LOOKFANTASTIC SPALIO MĖNESIO BEAUTY BOX - GROŽIO DĖŽUTĖ

           Labas.

           Pagaliau sulaukiau savo grožio dėžutės iš Lookfantastic. Šio mėnesio dėžutė gerokai vėluoja. Jau ne vieną kartą rašiau Lookfantastic komandai dėl savo dėžutės ir tik šiandien pagaliau sulaukiau savo siuntinio, nors dėžutė buvo išsiųsta spalio 4 d. Vis dėl to, kad ir vėluodama, bet dalinuosi spalio mėnesio dėžutės įspūdžiais su Jumis. Tai yra jau devintoji mano gauta grožio dėžutė (vasario mėnesio dėžutės apžvalga čia, kovo mėnesio - čia, balandžio mėnesio - čia, gegužės mėnesio - čia, birželio mėnesio - čia , liepos mėnesio - čia, rugpjūčio - čia, rugsėjo - čia).   Jau skaičiau atsiliepimus apie šio mėnesio dėžutę Vevividi  tinklaraštyje, ir labai smagu pagaliau pačiai pačiupinėti gautus produktus. Žiūrim kas dėžutės viduje.



             Spalio   mėnesio LookFantastic grožio dėžutė ryškios žalios spalvos. Dėžutės viršuje, kaip visuomet - ELLE žurnalas - kaip priedas prie visų pridedamų produktų.


                    
                      Dėžutėje, kaip visuomet - 6 produktai grožiui ir Beauty Box žurnaliukas.




          Pirmasis produktas dėžutėje - MONU NIGHT Renewal Complex  - naktinis veido kremas nuo raukšlių, skirtas mišriai veido odai. Produkto kiekis - 30 ml., pilnos  pkuotės dydis - 50 ml, ir kaina siekia apie 52 eurus. 
       Šis produktas mane nudžiugino, bus smagu ir įdomu bandyti. Kaip tik baiginėju savo naktinį Neutrogenos kremą, nereikės ieškoti naujo kremo veidui.



       Antrasis produktas -  Talika Bubble Mask Bio Detox  veido kaukė. Pilno dydžio produktas, kaina siekia apie 10 eurų. Pati niekada nepirkčiau vienkartinės veido kaukės už tokią sumą, bet bus įdomu mėginti.


Trečiasis produktas -  PRAI AGELESS - kremas kaklui ir dekoltė. Kiekis 15 ml. Pilno produkto kiekis 50 ml ir kaina siekia apie 29 eurus.  Šiuo metu dar naudoju Mio Boob Tube kremą dekoltė (iš rugpjūčio mėnesio grožio dėžutės). Pati niekada nepirkčiau atskirai kremo kaklui ir dekoltė, šiai sričiai juk galima naudoti paprastą veido ar kūno kremą, visai nebūtinai leisti pinigus dar ir atskiram produktui. Kremą sunaudosiu, bet nėra itin džiuginantis produktas. 



Ketvirtasis produktas -  AHAVA Mineral Body Lotion  - losjonas kūnui, kiekis 40 ml., mėginuko dydžio. Pilnas produktas - 250 ml. kaina siekia apie 28 eurus. 
Šią priemonę taip pat sunaudosiu, nedulkės lentynoje. Nedidelio dydžio pakuotės taip pat labai praverčia kelionėse. 


Penktasis produktas - Pixi by Petra skaistalai (spalva - Beach Rose). Kiekis - 4,5 g., panašu, kad tai pilno dydžio produktas.  Oficialiame Pixi puslapyje šių skaistalų  neradau, kituose Pixi kompanijos produktais prekiaujančiose parduotuvėse šios priemonės irgi neradau. Panašu, kad tai senos kolekcijos produktas.  Tačiau Amazon tarp parduodamų prekių atradau, kad šiuos skaistalus galima įsigyti už 8 dolerius. Spalva man visai patiko, graži, puikiai tinkanti kasdienai, tačiau tas faktas, kad tai, matyt, senos kolekcijos produktas kažkaip nenudžiugino. 



           Šeštasis dėžutėje rastas produktas - Dr. Lipp Tint  - lūpų tintas, kiekis - 8 ml., panašu, kad tai pilno dydžio produktas. Kaina siekia apie 7 svarus. Lūpų balzamų turbūt niekada nebus per daug. Šiuo metu pati turiu užtektinai, todėl padovanosiu draugei. 



        Iš šešių produktų LookFantastic grožio dėžutėje  - trys - pilno dydžio ir trys mėginukai. Naktinį ir dekoltė kremus tikrai sunaudosiu, kūno balzamas taip pat nedulkės lentynoje. Kaukę bus įdomu bandyti, skaistalų spalva graži, manau, kad tikrai naudosiu, lūpų balzamas keliaus draugei dovanų. Visos priemonės bus naudojamos, tačiau kažkaip ši dėžutė manęs nenudžiugino. Pabodo Lookfantastic dėžučių turinys, norėtųsi įdomesnių produktų, daugiau staigmenos. Gal Jūs turite kokių rekomendacijų įdomesnėms grožio dėžutėms? Norėtųsi išbandyti ką nors naujo.
              Vis gi Lookfantastic prenumeratą iki metų galo dar pratęsiu, gal lapkričio ir gruodžio dėžutės bus labiau vertos dėmesio.
                  Kaip Jūs vertinate šio mėnesio grožio dėžutę, ar tiko ir patiko?
                 Jei norite sužinoti daugiau, užsukite į LookFantastic puslapį (nuoroda čia ).

Dėkoju už skirtą laiką mano blogo skaitymui.



Saulėtos ir gražios dienos :) 



Komentarai