PABAIGTI PRODUKTAI 3

               Labas.
               Sveika atvykusi į mano tinklaraštį.

           Šiandien dalinuosi jau trečiąja savo pabaigtukų apžvalga (pirmąją apie veido priežiūros produktus galite rasti čia, antrąją apie dekoratyvinės kosmetikos produktus - čia ) apie sunaudotus kūno ir plaukų priežiūros produktus.


                 Sunaudojau dvi dušo želė pakuotes iš Margaritos. Kaip jau minėjau savo 2017 metų mylimiausių produktų apžvalgoje, Margaritos produkcija man labai tinka ir patinka, puikus kainos ir kokybės santykis.  Pirmoji dušo želė su spanguolių ekstraktu (kaina - 2,49 euro). Labai patiko kvapas - rūgštus spanguolių kvapas (toks lietuviškas), tikrai kartosiu ateityje. Antroji - kreminė dušo želė su miško uogomis (kaina - 2,49 euro), jau ne pirmoji sunaudota pakuotė, tikrai kartosiu ateityje. Savo vonioje jau turiu naują Margaritos kompanijos dušo želė - svarainių kvapo. Man labai patinka šios kompanijos kuriamų priemonių kvapai - kad ir dobilų kvapo rankų kremas, tikrai labai originalu ir lietuviška.


               Sunaudojau dvi priemones kūno drėkinimui. Pirmoji iš Dove kompanijos - Instant Hydration nourishing lotion (kaina apie 4 eurai) kūno losjonas, 400 ml.  pakuotė, užteko labai ilgam laikui. Skystos konsistencijos, lengvas kūno losjonas, greit susigeriantis į odą. Nebuvo blogas produktas, bet nepaliko tokio įspūdžio, kad norėčiau įsigyti dar kartą. Antroji priemonė kūno drėkinimui - Organic Shop Strawberry and milk Body mousse (kaina apie 2,42 euro). Lengvos, kreminės tekstūros kremas, kvepiantis kaip tikras braškinis jogurtas, saldaus, intensyvaus kvapo. Tiko ir patiko, sunaudojau su malonumu, tikrai rekomenduoju, ir pati pirksiu dar ne kartą. Trečiasis mano sunaudotas produktas - Organic Shop Mango and sugar Body scrub (kaina apie 2,66 euro) taip pat tiko ir patiko, naudojau su malonumu (kvapas tiesiog fantastiškas, saldus ir intensyvus mango vaisių kvapas). Tikrai rekomenduoju išbandyti šios kompanijos produktus, kvapai nuostabūs, o ir kainos nėra didelės.


                 Sunaudojau dvi L'oreal Elvital plaukų priežiūros priemones dažytų plaukų priežiūrai. Pirmasis Evital color - vive šampūnas (400 ml kaina apie 5 eurai) ir Elvital color - vive kondicionierius (400 ml kaina apie 5 eurai). Šios priemonės man patinka, tikrai kartosiu ateityje vėl. Esu parašiusi pilną apžvalgą apie šios linijos plaukų priežiūros priemones, jei įdomu, galite rasti čia . Kitos dvi plaukų priežiūros priemonės skirtos šviesintiems plaukams prižiūrėti. Pirmoji iš B.App Post - Color šampūnas dažytiems plaukams (kaina apie 7 eurai). Šį produktą įsigijau Eurokos internetinėje parduotuvėje, jo prekyboje šiuo metu nėra. Pakankamai nemažas kiekis, naudojau tikrai ilgai, gerai putoja, puikiai išplovė plaukus, patogus naudoti dozatorius. Su mielu noru įsigyčiau dar vieną pakuotę. Prosalon blond revitalising (kaina apie 5 eurai) plaukų kondicionieriaus sunaudojau tik pusę pakuotės. Ši priemonė turėtų neutralizuoti geltoną plaukų atspalvį. Ji tikrai veikia, tačiau siaubingai sausina plaukus. Naudojau šią priemonę maišydama su kitu kondicionieriumi, tačiau kondicionierius labai sausina plaukus,  tikrai daugiau šio produkto nenaudosiu, todėl su juo teks atsisveikinti. Tikrai nerekomenduoju.



                   Sunaudojau Batiste Original sausą plaukų šampūną (kaina apie 4 eurai). Šis mano mylimiausias iš visų Batiste kompanijos sausų plaukų šampūnų, jau turiu įsigijusi naują šio produkto pakuotę.  Gliss Kur Oil nutritive  purškiamą plaukų kondicionierių (kaina apie 5 eurai) naudojau ilgai, taupus produktas, skaniai kvepia, labai palengvino plaukų iššukavimą, neapsunkino plaukų. Galiu rekomenduoti. Taip pat man patinka ir Oil nutritive linijos plaukų šampūnas ir kondicionierius. Vienintelis produktas iš šios linijos kuris man netiko ir nepatiko - plaukų kaukė. Glis Kus Repaire mini kaukes (kaina apie vienas euras) čia Jums parodyti atradau tik tris, tačiau jas tikrai galiu rekomenduoti. Tai daugiau momentinio poveikio plaukų priežiūros priemonė, vienam kartui, tačiau po jos plaukai blizga, lengvai išsišukuoja. Naudoju kuomet noriu, kad plaukai atrodytų puikiai. Šis produktas man labai primena tas plaukų kaukes, kurias galima rasti plaukų dažų pakuotėse. Tinka ir patinka, kai matau nuolaidą perku šių priemonių bent penkias.
                Dvi Argan oil plaukų priežiūros priemonės man nepatiko. Pirmoji - purškiamas plaukų kondicionierius Argan Oil Heat defence leave in spray (kaina apie 4 eurai). Sunaudojau apie pusę pakuotės ir  tikrai metu į šiukšlių dėžę. Ši priemonė nedarė nieko -  plaukų iššukavimo tikrai nepalengvino, nuo karščio taip pat nelabai saugojo. Tikrai niekam tikęs produktas  - nerekomenduoju ir Jums bandyti. Argan Oil Hydrating hair mask (kaina apie 5 eurai) drėkinanti kaukė plaukams taip pat man netiko, labai apsunkindavo plaukus, produkto pakuotėje dar šiek tiek liko, tačiau jo daugiau nebenaudosiu, todėl atsisveikinu. Šios linijos plaukų priežiūros priemonių tikrai daugiau nepirksiu ir Jums nerekomenduoju.



                Sunaudojau du plaukų formavimo produktus. Pirmasis iš Margaritos kompanijos - plaukų putos su šaltalankių aliejumi  (kaina apie 2,70 euro), labai stiprios fiksacijos, stipriai sulipindavo plaukus. Šis produktas man nelabai patiko, pabaigiau, bet tikrai daugiau nebepirkčiau. Antroji priemonė iš Taft Power hairspray Cashmere touch (kaina apie 4 eurai), itin tvirtos fiksacijos plaukų lakas. Tiko ir patiko, nesulipindavo plaukų. Galiu rekomenduoti.


                 Sunaudojau keturis kremus rankoms. Mano rankų oda sausa, dažnai šerpetoja, todėl rankų kremas yra man būtina priemonė. Vieną rankų kremą visuomet turiu su savimi rankinuke, kitas gyvena mano darbo stalčiuje, o trečiasis ant naktinio stalelio. Pirmasis rankų kremas Cien Care hand cream (kaina apie 1 euras). Pirkau Lidl parduotuvėje, tikrai neblogas produktas pagal savo kainą, nebuvo labai riebus, greit susigerdavo į odą. Su mielu noru kartočiau. Antrasis kremas rankoms - Green Pharmacy Argan hand and Nail cream (kaina apie 1,19 euro) taip pat tiko ir patiko, greit  įsigerdavo į odą, nepalikdavo lipnumo pojūčio. Trečiasis rankų kremas iš Neutrogenos - Nourishing hand cream with nordic berry  (kaina apie 7 eurai), itin maitinantis, tirštas kremas rankoms. Jį naudodavau prieš pat einant miegoti, nes palikdavo lipnumo pojūtį ant odos. Tikrai geras produktas. Galiu rekomenduoti.
            Paskutinysis mano sunaudotas produktas - pėdų kremas iš Prestige 3 in 1 with coconut oil (kaina apie 1 euras). Padrėkindavo pėdų odą, greit įsigerdavo, jautėsi nedidelis šaldomasis poveikis. Su mielu noru įsigyčiau dar vieną pakuotę.


              Tiek būtų mano sunaudotų kūno ir plaukų priežiūros produktų. Tikiuosi neprailgo ir buvo įdomu skaityti.

Dėkoju už skirtą laiką mano blogo skaitymui.


Saulėtos ir gražios dienos :) 

Komentarai