REVUELE VITANORM C+ ENERGY - paakių serumas su vitaminu C


   Labas.

    Šios dienos mano apžvalga apie dar vieną Revuele produktą - Vitanorm C+ Energy paakių serumą. Kaip jau ne kartą minėjau savo apžvalgose, paskutiniu metu naudoju nemažai veido priežiūros produktų, turinčių vitamino C. Revuele paakių serumą netyčia atradau Eurokos parduotuvėje, kaina buvo labai priimtina, todėl nusprendžiau produktą išmėginti.


                Paakių serumas atkeliauja popieriniame, ryškios spalvos įpakavime (pati produkto pakuotė labai atkreipianti dėmesį).  Paakių serumo pakuotė - standartinė, pagaminta iš plastiko, baltos spalvos, su atsukamu kamšteliu.



                          Eurokos  internetinėje parduotuvėje pateikiamas produkto aprašymas:

REVUELE VITANORM C+ paakių serumas 25 ml


Paakių serumas - drėkinamoji želė mažina tamsius ratilus po akimis ir paburkimą.
Gaivinamasis serumas, papildytas vitaminais, atgaivina odos ląsteles ir suteikia jautriai paakių odai natūralaus švytėjimo. Drėkina ir aprūpina maitinamosiomis medžiagomis, mažina negilias raukšles ir paburkimą. Apsaugo, mažina tamsius ratilus, ramina ir atgaivina paakių odą. Serumas papildytas veikliosiomis medžiagomis, kurios pasižymi standinamosiomis ir stiprinamosiomis savybėmis. Trokserutino, vitamino C ir hialurono rūgšties derinys mažina odos paraudimą, pigmentaciją. Hialurono rūgštis užtikrina ilgalaikį odos drėkinimą. Vitaminas C suvienodina odos toną, didina apsaugines odos funkcijas. Lengva drėkinamojo želė tekstūra greitai įsigeria į odą. Atgaivina, glotnina ir standina paakių odą. 
Naudojimas. Tepti mažu serumo kiekiu švarią odą aplink akis, palaukti, kol serumas įsigers į odą. Naudoti 1 - 2 kartus per dieną. Geriausiam rezultatui pasiekti, kartu naudoti ir kitas REVUELE VITANORM C+ veido priežiūros priemones.



       Paakių serumas žada pakankamai daug: ne tik mažinti raukšleles, drėkinti, stangrinti, bet ir sumažinti paburkimus po akimis. nemažai dėmesio skirta ir sudėtinių dalių veikliųjų medžiagų aprašymui.


                 Paakių serumo kiekis nemažas - 25 ml. Produktas galioja 12 mėnesių nuo pakuotės atidarymo. 
           Sudėtis. Produkto sudėtis nurodyta ant įpakavimoSerumo pagrindą sudaro vanduo. Antroji sudėtinė dalis - glicerinas, trečioji - emulsiklis, tirpiklis. Ketvirtasis ingredientas - hialurono rūgštis. Penktoji sudėtinė dalis - konservantas fenoksietanolis, šeštoji - kofeinas, antioksidantas, kondicionuoja odą.  Sudėtyje dar yra klampumo reguliavimo medžiagų, ph reguliuojančių medžiagų, kvapą suteikiančių medžiagų,  antioksidanto, vitamino C, konservanto. 

Aqua GlycerinPeg-40 Hydrogenated Castor Oil, Sodium Hyaluronate, Phenoxyethanol, Caffeine, Acrylates/C10-30, Alkyl Acrylate Crosspolymer, Triethanolamine, Parfume, Troxerutin, Ascorbic Acid, Disodium Edta

(Rėmiausi informacija, pateikta   KosmetikosDNR  tinklapyje).

         Paakių serumo sudėtis vidutiniška. Sudėtyje yra odą drėkinančių, maitinančių medžiagų. Hialuruno rūgštis - ketvirtasis ingredientas, pakankamai aukštai tarp sudėtinių dalių. Labiausiai liūdinantis dalykas, jog konservantas fenoksietanolis - penktoji sudėtinė dalis. Ir tik po jo tarp ingredientų yra kofeinas, andioksidantai, o vitaminas C - sudėtinių dalių pabaigoje. Taip pat liūdina tai, kad tarp sudėtinių dalių yra kvapą suteikiančios medžiagos. Vis gi paakių sritis - itin jautri zona, todėl kvapą suteikiančių medžiagų tikrai galėtų ir nebūti.
              Plačiau apie serumą galite pasiskaityti kosmetikosdnr puslapyje. Vienintelis pastebėjimas, kad šiame puslapyje nurodytos sudėtinės dalys šiek tiek skiriasi nuo sudėtinių dalių,  esančių ant mano turimo produkto įpakavimo. 


                        Paakių serumo pakuotė nemaža, 25 ml, todėl turėtų užtekti ilgam laikui. Pakuotė patogi naudoti: galima lengvai dozuoti serumo kiekį.
                          Serumo konsistencija skysta, gelinės tekstūros. Produktas lengvai pasiskirsto ant odos, greit įsigeria, palieka labai nedidelį lipnumo pojūtį. Užtepus serumą ant odos, jam susigėrus, jaučiasi nedidelis stangrinamasis poveikis, šaldančio, gaivinančio poveikio, naudodama produktą nepastebėjau. Intensyvaus kvapo produktas neturi, nedirgina paakių odos. Serumas nemažina paburkimo po akimis, taip pat nesumažina ir tamsių ratilų po akimis.

Gamintojas žada labai daug, tačiau produktas tikrai neatitinka gamintojo pažadų. Serumas šiek tiek maitina odą, skaistina ir stangrina. Tačiau vargu ar jis padės sumažinti raukšleles apie akis, paburkimus ar padės atsikratyti tamsių ratilų po akimis. Tarp sudėtinių dalių yra nesaugių ingredientų, gali erzinti ar dirginti jautrią paakių odą. 


             Revuele  Vitanorm C+ Energy paakių serumą sunaudosiu, tačiau antrą kartą produkto tikrai nepirkčiau. Aš jau turiu nedidelių raukšlelių apie akis, todėl norėtųsi labiau drėkinančio, maitinančio produkto.  Paakių serumo kaina nėra didelė, apie 2 eurus, įsigyti galima Eurokos parduotuvėse, ar Eurokos internetinėje parduotuvėje. 


Dėkoju už skirtą laiką mano blogo skaitymui.


Saulėtos ir gražios dienos :) 

Komentarai