Revolution Pro True Love paletė veidui ir akims

         Labas.

        Pirmadienį pradedu su nauja apžvalga apie multifunkcinį produktą veidui ir akims iš įdomaus ir patrauklių kainų brendo Revolution Pro. True Love paletę veidui ir akims pirmą kartą pamačiau instagrame Revolutio Pro paskyroje. Buvau bandžiusi tik vieną Revolution Pro akių šešėlių paletę (kuri man, deja, tapo visišku nusivylimu). Bet visai nesinori nurašyti viso brendo tik dėl vieno netikusio ar nepatikusio produkto. True Love paletę pamačiau prekyboje vienoje mylimiausių šiuo metu el. parduotuvių - Notino.lt ir nusprendžiau įsigyti ir išbandyti dar vieną Revolution Pro kurtą kosmetikos produktą. Deja, mano įspūdžiai buvo ne tokie, kokių tikėjausi. 

             Daugiafunkcinės  paletės, skirtos veidui ir akims, labai praverčia ne tik kelionėse, tačiau ir skubant, kai makiažui yra vos  keletas minučių. Tokiose paletėse galima rasti visus reikalingus produktus vienoje vietoje. Savo kosmetikos kolekcijoje turiu vieną nepamainomą multifunkcinę veido ir akių šešėlių paletę iš Charlotte Tilbury - Look of Love Instant Look in a Palette. Kaip žinote, Charlotte Tilbury kosmetika tikrai labai nepigi, o štai Revolution Pro True Love paletė man pasirodė labai panaši į Charlotte Tilbury, todėl buvo labai įdomu palyginti - vis tik panašios šios paletės ir galbūt Revolution Pro bus puiki alternatyva už labai patrauklią kainą? 


Pirmiausia norėčiau pagirti Revolution Pro True Love paletės įpakavimą. Produktas atkeliauja nedidelėje, kompaktiškoje švelniai rožinės spalvos pakuotėje. Ant įpakavimo pateikiama trumpas aprašymas. Produktas pagamintas Kinijoje ir galioja 12 mėnesių nuo atidarymo.


True Love paletės pakuotė pagaminta iš  plastiko, auksinė spalvos su tvirtu užspaudžiamu uždarymu, viduje - kokybiškas veidrodis. Pakuotė jaučiasi pakankamai lengvai, nėra sunki, paletės spalva ir dizainas man patiko - atrodo gražiai, tik ant tokios blizgios pakuotės matosi kiekvienas prisilietimas, tačiau paviršius slidus ir jį nuvalyti nėra sunku. Tiesa, tokius blizgius paviršius gražiai nufotografuoti taip pat nėra labai lengva. 


Notino.lt galima rasti trumpą Revolution Pro True Love paletės veidui ir akims aprašymą:

Revolution Pro True Love paletė veidui ir akims 

Naudodami prabangią paletę Revolution PRO True Love žaismingai sukursite tobulą makiažą, kaip profesionalas.
Charakteristika:
leidžia sukurti natūraliai atrodantį makiažą
minkština ir skaistina veidą
intensyvi pigmentacija
gerai derinamos spalvos
Kaip naudoti:
Norėdami sukurti makiažą pagal savo skonį, naudokite pasirinktą aplikatorių.

True Love paletės sudėtinių dalių aprašymą galima rasti RevolutionBeauty puslapyje. Jos atskirai nenagrinėsiu, tačiau produktų sudėtis man pasirodė gana standartinė. Tarp sudėtinių dalių natūralus pigmentas žėrutis, talkas, silikono pagrindo medžiagos, minkštikliai, emulsikliai,  konservantas fenoksietanolis,  pigmentai. Sudėtis man pasirodė vidutiniška, gali netikti jautriai odai ar kimšti poras.


Taip Revolution Pro True Love paletė atrodo iš arčiau:


True Love paletėje trys produktai veidui - skaistalai, bronzeris ir hailaiteris ir keturi akių šešėliai. 


Apžvalgą pradėsiu  nuo produktų veidui. Prisipažinsiu, nei vienas paletėje esantis produktas veidui nepaliko gero įspūdžio. Pirmiausia, paletė yra skirta šviesiam odos tipui, tačiau bronzeris paletėje yra stipraus oražinio potonio, ant šviesios veido odos ši spalva neatrodo natūraliai. Man nepatiko ir bronzerio formulė, jis nėra stipriai pigmentuotas, tačiau labai sausos formulės, gana stipriai byra, ant odos dengiasi negražiai, sunkokai sklaidosi, nuo bronzerio veidas atrodo tarsi demėtas. Hailaiteris, priešingai, nors skirtas šviesiam odos tipui, tačiau man jo spalva pasirodė per tamsi. Kaip hailaiterio aukščiausioms veido vietoms jo naudoti aš negaliu, jis labai matosi ant odos. Hailaiterio formulė man pasirodė nebloga, pakankamai minkštas, gražiai dengiasi, neturi stambių blizgučių. Skaitalai True Love paletėje man taip pat nepatiko. Jie švelniai rožinio atspalvio, nėra visai matiniai, tačiau taip pat nėra pigmentuoti, labai sausos formulės, byra ir ant odos dengiasi netolygiai, sunku sklaidyti. 


Šešėliai True Love paletėje man nepasirodė tokie prasti kaip produktai veidui. Matinė šviesi spalva dengiasi neblogai, puikiai tinka kaip bazinė spalva akių šešėlių ar maskuoklio užtvirtinimui. Sekanti matinė spalva turėtų būti kaip pereinamoji, tačiau ji taip pat yra labai šviesi, jos ant odos beveik nesimato. Blizgios spalvos šešėlio formulė man pasirodė sausoka, su šepetėliu pasiima labai sunkiai, geriau dengti tiesiog su pirštu, tačiau taip pat dengiasi sunkiai. Paskutinysisi šešėlis blizgutis man paliko geriausią įspūdį - spalvos pigmento daug neturi, tačiau jo sudėtyje daugybė mažyčių mikro blizgučių, jie gražiai atspindi šviesą. Tiesa, šis šešėlis taip pat gana stipriai byra ir mažyčius blizgučius sunku nuvalyti nuo odos. Paletėje pasigedau matinio, tamsesnės spalvos akių šešėlio. Tokia tamsesnė spalva suteiktų paletei daugiau universalumo, suteiktų galimybę su paletę atlikti ne tik dieninį, tačiau ir intensyvesnį akių makiažą vakarui. 


Taigi, kaip jau turbūt supratote, Tru Love paletė manęs nesužavėjo. Priešingai, ji tapo dar vienu Revolution Pro nusivylimu. Pakuotė atrodo gražiai, tačiau šiuo atveju joje esantys produktai man nepasirodė kokybiški. Geriau didesnį dėmesį skirti produkto kokybei, o ne jo įpakavimui. Man nepatiko paletėje esantys produktai veidui. Juk paletė skirta šviesiai odai - bronzeris per daug oranžinis, o štai hailaiteris  -  per tamsus. Šešėliai taip pat linkę byrėti, turi labai nedaug pigmento, ir išsilaikymas jų man nepasirodė labai ilgas. Dienos eigoje šešėlių ant akių tiesiog nebelieka. O norint susikurti akių makiažą man teko skolintis tamsesnę matinę spalvą iš kitos akių šešėlių paletės. Vienintelis šešėlis - blizgutis paletėje man paliko gerą įspūdį, nors ir labai byra, tačiau su specialiu akių šešėlių pagrindu išsilaiko labai neblogai. 


Lyginti Revolution Pro paletę su žymiąją Charlotte Tilbury Look of Love Instant Look in a Palette palete labai sunku. Abi paletės turėtų būti universalios, skirtos akių ir veido makiažui atlikti, patogios naudoti. Abiejų palečių pakuotės atrodo gražiai, tačiau Charlotte Tilbuty paletė yra gerokai kokybiškesnė, sunki, jaučiasi kaip brangus kosmetikos produktas. Taip pat Charlotte Tilbury paletėje yra daugiau produktų, skirtų veidui (papildoma kompaktinė pudra) ir mažiau akių šešėlių (trys spalvos). 


Šešėliai Charlotte Tilbury Look of Love Instant Look in a Palette paletėje yra universalesni, viena tamsesnė matinė spalva, vienas blizgus šešėlis ir vienas šešėlis blizgutis. Šešėlių spalvos yra gerokai labiau pritaikomos, su šia palete galima susikurti tiek dieninį, tiek lengvą vakarinį makiažą. Šešėliai yra minkšti, kreminiai, pigmentuoti, puikiai sklaidosi ir ilgai išlieka. 


True Love paletėje labai pasigedau tamsesnės matinės spalvos, ant šviesios odos šešėlių beveik nesimato, taip pat jie byra, formulė man pasirodė sausa. 


Apačioje palyginau abiejų palečių produktus veidui. Skaistalai Revolution Pro paletėje atrodo ryškesni, tačiau Charlotte Tilbury paletės skaistalų atspalvis universalesnis, daugiau neutralus, taip pat gerokai gražiau dengiasi, juos galima sluoksniuoti. Bronzerių skirtumas matosi labai aiškiai - Revolution Pro jis oranžinio potonio, o ir hailaiterių skirtumas akivaizdus. True Love paletėje hailaiteris yra ryškesnio, šampaninio atspalvio, o štai Charlotte Tilbury paletėje hailaiteris yra šviesenis, gerokai gražiau dengiasi, priduoda veido odai sveiko švytėjimo.  O štai kompaktinė presuota pudra Charlotte Tilbury paletėje yra tiesiog tobula, ne tik puikiai užfiksuoja, tačiau ir veikia kaip filtras, išlygina odos tekstūrą, paslepia poras, oda atrodo tarsi su filtru.  Charlotte Tilbury Airbrush Flawless kompaktinė pudra yra labai nepigi, tačiau ji verta kiekvieno euro, ją esu aprašiusi tinklaraštyje, apžvalgą rasite čia.


Deja, Revolution Pro True Love paletė veidui ir akims man tapo visišku nusivylimu - graži pakuotė ir tiek, o štai jos viduje esantys produktai man pasirodė nekokybiški, netinkamai parinkti atspalviai, o ir produktų formulė man nepatiko. Labai gaila, nes tikėjausi rasti alternatyvą Charlotte Tilbury Look of Love Instant Look in a Palette paletei. True love paletės Jums nerekomenduoju, pataupykite savo sunkiai uždirbtus pinigus ir geriau investuokite į brangesnį, tačiau kokybišką produktą. 

Revolution Pro True Love paletę pirkau Notino.lt, jos kaina be nuolaidų 11,90 euro. 


O kaip Jums Revolution Pro kosmetika? Pasidalinkite komentaruose savo įspūdžiais.

Daugiau įrašų apie dekoratyvinę kosmetiką galite rasti čia 
(Nepamirškite paspausti Daugiau įrašų). 

Dėkoju už laiką, skirtą apžvalgos skaitymui ir nepamirškite užsiprenumeruoti Sauletosapzvalgos tinklaraščio naujienlaiškio.

Jeigu domitės kosmetikos naujienomis, naujais grožio produktais, kviečiu pasekti Sauletosapzvalgos Instagram paskyrą kur rasite daugiau apžvalgų apie
kosmetiką.


Komentarai