SheGlam kosmetikos pirkiniai ir pirmieji įspūdžiai, 1 dalis

       Labas.

    Šios dienos įrašas skirtas kosmetikai, kuri sulaukia labai prieštaringų vertinimų - vienos grožio blogerės šią kosmetiką giria, o kitos - peikia ir netgi nerekomenduoja jos pirkti ar bandyti. Turbūt ne viena mergina ar moteris puikiai žino ir pažįsta Shein prekinį ženklą, kaip vienos didžiulės ir milžiniškos kinietiškos drabužių, aksesuarų linijos. Ir galbūt ne vienai jau teko girdėti apie SheGlam kosmetiką, kuri yra Shein brendo dalis. SheGlam kosmetika vertinama labai prieštaringai vien dėl to, kad  ji yra gaminama Kinijoje. Esu mačiusi nemažai SheGlam kosmetikos apžvalgų, girdėjusi ir gerų atsiliepimų ir labai blogų. Prisipažinsiu, jog pirmas kartas man buvo labai įdomus ir nekantrauju savo pirmaisiais  įspūdžiais pasidalinti su Jumis. O kaip Jūs vertinate Kinijoje gaminamą kosmetiką? Ji yra dažnai peikiama, nes gaminama būtent Kinijoje, kur galbūt gamybos procesai gali neatitikti Europinių standartų ir sertifikatų. Tačiau pripažinkime, Kinijoje gaminama ir nemažai labai populiarių brendų kosmetikos, tokių kaip Wet n Wild ar e.l.f. ir kitų.

     Iš Shein oficialaus puslapio pirkau pirmą kartą ir tiksliai nežinojau, ar siunta nepaklius į muitinę ir neteks jos deklaruoti. Man pasisekė, siunta atkeliavo per kurjerius per 10 darbo dienų, nereikėjo mokėti jokių papildomų mokesčių. Tiesa, mane nustebino, nes siunta atkeliavo maišelyje. Vis tik man labai pasisekė, nes nei vienas kosmetikos produktas neatkeliavo sudužęs ar kitaip pažeistas, beveik visi buvo atskirai supakuoti į burbulinę plėvelę. Tačiau labai norėtųsi gauti estetiškesnę, labiau apsaugotą siuntą bent jau paprastoje, kartoninėje dėžutėje. Visi produktai buvo dar atskirai įpakuoti į plastikines pakuotes, kurios, mano manymu, tikrai yra perteklinės. 


       SheGlam kosmetikos asortimentas labai nemažas. Galima įsigyti įvairiausių kosmetikos produktų, skirtų veidui, akims ir lūpoms, taip pat didžiulis kosmetikos aksesuarų pasirinkimas. Man labai smalsu išmėginti SheGlam makiažo pagrindų, tačiau visos pakuotės pirkti neišdrįsau. Tiesa, kreminių pudrų kaina SheGlam palyginus nėra didelė - 8,49 euro, galima rinktis iš kelių rūšių. Aš norėjau išbandyti būtent ilgai išliekantį, matinio užbaigimo makiažo pagrindą ir apsidžiaugiau, jog SheGlam turi prekyboje mėginukų, kurį įsigijus ir išbandžius galima spręsti, verta ar ne pirkti pilno dydžio pakuotę. Įsigijau SheGlam Complexion Pro Long Lasting Breathable Matte Foundation - matinio, ilgai išliekančio makiažo pagrindo mėginuką. 


Mane nustebino didelis makiažo pagrindo spalvų pasirinkimas - galima rinktis net iš 30 atspalvių, kartu yra galimybė makiažo pagrindą rinktis automatiškai, spalvą padeda išsirinkti programėlė. Aš išsirinkau spalvą Nude, mėginukas atrodo standartiškai, skirtas vienam kartui - 1,5 ml. pakuotė. 


       Žiūrint į SheGlam Complexion Pro Long Lasting Breathable Matte Foundation - matinio makiažo pagrindo sudėtį ji man pasirodė nebloga - priemonės sudėtį sudaro silikono pagrindo medžiagos, tirpikliai, drėkikliai, minkštikliai. Tarp sudėtinių dalių radau alkoholį, kuris produkte greičiausiai naudojamas kaip tirpiklis ir suteikia makiažo pagrindui skystesnę tekstūrą. Tarp sudėtinių dalių ir odai naudingi ingredientai - alantoinas, pantenolis ir vitaminas E. Sudėtis mane nudžiugino, nes neradau kvapiklių. Šio produkto tikrai nerekomenduočiau sausai odai, tačiau pagal aprašymą produktas turėtų suteikti matiškumo, labiau skirtas mišriai ar riebiai veido odai. 

Sudėtis: 
  • AQUA/WATER - vanduo, tirpiklis;
  • CYCLOPENTASILOXANE - silikono pagrindo medžiaga, minkštiklis, kondicionuoja odą ir plaukus;
  • TRIMETHYLSILOXYSILICATE - minkštiklis, emulsiklis, gali kimšti poras;
  • BUTYLENE GLYCOL - drėkiklis, tirpiklis, tirpdo aliejus, gali kimšti poras ar erzinti jautrią odą;
  • GLYCERIN - glicerinas, denatūrantas, tirpiklis, drėkiklis;
  • PEG/PPG-18/18 DIMETHICONE - tirštiklis, emulsiklis, PAM;
  • PHENYL TRIMETHICONE - antistatikas, kondicionuoja odą;
  • POLYMETHYLSILSESQUIOXANE - minkštiklis, drumstiklis;
  • NYLON-12 - standiklis, minkštiklis, suformuoja plėvelę;
  • ACRYLATES/DIMETHICONE COPOLYMER - skystiklis, rišiklis, sudaro plėvelę;
  • SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE - klampumo reguliavimo medžiaga, didina tūrį;
  • ZINC OXIDE - UV spindulių absorbentas, gydo, ramina odą, mažina uždegimus, gali kimšti poras;
  • HYDROXYAPATITE - abrazyvas, absorbentas, emulsijos stabilizatorius, didina tūrį, saugo nuo ėduonies;
  • MAGNESIUM SULFATE - klampumo reguliavimo medžiaga, mažina tankinį tūrį, kondicionuoja odą ir plaukus;
  • ALCOHOL -  tirpiklis, pasižymi sutraukiamuoju, antibakteriniu poveikiu, mažina klampumą;
  • ETHYLHEXYLGLYCERIN - minkštiklis, konservantas;
  • LAURYL PEG-10 TRIS(TRIMETHYLSILOXY)SILYLETHYL DIMETHICONE - minkštiklis, kondicionuoja odą;
  • XANTHAN GUM - emulsiklis, rišiklis, PAM, gelifikantas, klampumo reguliavimo medžiaga;
  • ALLANTOIN - alantoinas, veikia antialergeniškai, priešuždegimiškai, ramina ir saugo odą;
  • PANTHENOL - pantenolis, provitaminas B5, drėkiklis, pasižymi gydomosiomis savybėmis;
  • PHENOXYETHANOL - konservantas;
  • PROPANEDIOL - tirpiklis, klampumo reguliavimo medžiaga, drėkiklis;
  • RHODOMYRTUS TOMENTOSA FRUIT EXTRACT - antioksidantas, kondicionuoja odą;
  • POLYGLYCERYL-3 DIISOSTEARATE - emulsiklis, minkštiklis;
  • TRIBEHENIN - minkštiklis, kondicionuoja odą;
  • TOCOPHEROL - vitaminas E, antioksidantas, drėkiklis, kondicionuoja odą;
  • HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL - saulėgrąžų sėklų aliejus, minkštiklis, kondicionuoja odą, sukuria apsauginį sluoksnį, gali kimšti poras;
  • DISTEARDIMONIUM HECTORITE - tirštiklis, emulsijos stabilizatorius;
  • SILICA DIMETHYL SILYLATE - minkštiklis, antiputodaris, emulsijų stabilizatorius, klampumo reguliavimo medžiaga;
  • CETYL DIMETHICONE - minkštiklis, antiputodaris;
  • ALUMINUM HYDROXIDE - absorbentas, tirštiklis, emulsiklis, saugo odą;
  • STEARIC ACID - emulsijos stabilizatorius, minkštiklis, atkuria lipidinį sluoksnį, gali kimšti poras;;
  • TITANIUM DIOXIDE (CI 77891) - UV absorbentas, drumstiklis, kosmetinis dažiklis;
  • IRON OXIDES (CI 77492),IRON OXIDES (CI 77491),IRON OXIDES (CI 77499) - pigmentai. 
(žalia spalva - saugus ingredientas, oranžinė spalva - vidutinio saugumo ingredientas, raudona spalva - pavojingas ingredientas)

(Rėmiausi informacija, pateikta   KosmetikosDNR  tinklapyje).  



   Man SheGlam Complexion Pro Long Lasting Breathable Matte Foundation matinio makiažo pagrindo mėginuko užteko dviems kartams. Su atspalviu aš beveik pataikiau, spalva beveik tiko mano veidui. Makiažo pagrindas yra skystos tekstūros, skalsus, gražiai dengiasi, lengvo - vidutinio maskavimo, tačiau jis man nepasirodė matinis, daugiau natūralaus užbaigimo. Produktą testavau karštomis dienomis ir maždaug po keturių valandų mano veidas blizgėjo, tačiau dienos eigoje (nors diena buvo tikrai karšta) makiažo pagrindas išsilaikė iki pat vakaro, nesubėgo į poras, o vakare norėdama  nuvalyti turėjau naudoti valomąjį aliejų, produktą buvo sunku nuvalyti nuo odos, tačiau aprašyme nurodyta, jog jis atsparus vandeniui. Prisipažinsiu, likau truputį nustebinta, ir iš šio produkto nieko nesitikėjau, tačiau jis man pasirodė neblogas. Kiekvienai dienai tokios priemonės turbūt nesirinkčiau, manau, kad gali kimšti poras, tačiau produktas man pasirodė visai vertas dėmesio. 

          SheGlam Complexion Pro Long Lasting Breathable Matte Foundation matinio makiažo pagrindo mėginuko kaina 0,49 euro ir įsigyti galima  čia. Pilno dydžio makiažo pagrindo pakuotės kaina 8,49 euro ir įsigyti galima čia.




   Antrasis labai populiarus SheGlam kosmetikos produktas, kurį taip pat buvo labai smalsu pačiai išmėginti - Sun Sculpt Liquid Contour skysto kontūravimo kremas - pieštukas. Priemonė atkeliavo nedidelėje pakuotėje, tvarkingai supakuota, nurodytas produkto kiekis 5,5 g., gamintojas (žinoma, Kinijoje) ir galiojimo laikas - 12 mėnesių nuo atidarymo. 


     Produkto pakuotės šone  pateikiama informacija, kaip bronzerį - kontūravimo priemonę reikėtų naudoti. Bronzeris - kontūravimo pieštukas turėtų suteikti natūralaus įdegio efektą, lengvai paryškinti veido bruožus, atsparus vandeniui ,  nesunkiai sklaidytis. 


Bronzerį - kontūravimo pieštuką SheGlam galima rinktis iš keturių skirtingų atspalvių, aš išsirinkau šviesiausią atspalvį - Soft Tan




      Norėčiau pagirti produkto pakuotę - pagaminta iš plastiko, tačiau jaučiasi tvirta, sunki, kaip brangesnės kosmetikos produkto. Man patinka ir pačios pakuotės dizainas - matinio stiklo imitacija, graži, paprasta, tačiau solidi niudinė spalva.


      Bronzerio- kontūravimo pieštuko pakuotė su atsukamu kamšteliu, viduje labai įdomus, kempininis aplikatorius. Produktą labai patogu dengti, lengva brėžti linijas ant veido, nebūtina naudoti šepetėlio. 


     Bronzeris - kontūravimo pieštukas yra skystos tekstūros, kaip serumas, turi labai lengvą vanilės kvapą, produktas gražiai dengiasi ant odos, nesunku sklaidyti, nesubėga į odos poras. Tiesa, su spalva šį kartą visai visai nepataikiau. Atspalvis Soft Tan man labiau primena kontūravimui skirtą priemonę (veido bruožų paryškinimui), labai šalto atspalvio, netgi į pilkumą. Mano veido odai ši spalva visai netinka, šiuo metu esu įdegusi, ir veidui norisi suteikti šiltesnio, bronzinio įdegio efektą, o štai atspalvis Soft Tan ant mano veido atrodo negražiai, veidas atrodo tarsi murzinas. Pati produkto formulė man pasirodė nebloga, nesunku sklaidyti, gražiai dengiasi, nėra labai stipriai pigmentuota, produktas turėtų būti  draugiškas ir tik pradedančioms dažytis. O štai spalvą Soft Tan   rekomenduočiau labai labai šviesiai veido odai, nes atspalvis šalto tono ir sakyčiau net į pilkumą. 



Sudėtis: 
  • WATER - vanduo, tirpiklis;
  • CYCLOPENTASILOXANE - silikono pagrindo medžiaga, minkštiklis, kondicionuoja odą ir plaukus;
  • ISOHEXADECANE - minkštiklis, tirpiklis;
  • GLYCERIN - glicerinas, denatūrantas, tirpiklis, drėkiklis;
  • TRIDECYL TRIMELLITATE - minkštiklis, kondicionuoja odą,gali kimšti poras;
  • MICA - natūralus pigmentas, žėrutis;
  • PROPYLENE GLYCOL - tirpiklis, drėkiklis, klampumo reguliavimo medžiaga;
  • ISONONYL ISONONANOATE - antistatikas, minkštiklis, kondicionuoja odą;
  • VINYL DIMETHICONE/METHICONE SILSESQUIOXANE CROSSPOLYMER - tirštiklis, emulsiklis;
  • TRIMETHYLSILOXYSILICATE - minkštiklis, emulsiklis, gali kimšti poras;
  • DIMETHICONE - silikonas, minkštiklis, kondicionuoja odą;
  • CETYL PEG/PPG-10/1 DIMETHICONE - PAM, emulsiklis, kondicionuoja odą;
  • PHENYL TRIMETHICONE - antistatikas, kondicionuoja odą;
  • BORON NITRIDE - absorbentas, kondicionuoja odą;
  • SODIUM CHLORIDE - klampumo reguliavimo medžiaga, mažina tankinį tūrį, sausina odą;
  • SILICA DIMETHYL SILYLATE - minkštiklis, antiputodaris, emulsijų stabilizatorius, klampumo reguliavimo medžiaga;
  • PEG-10 DIMETHICONE - minkštiklis, drėkiklis, PAM;
  • SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE - klampumo reguliavimo medžiaga, didina tūrį;
  • SILICA - mineralas, absorbentas, drumstiklis, klampumo reguliavimo medžiaga;
  • SORBITAN SESQUIOLEATE - PAM, emulsiklis;
  • DISTEARDIMONIUM HECTORITE - tirštiklis, emulsijos stabilizatorius;
  • TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE - rišiklis, emulsiklis;
  • PROPYLENE CARBONATE - tirpiklis, klampumo reguliavimo medžiaga, gali erzinti odą;
  • ACRYLATES/DIMETHICONE COPOLYMER - skystiklis, rišiklis, sudaro plėvelę;
  • METHICONE - silikonas, minkštiklis, emulsiklis, antistatikas, kondicionuoja odą;
  • TOCOPHERYLACETATE -  vitaminas E, antioksidantas, drėkiklis, kondicionuoja odą;
  • PHENOXYETHANOL - konservantas;
  • ETHYLHEXYLGLYCERIN - minkštiklis, konservantas;
  • PARFUM - kvepalai ir kvapiosios medžiagos, sudėtis laikoma komercine paslaptimi, sudėtyje gali būti dirginančių ir alergizuojančių medžiagų;
  • TITANIUM DIOXIDE - UV absorbentas, drumstiklis, kosmetinis dažiklis;
  • IRON OXIDES - pigmentai.
(žalia spalva - saugus ingredientas, oranžinė spalva - vidutinio saugumo ingredientas, raudona spalva - pavojingas ingredientas)

(Rėmiausi informacija, pateikta   KosmetikosDNR  tinklapyje).  

Bronzerio - kontūravimo pieštuko sudėtis man pasirodė nebloga, yra keletas sudėtinių dalių, kurios gali dirginti jautrią odą, kvapikliai, konservantas. Pagrindą sudaro silikono pagrindo medžiagos, minkštikliai, produktas gali kimšti poras. 


 

       SheGlam Sun Sculpt Liquid Contour (Soft Tan)  kontūravimo priemonę įsigyti galima  čia (kaina 4,49 euro).  Ir nors priemonė man nepasirodė prasta, tačiau aš antrą kartą jos nepirkčiau. Man pritrūko pigmentacijos, labiau patinka kremiškesnės tekstūros, labiau pigmentuotos priemonės. 



      O labiausiai patikusiu SheGlam kosmetikos pirkiniu galiu drąsiai įvardinti šį SheGlam 
Cosmic Crystal Mousse Blush - kreminius skaistalus. Vėl gi, skaistalai atkeliavo labai tvarkingai supakuoti. Pati pakuotė atrodo labai paprasta,  pagaminta iš plastiko, permatoma. 


SheGlam  Cosmic Crystal Mousse Blush - kreminius skaistalus galima rinktis iš trijų skirtingų spalvų, aš išsirinkau spalvą Bellini


Nurodytas skaistalų kiekis 4 g., priemonė galioja 12 mėnesių nuo atidarymo, pagaminta, žinoma, Kinijoje. 


       SheGlam  Cosmic Crystal Mousse Blush - kreminių skaistalų pakuotė man labai primena Tower 28 Beauty   skaitalų įpakavimus - plastikinė, permatoma, tačiau jaučiasi tvirta, ganėtinai sunki, kaip brangesnės kosmetikos produkto. 


    Man labai įdomi pasirodė ir Cosmic Crystal Mousse Blush  kreminių skaistalų formulė - produkto aprašymas nurodo, jog produktas turėtų būti Mousse (putų) tekstūros. Skaistalų formulė taip vadinama Cream to Powder, jaučiasi kaip kreminiai, tačiau ant odos išdžiūna ir jaučiasi kaip tradiciniai skaistalai. 


   Atspalvis Bellini labai labai tinka vasarai, graži, persikinė spalva. Skaistalai ant odos geriausiai dengiasi tiesiog su pirštais, lengvai išsisklaido, atrodo labai natūraliai, suteikia lengvai paraudusių skruostų efektą, priduoda sveiko spindesio, išdžiūna gana greit, neblogai išsilaiko, galima naudoti ir visai be makiažo. Produktas man labai labai patiko, šį rekomenduoju ir Jums išbandyti (jei mėgstate kreminius produktus). 



Sudėtis:
  • TALC - talkas, absorbentas, saugo odą, gali kimšti poras;
  • TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE - rišiklis, emulsiklis;
  • MAGNESIUM STEARATE - kosmetinis dažiklis, drėkiklis, skystiklis, gali kimšti poras;
  • SILICA -  mineralas, absorbentas, drumstiklis, klampumo reguliavimo medžiaga;
  • SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE - klampumo reguliavimo medžiaga, didina tūrį;
  • ALUMINUM STARCH OCTENYLSUCCINATE - absorbentas, klampumo reguliavimo medžiaga, didina SPF;
  • VINYL DIMETHICONE/METHICONE SILSESQUIOXANE CROSSPOLYMER - tirštiklis, emulsiklis;
  • PHENOXYETHANOL - konservantas;
  • ETHYLHEXYLGLYCERIN - konservantas, minkštiklis;
  • CI 15850 - raudonas kosmetinis dažiklis;
  • CI 77491, CI 77492,CI 77499 - kosmetinis dažiklis (gaunamas iš geležies oksido);
  • AKA202 - kosmetinis dažiklis;
  • MICA - natūralus pigmentas, žėrutis;
  • CI 77891 - kosmetinis dažiklis iš titano dioksido, UV spindulių absorbentas;
  • TIN OXIDE - drumstiklis, klampumo reguliavimo medžiaga;-
  • CI 15985 - geltonas kosmetikos dažiklis;
  • CI 77891 - kosmetinis dažiklis iš titano dioksido, UV spindulių absorbentas;
  • TRIETHYLHEXANOIN - antistatikas, minkštiklis, tirpiklis, kondicionuoja odą;
  • BIS-DIGLYCERYL POLYACYLADIPATE-2-  minkštiklis, kondicionuoja odą;
  • DIISOSTEARYL MALATE - PAM, minkštiklis;
  • DIMETHICONE - silikonas, minkštiklis, kondicionuoja odą;
  • DIMETHICONE/VINYL DIMETHICONE CROSSPOLYMER - klampumo reguliavimo medžiaga;-
  • TOCOPHERYL ACETATE - vitaminas E, antioksidantas, drėkiklis, kondicionuoja odą.

(žalia spalva - saugus ingredientas, oranžinė spalva - vidutinio saugumo ingredientas, raudona spalva - pavojingas ingredientas)

(Rėmiausi informacija, pateikta   KosmetikosDNR  tinklapyje).  

Skaistalų sudėtis man pasirodė nebloga, pagrindą sudaro talkas, rišiklis, emulsiklis, minkštikliai ir dažikliai. Nustebau, kad sudėtyje neradau kvapiklių, priemonė turi labai lengvą, vos jaučiamą kvapą. 

 

SheGlam Cosmic Crystal Mousse Blush (Bellini ) įsigyti galima čia (kaina 3,99 euro).  



    Dar vienas labai įdomus produktas - SheGlam All Eyes on You Eyelash Glue Liner - skystas akių pravedimas ir klijai dirbtinėms blakstienoms. Produkto kiekis 4,5 ml., galioja 6 mėnesius nuo atidarymo, pagamintas, žinoma, Kinijoje. 


      Prisipažinsiu, dirbtines blakstienas naudoju labai nedažnai, ir nors man labai patinka jų suteikiamas rezultatas, tačiau mano akys yra nedidelės, gilesnės ir labai dažnai dirbtinės blakstienos ant mano akių atrodo per daug dramatiškai ir labai labai nenatūraliai, man sunku rasti tinkamas nedidelio dydžio, neilgas dirbtines blakstienas su labai lanksčia juostele. Tačiau labai norėjau išmėginti blakstienų klijus ir akių pravedimą du viename, esu girdėjusi, jog tokio tipo produktą naudoti gerokai paprasčiau nei tradicinius klijus blakstienoms. 


      Man pasirodė labai įdomi ir gana nestandartinė produkto pakuotė, jaučiasi tvirta, kaip brangesnės kosmetikos brendo, patogi naudojimui plunksnelė. 


    All Eyes on You Eyelash Glue Liner  skystą akių pravedimą - blakstienų klijus galima rinktis iš dviejų skirtingų spalvų - permatomą arba juodos spalvos. Aš išsirinkau tradicinės, juodos spalvos. 


Sudėtis:
  • WATER(AQUA) - vanduo, tirpiklis;
  •  ACRYLATES COPOLYMER - antistatikas, sudaro plėvelę, rišiklis, gali erzinti odą;
  • PROPYLENE GLYCOL - tirpiklis, drėkiklis, klampumo reguliavimo medžiaga, erzina akis;
  • HYDROXYETHYL/METHOXYETHYL ACRYLATE/BUTYL ACRYLATE COPOLYMER - formuoja plėvelę, kondicionuoja odą, fiksuoja plaukus;
  • STYRENE/ACRYLATES COPOLYMER - sudro plėvelę, drumstiklis;
  • PHENOXYETHANOL - konservantas;
  • BUTYLENE GLYCOL - drėkiklis, tirpiklis, tirpdo aliejus, gali erzinti odą;
  • SODIUM LAURETH SULFATE - PAM, valiklis, sudaro putas, sausina odą ir plaukus;
  • AMMONIUM ACRYLATES COPOLYMER - rišiklis, suformuoja plėvelę, klampumo reguliavimo medžiaga;
  • SIMETHICONE - sudaro plėvelę, antiputodaris;
  • PPG-2 METHYL ETHER - kvepalų ingredientas, tirpiklis;
  • CAPRYLYL GLYCOL - minkštiklis, drėkiklis, plaukų balzamas;
  • CHLORPHENESIN - konservantas;
  • AMP-ACRYLATES/DIACETONEACRYLAMIDE COPOLYMER - antistatikas, sudaro plėvelę, rišiklis;
  • AMINOMETHYL PROPANOL - reguliuoja pH, kvepalų ingredientas;
  • D&C BLACK NO.2(CI 77266)(nano) - kosmetinis dažiklis iš nano anglies dalelių (EU reguliuojamas).
(žalia spalva - saugus ingredientas, oranžinė spalva - vidutinio saugumo ingredientas, raudona spalva - pavojingas ingredientas)

(Rėmiausi informacija, pateikta   KosmetikosDNR  tinklapyje).  

Skysto akių pravedimo - klijų blakstienoms sudėtis man nepasirodė gera. Tikrai nepatarčiau jo naudoti jautresnėms akims, sudėtyje nemažai galinčių dirginti ir alergizuoti medžiagų, naudojamas nesaugus ir mažai ištirtas juodos spalvos Nano dažiklis. 

    Skystą akių pravedimą - klijus blakstienoms reikia naudoti kaip tradicinį, skystą akių pravedimą, tepti palei blakstienų augimo liniją nestoru sluoksniu, palaukti apie 30 sekundžių ir tuomet atsargiai pridėti dirbtines blakstienas. Prisipažinsiu, nustebau, nes blakstienas uždėti buvo visai nesudėtinga, tikrai lengviau nei naudojant tradicinius blakstienų klijus, jos gerai laikėsi, nekrito ir neatsiklijavo. Tačiau nuvalyti vakare šią priemonę buvo gana sudėtinga, produktas labai gerai prilipęs ties blaktienų augimo linija, naudojau ir tradicinį akių makiažo valiklį, micelinį vandenį ir netgi aliejinį valiklį ir vis tiek negalėjau nuvalyti visų produkto likučių. Sekantį rytą po naudojimo, mano viena akis buvo paraudusi, truputį perštėjo. Nežinau, ar vieną akį sudirginau bandydama nuvalyti produkto likučius ar tiesiog jis pats alergizavo. Po kelių dienų produktą bandžiau naudoti dar kartą, rezultatas man tikrai patiko, tikrai veikia puikiai, ilgai laikosi, netepa, tačiau nuvalyti labai labai sunku. Ypač likučius tarp blakstienų. Antrą kartą panaudojusi sudirginimo nejaučiau, tačiau jaitrioms akims ar  odai tikrai nepatariu ir nerekomenduoju. 

     SheGlam  All Eyes On You Eyelash Glue Liner-Black  įsigyti galima  čia (kaina 2,99 euro).


     Turiu nedidelę silpnybę akių šešėlių paletėms ir žinoma, buvo labai labai smalsu išbandyti SheGlam kosmetikos akių šešėlius. Galiu pagirti, jog palečių pasirinkimas gana didelis, galima rinktis nuo vos keturių spalvų paletės iki gerokai didesnių. Ieškojau ir rinkausi įdomesnių spalvų akių šešėlius, kurių savo kosmetikos kolekcijoje neturiu. Išsirinkau ryškios žalios spalvos paletę, pavadinimu Hello Yellow Palette


   Akių šešėlių paletė buvo labai gerai supakuota,  turėjau pavargti kol nuplėšiau visus apsauginius sluoksnius. Pati pakuotė pagaminta iš tvirto kartono, truputį primena Colourpop paletes, tik didesnė dydžiu, magnetiniu uždarymu, be veidrožio.  Vėl gi, įpakavimas labai tvarkingas, nurodytas gamintojas, galiojimo laikas, kiekis ir netgi sudėtis. 


    Hello Yellow paletėje 9 spalvų akių šešėliai. Man įdomi paletėje pasirodė spalvų gama, tačiau nors pavadinime akcentuojama geltona spalva, paletėje daugiau žalsvų, chaki, pilkšvų, šaltesnių spalvų šešėliai. Tokių spalvų paletės neturiu, jos žinoma, nėra skirtos kasdienai, tačiau pati spalvų gama man pasirodė įdomi, galbūt daugiau tiktų rudens, šaltesniam sezonui. 


Taip Hello Yellow  paletė atrodo iš arčiau. Paletėje keturi matinio užbaigimo šešėliai, dvi kreminės,  šlapios, blizgios spalvos, vienas šešėlis taip vadinamas Glitter (su stambiais blizgučiais) ir du satininio užbaigimo šešėliai.  


     Prisipažinsiu,  matinės spalvos paletėje man paliko gerokai didesnį įspūdį nei blizgios. Labai graži, įdomi, laiminė žalia spalva pavadinimu Quick Chick, graži, ryški, intensyvi, citrininė geltona spalva Main Squeeze, įdomi, chaki spalva Martini ir tamsi chaki spalva Night Shift. Kaip galite matyti nuotraukoje apačioje, matinės spalvos pigmentuotos, gražiai dengiasi, tiesa, byra, šviesesnės sklaidosi puikiai, tamsesnės kiek sunkiau, tačiau matiniai šešėliai man  patiko, netradicinės spalvos, o ir jų kokybė man pasirodė nebloga. 


     Blizgios spalvos Hellow Yellow paletėje tokio gero įspūdžio man nepaliko.  Pirmoji blizgi spalva Cleopatra - ryški, labai blizgi, kreminė, tikra auksinė spalva, tačiau ant akies voko dengiasi labai netolygiai,  gumuliuojasi, labai paryškina akies voko tekstūrą. Antroji blizgi spalva Future You - tikra sidabrinė, graži, tačiau sunkiai dengiasi, sausos tekstūros, mažai pigmentuota. Vienintelis ir intensyviausias blizgus šešėlis su stambiais blizgučiais - Galactic Gold, graži žalsvai rusva spalva su sidabro, melsvų spalvų blizgučiais, tačiau sunkiai dengiasi, sausokas, tie stambūs blizgučiai byra, juos sunkus nuvalyti, reikia būtinai naudoti klijus blizgučiams. Paskutinės dvi spalvos paletėje - Stormy ir Please Me nėra standartiniai blizgūs šešėliai, daugiau satininio užbaigimo, tačiau labai sausi, sunkiai pasiima, dengiasi labai netolygiai ir stipriai byra. 


     Apačioje pridedu Hellow Yellow akių šešėlių sudėtinių dalių aprašymą, jos atskirai nenagrinėsiu. Matinių šešėlių pagrindą sudaro natūralus pigmentas žėrutis, talkas, silikono pagrindo medžiagos, minkštikliai, ryžių krakmolas, drėkikliai, vitaminas E, konservantas ir dažikliai. Sudėtis man pasirodė gana standartinė. Blizgių šešėlių sudėtis skiriasi, sudėtyje talkas, žėrutis, minkštikliai, absorbentai, vaškas, vitaminas E, konservantai ir dažikliai. 




   SheGlam Hellow Yellow paletę vertinčiau vidutiniškai, man patiko spalvų gama, pakuotė, matiniai šešėliai labai neblogi, su blizgiomis spalvomis dirbti sunkiau, tačiau žiūrint į paletės kainą, kuri be nuolaidų siekia vos 5,99 euro, šešėliai visai neblogi. Įsigyti galima čia


    Kiti du produktai, kuriuos taip pat jau senai norėjau išbandyti - medžiaginės makiažo kempinėlės. Teko girdėti neblogų atsiliepimų apie tokio tipo kempinėles, labai panašias į prekybą buvo išleidusi ir Tati Beauty.  Tokio tipo kempinėlės labiausiai pasiteisina biriai pudrai, o man kaip riebiaodei biri pudra ir Must Have


       Išsirinkau dviejų kempinėlių rinkinuką. Jos pagamintos iš medžiagos, primenančios mikrofibro, švelnios. Patogios formos, kitoje pusėje prisiūtos gumelės. Su tokia kempinėle galima dengti birią pudrą, kitus birius produktus, galima sklaidyti ir kreminę pudrą. Man labai patiko su šiomis kempinėlėmis dengti birią pudrą, gražiai paskirsto pudrą ant odos, užpildo poras, ypač taip vadinamoje T zonoje  labai gerai matizuoja, užtvirtina kreminę pudrą. Kempinėlės lengvai plaunasi, bus įdomu kaip devėsis, bet kainavo centus. Kempinėlės man labai patiko, mielai naudosiu ir toliau. 


Kempinėles įsigyti galima čia, dviejų vienetų kaina 0,75 euro. 


      Ir paskutinysis SheGlam pirkinys - multifunkcinė kempinėlė veidui. Prisipažinsiu, jog mano dėmesį patraukė - pakuotė. 


Tai vienintelis viso siuntinio produktas, kuris atkeliavo sulamdytoje pakuotėje. Tačiau pačios priemonės viduje nebuvo pažeistos. 


Pakuotės viduje įdomios formos, mėlynos spalvos kempinėlė ir įdomus burbuliukas, skirtas kempinėlės džiovinimui ar laikymui.


Kempinėlės forma įdomi, nestandartinė, sušlapinus padidėja, švelni, minkšta, malonios tekstūros. Galite matyti nuotraukoje, kad vienas kempinėlės šonas atrodo įplyšęs. Kempinėlę naudoju jau porą savaičių, man patinka jos tekstūra, minkšta, tačiau gana sunkiai plaunasi, nepanašu, kad bus geros kokybės. Forma įdomi, tačiau man gerokai labiau patinka standartinės lašo formos makiažo kempinėlės ir šios antrą kartą nepirkčiau ir jums nerekomenduoju. 


O šis burbulas man pasirodė nepraktiškas, didelis, primena skalbimo burbulus,  tačiau plastikas tvirtas, kokybiškas. Pagal paskirtį nenaudosiu, tačiau jį pasiėmė vaikai ir naudoja savo žaidimams. 



Makiažo kempinėlės rinkinį galite įsigyti čia, kaina be nuolaidų 3,49 euro.



O kaip Jums SheGlam kosmetika?  Koks produktas Jums pasirodė įdomus? Gal turite rekomendacijų, ką dar verta įsigyti? 
Pasidalinkite komentaruose. 
Ar įdomūs tokie pirkinių įrašai su pirmaisiais įspūdžiais? Parašykite komentaruose.

Kaip visuomet dėkoju už laiką, skirtą tinklaraščio skaitymui. 

Daugiau įrašų apie kosmetikos pirkinius  rasite čia (Nepamirškite paspausti Daugiau įrašų). 



Nepamirškite užsukti ir į Sauletosapzval gos Instagram paskyrą kur rasite daugiau apžvalgų apie kosmetiką ir ne tik.

Komentarai

  1. Dėl to ką manyti apie kinišką kosmetiką pati ir atsakėt. Niekas neužtikrina jos saugumo į ką kreipsitės jei ten švino pridėta? Tuo tarpu taip, kai kurios kompanijos gamina Kinijoje, bet jos ir užtikrina kokybę bei yra atsakingos.

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą