Pirkiniai geliniam nagų lakavimui namuoe iš viskasnagams.lt

        Labas.

    Šios dienos apžvalga bus kiek kitokia. Sauletosapzvalgos instagram paskyroje praėjusią savaitę pasidalinau savo pirkiniais geliniam nagų lakavimui namuose. Sulaukiau nemažo savo sekėjų susidomėjimo, todėl nusprendžiau parašyti įrašą ir čia, tinklaraštyje. Nesu gelinio lakavimo meistrė, nesu baigusi jokių mokymų, tačiau kartais, turėdama noro ir laiko, pasidarau paprastą gelinį nagų lakavimą namų sąlygomis. Deja, turiu labai silpnus nagus, mano nago plokštelė labai plona, dažnai lūžta ir ilgų, natūralių nagų niekada nesu turėjusi. Tačiau norisi gražiai sutvarkytų nagų, o paprastą gelinį lakavimą tikrai nėra sudėtinga pasidaryti namų sąlygomis. Žinoma, reikia įsigyti pagrindines priemones, tačiau naudojant tik sau šių priemonių užtenka ilgam laikui ir tokia investicija atsiperka. 

    Prisipažinsiu, jog pirmąsias geliniam lakavimui skirtas priemones pirkau Aliexpresse. Čia įsigijau ir paprastą UV lempą, kurią jau sėkmingai naudoju apie šešerius metus. Tiesa, lempos viduje esančias lempas kartą jau turėjau pasikeisti, tačiau viskas puikiai pavyko ir lempą naudoju toliau. Tiesa, jau svarstau apie galimybę įsigyti LED lempą, nes su UV lempa gelinį manikiūrą tenka darytis gerokai ilgiau. Aliexpresse ne kartą esu pirkusi ir gelinius lakus, turėjau keletą nesėkmingų pirkinių, tačiau esu įsigijusi ir geros kokybės nagų lakų puikiomis kainomis. Vieni labiausiai man patikusių gelinių nagų iš Aliexpress RS Nails. Aliexpress'e dažnai perku ir visus manikiūrui reikalingus aksesuarus. Vienintelis minusas, kad  užsakytos prekės keliauja ilgai. Kartais pasiseka, ir užsakymas atkeliauja po dviejų savaičių, tačiau kartais tenka palaukti ir du mėnesius. Todėl ieškojau alternatyvų, norėjau įsigyti nebrangių gelinių lakų, kurių nereikėtų laukti mėnesį ar du. Taip naršydama internete, atradau viskasnagams.lt el. parduotuvę. 

       Viskasnagams.lt el. parduotuvėje apsipirkinėjau pirmą kartą. Mane nustebino didelis asortimentas. Čia galima rasti įvairiausių priemonių, skirtų ne tik geliniam lakavimui, prietaisų, tačiau ir kosmetikos, higienos, depiliacijos  produktų. Aš išsirinkau vieną geliniam lakavimui skirtą rinkinį, tris gelinius nagų lakus ir kelis aksesuarus.

   Pirmiausia noriu pagirti  Viskasnagams.lt el. parduotuvės prekių pristatymą. Siuntinys mane pasiekė po dviejų darbo dienų. Prekės buvo labai gražiai ir tvarkingai supakuotos, siunta dar buvo ir pakvėpinta. Visada malonu gauti tvarkingai ir estetiškai supakuotą siuntinį.

     Pagrindinis šio užsakymo pirkinys ir viso užsakymo priežastis - Polygel rinkinys nagų priauginimui. Rinkinys atkeliavo gražiai įpakuotas, juodos spalvos dovanų dėžutėje. 



    Rinkinys puikia tinka ne tik sau, bet ir gera dovana draugei, mamai, ar sesei, kurios moka ir žino, kaip pasidaryti gelinį lakavimą namuose. Arba tiesiog puiki proga pabandyti nagų priauginimą ar gelinį lakavimą namų sąlygomis.


 Rinkinyje galima rasti devynias priemones, kurios skirtos nagų priauginimui arba geliniam lakavimui su Polygel sistema. Man buvo labai smalsu išmėginti Polygel gelį, nes polygelis sutvirtina nago plokštelę, atrodo natūraliai, su juo suformuoti nagai yra lengvesni, neapsunkina nago plokštelės. Prisižiūrėjau Youtube vaizdo įrašų, kaip reikia dirbti su polygeliu ir nusprendžiau išbandyti pati, namų sąlygomis pasidaryti priauginimą. O visas priauginimui reikalingas pagrindines priemones radau Polygel  rinkinyje nagų priauginimui. Rinkinio kaina man pasirodė labai padori - 24,99 euro. 

   Polygel rinkinyje radau skaidrios spalvos polygelį. Kiekis 15 ml. Perkant atskirai polygelio kaina (15 ml.) - 8,30 euro ir įsigyti galima čia . Tai unikalus produktas, turintis akrilo ir gelio savybių. Puikiai tinka problematiškoms nago plokštelėms, su šiuo produktu galima modeliuoti nagą, užpildyti trūkumus, priauginti, tiršta konsistencija, nesunku formuoti, tinka visoms lempoms. 

           Antrasis rinkinio produktas - skystis polygeliui formuoti, 100 ml. 

      Trečiasis rinkinio produktas - Molly X - Bond  bazė, 10 ml.

    Ketvirtasis rinkinio produktas - Molly X - Doctor Top viršutinis sluoksnis, nepaliekantis lipnumo, 10 ml.


        Atskirai ir labai estetiškai rinkinyje įpakuoti polygelio sistemai reikalingi aksesuarai. Jie atkeliavo juodos spalvos dėžutėje. Joje radau pagrindinius polygeliui formuoti reikalingus įrankius.

    Labai solidžiai atrodantis ir iš pirmo žvilgsnio itin kokybiškas dvipusis teptukas nagų formavimui.  Teptukas yra dvipusis, viena pusė skirta polygeliui paimti, kita - teptukas formavimui. Labai patogu, jog teptukas turi kamštelius. 

  Rinkinyje radau ir blokelį nagų šlifavimui ir paprastą dildę. Papildomai įsigijau ir dar vieną dildę nagams iš Molly

   Taip pat rinkinyje pridėtos ir polygeliui formuoti skirtos formelės - tipsai (12 vnt).

  Rinkinyje radau  vieną spaustuką polygeliui. Tačiau dar vieną spaustuką įsigijau ir atskirai. Vieneto kaina 0,90 euro ir įsigyti galima čia . 

   Vienintelis visiškai nepraktiškas ir, mano manymu, visai nereikalingas rinkinio produktas - spaustukas. Esu panašius spaustukus pirkusi Aliexpress dantų pastoms, tai jie man pasirodė visai nepraktiški. 

     Man labai patiko Polygel  rinkinio pateikimas - viskas supakuota gražiai ir estetiškai, puikiai tinka dovanai. Rinkinyje visos pagrindinės priemonės, reikalingos polygeliui formuoti. 


     Polygelį naudojau pirmą kartą, bandžiau pasidaryti nagų priauginimą namų sąlygomis. Pats procesas man nepasirodė labai sudėtingas, sakyčiau, jog su polygeliu netgi dirbti paprasčiau nei su geliniu laku. Svarbu tik turėti kantrybės, laiko ir noro. Polygelį formuoti ant tipso man nesudėtinga, produktas gražiai pasiskirsto, su teptuko pagalba gražiai susiformuoja. 

Galima formuoti skirtingo ilgio ir formos nagus, labai svarbu atkreipti dėmesį į kraščiukus ir nedengti polygelio per storu sluoksniu. Taip pat labai svarbu gerai prispausti tipsą, kad polygelis tinkamai priliptų prie nago plokštelės, gerai nuvalyti perteklių su teptuku. Apačioje galite matyti rezultatą - kaip pirmą kartą, man pavyko labai neblogai. Tiesa, su manikiūru  vargau geras keturias valandas, laiko užtruko, tačiau Polygelio sistemą naudojau pirmą kartą, kairę ranką pasidaryti buvo lengviau, o štai su dešine teko pavargti. Vienintelis polygelio minusas, kad gelis naudojasi gana greitai, bet man pats procesas pasirodė įdomus, žinoma, reikalaujantis kantrybės, tačiau rezultatas džiuginantis. 

     Polygel  rinkinyje radau visas reikalingas geliniam lakavimui reikalingas priemones: blokelis nago plokštelės paruošimui, bazė geliniam lakavimui, polygelis ir skystis jam formuoti, dildė ir teptukas bei viršutinis sluoksnis, nepaliekantis lipnumo. Tereikia papildomai įsigyti norimą nagų lako spalvą. 

         Viskasnagams.lt el. parduotuvėje nemažas gelinių nagų lakų pasirinkimas. Tačiau sudėtinga išsirinkti gelinio nagų lako spalvą online. Aš bandžiau laimę ir įsigijau du naujus gelinius nagų lakus. Pirmasis iš NTN Premium nagų lakas Nr. 80, klasikinės raudonos spalvos nagų lakas, kiekis 5 ml. (kaina 4,60 euro). 

    Galiu pasidalinti pirmu įspūdžiu - man patiko nagų lako šepetėlis, konsistencija nėra labai skysta, gražiai dengiasi, spalva pigmentuota, graži, klasikinė raudona. 

Nagų lakas gerai džiūna po lempa, nesiburbuliuoja, nenuteka pro kraštus. 

    Antrasis įsigytas gelinis nagų lakas iš Color It Premium, spalva Nr. 460, šaltos, neutralios spalvos, į pilkumą, kiekis 6 g. (kaina šiuo metu 3,50 euro). 

    Pirminis įspūdis taip pat neblogas - patogus šepetėlis, konsistencija nėra labai skysta, gražiai pasidengia, spalva pigmentuota, nenuteka pro kraštus, gerai džiūna po lempa.

   Toliau galite matyti kaip abu atspalviai atrodo ant nulakuotų nagų. Man abi spalvos patiko, tiek klasikinė raudona, tiek ir šaltesnio tono, neutrali spalva, bus įdomu išbandyti kaip nagų lakas laikysis, ar sunku bus nuimti, ir ar greitai nesutirštės. 

Tolimesniais gelinių lakų naudojimo  įspūdžiais būtinai pasidalinsiu Sauletosapzvalgos instagram paskyroje. 


Man gerą įspūdį paliko ir Molly bazė. Patogus šepetėlis, konsistencija nėra labai skysta, gražiai pasidengia, patiko, jog po lempa bazė neišbėga į kraštus. Mano nago plokštelė labai plona ir pasitaiko, kad džiovinant gelinę bazę po lempą jaučiu lengvą dilgčiojimą, tačiau naudodama Molly bazę tokio efekto aš nepastebėjau. Gerą pirminį įspūdį man paliko ir topas, kiek tirštokas, tačiau po lempa nenubėga į kraštus, tikiuosi, kad ir laikysis neblogai. Topas neturi lipnumo, sudžiovinus po lempa nereikia nieko papildomai valyti. Tikiuosi, kad ir laikysis gelis neblogai. 
Viskasnagams.lt įsigijau dar vieną geliniam lakavimui skirtą priemonę - NTN Cover Gel  trifazį gelį . Išsirinkau mažesnio dydžio , 5 g. pakuotę, kurios kaina 3,20 euro ir įsigyti galima čia. Šio produkto išbandyti dar nesuspėjau, o įspūdžiais planuoju pasidalinti Sauletosapzvalgos instagram paskyroje.
Apie gelinį lakavimą rašau pirmą kartą, ar Jums įdomūs tokie įrašai? Norėsite daugiau? Lauksiu Jūsų nuomonių komentaruose. O Jūs darotės manikiūrą namuose pačios? Kur perkate geliniam manikiūrui reikalingas priemones? Būtų smagu, jei pasidalintumėte savo atradimais. 


Polygel rinkinį   nagų priauginimui galite įsigyti viskasnagams.lt, rinkinio kaina 24,99 euro. Dalį rinkinyje esančių priemonių galite įsigyti ir atskirai, nuorodas, ką radau, palikau prie produktų aprašymų. 

Po mano pirkinių storių Sauletosapzvalgos instagram paskyroje su manimi susisiekė Viskasnagams.lt atstovas ir gavau nedidelį nuolaidos kodą MOLLY LAC ir NTN produkcijai. Su nuolaidos kodu SAULETOS25 galėsite gauti 25 proc. nuolaidą. Kodas galioja iki rugsėjo 17 dienos. Puiki proga įsigyti ir išbandyti naujų produktų. 

Kaip visuomet dėkoju už laiką, skirtą tinklaraščio skaitymui. 


Nepamirškite užsukti ir į Sauletosapzvalgos Instagram paskyrą kur rasite daugiau apžvalgų apie

 kosmetiką ir ne tik.

   

Komentarai