LOOKFANTASTIC LAPKRIČIO MĖNESIO BEAUTY BOX - GROŽIO DĖŽUTĖ

          Labas.


          Lapkričio mėnesio  grožio dėžutė iš Lookfantastic pas mane atkeliavo laiku, ne taip kaip praėjusį mėnesį (spalio mėnesio dėžutės sulaukiau pačioje mėnesio pabaigoje).  Tai yra jau dešimtoji mano gauta grožio dėžutė (vasario mėnesio dėžutės apžvalga čia, kovo mėnesio - čia, balandžio mėnesio - čia, gegužės mėnesio - čia, birželio mėnesio - čia , liepos mėnesio - čia, rugpjūčio - čia, rugsėjo - čia, spalio - čia).   Jau mačiau  atsiliepimus apie šio mėnesio dėžutę O jei noriu dar? youtube paskyroje, ir labai smagu pagaliau pačiai pačiupinėti gautus produktus. Savo įspūdžiai dalinuosi su Jumis.





   Lapkričio mėnesio LookFantastic grožio dėžutė labai rudeniška, tamsiai mėlynos ir burgundiškos spalvos, labai patiko šio mėnesio dėžutės dizainas (gaila, kad maniškė atkeliavo kiek apsitrynusi). 




        Dėžutės viršuje, kaip visuomet - ELLE žurnalas - kaip priedas prie visų pridedamų produktų.



                       Dėžutėje, kaip visuomet - 6 produktai grožiui ir Beauty Box žurnaliukas.





         Pirmasis produktas dėžutėje - Bubble T Dark Wonder Bath Bomb - taip vadinama vonios bomba. Kvapas visai patiko, būtinai bandysiu. Pilno dydžio produktas, kaina siekia apie 6 eurus. 



        Antrasis produktas -  REN Evercalm Global Protection Day Cream  dieninis drėkinamasis kremas. Tai mėginuko dydžio pakuotė, kiekis - 15 ml. Pilno dydžio pakuotė - 50 ml. kaina apie 37 eurus.
              Produkto kiekis, žinoma, galėtų būti ir didesnis, bet pasibandymui užteks. Kažkaip šis produktas ne itin nudžiugino, bet negulės lentynoje, tikrai sunaudosiu. 


       Trečiasis produktas -  ELEMIS Papaya Enzyme Peel  - šveičiamasis kremas veidui. Taip pat mėginuko dydžio, 15 ml. produktas. Pilno dydžio pakuotė yra 50 ml, kaina apie 40 eurų.
           Įdomus produktas, tikrai bandysiu naudoti. Kol kas nei vienas iš ELEMIS kompanijos Lookfantastic grožio dėžutėse rastų produktų nesužavėjo taip, kad norėtųsi įsigyti pilno dydžio pakuotę. Gal šis bus išimtis? Mėginsiu ir savo nuomone būtinai pasidalinsiu su Jumis savo kitose apžvalgose. 


             Ketvirtasis produktas - Laura Geller Baked Gelato Gilded Honey Highligher -  taip vadinamas keptas hailaiteris. Panašu, kad tai mėginuko dydžio produktas (kiekis ant įpakavimo nėra nurodytas). Pilno dydžio hailaiterio kaina siekia apie 29 eurus. Mano gauta spalva - Gilded Honey - intensyvaus, auksinio atspalvio. Labai gaila, kad kaip hailaiterio aš šio produkto tikrai negalėsiu naudoti, man jis gerokai per tamsus. Galbūt galėsiu pabandyti naudoti kaip akių šešėlius. 





         Penktasis produktas - Contour Cosmetics Matte Lipstick - matiniai lūpų dažai. Panašu, kad tai pilno dydžio produktas. Labai gražus įpakavimas, plastikinis, pati lūpų dažų tūbelė matinė, o viršutinė dalis -  auksinė. Kompanija man visa negirdėta, tokių pat lūpų dažų prekyboje taip pat neradau. Kompanijos puslapyje yra galimybė įsigyti šį produktą rinkinyje kartu su lūpų pieštuku, ir jų abiejų kaina 22 doleriai. Priemonės spalva labai graži, nude tipo, turėtų puikiai tikti kasdienai. 





           Šeštasis dėžutėje rastas produktas - Mellow Cosmetics Liquid Precision Eyeliner in Black  - skystas akių pravedimas. Pilno dydžio pakuotė. Kaina oficialiame kompanijos puslapyje siekia 18 dolerių. Mellow kosmetikos produktais prekiauja ir Lookfantastic, tačiau būtent šio produkto šiuo metu prekyboje nėra. Šiuo metu flomasterio tipo pravedimai man labai patinka, dabar naudoju Eyeko flomasterio tipo pravedimą, kurį radau Lookfantastic gegužės mėnesio dėžutėje (stebėtina, kad akių pravedimas vis dar puikiai piešia ir dar nesudžiuvo). Mellow akių pravedimas, iš pirmo žvilgsnio, taip pat labai pigmentuotas, intensyvus, patogus naudojimui aplikatorius. Šis produktas mane nudžiugino. 








       Iš šešių produktų LookFantastic grožio dėžutėje  - trys - pilno dydžio ir trys mėginukai. Lapkričio mėnesio grožio dėžutė man patiko gerokai labiau negu spalio. Vonios bombą tikrai sunaudosiu, du veido priežiūros mėginukus taip pat, lūpų dažai manau, kad tiks kasdienai, akių pravedimą taip pat naudosiu. Hailaiterio spalva man visai netiko, bet galbūt bus proga panaudoti kaip šešėlį.
             Lookfantastic grožio dėžutės kaina tikrai atsiperka. Labai tikiuosi, kad gruodžio mėnesio dėžutė bus šventiška, ir joje bus galima rasti dar įdomesnių priemonių. 
                  Kaip Jūs vertinate šio mėnesio grožio dėžutę, ar tiko ir patiko?
                 Jei norite sužinoti daugiau, užsukite į LookFantastic puslapį (nuoroda čia ).

Dėkoju už skirtą laiką mano blogo skaitymui.



Saulėtos ir gražios dienos :) 

Komentarai