Margarita kosmetika Moist and Minerals gelinė drėkinamoji veido kaukė su "Birutės" mineraliniu vandeniu

       Labas.

      Visai nesenai su Jumis dalinausi įrašu apie Margarita kosmetika kartu su Birute kurtą  Moist & Minerals linijos drėkinamąjį veido kremą (apžvalgą rasite čia). Kremas puikiai tiko mano riebiai veido odai, sunaudojau produktą su malonumu. O šiandien noriu Jums papasakoti apie Moist & Minerals linijos drėkinamąja veido kaukę. 

Labai džiaugiuosi ir dėkoju Biok Labaratorija komandai už galimybę išbandyti lietuviškos kosmetikos naujienas. Balandžio mėnesį mane pasiekė visa dėžė Margarita ir Birute kosmetikos linijos  naujienų. Vienintelis produktas iš visos linijos, su kuriuo aš nesusidraugavau - tonikas veidui, tačiau visai ne dėl to, jog tai būtų prastas produktas, tiesiog veido tonikų aš savo veido odos priežiūros rutinoje nenaudoju. 


Margarita kosmetika Moist & Minerals linija papildyta Birutės mineraliniu vandeniu. Vanduo kosmetikoje panaudojamas taip, kad būtų išsaugoti jame esantys mineralai. Produktų sudėtis papildyta hialiurono rūgštimi, kuri padeda palaikyti reikiamą odos drėgmės balansą. Linijos produktai skirti maksimaliam odos drėkinimui, tinka visiems odos tipams. 


Veido kaukė atkeliauja įprastoje vienkartinėms veido kaukėms pakuotėje. Man labai patiko, jog pati kaukė yra sudaryta iš trijų, atskirų dalių (3x7 ml.). Taip kiekvieną kaukės dalį galim naudoti atskirai. Dažnai gelinių kaukių užtenka bent dviems kartams, todėl panaudojus vieną kartą reikia galvoti, kaip tvarkingai palikti likusią nesunaudotos kaukės dalį, kad ją būtų galima sunaudoti iki pat pabaigos. O štai šios kaukės kiekis optimalus - vieną kaukės dalį galima sunaudoti per vieną kartą, kaukės užtenka tiek veidui, tiek kaklui.


   Oficialiame  Biok Lab puslapyje galima rasti trumpą informaciją apie veido kaukę:

MARGARITA MOIST&MINERALS 
Gelinė drėkinamoji veido kaukė su "Birutės" 
mineraliniu vandeniu 3x7ml

Drėkinamoji gelinės tekstūros veido kaukė su „Birutės“ mineraliniu vandeniu – inovacija, sukurta gamtos laboratorijos ekspertų, aprūpinanti mūsų odą drėgme. Priemonė specialiai sukurta intensyviam odos drėkinimui, kuriam pasiekti sudėtyje naudojama 2 molekulinių dydžių hialurono rūgštis, glicerinas ir vitaminas B5. Tyrimais įrodyta, jog po šio produkto naudojimo veido odos drėgmės lygis padidėja 28 %. Naudojimas: tepkite ant švarios, sausos veido odos ir palaikykite iki 10 min. Kruopščiai nuplaukite šiltu vandeniu. Geriausiam efektui gauti rekomenduojama naudoti kartu su kitais šios linijos produktais.

Tinka sausai, jautriai, normaliai ir mišriai veido odai.

28 % daugiau drėgmės*
*Tyrimais įrodyta, jog po šio produkto naudojimo veido odos drėgmės lygis padidėja 28 %.

       Veido kaukė skirta visiems odos tipams, išskyrus riebią odą. Mano veido oda riebi, todėl labai įdomu pačiai įsitikinti, ar kaukė su „Birutės“ mineraliniu vandeniu tinka ir riebiai odai, nes  ir riebiai veido odai reikia drėkinimo.


SUDĖTIS:
  • Aqua - vanduo, tirpiklis;
  • Aqua (Mineral Water) - mineralinis vanduo, tirpiklis;
  • Glycerin - denatūrantas, tirpiklis, drėkiklis;
  • Triticum Vulgare (Wheat) Germ Oil - paprastųjų kviečių gemalų aliejus, minkštiklis, gali kimšti poras;
  • Sodium Polyacrylate - tirštiklis, minkštiklis, sudaro plėvelę ant odos, fiksuoja plaukus, emulsiklis;
  • Cannabis Sativa (Hemp) Seed Oil - kanapių sėklų aliejus, minkštiklis, kondicionuoja odą;
  • Sodium Hyaluronate - hialurono rūgštis, identiškas odai drėkiklis, antistatikas, kondicionuoja odą;
  • Hyaluronic Acid - hialurono rūgštis, identiškas odai drėkiklis, antistatikas, kondicionuoja odą;
  • Saccharide Isomerate - drėkiklis;
  • Panthenol (Vitamin B5) - pantenolis, provitaminas B5, drėkiklis, pasižymi gydomosiomis savybėmis;
  • Dipotassium Glycyrrhizate - drėkiklis, ramina, šviesina ir kondicionuoja odą;
  • Natto Gum - klampumo reguliavimo medžiaga, suformuoja plėvelę;
  • Pentylene Glycol - drėkiklis, minkštiklis, pasižymi antibakterinėmis savybėmis;
  • Zea Mays (Corn) Starch - kukurūzų krakmolas, absorbentas, klampumo reguliavimo medžiaga;
  • Butylene Glycol - drėkiklis, tirpiklis, tirpdo aliejus, gali kimšti poras ar arzinti jautrią odą;
  • Methyl Diisopropyl Propionamide - kvepalų ingredientas, maskuoja kvapus;
  • Ethylhexylglycerin - minkštiklis, konservantas;
  • Phenoxyethanol - konservantas;
  • Glyceryl Acrylate/Acrylic Acid Copolymer - drėkiklis;
  • Sodium Citrate - reguliuoja pH, chelatorius, antioksidantas;
  • Sodium Benzoate - konservantas, kvepalų ingredientas;
  • Potassium Sorbate - konservantas;
  • Citric Acid - reguliuoja pH; keratolitikas, kvapų sugėriklis;
  • CI 42090 - mėlynas kosmetinis dažiklis;
  • Disodium EDTA - konservantas, kompleksionas, klampumo reguliavimo medžiaga;
  • Parfum - kvepalai ir kvapiosios medžiagos, sudėtis laikoma komercine paslaptimi, sudėtyje gali būti dirginančių ir alergizuojančių medžiagų;
  • Citronellol - kvepalų ingredientas, kvapų sugėriklis (EU ribojamas);
  • Hexyl Cinnamal - kvepalų ingredientas (EU ribojamas);
  • Linalool - kvepalų ingredientas, dezodorantas.
94% natūralios kilmės ingredientų

(žalia spalva - saugus ingredientas, oranžinė spalva - vidutinio saugumo ingredientas, raudona spalva - pavojingas ingredientas)

(Rėmiausi informacija, pateikta   KosmetikosDNR  tinklapyje). 


       Kaukės sudėtis man pasirodė nebloga - sudėtyje, mineralinis vanduo,  dėkikliai, kviečių gemalų ir kanapių sėklų aliejai, dviejų rūšių hialiurono rūgštis, pantenolis. Sudėtinių dalių aprašymo pabaigoje - konservantai, dažiklis ir kvapą suteikiančios medžiagos.


      Margarita kosmetika Moist and Minerals gelinė  drėkinamoji kaukė yra gelinės tekstūros, ryškios, mėlynos spalvos. Kaukė lengvai pasiskirsto ant odos, turi lengvą, vos vos  parfumuotą, gaivų kvapą. Vienos kaukės dalies man užteko vienam kartui, kaukę naudojau veidui ir kaklui, tačiau jei naudosite veidui ir tepsite plonesniu sluoksniu, kaukės užteks dviems kartams. 
     Veido kaukę ant odos rekomenduojama laikyti apie 10 min. Vos užtepus kaukę ant odos, jaučiasi lengvas, malonus dilgčiojimas,  kaukė švelniai vėsina veido odą, suteikia gaivos jausmą.  Man ši kaukė buvo tikras gaivos pliūpsnis karštomis dienomis, labai patinka tas šaldantis pojūtis, maloniai vėsina ir atgaivina  veido odą. 
          

    Kaip jau minėjau, mano veido oda riebi, tačiau jau turiu ir nedidelių raukšlelių, todėl savo odą stengiuosi  drėkinti. Margarita kosmetika Moist and Minerals gelinės veido kaukės vienos pakuotės užteko trejiems kartams. Man labai patiko gaivinantis  kaukės  pojūtis ant odos, kaukė maloniai vėsina veido odą, priduoda gaivos pojūtį, padrėkina. Veido kaukės likučius nėra sunku nuplauti nuo odos, kaukė nepalieka lipnumo pojūčio, neapsunkina mano riebios veido odos. O vasaros metu per karščius šią veido kaukę naudojau keletą kartų, ji puikiai atgaivino ir padrėkino mano riebią veido odą. Produktas mano odai tiko, patiko ir šią kaukę mielai pirksiu dar kartą ir labai labai tikiuosi, kad tai nebus limituoto leidimo produktas. 

Kaip Jums Margarita kosmetika Moist and Minerals  veido odos priežiūros produktai? Verti dėmesio? Pasidalinkite savo nuomone komentaruose. Kuris iš linijoje esančių produktų Jums tiko ir patiko labiausiai? 

Margarita kosmetika Moist and Minerals drėkinamosios veido kaukės kaina be nuolaidų 3,99 euro, tačiau paieškojus su nuolaida galima įsigyti ir pigiau. 

Margarita kosmetika Moist and Minerals drėkinamąją veido kaukę galima įsigyti oficialioje Biok Lab el. parduotuvėje (kaina šiuo metu  2,39 euro), Drogas (kaina 3,99 euro), Eurokos (kaina 3,99 euro), kosmetikos prekių skyriuose. 




Daugiau įrašų apie Margarita kosmetika produktus galite rasti čia (Nepamirškite paspausti Daugiau įrašų). 







Kaip visuomet dėkoju už laiką, skirtą tinklaraščio skaitymui.
Nepamirškite užsukti ir į Sauletosapzvalgos Instagram paskyrą kur rasite daugiau apžvalgų apie
kosmetiką ir ne tik.



Komentarai