KOSAS The Big Clean ilgai išliekantis ir apimties suteikiantis tušas blakstienoms

     Labas. 

      Tinklaraštyje jau esu parašiusi pirmąjį įrašą apie Kosas kosmetiką (jei įdomu, galite rasti čia). Šiame įraše aprašiau nedidelį, kelioninio dydžio rinkinuką, kurį įsigijau Naturisimo.  Apie Kosas prekės ženklą išgirdau iš amerikiečių grožio blogerių. Kosas kosmetika priskiriama prie natūralesnės kosmetikos, asortimente galima rasti tiek veido ir kūno priežiūros priemonių, tiek ir dekoratyvinės kosmetikos. Šiandienos apžvalgą norėčiau skirti labai populiariam Kosas produktui The Big Clean ilgai išliekančiam  ir apimties suteikiančiam tušui blakstienoms. 


     KOSAS The Big Clean  tušas blakstienoms atkeliauja rožinės spalvos, plastikinėje, standartinėje pakuotėje. Tušo pilno dydžio pakuotė jaučiasi kaip brangesnės kosmetikos produkto - sunki, kobybiška. Blakstienų tušo pilno dydžio pakuotė 9,5 g. talpos, galioja šešis mėnesius nuo atidarymo, produktas pagamintas JAV. 


Kelioninio dydžio KOSAS The Big Clean  tušo blakstienoms pakuotė paprastesnė, lengvesnė, kiekis beveik per pus mažesnis - 5 g. 


Naturisimo galima rasti KOSAS The Big Clean  tušo blakstienoms aprašymą:

 KOSAS The Big Clean tušas blakstienoms ne tik gražiai padengia blakstienas, suteikia ilgio ir apimties, jas užriečia, tačiau jo sudėtyje esantis ricinos aliejus, provitaminas B5 ir biotinilo tripeptidas drėkina blakstienas, skatinti jų augimą. Blakstienų tušo šepetėlis lenktas, vaivorykštės formos su spiralės formods šereliais, kad padengtų kiekvieną, net ir smulkiausią blakstieną. 

Produkto aprašymas žada ne tik dekoratyvinę funkciją - padažyti blakstienas, bet kartu ir suteikti blakstienų serumo naudą, drėkinti jas  ir skatinti augimą. 

  Apačioje pridedu tušo blakstienoms sudėtinių dalių aprašymą. Sudėtis man pasirodė paprasta, tačiau labai nebloga, jokių nedraugiškų konservantų, tarp sudėtinių dalių vaškai, pigmentai, ricinų aliejus, hialiuronas, pantenolis ir Tripeptide-1, skatinantis plaukelių augimą. 
  • Aqua vanduo, tirpiklis;
  • Beeswax - bičių vaškas, tirštiklis, emulsiklis;
  • CI 77499 - pigmentas;
  • Pullulan rišiklis, suformuoja plėvelę;
  • Diisostearoyl Polyglyceryl-3 Dimer Dilinoleate minkštiklis, kondicionuoja odą;
  • Copernicia Cerifera (Carnauba) Cera minkštiklis, tirštiklis, suformuoja plėvelę;
  • Glycerin - denatūrantas, tirpiklis, drėkiklis;
  • Polyglyceryl-6 Distearate minkštiklis, PAM, emulsiklis, kondicionuoja odą;
  • Sorbitol drėkiklis, tirštiklis, odos kondicionavimo medžiaga; skonio priedas;
  • Cetyl Alcohol riebusis alkoholis, minkštiklis, emulsiklis, tirštiklis, klampumo reguliavimo medžiaga;
  • Acacia Senegal Gum drėkiklis, suformuoja plėvelę, kvepalų ingredientas, kvapų sugėriklis;
  • Biotinoyl Tripeptide-1 - drėkiklis, skatina odos atsinaujinimą, galimai skatina plaukų augimą;
  • Citric Acid - reguliuoja pH; keratolitikas, kvapų sugėriklis;
  • Hydrolyzed Jojoba Esters emulsiklis, suformuoja plėvelę, kondicionuoja odą ir plaukus;
  • Panthenol - provitaminas B5, drėkiklis, pasižymi gydomosiomis savybėmis;
  • Pentylene Glycol drėkiklis, minkštiklis, pasižymi antibakterinėmis savybėmis;
  • Phenethyl Alcohol konservantas, kvapų sugėriklis, padeda išgauti rožių kvapą;
  • Propanediol - tirpiklis, klampumo reguliavimo medžiaga, drėkiklis;
  • Ricinus Communis (Castor) Seed Oil - paprastųjų ricinmedžių sėklų aliejus, minkštiklis, drėkiklis, kondicionuoja odą;
  • Sodium Hydroxide reguliuoja pH, denatūrantas;
  • Trehalose augalinis cukrus, drėkiklis, drėgmę palaikanti medžiaga;
  • Potassium Sorbate konservantas;
  • Sodium Benzoate konservantas, kvepalų ingredientas.
(žalia spalva - saugus ingredientas, oranžinė spalva - vidutinio saugumo ingredientas, raudona spalva - pavojingas ingredientas)

(Rėmiausi informacija, pateikta   KosmetikosDNR  tinklapyje).

    Tušas blakstienoms turi nemažą, standartinių šerelių, kiek riestą aplikatorių. Tik išėmus iš pakuotės visas aplikatorius buvo lipte aplipęs produktu, buvo tiesiog neįmanoma juo dažyti blakstienų, todėl pradžioje šepetėlį tiesiog valiau popierine servetėle. Produkto ir pati formulė pirmomis dienomis man pasirodė klampoka, tiršta, labai lipino blakstienas. Tačiau po kokios pusantros savaitės naudojimo su šiuo tušu aš susidraugavau - tuo pačiu įpratau ir prie didoko šepetėlio. 


     Apačioje galite matyti, kaip Kosas tušas blakstienoms atrodo ant mano blakstienų. Deja, aš negaliu pasigirti tankiomis blakstienomis, turiu ilgokas, tačiau retas blakstienas.  Tušas gražiai dengiasi, nereikia daug kartų tepti, rezultatas matosi iš karto, tiesa, pati formulė klampoka, suteikia ilgio, apimties, tačiau reikia nepadauginti, nes labai lipina blakstienas. Produktas išsilaiko neblogai, tačiau nėra atsparus vandeniui, ir jei kaip ir aš turite dažnai ašarojančias akis, teks nepamiršti pasižiūrėti ar produktas neatsidūrė po akimis. Šį Kosas blakstienų tušą naudoju apie du mėnesius, nepavadinčiau jo atradimu, tačiau nėra ir prastas produktas, tinka kiekvienai dienai, pliusas jog su juo galima greit padažyti blakstienas, lengvai nusivalo, deja, dažnai ašarojančioms akims nerekomenduoju, nes linkęs tepti. 


     Jei ir Jums  KOSAS The Big Clean  tušas blakstienoms įdomus, pradžioje rekomenduočiau įsigyti mažesnio,  kelioninio dydžio versiją ir tuomet spręsti, verta ar ne investuoti ir pirkti pilno dydžio pakuotę.  Aš produktą sunaudosiu, naudoju pilno dydžio pakuotę,kelioninio dydžio versiją padovanojau draugei. Man patinka KOSAS The Big Clean  tušo suteikiamas rezultatas, gražiai ir greitai padažo, blakstienos atrodo natūraliai, sudėtyje turi blakstienų augimą skatinančių ingredientų, draugiška sudėtis, turėtų tikti ir jautrioms akims. Tačiau mano akys linkusios ašaroti ir šis tušas man tepa paakius, vien dėl šios priežasties ateityje jo nekartočiau. 
Kosas The Big Clean Mascara tušą blakstienoms galite įsigyti Naturisimo   ir Cultbeauty . Kelioninio dydžio pakuotės kaina - 13,50 euro, pilno dydžio pakuotės - 25,90 euro. O kaip Jums Kosas kosmetika? Verta dėmesio? Pasidalinkite komentaruose. 

 

Daugiau įrašų apie blakstienų tušus galite rasti čia (Nepamirškite paspausti Daugiau įrašų). 






Kaip visuomet dėkoju už laiką, skirtą tinklaraščio skaitymui.
Nepamirškite užsukti ir į Sauletosapzvalgos Instagram paskyrą kur rasite daugiau apžvalgų apie
kosmetiką ir ne tik.



Komentarai