KILIG URBAN HYDRATING FACE MIST - drėkinamoji veido dulksna

        Labas.

        Visuomet džiaugiuosi atradusi naują, geros kokybės ir svarbiausią lietuvišką produktą, kuris mane nustebino. O Juk gerais atradimais visuomet labai smagu dalintis, tiesa? /kili⋅g/ prekės ženklo produktai man tikrai labai patinka. Savo tinklraštyje esu rašiusi apie /kili⋅g/  My skin is naked serijos priemones. Šios linijos veido prausiklį ir šveitiklį dar ir dabar turiu ir su mielu noru naudoju, na o My skin is naked serijos micelinis vanduo yra vienas mano mylimiausių, kurį jau esu pirkusi ne vieną kartą.
 

          /kili⋅g/ Urban linijos priemones pirmą kartą pamačiau /kili⋅g/ IG paskyroje.  Visų pirma mane nustebino Urban linijos kosmetikos produktų dizainas, kuris iš tikrųjų labai patraukia dėmesį. Iš visų Urban linijos priemonių labiausiai norėjau išbandyti būtent /kili⋅g/ Urban Hydrating face mist - drėkinamąjį veido purškiklį. Veido purškiklių lietuviškose parduotuvėse tikrai turime labai nedidelį pasirinkimą, ypač tokių, kurie būtų draugiški savo sudėtimi. Todėl labai džiaugiuosi , kad /kili⋅g/  kompanija sukūrė tokį produktą ir tikiuosi, kad veido dulksnų sulauksime ir daugiau, skirtų įvairiems odos tipams.
                 
/kili⋅g/ oficialiame puslapyje galime rasti išsamią informaciją apie visus Urban serijos produktus:

/kili⋅g/ urban


Miestas yra tavo žaidimų aikštelė! Būtent tikriesiems miesto džiunglių gyventojams sukūrėme /kili⋅g/ Urban.


Ši linija skirta veido odai, paveiktai oro taršos ir kitų miesto aplinkos veiksnių. Oro tarša sukelia tokias odos problemas kaip blyškumas, stangrumo praradimas ir net padidėjęs jautrumas. Štai kodėl sukūrėme /kili⋅g/ veido odos priežiūros priemones su moksliškai įrodytu veikliuoju

 ingredientu URBALYS®, turinčiu tokių savybių, kurios padės tavo odai įveikti

 oro taršos keliamas problemas.


             /kili⋅g/ Urban Hydrating face mist - drėkinamoji veido dulksna atkeliauja tikrai netradiciniame įpakavime. Pirmiausia pats produktas neatkeliauja kaip įprasta - dėžutėje, o tarsi rėmelyje, nes pakuotėje matosi kaip atrodo pats buteliukas. Man Urban serijos pakuočių dizainas patinka, tikrai patraukia dėmesį tarp kitų lentynoje esančių kosmetikos produktų. 



                  Išorinėje pakuotėje randame informaciją apie produktą. Kaip kitose  /kili⋅g/    kosmetikos priemonėse, pagrindinė informacija yra pateikiama anglų kalba.

                       Šoninėje įpakavimo dalyje pateikiama informacija apie produktą 
(tokią pat informaciją galima rasti ir oficialiame  /kili•g/ puslapyje:

 /kili•g/ Urban  drėkinamoji veido dulksna, turinti oro taršos poveikį mažinančių savybių


Makiažas jau padarytas, tačiau odai trūksta spindesio. Ką daryti? Mes žinome paslaptį, kaip atgaivinti odą nesugadinus tavo makiažo! Pasinerk į magišką veido dulksnos debesį! Ši drėkinanti dulksna turi savybių, kurios ne tik padeda kovoti su oro taršos sukeltomis odos problemomis, bet ir atgaivina odos išvaizdą, kada tik norisi – nesvarbu, esi su makiažu ar be jo. Reikia nuorodų, kaip naudoti?

> užsimerk.

>> lėtai paspausk dozatorių. Gal atrodys, kad jis veikia per lėtai, bet tai suteikia didesnį malonumą ir dulksna geriau padengia odą!
>>> atsimerk ir pažvelk, kaip magiškai atrodai. Mėgaukis miesto gyvenimu ir atskleisk savo #kiligbeauty – naudok ir kitus „kilig urban“ produktus, turinčius tokių savybių, kurios padės tavo odai įveikti oro taršos keliamas problemas.



svarbu

Veido dulksna bus tikrai veiksminga, jei ją naudosi kasdien. Tačiau jei naudosi ją tik kartais, gali pasitaikyti „a bad mist day“, tai yra produkto pomputė ims purkšti ne taip, kaip įprasta. Tokiu atveju paspausk dozatorių kelis kartus stipriau nukreipus srovę nuo veido. Jei šis veiksmas nepadės, pavalyk pomputę šlapia servetėle. Kai veido dulksna vėl purkšis įprasta srove, nukreipk ją į veidą ir mėgaukis gaiva.


     


                 Ant įpakavimo randame informaciją apie  URBALYS® ingredientą (minimą Urban serijos produktų aprašyme) bei informaciją apie natūralios kilmės hialurono rūgštį, suteikiančią ilgalaikį odos drėkinimą. Taip pat nurodyta, jog veido dulksna skirta visiems odos tipams bei produkto kiekis - travel size (kelioninio dydžio) 100 ml. talpos. 


                       Gamintojas, žinoma - BIOK Laboratorija, pagaminta Lietuvoje. 
Taip pat nurodyta, kad produktą geriausia sunaudoti iki 2022-03.


     Sudėtis Veido dulksnos  pagrindą sudaro vanduo. Antroji sudėtinė dalis - drėkiklis, trečioji - tirpiklis, drėkiklis. Ketvirtasis ingredientas - kininių citrinvyčių ekstraktas, kondicionuoja odą. Penktoji sudėtinė dalis - drėkiklis, ramina, šviesina ir kondicionuoja odą,  šeštoji - hidrolizuota hialurono rūgštis, identiškas odai drėkiklis.  Sudėtyje yra emulsiklių, konservantų ir kvapą suteikiančių medžiagų.

Aqua*, Acetamidoethoxyethanol, Propanediol*, Schizandra Chinensis Fruit Extract,* Dipotassium Glycyrrhyzinate*, Hydrolyzed Hyaluronic Acid*, Acrylates/Polytrimethylsiloxymethacrylate Copolymer, Laureth-1 Phosphate, Polysorbate 20, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Parfum


(žalia spalva -  saugus ingredientas, oranžinė spalva - vidutinio saugumo ingredientas,  raudona spalva - pavojingas ingredientas).

(Rėmiausi informacija, pateikta   KosmetikosDNR  tinklapyje).


           Veido dulksnos sudėtis nebloga. Pagrindą sudaro vanduo ir drėkikliai. Sudėtyje yra ingredientai  URBALYS® ir ELFAMOIST®   , kurie turėtų ypatingai drėkinti ir apsaugoti odą nuo oro taršos keliamų problemų. Tarp sudėtinių dalių randame identišką odai drėkiklį - hialurono rūgštį. Sudėtinių dalių aprašymo pabaigoje - konservantas fenoksietanolis ir kvapą suteikiančios medžiagos. 


            Drėkinamosios veido dulksnos pakuotė standartinė, pagaminta iš plastiko, tačiau tvirta, su purškiamu dozatoriumi viršuje. 


               Labiausiai mane nustebinęs dalykas - veido purškiklio dozatorius (pompa). Paprastai nebrangių prekinių ženklų  veido dulksnų  purškikliai purškia ypatingai stipria srove ir dideliais lašeliais, taip pat pasitaiko, kad dozatorius užsikemša, tuomet purškiklis purškia labai netolygia dulksna arba visai nepurškia. 

          /kili⋅g/ Urban Hydrating face mist - veido dulksnos dozatorius (pompa) man pasirodė tikrai kokybiškas, veido dulksną purškiantis labai nedidele ir smulkia dulksna, mažais lašeliais. Aš labai nemėgstu itin stambiais lašais purškiančių veido dulksnų, ypač kai jas naudoju kaip paskutinį akcentą makiaže. Jei purškiklis purškia stambiais lašeliais, taip gali tiesiog sugadinti visą makiažą, nes nuo tų lašelių veidas tam tikrose vietose gali likti šlapias ir veidas gali likti dėmėtas. Taigi už     /kili⋅g/  Urban veido dulksnos  pakuotę tikrai rašau didžiulį pliusą. 
                       Veido dulksna turi labai gaivų kvapą, man primenantį citrinų ar mėtų . Dulksna atgaivina veido odą, šiek tiek drėkina ir nepalieka lipnumo pojūčio ant odos. Galima naudoti kaip toniką veidui atgaivinti (tik purškiama versija) arba kaip galutinį akcentą makiaže. Man ši dulksna pasiteisina naudojant abiem būdais. Naudoju ir rytais, vietoj veido toniko, taip pat šia dulksna užfiksuoju makiažą. Dulksna labai smulki, gražiai sulieja visus birius produktus, oda atrodo gaivi ir jaučiasi padrėkinta. Makiažo išsilaikymo man ši priemonė tikrai neprailgina (tačiau ji tam ir nėra skirta). Tikrai pasiteisino ir karštomis vasaros dienomis, kaip atgaivinanti veido odą priemonė.  
              Ar šis produktas gali apsaugoti nuo neigiamo aplinkos taršos poveikio? Pati linijos idėja tikrai įdomi, tačiau tokiu išskirtiniu kosmetikos poveikiu vis tik abejočiau, na  galbūt naudojant visus linijos produktus. Kaip Jūs galvojate? 


              Taigi kaip jau turbūt supratote,  /kili⋅g/ Urban Hydrating face mist - drėkinamoji veido dulksna man paliko tikrai gerą įspūdį. Tiek produkto įpakavimas, tiek dozatorius (pompa),  tiek jo sudėtis man patiko. O ir kaina yra itin prieinama. Įsigyti galima kosmetikos parduotuvėse, kosmetikos prekių skyriuose. Kaina be nuolaidų siekia apie 12,99 euro, tačiau su nuolaida galima įsigyti ir pigiau. /kili⋅g/   drėkinamąją veido dulksną tikrai naudoju su malonumu ir mielai pirksiu dar kartą. Dabar noriu išbandyti /kili⋅g/ Urban serijos žėrintį cukraus šveitiklį. 

               Kaip Jums /kili⋅g/ Urban serijos produktai, gal turite savo favoritų, pasidalinkite, kaip visuomet smagu būtų išgirsti Jūsų nuomonę.

                                                                                       Dėkoju už skirtą laiką mano blogo skaitymui.


Nepamirškite užsukti į mano Instagram   paskyrą, kur dalinuosi įrašais apie kosmetiką ir ne tik. :)






Komentarai