Eurovaistinės grožio dėžutė

          Labas.

         Paskutiniu metu vaistinėse tenka lankytis gerokai dažniau nei grožio priemonių parduotuvėse. O kaip žinote, vaistai ir kitos medicininės prekės šiais laikais kainuoja tikrai nepigiai. Šiuo metu Eurovaistinėje vyksta akcija, kuomet perkant vaistinėje prekių už 79 eur ir daugiau, dovanų galima gauti Eurovaistinės grožio dėžutę. Todėl darydama užsakymą vaistinėje apsidžiaugiau, jog  dovanų gausiu grožio dėžutę . O įspūdžiais  apie Eurovaistinės grožio dėžutę nusprendžiau  pasidalinti ir su Jumis . 


         Tai jau ne pirmoji  Eurovaistinės siūloma grožio dėžutė. Smagu, kad perkant vaistus ir kitas medicinines prekes, galima gauti dovanų grožio produktų ir ne tik. Šioje grožio dėžutėje radau net 13 grožio produktų ir maisto papildų.

         Pirmasis Eurovaistinės grožio dėžutėje rastas produktas - Kilig Facial Gel Mask - intensyviai drėkinanti veido kaukė (kaina - 2,99 eur). Šios naujos kaukės iš Kilig man dar neteko išmėginti. Pati kaukė sudaryta iš trijų dalių, užteks net trims kartams, o įspūdžiais pasistengsiu pasidalinti su Jumis viename iš tinklaraščio įrašų arba savo IG stories.


       Antroji kaukė, skirta paakių priežūrai - Biocell Bright Soothing Eye Mask - raminanti paakių kaukė (kaina - 5,30 eur). Kaukė turėtų drėkinti, lyginti smulkias raukšleles, šviesinti paakių odą. 


      Trečioji kaukė, skirta plaukų priežiūrai - Biovax atkuriamoji kaukė su keratinu ir šilku (20 ml., kaina - 0,89 eur). Vienkartinė, vienam naudojimui skirta plaukų kaukė, kuri turėtų drėkinti ir padėti atkurti plaukus. 


    Ketvirtasis dėžutėje rastas produktas - Dermedic Hydrain 3 Hialuro Under - Eye Cream - paakių kremas (15 ml., kaina - 9,99 eur). Kremas skirtas sausai paakių odai, turėtų mažinti paburkimą apie akis, užtikrinti drėkinimą, lėtinti senėjimą. Kremo sudėtyje yra hialurono rūgšties, terminio vandens ir vitamino E. 



          Penktoji priemonė, skirta veido odos priežiūrai - Vichy Laboratoires Mineral 89 Fortifying and Plumping Daily Booster - serumas veidui, papildytas „Vichy“ mineralizuojančiu terminiu vandeniu (mėginuko dydžio, 10 ml pakuotė).


        Šeštasis produktas, taip pat skirtas veido odos priežiūrai - Dr. Irena Eris Clinic Way dieninis veido kremas nuo raukšlių (mėginuko dydžio, 25 ml. pakuotė). 


      Septintasis produktas, taip pat skirtas veido odos priežiūrai - Filorga Night Mask - intensyviai regeneruojantis naktinis kremas - kaukė (mėginuko dydžio, 7 ml. pakuotė). Kiekis labai nedidelis, tačiau Filorga produktai tikrai nėra labai pigūs, todėl vis tiek bus įdomu išmėginti.


         Aštuntoji priemonė, skirta plaukų priežiūrai - Elgon Bouquet 7 Oils - aliejus sausiems plaukams ir plaukų galiukams (30 ml., mėginuko dydžio pakuotė). Kiekis nėra didelis, tačiau tokio tipo produkto užteks ilgam, o ir kompanija man visai negirdėta, bus įdomu išmėginti.


           Devintasis grožio dėžutėje rastas produktas - Walmark Beta karotenas (pilno dydžio pakuotė, 30 kapsulių, 8,99 eur).


           Dešimtasis dėžutėje rastas produktas - Bio Gaia Protectis maisto papildas, 10 Lactobacillus reuteri apelsinų skonio kramtomųjų tablečių su saldikliu ir vitaminu D3 (pilno dydžio pakuotė, kaina 6,59 eur).


          Vienuoliktoji dėžutėje rasta priemonė, skirta dantų priežiūrai - Royal Denta dantų pasta su auksu, citrusų skonio (20 g., mėginuko dydžio pakuotė). Na, dantų pastos su aukso man neteko naudoti, todėl bus įdomu išmėginti, pakuotė nedidelė, praverstų kelionėse. 


         Dvyliktasis produktas, rastas dėžutėje - Skintsugi Dermoceuticals šveičiamasis veido gelis su Čedzu vulkaniniais mineralais (75 ml., kaina 7,99 eur). Dvejopo poveikio valomasis veido šveitiklis, kuris  pašalina paviršines negyvąsias odos ląsteles ir sugeria riebalų perteklių, tikrai pravers mano riebiai veido odai.


        Paskutinioji dėžutėje rasta priemonė, skirta intymiai higienai - Bella Sensitive intymios higienos servetėlės - nedidelė pakuotė, 20 vnt., kaina 1,69 eur. 


     Savo Eurovaistinės grožio dėžutėje radau 13 grožio ir sveikatos produktų: 8 pilno dydžio ir 5 kelioninio dydžio produktai. Dėžutės vertė, sudėjus tik pilno dydžio priemones siekia beveik 45 eur. (neskaitant mėginuko dydžio produktų).



       Džiugu, jog Eurovaistinė suteikia galimybę išmėginti įdomių ne tik grožio, bet ir sveikatos produktų. Būtų įdomu, jei tokias dėžutes galima būtų tiesiog įsigyti vaistinėje. Gal ir Jūs gavote išmėginti Eurovaistinės grožio dėžutes, ar ir Jūsų dėžutėje buvo tokie pat produktai? Pasidalinkite. 


Dėkoju už skirtą laiką mano blogo skaitymui. 

Nepamirškite užsukti į mano Instagram   paskyrą, 

kur dalinuosi įrašais apie kosmetiką ir ne tik. :)


Komentarai