PABAIGTI PRODUKTAI 4

               Labas.
               Sveika atvykusi į mano tinklaraštį.

           Šiandien dalinuosi jau ketvirtąja savo pabaigtukų apžvalga (pirmąją apie veido priežiūros produktus galite rasti čia, antrąją apie dekoratyvinės kosmetikos produktus - čia, trečiąją apie   sunaudotus kūno ir plaukų priežiūros produktus - čia ).



         Sunaudojau dvi dušo želė pakuotes. Kaip jau minėjau savo 2017 metų mylimiausių produktų apžvalgojeMargaritos produkcija man labai tinka ir patinka, puikus kainos ir kokybės santykis.  Pirmoji Margaritos dušo želė su svarainių ekstraktu (kaina - 2,09 euro). Kiekis nemažas, užteko tikrai ilgam. Negaliu pasakyti, kad svarainių kvapas mane labai sužavėjo, šio kvapo dušo želės ateityje tikrai nepirkčiau. Antroji dušo želė - iš  Bomb Cosmetics (kaina - apie 10 eurų), citrinų kvapo dušo gelis. Šį produktą radau vienoje iš Grožio draugo grožio dėžučių. Naudojau labai ilgai. Šios dušo želės kvapas man labai nepatiko - itin ryškus, cheminis citrinų kvapas (man labai priminė tualeto gaiviklio kvapą). Būtent šio kvapo produkto Grožio draugo puslapyje prekyboje nėra. Nežinau kaip kiti kvapai, bet šito tikrai niekam nerekomenduoju. Galų gale produktą pabaigiau naudoti kaip rankų muilą. 
               Trečiasis produktas iš Nivea Protect and care (kaina apie 2 eurai) rutulinis dezodorantas. Pakankamai nebloga priemonė, su mielu noru įsigyčiau dar kartą.



                Pagaliau sunaudojau Daily Defence Coconut Oil   kondicionierių. Šį produktą pirkau prieš kokius pusantrų metų pigu.lt. Šiuo metu šios priemonės prekyboje nėra. Kiekis itin didelis - beveik 1 litras. Kaina nesiekė 5 eurų. Tačiau šį produktą naudojau visai ne pagal paskirtį - ne kaip kondicionierių plaukams, o kaip skutimosi kremą. Taip naudojant produktas man labai pasiteisino, tiko ir patiko, o ir užteko labai ilgam. 
              Antroji priemonė plaukams -  Johnson's baby  šampūnams vaikams (kaina apie 4 eurai). Jau net nebežinau kelintas šis buteliukas. Vienintelis šampūnas plaukams, kurį naudoju savo vaikui nuo pat gimimo. Skaniai kvepia, puikiai išplauna plaukučius, negraužia akių. Jau turiu tokį pat naują savo vonios kambaryje. 
               Trečiasis produktas iš Organic Shop Avocado and honey hair mask - kaukė plaukams (kaina apie 2,69 euro). Šį produktą taip pat naudojau pakankamai ilgai. Iš pradžių kaukė man visai nepatiko - labai sunki, riebi, apsunkindavo plauką. Tačiau po truputį su ja susidraugavau - tepdavau nuo maždaug pusės savo plaukų, link galiukų. Kaukė tikrai gerai padrėkindavo plaukus, tačiau vėlgi, kartais po jos rezultatas man tikdavo ir patikdavo, o kartais priešingai - labai apsunkindavo plaukus. Antrą sykį greičiausiai nebepirkčiau.  
                 Glis Kus Repaire mini kaukes (kaina apie vienas euras) sunaudojau  tik dvi, tačiau jas tikrai galiu rekomenduoti. Tai momentinio poveikio plaukų priežiūros priemonė, vienam kartui, tačiau po jos plaukai blizga, lengvai išsišukuoja. Naudoju kuomet noriu, kad plaukai atrodytų puikiai. Šis produktas man labai primena tas plaukų kaukes, kurias galima rasti plaukų dažų pakuotėse. Tinka ir patinka, galiu ir jums rekomenduoti išbandyti.
      

                     Pabaigiau naudoti prausiklį iš Garnier Pur Active linijos (kaina apie 6 eurai). Šios linijos prausikliai man labai patinka, pakankamai dažnai juos perku. Galima naudoti ir kaip kaukę. Tikrai pirksiu vėl. Šiuo metu testuoju naują Garnier prausiklį su juodąja anglimi. 
                   Dar viena veido priežiūros priemonė, be kurios jau neįsivaizduoju savo veido priežiūros rutinos Bioderma Sebium H2O micelinis vanduo (kaina apie 14 eurų). Puikiai nuvalo makiažą, nepalieka lipnumo pojūčio ant odos, gaivina, tonizuoja odą (apžvalgą apie priemonę galite rasti čia ).
                     Sunaudojau Margaritos veido kremą - gelį  su agurkų ekstraktu (kaina apie 3 eurai). Labai lengvos tekstūros, greit susigeriantis, puikiai riebiai veido odai tinkantis produktas. Naudojau rytais, prieš darydamasi makiažą. Tikrai galiu rekomenduoti riebią veido odą turinčioms merginoms. Man šis produktas labai pasiteisina, ypač vasarą, kai nesinori savo veido odos apsunkinti riebiais kremais. Tinka ir patinka, tikrai bus kartojamas ateityje. 
                        Dar vienas kremas veidui iš Margaritos Eco linijos - gaivinamasis veido kremas su avižų pieneliu ir medetkų ekstraktu (kaina apie 6 eurai). Sunaudojau, tačiau kito tikrai nepirkčiau. Nepatiko lipnumo pojūtis, kurį produktas palikdavo ant odos. Galiu pagirti tik pakuotę - patogus naudoti dozatorius. 
                         Sunaudojau du veido kremo mėginukus iš LookFantastic grožio dėžučių. Pirmasis iš balandžio mėnesio grožio dėžutės  Nuxe 48-hour moisturising cream - drėkinamais kremas veidui. Kiekis 15 ml. Naudojau apie porą savaičių. Pakankamai neblogas produktas, labai patiko šio kremo kvapas, greit susigerdavo į odą. Tačiau produktas manęs nesužavėjo taip, kad norėčiau įsigyti pilno dydžio pakuotę. Antrasis mėginukas iš gegužės mėnesio grožio dėžutės - Avant RNA Serum - serumas. Kiekis tiesiog juokingas - vos 5 ml. Užteko porai dienų. Tai brangus produktas, tačiau tokio mažo kiekio mėginuko tikrai neužteko susidaryti nuomonės apie produktą, ar iš tiesų verta už jį tiek mokėti? Sunaudojau, tačiau jokio poveikio nepajutau.


                
            Savo sąraše turiu keletą kaukių veidui.  Mylimiausios lakštinės, vienkartinės veido kaukės. Labai paprasta, patogu naudoti. Pamėgau lakštines kaukes pirkti iš Aliexpress. Kiek esu naudojusi kaukių iš kiniečių, tikrai neturėjau su jomis problemų, jokių alergijų ir panašių dalykų, ir kainos ten labai priimtinos. Čia turiu tik vieną, paskutinę kaukę iš Pure Source. Sunaudojau, bet šitos daugiau nebepirkčiau. Kita lakštinė veido kaukė iš Pure Radiance Coconut Oil Facial Mask Sheet (kaina 1,49 euro). Šiuo metu Eurokos internetinėje parduotuvėje šios kaukės prekyboje jau nėra. Prisipažinsiu, kad kaukę pirkau vien dėl do, kad joje yra kokosų aliejaus (dievinu kokosų kvapą). Sunaudojau, tačiau antrą kartą nebepirkčiau.

             Dar viena kaukė iš Cafe Mimi - šildanti veido kaukė ir serumas (kaina 1,99 euro). Apie šį produktą esu parašiusi pilną apžvalgą, kurią galite rasti čia. Man šis produktas labai patinka, tikrai pirksiu vėl. 
               Paskutinioji veido kaukė iš Organic Shop - drėkinamoji veido kaukė - gelis su alavijų ir bambukų ekstraktu (kaina 1,79 euro). Šis produktas man nepatiko, sunaudojau, bet daugiau nebepirkčiau. Labai skystos konsistencijos, sunku tolygiai užtepti ant veido. Nepastebėjau jokio šios kaukės poveikio. 



                      Sunaudojau tris rankų kremus. Mano rankų oda linkusi sausėti, todėl rankų kremus naudoju itin dažnai. Pirmasis kremas iš Delia. Pirkau Norfos parduotuvėje, kainavo labai nedaug. Labai skystas, greit susigeriantis į odą. Susinaudojo itin greit. Daugiau šio produkto nebepirkčiau.
                           Antrasis produktas iš Margaritos rankų kremas su raudonųjų dobilų ekstraktu (kaina 1,79 euro). Labai įdomus šio kremo kvapas - kaip tikrų dobilų. Man produktas visai patiko, sunaudojau, ir pasitaikius progai, mielai įsigyčiau dar kartą.
                                 Trečiasis kremas vėlgi iš Margaritos - rankų kremas su spanguolių ekstraktu Kaina 1,89 euro).  Vėlgi šio produkto kvapas - rūgščių spanguolių, toks lietuviškas. Šis produktas buvo šiek tiek riebesnis, juo rankas tepdavausi vakarais. Tiko ir patiko, mielai pirkčiau dar kartą.



                       Produktai, su kuriais atsisveikinu. Šios priemonės tik pabandytos, tačiau nei viena iš jų man netiko ir nepatiko. Bandysiu produktams surasti naujus namus. Pirmasis produktas plaukams iš Prosalon - skystas plaukų šilkas (kaina 3,49 euro).  Šį produktą pabandžiau tik kartą ir man labai nepatiko jo kvapas. Priemonė turi tokį intensyvų ir nemalonų kvapą, kuris labai jaučiasi. Tai jau trečiasis mane nuvylęs kompanijos produktas, daugiau šios kompanijos priemonių tikrai nebepirksiu ir Jums nerekomenduoju. 

                        Antrasis produktas Tea Tree Facial scrub - veido šveitiklis su arbatmedžio ekstraktu (kaina 3,99 euro). Turi labai stiprų ir labai intensyvų arbatmedžio kvapą (net graužia akis). Produkte esančios šveičiamosios dalelės labai didelės, tokie kaip kristaliukai, ne šveičia, o tiesiog braižo odą. Bandžiau vos porą kartų, nors man patinka grubūs šveitikliai, tačiau tokio intensyvumo šveičiamąsias daleles naudočiau tik kūnui, ne veidui.
                         Trečiais produktas iš L'oreal Paris Extraordinary Clay Mask - molio kaukė plaukams. Produktą bandžiau tris kartus ir jis man nepatiko. Labai išsausino galvos odą. Tikrai nerekomenduoju.
                             Ketvirtasis produktas, kelioninio dydžio, dušo želė iš Cottage Green Tee su žaliąja arbata. Produkto net nebandžiau, užteko tik atidaryti ir užuosti jo kvapą. Labai intensyvus. Cottage priemonės itin stipriai kvepiančios, todėl prieš perkant būtinai atsidarykite ir pauostykite produktą, kad nebūtų kaip man. Esu jautri kvapams. Ir jei priemonės kvapas man nepatinka, negaliu jos naudoti.
                      Paskutinysis produktas iš Babuška Agafija, veido kaukė Golubaja, skirta riebiai ir mišriai veido odai. Kaukę naudojau vos keletą kartų, nepaliko visiškai jokio poveikio ir įspūdžio, stipriai išsausino veido odą.



                Tiek būtų sunaudotų ir pabaigtų produktų. Man asmeniškai pabaigtų priemonių apžvalgas skaityti labai įdomu, nes pabaigus produktą, apie jį susidariusi nuomonė būna galutinė, taip galima apsispręsti, ar verta įsigyti tam tikrą priemonę, ar ne.

                         Tikiuosi neprailgo, ir buvo įdomu skaityti.

Dėkoju už skirtą laiką mano blogo skaitymui.



Saulėtos ir gražios dienos :) 

Komentarai