.



Prime And Fine Aqua Fresh Hydro Primer


                                                                             Dėkoju už skirtą laiką mano blogo skaitymui  :)



Nepamirškite užsukti į mano Instagram   paskyrą, kur dalinuosi 
įrašais apie kosmetiką ir ne tik. :)




Komentarai