Catrice kosmetikos naujienos rudens sezonui

             Labas.

    Tinklaraštyje esu minėjusi, kad šiais metais mane stebina taip vadinama Drugstore  (pigesnė) kosmetika. Esu atradusi nemažai prieinamos, nebrangios kosmetikos produktų, kuriuos naudoju su malonumu. Šiemet mane stebina Essence kosmetikos naujienos, sunku patikėti, kad už keletą eurų galima nusipirkti tikrai geros, kokybiškos kosmetikos priemonių. O šiandienos apžvalgą norėčiau skirti taip pat nebrangios ir kokybiškos Catrice rudens kosmetikos naujienoms. Mane pasiekė visa dėžė, sklidina  kosmetikos naujienų. Labai džiaugiuosi ir dėkoju Catrice kosmetikos atstovams Lietuvoje, kad galiu išmėginti naujų kosmetikos produktų ir juos pristatyti  Sauletosapzvalgos Instagramo sekėjams ir juos aprašyti tinklaraštyje. Gavusi siuntą jaučiausi kaip mažas vaikas, gavęs didelę dėžę saldainių. Kosmetikos mylėtojos mane tikrai supras. :)  

Apie Catrice kosmetiką tinklaraštyje rašiau jau senokai, tačiau savo kosmetikos skyrelyje turiu nemažai Catrice kosmetikos produktų. Catrice HD Liquid Coverage kreminė pudra jau eilę metų mano mylima ir naudojama matinė, ilgai išliekanti ir labai gerai maskuojanti pudra. Galiu rekomenduoti išbandyti ir Catrice makiažo bazes, jų esu turėjusi ir naudojusi tikrai ne vieną. O patys geriausi, mano nuomone, Catrice produktai - tušai blakstienoms. Esu bandžiusi ir naudojusi ne vieną, tačiau pats mylimiausias ir turbūt daugiausia kartų pirktas Glam & Doll blakstienų tušas (apžvalgą rasite čia).

Catrice kosmetikos naujienos mane pasiekė įpakuotos į labai gražią dėžutę. Džiugu, jog dėžė yra pagaminta iš perdirbto popieriaus. 

Siuntinukas buvo labai gražiai įpakuotas, kaip nedidelė dovana. Taip visi produktai atrodo iš arčiau. 

Gavau išbandyti net dešimt Catrice kosmetikos produktų. Kartu su produktais atkeliavo ir nedidelis lankstinukas su išsamia informacija apie naujųjų  Catrice kosmetikos produktų sudėtines dalis.

Pirmieji du kosmetikos produktai - Catrice kosmetikos nagų lakai. Gavau dvi spalvas. Pirmasis atspalvis - rudeniškas, švelniai rusvas, karamelinis - 125 Toffe Dreams iš Catrice Icon nagų lakų linijos. Nagų lako kaina 2,89 euro ir įsigyti galima čia . Antrasis Catrice nagų lakas iš Brave Metallics  linijos,   juodos spalvos, su daugybe mažų mikroblizgučių - spalva  01 Starry Nights. Nagų lako kaina 3,99 euro ir įsigyti galima čiaCatrice nagų lakų esu turėjusi ne vieną, kokybiški, gražios spalvos, neblogai išsilaiko ant nago, ir kaina šių nagų lakų nėra didelė. Spalvos gražios, panaudojamos, ir labai gaila, kad šiuo metu vėl grįžau prie gelinių nagų lakų ir šių nagų lakų artimiausiu metu išbandyti negalėsiu.

Antrasis labai universalus ir reikalingas kosmetikos produktas - Catrice Kohl Kajal  vandeniui atsparus akių kontūro pieštukas, spalva 010  Check Chic Black  (pieštuko kaina 1,99 euro ir įsigyti galima čia). Itin pigmentuotas pieštukas yra minkštas, švelnus ir lengvai dengiasi. Pieštuką galima rinktis iš aštuonių skirtingų spalvų, nuo matinės, ryškios juodos iki ryškesnių, mėlynų ar žalsvų atspalvių. Catrice akių pieštukai yra geros kokybės, gražiai dengiasi ir neblogai išlieka. 

Trečiasis labai įdomus produktas, kurį nekantrauju išmėginti - naujasis Catrice Boost Up Volume & Lash Boost tušas blakstienoms. Tušo kaina 5,19 euro ir įsigyti galima čia. Kaip jau minėjau apžvalgos pradžioje, Catrice tušai blakstienoms man dažniausiai palieka gerą įspūdį, todėl labai tikiuosi, kad ir šis nenuvils. Tušo pakuotė - rudeniška, ryškios oranžinės spalvos. Tušo kiekis nemažas - 11 ml.

     Blakstienų tušo su  švelniu „Soft Magic Boost“  silikoniniu šepetėliu, turėtų ne tik suteikti ilgio ir apimties, bet ir tuo pačiu sustiprinti blakstienas. Tušo sudėtis papildyta  „WidelashTM Lash Boost“ kompleksu ir abrikosų kauliukų aliejumi. 

Ketvirtasis produktas - Catrice Air Blush Glow skaistalai, spalva 020 Cloud Wine. Skaistalų kaina 4,49 euro ir įsigyti galima čia. Prisipažinsiu, Catrice skaistalų nesu bandžiusi, tačiau girdėjau labai neblogų atsiliepimų. 

   Skaistalai atkeliauja paprastoje, plastikinėje pakuotėje. Skaistalų kiekis 5,5 g. Labai įdomus viršutinis skaistalų printas, sudarytas iš kelių spalvų. Skaistalų sudėtis papildyta sviesmedžio sviestu, ricinų aliejumi, makadamijos riešutų, saulėgrąžų sėklų ir augalinių aliejų mišiniu, magnolijų žievės ekstraktu, vitaminu E, be kvapiklių, mineralinio aliejaus. 

Skaistalai lengvos tekstūros, gražiai dengiasi, turi lengvo švytėjimo. Spalva 020 Cloud Wine man nepasirodė labai tamsi, lengvo, rožinio atspalvio, spalvas galima maišyti tarpusavyje arba šepetėliu orientuotis į šviesesnę arba tamsesnę skaistalų pakuotės pusę. 

Pirminis įspūdis neblogas, skaistalų spalva man pasirodė universali, puikiai tiks ne tik rudeniui, skaistalai suteikia veidui ir lengvo švytėjimo, sudėtyje neturi stambių blizgučių. 

Catrice lūpų dažus naudojau labai labai senai. Praėjusių metų Eurokos advento kalendoriuje (apžvalgą galite rasti čia) radau Catrice lūpų blizgį, kurį su mielu noru naudoju, todėl apsidžiaugiau dėžutėje radusi ir priemonių, skirtų lūpoms. 

Pirmasis labai įdomus produktas lūpoms - Catrice Sparkle Glow blizgus balzamas, spalva 010 From Glow To Wow, kaina 5,79 euro ir įsigyti galima čia.  Pirmiausia noriu pagirti pakuotę - gražios, šventiškos Rose Gold spalvos pakuotė, jaučiasi gana tvirta, man truputį primena Colour Pop lūpų dažų pakuotes. 


Produktas turėtų atstoti dvi priemones - balzamą ir kartu suteikti lūpos spindesio. Balzamas reaguoja į natūralių lūpų ph ir keičia savo spalvą į natūraliai rožinę, spindinčią. Balzamo sudėtis papildyta minkštikliais, kondicionuojančiomis medžiagomis, lengvai padrėkina lūpas. Toks lūpų balzamas tiks ir patiks turbūt ne visoms, bet ateis švenčių sezonas ir spindesio tikrai nebus per daug. Tokio tipo produktą galima dengti ir ant lūpų dažų, arba naudoti kartu su lūpų blizgesiu. O štai  balzamo kvapas fantastiškas, kvepia saldžia vanile, norisi suvalgyti. :) 


Gavau išbandyti ir naujus Catrice lūpų dažus iš Shine Bomb kolekcijos, spalvos  040 · Secret Crush ir 050 Rosy Overdose, kaina 4,69 euro ir įsigyti galima čia. Catrice lūpų dažų pakuotės pagamintos iš plastiko, tradicinės išsukamos lūpdažių pakuotės. 


Spalvos 040 · Secret Crush ir 050 Rosy Overdose neutralių, kasdienai puikiai pritaikomų spalvų. Lūpų dažai suteikia lūpoms spindesio, drėkina, galima rinktis net iš dešimties skirtingų spalvų  nuo švelnių atspalvių iki ryškių raudonų ar rožinių. Lūpų dažų sudėtis papildyta ricinų aliejumi, saulėgrąžų sėklų aliejumi, hialiurono rūgštimi, vitaminu E, turi lengvą vanilės kvapą. 


Paskutinieji du produktai dėl kurių labiausiai apsidžiaugiau - akių šešėlių paletės. Prisipažinsiu, turiu nedidelę silpnybę akių šešėlių paletėms, o Catrice šešėlius esu bandžiusi labai senai. Mačiau jaune vieną ir ne dvi naujas akių šešėlių paletes Catrice Cosmetics  instagramo   paskyroje. Labai gaila, kad ne visos naujienos pasiekia mūsų parduotuves. Tačiau išbandyti naująsias Catrice akių šešėlių paletes man be galo įdomu. Pirmoji akių šešėlių paletė The Hot Mocca, kaina 6,19 euro ir įsigyti galima čia. Pakuotė paprasta, plastikinė, permatomu dangteliu.   Paletė puikiai tiks neutralių, rusvų spalvų mylėtojoms, joje aštuonios, kasdienai draugiškos  akių šešėlių spalvos. 


Antroji akių šešėlių paletė iš Catrice Pro linijos  Desert Romance, kaina 10,49 euro, įsigyti galima čia ir čia. Paletės pakuotė atrodo gerokai solidžiau, kartotinė pakuotė, nedidelė, kompaktiška, magnetiniu uždarymu, nedideliu veidrodėliu viduje. 


Catrice Desert Romance paletėje 14 akių šešėlių spalvų - 7 matinės spalvos, 1 satininė, 1 matinė spalva su mikroblizgučiais ir 5 tradicinės, blizgios formulės akių šešėliai. Nekantrauju išbandyti šiuos akių šešėlius ant akių. Norėsite apžvalgos? 


Catrice  kosmetikos naujienas galite rasti Eurokos ir Drogas elektroninėse ir fizinėse parduotuvėse, notino.lt. Kaip Jums Catrice naujienos, kurio produkto detalios apžvalgos norėsite? Laukiu Jūsų nuomonių komentaruose. 

Daugiau įrašų apie Catrice kosmetiką  rasite čia .
(Nepamirškite paspausti Daugiau įrašų).



Nepamirškite užsukti ir į Sauletosapzvalgos Instagram paskyrą kur rasite daugiau apžvalgų apie kosmetiką ir ne tik.


Komentarai