Skintsugi Jelly Soap Purifying Cleanser - Gelinis valomasis veido prausiklis riebiai ir mišriai veido odai

      Labas.

    Pagaliau sulaukėme kalendorinio pavasario. Dienos po truputį ilgėja, saulės pasirodo vis daugiau, kartu ir nuotaika po truputį taisosi. Labai laukiu ne tik šviesesnių dienų, saulės, bet ir šiltesnio oro, žiema jau spėjau atsidžiaugti ir norisi kuo daugiau šilumos. O kaip Jūs, ar laukiate pavasario? 

      O šiandien noriu su Jumis pasidalinti dar vienu atradimu iš SKINTSUGI kompanijos, kuris tobulai tinka riebiai ir mišriai veido odai. Praėjusiais metais vienoje iš Eurovaistinės grožio dėžučių (apžvalgą rasite čia) radau SKINTSUGI Jeju Volcanic eksfolijuojantį veido šveitiklį su čedzu vulkaniniais mineralais (apžvalgą rasite čia). Šveitiklis man labai patiko, todėl nusprendžiau išbandyti daugiau kompanijos produktų mėlynos spalvos pakuotėse (skirtų riebiai ir mišriai veido odai). Eurovaistinėje įsigijau SKINTSUGI Jelly Soap Purifying Cleanser gelinį veido prausiklį, kurį įsimylėjau nuo pat pirmojo naudojimo.

       Mano veido oda riebi, linkusi riebaluotis ir man labiausiai patinka ir mano odai tinka geliniai veido odos prausikliai, kurie paprastai ne tik gerai nuplauna odą, putoja, tačiau tuo pačiu dažnai linkę ir išsausinti odą. Tačiau aš pastebėjau, jog mano riebiai odai labiau pasiteisina ne tokie aršūs, linkę sausinti veido odos valymo produktai. Nes kuo labiau odą išsausinsi, tuo labiau riebi oda linkusi riebaluotis, t.y. išskiria dar daugiau riebalų. 
      SKINTSUGI gelinis prausiklis skirtas riebiai odai, tačau savo sudėtyje neturi SLS, kitų aršių ploviklių, kurie linkę išsausinti odą.


      SKINTSUGI Jelly Soap Purifying veido prausiklį įsigijau Eurovaistinė el. parduotuvėje, kuomet visiems kompanijos produktams buvo taikomos didelės nuolaidos. Šiuo metu Eurovaistinėje SKINTSUGI asortimentas labai mažas, todėl labai tikiuosi jog ne tik šis prausiklis, bet ir kiti kompanijos produktai greitu metu grįš į prekybą. 

   Eurovaistinės el. parduotuvėje buvo galima rasti trumpą SKINTSUGI Jelly Soap Purifying veido prausiklio aprašymą:

SKINTSUGI Jelly Soap Purifying Cleanser
Gelinis valomasis veido prausiklis, 150 ml.

Valomasis veido gelis riebiai ir mišriai veido odai veiksmingai pašalina nešvarumus, įskaitant makiažą. Detoksikuojamaisiais biotechnologiniais mikrodumbliais iš Korėjos salos Čedzu papildyta priemonė valo ir palaiko odos pusiausvyrą, bet jos nesausina. Patikrinta dermatologų ir oftalmonologų. 

Naudojimas: tepkite švarią, šiek tiek sudrėkintą veido odą ir švelniai masažuokite, kol susidarys lengvos putos. Kruopščiai nuplaukite. Kasdien naudokite ryte ir/ar vakare.

    Oficialiame SKINTSUGI puslapyje nurodyta, jog prausiklis yra inovatyvios, gelinės tekstūros, suteikia švaros, gaivos jausmą,  turėtų sumažinti veido odos poras ir veido odos riebalavamąsi, puikiai pašalina makiažą, skirtas riebiai ir mišriai veido odai, tačiau gali būti naudojamas net ir brandesnei, linkusiai į riebumą veido odai,  taip pat ir jautriai odai.




    Aktyvūs ingredienati prausiklyje - salicilio rūgštis, australiško arbatmedžio aliejus ir net keletos rūšių jūrų dumbliai.


Sudėtis. Veido prausiklį  vanduo (tirpiklis), glicerinas, paviršiaus aktyvinimo medžiga, valiklis, emulsiklis, dumblių ekstraktai, antioksidantai, mirtenių lapų aliejus, salicilo rūgštis, klampumo reguliavimo medžiagos, drėkiklis, konservantai, kvapą suteikianti medžiaga, mėlynas kosmetinis dažiklis.

Aqua, Glycerin, Decyl Glucoside, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Carbomer, Codium Tomen \tosum Extract, Ecklonia Cava Extract, Gelidium Cartilagineum Extract, Hizikia Fusiforme Extract, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Salicylic Acid, Sodium Chloride, Sodium Hydroxide, Butylene Glycol, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Parfum, Cl 420090, Phenolsulfonphthalein

(žalia spalva - saugus ingredientas, oranžinė spalva - vidutinio saugumo ingredientas, 
 raudona spalva - pavojingas ingredientas)

(Rėmiausi informacija, pateikta   KosmetikosDNR  tinklapyje).

        Veido prausiklio sudėtis nebloga. Sudėtyje nėra aršių ploviklių. Pagrindą sudaro vanduo, glicerinas ir ploviklis. Sudėtyje yra kelių rūšių dumblių ekstraktai, keletas antioksidantų, salicilo rūgštis. Sudėtinių dalių aprašymo pabaigoje - konservantai ir kvapą suteikianti medžiaga. 

     Veido prausiklio kiekis standartinis - 150 ml., produktas pagamintas Ispanijoje, galioja 12 mėnesių nuo atidarymo.

      Veido prausiklio pakuotė turi atidaromą kamštelį apačioje, patogi naudoti.

         Prausiklis yra švelniai melsvos spalvos, tirštos, gelinės tekstūros. Produkto reikia nedidelio kiekio, jis gerai pasiskirsto ant odos, neputoja, tačiau gerai pasidengia, jį įmasažuojant ant odos gelis maloniai pasisikirsto ant odos, gerai pašalina visus nešvarumus, makiažo likučius, nedirgina mano veido odos ir akių. O svarbiausia - produktas neišsausina veido odos, po prausimo veido oda jaučiasi gaivi, švari, ir nėra jokio tempimo pojūčio. Prausiklis turi lengvą, kiek parfumuotą kvapą. Tiesa, kvapo galėtų ir visai nebūti, tačiau jis manęs neerzina. Vienintelis minusas, jog produktas yra gana skystas, ir dažnai jį dozuodama išspaudžiu per didelį kiekį, nors paties produkto reikia visai nedaug. Būtų idealu, jei prausiklis turėtų dozatorių- pompą, tuomet produktas būtų tobulas. 

     SKINTSUGI Jelly Soap Purifying Cleanser aš pirkau Eurovaistinėje, jo kaina su nuolaida siekė apie šešis eurus. Tiesa, šiuo metu Eurovaistinėje produkto prekyboje aš nemačiau, bet tikiuosi, kad jis greitu laiku sugrįš į prekybą, nes mielai pikčiau vėl. 
       Kaip Jums SKINTSUGI kosmetika? Ar bandėte? Ką dar verta įsigyti? Kaip visuomet, labai laukiu Jūsų nuomonių ir komentarų. 




Nepamirškite užsukti ir į mano Instagram paskyrą, kur rasite daugiau apžvalgų
 apie kosmetiką ir ne tik. 

@sauletosapzvalgos

Komentarai

Rašyti komentarą