/kili⋅g/ Woman My skin is naked veido prausiklis ir micelinis vanduo


    Labas.

          Šiandien noriu su Jumis pasidalinti dviem praėjusių metų atradimais iš  /kili⋅g/ Woman My skin is naked produktų linijos. Apie šios linijos veido šveitiklį esu parašiusi atskirą įrašą, kurį galite atrasti čia. Šis švelnus veido šveitiklis man labai patiko, ypač švelnus, o ir kvapas fantastiškas. Todėl nusprendžiau išbandyti daugiau produktų iš  My skin is naked linijos. Įsigijau KILIG My skin is naked refreshing cleansing gel - prausiklį veidui ir My skin is naked micellar water - micelinį vandenį.


              Man patinka KILIG pakuočių dizainas: labai gražiai žiūrisi, estetiškas, net ir užrašai anglų kalba visai netrukdo, o ir kainos nėra didelės. Visada smagu pirkti ir naudoti lietuvišką produktą. Girdime ir skaitome daugybę apžvalgų apie  užsienio rinkos produktus, tačiau pamirštame, kad ir čia Lietuvoje, turime labai prieinamų, geros kokybės produktų už nedidelę kainą. Su KILIG produktais pažintį dar tik pradedu, tačiau Margaritos ženklo priemones labai mėgstu, perku dažnai, ir naudoju su malonumu. 


             KILIG - atsinaujinęs Rasos prekinis ženklas ir tiesą pasakius, man KILIG dizainas patinka gerokai labiau nei Rasos. Pirmąjį kartą pamačiusi šio ženklo produktus parduotuvių lentynose pagalvojau, tai tai tikrai kokia nors nauja užsienio kompanija, nes visi užrašai pateikiami anglų kalba.  Gamintojas tas pats - BIOK laboratorija. 
                 Pirmiausia dalinuosi įspūdžiais apie KILIG My skin is naked micellar water with B5 - micelinį vandenį su pantenoliu. Šį produktą galima įsigyti dviejų talpų pakuotėse: 150 ml arba didesnę, 500 ml talpos pakuotę. Aš pabandymui įsigijau mažesnę, 150 ml talpos pakuotę.
         Micelinio vandens įpakavimas - standartinis, plastikinis, su atidaromu kamšteliu viršuje. Įpratau naudoti Biodermos Sebium H2O micelinį vandenį su dozatoriumi, todėl šis atidaromas buteliukas nelabai patogus naudojimui. Prašau Kilig atstovų, pakeiskite didesnės talpos pakuotės micelinio vandens įpakavimą, kad turėtų patogų naudojimui dozatorių - būtų idealu. 
KILIG oficialiame puslapyje pateikiamas trumpas micelinio vandens aprašymas:

VISŲ TIPŲ ODAI

Vanduo, prisotintas micelių - molekulių, švaros karalienių.

/kili⋅g/ Woman My skin is naked Clean & fresh 

Efektyviai ir greitai nuvalyk makiažą ir visus dienos rūpesčius. Užsimerk, įkvėpk, atsimerk, nusišypsok. Švaros ir lengvumo pojūtis - tikras KILIG jausmas. /kili⋅g/  micelinis vanduo papildytas odą apsaugančiu alantoinu bei puikiai drėkinančiu pantenoliu. Dermatologų ir oftalmologų patikrinta. 


Viršutinėje įpakavimo  dalyje -  visa informacija apie produktą pateikiama anglų kalba, ir tik apačioje - lietuvių kalba. 


       Sudėtis. Produkto sudėtis nurodyta ant įpakavimo. Labai gaila, kad gamintojas savo puslapyje nepateikia informacijos apie visas priemonės sudedamąsias dalis, nurodytos tik veikliosios medžiagos. Informaciją apie šveitiklio sudėtį radau Barboros puslapyje (reikia tikėtis, kad gamintojas vis tik nurodys pilną sudėtinių dalių sąrašą prie produkto aprašymo). 
                    Micelinio vandens pagrindą sudaro vanduo. Antroji sudėtinė dalis - drėkiklis, minkštis, trečioji - minkštiklis, emulsiklis. Ketvirtasis ingredientas - minkštiklis. Penktoji sudėtinė dalis - tirpiklis, drėkiklis, šeštoji - pantenolis, drėkiklis, pasižymi gydomosiomis savybėmis.   Sudėtyje dar  odą valančių medžiagų, alantoino (mažina alergines reakcijas, uždegimus), emulsiklių, konservantų, citrinos rūgšties.

AquaPentylene GlycolPEG-6 Caprylic/Capric GlyceridesEthylhexylglycerin1,3-Propanediol, PanthenolDisodium CocoamphodiacetateAllantoinPPG-1-PEG-9 Lauryl Glycol EtherOleth-10, Disodium EDTACitric Acid.

(Rėmiausi informacija, pateikta   KosmetikosDNR  tinklapyje).

         Micelinio vandens sudėtis nebloga, sudėtyje yra ne tik valančių, bet ir odą drėkinančių, raminančių medžiagų. Džiugu, kad nėra nei vieno pavojingo ingrediento.


                 Micelinis vanduo man labai patiko. Šiuo metu produktą jau beveik pabaigiau naudoti ir su mielu noru įsigysiu naują šio micelinio vandens pakuotę. Micelinis vanduo praktiškai neturi jokio kvapo, gerai nuvalo makiažą, visus nešvarumus nuo veido odos, neerzina akių ir nedirgina odos, yra švelnaus, raminančio poveikio. Produktas nepalieka lipnumo pojūčio ant odos, jo nereikia nuplauti. Vienintelis minusas  - nepatogi naudojimui pakuotė, dozatorius - būtų idealu.

        Toliau dalinuosi įspūdžiais apie KILIG My skin is naked clean and fresh - prausiklį veidui su provitaminu B5 (pantenoliu). 
         Prausiklio  įpakavimas - standartinis, plastikinis, su labai patogiu naudoti dozatoriumi  viršuje. Priemonės kiekis taip pat įprastas - 250 ml. 
KILIG oficialiame puslapyje pateikiamas trumpas prausiklio aprašymas:

VISŲ TIPŲ ODAI

Tai maža "arbatos ceremonija" veidui.

/kili⋅g/ Woman My skin is naked Clean & fresh 

Pajusk, kaip šis subtilus prausiklis švariai nuplauna odą, leisdamas susigerti vertingiausioms žaliosios arbatos savybėms. Sudėtyje esantis hialuronas vienodai švelniai pasirūpina visų tipų oda, tobulai paruošia odą ypatingoms KILIG akimirkoms, dermatologų patikrinta. 


Viršutinėje įpakavimo  dalyje -  visa informacija apie produktą pateikiama anglų kalba, ir tik apačioje - lietuvių kalba.


      Sudėtis. Produkto sudėtis nurodyta ant įpakavimo. Gamintojas savo puslapyje nepateikia informacijos apie visas priemonės sudedamąsias dalis. Informaciją apie prausiklio sudėtį radau Barboros puslapyje
                    Prausiklio pagrindą sudaro vanduo. Antroji sudėtinė dalis - PAM, valiklis, sudaro putas, sausinantis ingredientas, trečioji - PAM, sudaro putas, šalina riebalus. Ketvirtasis ingredientas - minkštiklis,PAM, emulsiklis, kondicionuoja odą. Penktoji sudėtinė dalis - emulsiklis, PAM, švelnina aštresnių ploviklių sausinantį bei erzinantį efektą, šeštoji - klampumo reguliavimo medžiaga, sausina odą.  Sudėtyje dar yra hialurono rūgšties, glicerino, žaliosios arbatos ekstrakto, emulsiklių, ph reguliuojančių medžiagų, konservantų, kvapą suteikiančių medžiagų, mėlyno kosmetinio dažiklio. 

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Sodium Hyaluronate, Glycerin, Camellia Sinensis (Green Tea) Extract, PEG/PPG-120/10-trimethylolpropane Trioleate, Laureth-2, Citric Acid, Diazolidinyl Urea, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Parfum, CI 42090.


(Rėmiausi informacija, pateikta   KosmetikosDNR  tinklapyje).

         Veido prausiklio sudėtis vidutiniška, gausu SLS, putojimą sukeliančių ir stipriai odą sausinančių medžiagų. Sudėtyje yra hialurono rūgšties, glicerino, žaliosios arbatos ekstrakto. Sudėtinių dalių pabaigoje - konservantai ir kvapą suteikiančios medžiagos.


                 Prausiklis -  gelinės konsistencijos, labai gerai putoja, reikia nedidelio kiekio. Aš šią priemonę naudoju kartu su Pobling veido valymo šepetėliu. Putoja labai gerai ir greitai, puikiai pašalina visus makiažo likučius, nedirgina akių ir neerzina veido odos. Vis tik produkte gausu sausinančių odą medžiagų, todėl jei Jūsų veido oda sausa, nežinau ar ši priemonė Jums tiktų. Mano veido oda - riebi, didelio sausinančio poveikio po šio produkto nejaučiu. Patinka pojūtis po šio prausiklio - veido oda jaučiasi švari ir gaivi, o ir šio prausiklio kvapas toks pat kaip tos pačios linijos šveitiklio. Kvapas man labai tinka ir patinka.


            /kili⋅g/ Woman My skin is naked linija man patiko.  Visas tris priemones naudoju su malonumu, o pabaigusi tikrai pirkčiau dar kartą. Įsigyti galima kosmetikos parduotuvėse, kosmetikos prekių skyriuose. Prausiklio kaina - apie 7 eurai, micelinio vandens (mažesnėje 150 ml pakuotėje) apie 4 eurus, šveitiklio - apie 3,5 euro, o su nuolaidomis galima įsigyti dar pigiau. Smalsu išbandyti daugiau KILIG kompanijos produktų. Gal turite kokių rekomendacijų, pasidalinkite, būtų įdomu sužinoti Jūsų nuomonę. 

Dėkoju už skirtą laiką mano blogo skaitymui



Saulėtos ir gražios dienos :) 

Komentarai

  1. Turiu sausą odą, tai man valiklis sausina ją iki skausmo ir matomo odos lupimosi, tad, gerai pastebėta, sausos odos savininkėms netiks.

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą