PÜR FULLY CHARGED MAGNETIC MASCARA - blakstienų tušas

          Labas.
          Sveika atvykusi į mano tinklaraštį.

        Šiandien dalinuosi apžvalga apie PÜR Fully Charged Magnetic Mascara (spalva Black). Šį blakstienų tušą radau savo balandžio mėnesio Lookfantastic Grožio dėžutėje (plačiau galite pasiskaityti čia )


     Lookfantastic Beauty Box žurnaliuke buvo pridėtas trumpas blakstienų tušo aprašymas, kuriame teigiama, kad dėka naujos technologijos ir unikalios formulės tušas suteikia blakstienoms ilgio ir apimties, pabrėždamas kiekvieną blakstieną vos vienu tušo sluoksniu. 


                PÜR Fully Charged Magnetic Mascara - blakstienų tušas mėginuko dydžio, 4 ml talpos.  Pakuotė įprasta blasktienų tušams, plastikinė, juodos spalvos, su atsukamu dangteliu. Panašu, kad pilna produkto pakuotė atrodo labai panašiai kaip ir mėginukas, tik didesnės talpos. Pilna tušo pakuotė yra 13 ml talpos, produktas galioja kaip įprasti blakstienų tušai, 6 mėn. nuo atidarymo. 


      


        Sudėtis.  (Rėmiausi informacija, pateikta Lookfantastic  puslapyje) . Produkto pagrindą sudaro vanduo. Antroji sudėtinė dalis - bičių vaškas, trečioji - silikono pagrindo medžiaga, minkštiklis. Ketvirtasis ingredientas - karnaubo vaškas. Penktoji sudėtinė dalis - denatūruotas alkoholis, šeštoji - minkštiklis. Sudėtyje dar randame standiklių, minkštiklių, rišiklių, ph reguliuojančių medžiagų, kvapų sugėriklių, glicerino, klampumo reguliavimo medžiagų, drėkiklių, antioksidantų, konservantų, pigmentų.

Aqua, Cera Alba (Beeswax), Cyclopentasiloxane, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax, Alcohol Denat., Palmitic Acid, Nylon-12, VP/Eicosene Copolymer, Stearic Acid, Triethanolamine, Acacia Senegal Gum, Glycerin, Polybutene, Biotinoyl Tripeptide-1, Panthenol, Ascorbyl Palmitate, Polyquaternium-10, Polyvinyl Alcohol, VP/VA Copolymer, Aminomethyl Propanediol, Ethylhexylglycerin, Propylene Glycol, Phenoxyethanol, Iron Oxides (CI 77499).

 (žalia spalva -  saugus ingredientas, oranžinė spalva - vidutinio saugumo ingredientas,  raudona spalva - pavojingas ingredientas). 


(Rėmiausi informacija, pateikta   KosmetikosDNR  tinklapyje).


                Blakstienų tušo šepetėlis pakankamai nemažas, bet patogus naudoti (reikia tik prie jo įprasti). Vos atidarius tušo pakuotę - produktas buvo klampokas, tirštas. Pamėginus su juo dažytis blakstienas, jas sulipindavo. Tačiau tušą pabandžiusi naudoti vėl po maždaug dviejų savaičių - rezultatu buvau labai patenkinta, produktas nebebuvo toks tirštas. Tiesa, prie didelio šepetėlio teko įprasti, tačiau rezultatas, pasidažius šiuo blakstienų tušu man labai tiko ir patiko. Suteikė apimties ir ilgio, tušo užtekdavo vieno sluoksnio, tačiau norint dramatiškų blakstienų, galima buvo dengti dar vieną tušo sluoksnį. Produktas puikiai išsilaikydavo ant blakstienų visą dieną, netepdavo, netrupėdavo. 
              Mėginuko dydžio pakuotės man užteko dviems mėnesiams. Produktą sunaudojau su malonumu. Po šio įrašo produktas keliaus į mano pabaigtukų dėžę, nes jo pakuotė jau beveik tuščia. Tačiau su blakstienų tušais, mano manymu, yra sudėtinga - vienoms merginoms gali tikti ir patikti, o kitoms - priešingai. Labai individualu, priklausomai nuo odos tipo, blakstienų ilgio, ar norimo rezultato.  


              PÜR Fully Charged Magnetic Mascara - blakstienų tušo kaina nemaža, apie 20 eurų. Įsigyti galima Lookfantastic (nuoroda čia ). Pati už pilną kaina produkto tikrai nepirkčiau, nors jis man puikiai tiko ir patiko. Su nuolaida įsigyti gal ir susigundyčiau. Šiuo metu mano atradimu tapo Essence tušai blakstienoms, o jų kaina keliskart mažesnė. Visgi produktas man tikrai patiko, kaip jau minėjau, sunaudojau su malonumu, todėl nusprendžiau, kad jis vertas įrašo mano bloge. 


 Dėkoju už skirtą laiką mano blogo skaitymui.

Saulėtos ir gražios dienos :)

Komentarai