LOOKFANTASTIC RUGSĖJO MĖNESIO BEAUTY BOX - GROŽIO DĖŽUTĖ

          Labas.

           Pagaliau sulaukiau savo grožio dėžutės iš Lookfantastic. Tai yra jau aštuntoji mano gauta grožio dėžutė (vasario mėnesio dėžutės apžvalga čia, kovo mėnesio - čia, balandžio mėnesio - čia, gegužės mėnesio - čia, birželio mėnesio - čia , liepos mėnesio - čia, rugpjūčio - čia). Ši dėžutė - gimtadieninė, todėl dėžutės turinys turėtų būti įdomesnis ir labiau džiuginantis. Įdomu, ar tikrai? Žiūrim - kas dėžutės viduje.





      Gimtadieninė rugsėjo  mėnesio LookFantastic grožio dėžutė spalvota  ir kitokio dizaino nei įprastinės, šventiška.



Grožio dėžutės viršuje, kaip visuomet - ELLE žurnalas - kaip priedas prie visų pridedamų produktų.




                  Kiekviena LookFantastic grožio dėžutė išleidžiama tam tikra tema. Rugsėjo  mėnesio dėžutė - proginė, skirta ketvirtajam Lookfantastic Beauty Box gimtadieniui, visos priemonės taip pat turėtų būti ypatingos, leisti pasijusti šventiškai.





                     Dėžutėje, kaip visuomet - 6 produktai grožiui ir Beauty Box žurnaliukas.





                 Pirmasis produktas dėžutėje - PHILIP KINGSLEY Elasticizer   - priemonė plaukų priežiūrai, nerandu lietuviško šio žodžio atitikmens, galbūt "elastingumo suteikiantis produktas" Produkto kiekis - 40 ml. ,  mėginuko dydžio. Pilna pakuotė - 75 ml.  Kaina siekia apie 24   eurus. Bus labai įdomu bandyti, tikiuosi tiks ir patiks, padės man susitvarkyti su besiveliančiais ir lūžinėjančiais plaukais.





          Antrasis produktas -  EVE LOM Cleanser  valomasis kremas veidui.  Produkto kiekis - 20 ml., mėginuko dydžio. Pilna pakuotė - 200 ml. Kaina - apie 97  eurai.  Prie šios priemonės pridedamas nedidelis, medvilninis rankšluostukas.
               Labai įdomus produktas jau vien dėl to, kad jo kaina didelė. Rankšluostukas - man šiaip sau, primena merliuką. 



Trečiasis produktas -  Lord and Berry Strobing Pencil - šviesinamasis pieštukas.  Kiekis - 0,7 g, panašu, kad tai pilnas produktas ir kaina siekia apie 16 eurų.

Ši priemonė manęs nesužavėjo, iš pirmo įspūdžio pieštukas pasirodė kietas, pakankamai sunku sklaidyti. Kaip visuomet, dekoratyvinės kosmetikos produktai Lookfantastic grožio dėžutėje nežavi, juolab, kad ir pieštuko spalva tiks toli gražu ne visoms.




Ketvirtasis produktas -  Mane'n Tail Hoofmaker Original Hand and Nail Therapy - rankų kremas. Kiekis - 57 g. Pilna pakuotė - 170 g. Kaina - apie 9 eurai.
Žinoma, rankų kremas - tai praktiška priemonė, kuri tikrai nedulkės lentynoje nenaudojama. Tačiau grožio dėžutėje - rankų kremas? Neįdomu ir neoriginalu, juolab gimtadieninėje dėžutėje.



Penktasis produktas - Aromatherapy Associates  Revive Morning Bath & Shower   - dušo aliejus. Kiekis - 9 ml, mėginuko dydžio. Pilna pakuotė - 55 ml. Kaina - apie 55 eurai.

Beauty Box žurnaliuke nurodyta, kad galimi du produkto kvapai.  Įdomus produktas, labai stipraus kvapo, nuo šios priemonės kvepia visa dėžutė. Šiuo metu sirguliuoju, nosis užgulta, bet šį kvapą net ir su užgulta nosimi jaučiu puikiai. Kiekis mažokas, ir dėl kvapo nesu tikra, ar nebus pernelyg intensyvus.  




        Šeštasis dėžutėje rastas produktas - Omorovicza Ultramoor Mud Mask - kaukė veidui. Kiekis - 5 ml., mėginuko dydžio. Pilnas kiekis - 50  ml. Kaina - 90 eurų.
         Brangus, bet kartu ir įdomus produktas. Vienoje iš grožio dėžučių rastą Omorovicza kremą sunaudojau su malonumu, net ir pilną apžvalgą esu parašiusi (galite rasti čia). Molio kaukės man tinka ir patinka, tikrai sunaudosiu su malonumu. Tik kiekis galėtų būti ir didesnis.



                                         Septintasis produktas, įdėtas dovanų - saldainiukai. 


Dar viena dovana grožio dėžutėje - Lookfantastic 2018 metų advento kalendoriaus nuolaidos kodas, kuriuo galima gauti 20 proc. nuolaida kalendoriui įsigyti.




            Iš šešių produktų LookFantastic grožio dėžutėje  - vienas - pilno dydžio ir penki mėginukai. Trys priemonės (Elasticizer, Eve Lom ir Omorovicza) - įdomios ir vertos dėmesio, dušo aliejų vertinčiau vidutiniškai, o rankų kremas ir pieštukas - neįdomu. Ir vis gi - rugsėjo mėnesio dėžutė, gimtadieninė, tikrai tikėjausi ir norėjau daugiau staigmenos, ir įdomesnių produktų.
              Visas priemones testuosiu ir savo nuomone pasidalinsiu su Jumis savo kitose apžvalgose.
               Kaip Jūs vertinate šio mėnesio grožio dėžutę, ar tiko ir patiko?

                 Jei norite sužinoti daugiau, užsukite į LookFantastic puslapį (nuoroda čia ).

Dėkoju už skirtą laiką mano blogo skaitymui.



Saulėtos ir gražios dienos :) 




Komentarai

Rašyti komentarą