LOOKFANTASTIC BALANDŽIO MĖNESIO BEAUTY BOX GROŽIO DĖŽUTĖ

               Labas.
               Sveika atvykusi į mano tinklaraštį. 
           Šiandien dalinuosi apžvalga apie LookFantastic balandžio mėnesio Beauty Box - Grožio dėžutę. Tai yra trečioji mano gauta grožio dėžutė (vasario mėnesio dėžutės apžvalga čia, kovo mėnesio - čia ).
      LookFantastic puslapyje galima rinktis Grožio dėžučių prenumeratą. Vieno mėnesio prenumeratos kaina yra 20 eurų. Tačiau yra galimybė iš karto rinktis kelių mėnesių prenumeratą, tuomet vienos dėžutės kaina tampa dar mažesnė - kuo ilgesnė prenumerata, tuo mažesnė dėžutės kaina.
            Šio mėnesio dėžutė šiek tiek vėluojanti dėl mėnesio pradžioje buvusių švenčių. Jau mačiau keletą apžvalgų internete apie gautus produktus, ir labai nekantravau pati juos gauti ir bandyti.



            Balandžio mėnesio LookFantastic grožio dėžutė labai pavasariška, gaivios žalsvos spalvos ir kvepianti dar nė neatidarius pačios dėžutės. Labai gaila, kad maniškė atkeliavo šiek tiek apsiglamžiusi. Kaip jau minėjau, šių dėžučių aš tikrai neišmetu, jos pakankamai geros kokybės, puikiai tinka visokioms smulkmenoms susidėlioti.





Grožio dėžutės viršuje, kaip visuomet - ELLE žurnalas - kaip priedas prie visų pridedamų produktų.



             Kiekviena LookFantastic grožio dėžutė išleidžiama tam tikra tema. Balandžio mėnesio grožio dėžutė įkvėpta pavasario, gamtos ir grožio  pabudimo.



                                   Dėžutėje 6 produktai grožiui ir Beauty Box žurnaliukas.





Pirmasis produktas dėžutėje - PÜR Fully Charged Magnetic Mascara - blakstienų tušas. Produkto kiekis - 4 ml.,  nepilna pakuotė. Pilnos pakuotės kiekis 13 ml. ir kaina siekia apie 20 eurų.





Antrasis produktas - Bergamot & Poppy Seed Smoothing Body Exfoliating Bar  šveičiamasi muilas kūnui.  Produkto kiekis - 100 g. Pilnas kiekis. Kaina - apie 23  eurai. Labai intensyvaus ir stipraus kvapo produktas, nuo jo dėžutė kvepia jos dar neatidarius.




            Trečiasis produktas - Nip+Fab Glycolic Fix Daily Cleansing Pads - valomieji diskeliai, skirti veidui valyti. Kiekis -  10 vienetų, travel size dydžio pakuotė. Pilna pakuotė 60 vienetų. Kaina apie 16 eurų.



Ketvirtasis produktas - Nuxe 48-hour moisturising cream 
  - drėkinamais kremas veidui. Kiekis 15 ml., mėginuko dydžio. Pilna pakuotė - 50 ml. Kaina apie 29 eurai.




Penktasis produktas - Emma Hardie Moringa Cleansing Balm -
 valomasis balzamas. Kiekis 15 ml., mėginuko dydžio. Pilna produkto pakuotė - 100 ml. Kaina apie 55 eurai.



Šeštasis dėžutėje rastas produktas - Glamglow Supermud Clearing Treatment Mask - kaukė veidui.  Kiekis - 15 g., mėginuko dydžio. Pina pakuotė - 50 g.. Kaina apie 50 eurų.



Iš šešių produktų LookFantastic grožio dėžutėje  - vienas - pilno dydžio ir penki mėginukai. Nei vienas produktas ar prekės ženklas man nėra žinomas. Bus labai įdomu išbandyti visas dėžutėje rastas priemones. Savo nuomone būtinai pasidalinsiu su Jumis ateityje.



           Ar dėžutė verta savo kainos? Mano manymu - tikrai kad TAIP. Nors  šį mėnesį yra tik vienas pilno dydžio produktas, tai nė kiek manęs nenuvylė, nes ir kitus mėginuko dydžio produktus bus be galo įdomu išbandyti, nei vienas prekės ženklas man nėra žinomas. Tai paskutinioji mano trijų mėnesių prenumeratos dėžutė, bet ją būtinai tęsiu ir toliau, ir žinoma, dalinsiuosi savo įspūdžiais su Jumis.
         Jei nori sužinoti daugiau, užsuk į LookFantastic puslapį (nuoroda čia ).

Dėkoju už skirtą laiką mano blogo skaitymui.


Saulėtos ir gražios dienos :) 

Komentarai