Sienna-X savaiminio įdegio lašeliai veidui

   Labas.

  Vasarą visos norime džiaugtis sveikai įdegusia veido ir kūno oda, tačiau reikia nepamiršti, jog saulės spinduliai nėra draugiški mūsų odai. Prisipažinsiu, aš nemėgstu degintis saulėje, turiu šviesią veido odą, kuri saulėje tik nudega, o ne įdega, todėl saulės privengiu ir žinoma, stengiuosi naudoti apsauginius kremus, apsaugančius nuo žalingų saulės spindulių poveikio. Tačiau gražiai įrudusios odos vis tiek norisi, ir ne tik vasarą, todėl ilgą laiką bandžiau susidraugauti su savaiminio įdegio produktais. Pradžia buvo labai nelengva, pavyko ne iš karto, bet esu atradusi keletą savaiminio įdegio priemonių. Tinklaraštyje esu aprašiusi savaiminio įdegio priemones (apžvalgas galite rasti čia), kurios yra daugiau skirtos kūnui, o šiandien noriu su Jumis pasidalinti įspūdžiais apie puikią savaiminio įdegio priemonę, kuri yra skirta veidui, kaklui ir dekoltė sričiai - Sienna-X savaiminio įdegio lašeliai.  

    Apie Sienna-X savaiminio įdegio priemones pirmą kartą išgirdau Instagrame. Ieškojau ir norėjau išbandyti savaiminio įdegio produktą, skirtą veidui. Sienna-X savaiminio įdegio lašeliai skirti naudoti veidui, kaklui ir dekoltė zonai. Priemonė atkeliauja nedidelėje pakuotėje, jos kiekis iš pirmo žvilgsnio gali pasirodyti visai mažiukas - vos 30 ml. Savaiminio įdegio lašeliai pagaminti  ir galioja vos šešis mėnesius nuo atidarymo. 

Douglas galima rasti trumpą Sienna-X savaiminio įdegio lašelių aprašymą:

Self Tan Concentrated Serum Drops
Savaiminio įdegio lašai

Visų tipų odai

Maksimalios koncentracijos savaiminio įdegio lašeliai, skirti suteikti lengvą įdegio efektą arba paryškina jūsų esamą įdegį. SIENNA -X įdegio lašeliai, kurie dėl patogaus ir paprasto naudojimo greitai taps jūsų kasdieninės odos priežiūros dalimi. Rekomenduojame 1-2 lašelius gerai sumaišyti su jūsų naktine veido odos priežiūros priemone: kremu, losjonu, emulsija. Ryte džiaugsitės įdegio rezultatu. Papildytas antioksidantu - vitaminu E. Ekologiškas kokosų aliejaus ir avokadų derinys skirtas padidinti odos drėgmės lygį, gerinti senėjimo požymių procesus. Lašeliai skirti suteikti lengvą įdegio efektą arba paryškina jūsų esamą įdegį.

Naudojimas:
Prieš naudojimą gerai suplakite. 1-2 lašelius sumaišykite delne su Jūsų naudojama veido/dekoltė priežiūros priemone. Jei pageidaujate intensyvesnės įdegio spalvos, rekomenduojame naudoti po vieną lašelį dienai ir nakčiai. Po naudojimo kruopščiai nuplaukite rankas.

      Produktas skirtas visiems odos tipams, turėtų suteikti lengvą ar intensyvesnį (priklausomai nuo naudojamo kiekio ir dažnumo) savaiminio įdegio efektą. 

Sudėtis:
  • AQUA (WATER) - vanduo, tirpiklis;
  • DIHYDROXYACETONE - dihidroksiacetonas, savaimio įdegio medžiaga, dažiklis, kondicionuoja odą;
  • PEG 40 HYDROGENATED CASTOR OIL - emulsiklis, tirpiklis, kvepalų ingredientas, gali erzinti odą;
  • GLYCERIN - denatūrantas, tirpiklis, drėkiklis;
  • ETHOXYDIGLYCOL - tirpiklis, kvepalų ingredientas, drėkiklis;
  • ERYTHRULOSE - dažiklis, tamsina odos spalvą;
  • CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDES - tirpiklis, minkštiklis, tirštiklis, emulsiklis, gydo odą, pasižymi priešuždegiminėmis savybėmis, sukuria barjerą sulaikantį drėgmę odoje;
  • LIMNANTHES ALBA (MEADOWFOAM) SEED OIL - baltosios putonės sėklų aliejus, minkštiklis, kondicionuoja odą, gali kimšti poras;
  • PERSEA GRATISSIMA (AVOCADO) OIL - avokadų aliejus, minkštiklis, drėkiklis, kondicionuoja odą ir plaukus, plaukų balzamas, gali kimšti poras;
  • PARFUM (FRAGRANCE) - kvepalai ir kvapiosios medžiagos, sudėtis laikoma komercine paslaptimi, sudėtyje gali būti dirginančių ir alergizuojančių medžiagų;
  • BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER - taukmedžių sviestas, minkštiklis, antioksidantas, kondicionuoja odą;
  • HIMANTHALIA ELONGATE EXTRACT - rudųjų dumblių ekstraktas, minkštiklis, antioksidantas, kondicionuoja odą;
  • HYDROXYETHYCELLULOSE - rišiklis, tirštiklis, emulsijos stabilizatorius, sudaro plėvelę;
  • XANTHAN GUM - emulsiklis, rišiklis, PAM, gelifikantas, klampumo reguliavimo medžiaga;
  • TOCOPHEROL - vitaminas E, antioksidantas, drėkiklis, kondicionuoja odą;
  • CARAMEL - pigmentas, kvapiklis;
  • DEHYDROACETIC ACID - konservantas;
  • BENZYL ALCOHOL - konservantas, tirpiklis, sausina odą, ilgainiui ardo kolageną, pažeidžia odos lipidinį barjerą;
  • COUMARIN - kvapų sugėriklis (EU ribojamas);
  • LIMONENE - kvapiklis, tirpiklis, gali dirginti, alergizuoti;
  • LINALOOL - kvepalų ingredientas, dezodorantas, dažnas dirgiklis ir alergenas;
  • BUTYLPHENYL METHYLPROPRIONAL - kvepalų ingredientas, EU ribojamas.
(žalia spalva - saugus ingredientas, oranžinė spalva - vidutinio saugumo ingredientas, raudona spalva - pavojingas ingredientas)

(Rėmiausi informacija, pateikta   KosmetikosDNR  tinklapyje). 


Savaiminio įdegio lašelių sudėtis man pasirodė vidutiniška. Tarp sudėtinių dalių savaiminio įdegio medžiaga, drėkikliai, keletas aliejų (gali kimšti poras), antioksidantai, vitaminas E. Produktas gana stipriai parfumuotas, todėl gali dirginti ar erzinti  jautrią, ar pažeistą veido odą. 


Savaiminio įdegio lašeliai atkeliauja nedideliame, serumo tipo stikliniame buteliuke su patogiu naudojimui dozatoriumi - pipete. 


Produkto aprašyme nurodyta, jog jį geriausia naudoti vakarinės veido odos priežiūros metu. Lašelius galima maišyti su įprastai naudojamu serumu ar naktiniu veido kremu. Prieš naudojimą pakuotę būtina gerai supurtyti, kad skystis viduje įgautų vienalytę konsistenciją. Lašelius galima dozuoti pagal poreikį (vieną ar du lašelius) ir pagal norimą įdegio intensyvumą. Šviesiai veido odai pirmiausia patarčiau naudoti vos vieną lašelį. Taip pat labai svarbu pasirinkti tinkamos tekstūros ir konsistencijos veido kremą. Man lašelius maišyti su serumu nepasiteisino. Serumas paprastai itin greit įsigeria į veido odą, o sumaišius su savaiminio įdegio lašeliais labai svarbu, kad produktas greit neįsigertų, nes reikia tolygiai ir vienodai viską paskirstyti ant veido, kaklo ir deklotė zonos. Todėl kremas man asmeniškai tapo geresniu pasirinkimu. Geriausia, kad jis būtų lengvesnės tekstūros ir greit nesusigertų į odą. Sienna-X savaiminio įdegio lašeliai man puikiai pasiteisino su Margarita ir Birutės linijos drėkinamuoju veido kremu. Šis kremas yra lengvos gelio tekstūros, jis puikiai susimaišo su savaiminio įdegio lašeliais (reikia nepatingėti itin gerai sumaišyti abu produktus, kad lašelis pasiskirstytų po visą kremą) ir tolygiai dengti ant veido odos. Nepamiršti zonos palei plaukus, ausis, kaklo ir žinoma dekoltė. Savaiminio įdegio produktas pakankamai intensyvus, todėl pradžiai tikrai užtenka vos vieno lašelio kas porą dienų, kol išmoksite tolygiai paskirstyti ant veido odos.

Apačioje galite matyti, koks rezultatas po vieno panaudojimo (vieno lašelio) ant rankos. 


 Prisipažinsiu, pirmi kartai su šiuo produktu man nebuvo sėkmingi - pirmiausia dėl to, kad lašelių padauginau, nesumaišiau jų iki vienalytės tekstūros ir netolygiai padengiau ant veido odos. Tačiau panaudojusi lašelius ilgesnį laiką su produktu susidraugavau. Man labai patinka jo suteikiamas rezultatas, nes atsikėlusi ryte jaučiuosi kaip po gerų atostogų.


 Veidas atrodo natūraliai įdegęs, produktas man nekemša porų. Tiesa, lašeliai gana stipriai parfumuoti, todėl gali netikti jautresnei ar pažeistai veido odai. Taip pat jei turite pasausėjimų ar pašerpetojimų ant veido odos, prieš naudojant lašelius odą reikėtų gerai nušveisti. Ir labai svarbu po naudojimo nepamiršti gerai nusiplauti rankų, nes ryte atsikelsite su oranžiniais delnais. :) 


Vienintelis Sienna-X savaiminio įdegio lašelių minusas - kaina. Pilno dydžio pakuotės siekia apie trisdešimt eurų. Tačiau produktą paieškojus galima įsigyti su nuolaida. Taip pat jis yra labai koncentruotas ir naudojasi taupiai, vienos pakuotės man užteko beveik 8 mėnesiams. 

Sienna-X savaiminio įdegio lašelius galima įsigyti Douglas (kaina 31,95 euro), EurovaistineInternete (kaina 27,99 euro), garbane.lt (kaina 30 eurų), MerciMerci.lt (kaina 30 eurų).

O kaip Jums Sienna-X savaiminio įdegio produktai? Pasidalinkite savo nuomone komentaruose. 

    Daugiau įrašų apie savaiminio įdegio priemones rasite čia.
(Nepamirškite paspausti Daugiau įrašų).







Nepamirškite užsukti ir į Sauletosapzvalgos Instagram paskyrą kur rasite daugiau apžvalgų apie kosmetiką ir ne tik.


Komentarai