Green Feel's intensyviai drėkinantis micelinis vanduo su agurkų ir alavijų ekstraktais

   Labas.

  Šiandien noriu su Jumis pasidalinti įspūdžiais apie dar vieną lietuviškos kosmetikos brendo Cosmoway produktą Green Feel's micelinį vandenį su agurkų ir alavijų ekstraktu. Apie šį produktą esu rašiusi Sauletosapzvalgos  Instagram paskyroje. Šią savaitę baigiau naudoti šio micelinio vandens pakuotę ir vėl įsigijau naują. Susidraugavau su šia priemone ir nusprendžiau, jog ji verta atskiro įrašo tinklaraštyje. 


        Apie Green Feel's kosmetiką tinklaraštyje esu rašiusi nemažai (apžvalgas rasite čia). Turbūt pats geriausias, mano nuomone, Green Feel's kosmetikos produktas - kokosinė plaukų kaukė (apžvalgą rasite čia). Šią kaukę taip pat esu pirkusi jau ne vieną kartą ir šiuo metu kokosinę kaukę turiu savo vonioje. O kaip Jums Green Feel's kosmetika, gal turite savo favoritų? Pasidalinkite komentaruose.  👇


Oficialioje  Cosmoway el.parduotuvėje galima rasti  Green Feel's intensyviai drėkinančio micelinio vandens su agurkų ir alavijų ekstraktais aprašymą:

Tinka visiems odos tipams. Gražios odos formulė: tobula švara bei intensyvus drėkinimas. Būtent tokias dvi funkcijas ir padeda atlikti šioje priemonėje esantys komponentai.
Sudėtyje esančios visame pasaulyje labai pamiltos valomosios dalelės – micelės – švelniai, bet itin gerai pašalina makiažą nuo veido odos ir akių, sutraukia kitus ant odos paviršiaus esančius nešvarumus. Odos sveiką išvaizdą lemia net trys sudėtyje esantys drėkikliai. Pažangus komponentas Hydreis atstato odos drėgmės balansą, sustiprina apsauginį barjerą bei atkuria struktūrą. Natūralių komponentų – agurkų ir alavijų ekstraktų – dėka oda intensyviai drėkinama, jaučiamas išskirtinis komfortas, oda atrodo gaivi ir skaisti. Šia priemone nuvalius veidą Jūsų oda yra visiškai paruošta kito kosmetikos produkto – kremo ar serumo – naudojimui. Priemonės sudėtyje yra daugiau nei 99 % ingredientų, patvirtintų natūralios kilmės ar ekologiškumo sertifikatais.

      Produktas žada ne tik nuvalyti veido odą, bet ir tuo pačiu ją padrėkinti, paruošti kremo ar serumo naudojimui. Sudėtis žadama natūrali, produkto nebūtina nuplauti.  


Sudėtis
  • Aqua - vanduo, tirpiklis;
  • PEG-6 Caprylic/Capric Glycerides - emulsiklis, minkštiklis, kondicionuoja odą;
  • Ethylhexylglycerin - minkštiklis, konservantas;
  • Propanediol - tirpiklis, klampumo reguliavimo medžiaga, drėkiklis;
  • Glycerin - denatūrantas, tirpiklis, drėkiklis;
  • PPG-1-PEG-9 Lauryl Glycol Ether - PAM, emulsiklis;
  • Oleth-10 - valiklis, PAM, kvepalų ingredientas;
  • Disodium EDTA - konservantas, kompleksionas, klampumo reguliavimo medžiaga;
  • Propylene Glycol - tirpiklis, drėkiklis, klampumo reguliavimo medžiaga;
  • Cucumis Sativus Fruit Extract - paprastojo agurko ekstraktas, drėkina, kondicionuoja odą, pasižymi priešuždegiminėmis savybėmis;
  • Methoxyisopropanol -  tirpiklis, klampumo mažinimo medžiaga, kvepalų ingredientas, gali erzinti odą;
  • Hydrolyzed Beta-Glucan - antioksidantas, ramina, kondicionuoja odą, tūrinio tankio mažinimo medžiaga;
  • Sodium Benzoate  - konservantas, kvepalų ingredientas;
  • Potassium Sorbate - konservantas;
  • Citric Acid -  reguliuoja pH; keratolitikas, kvapų sugėriklis.
(žalia spalva - saugus ingredientas, oranžinė spalva - vidutinio saugumo ingredientas, raudona spalva - pavojingas ingredientas)

(Rėmiausi informacija, pateikta   KosmetikosDNR  tinklapyje).

     Micelinio vandens nebloga. Pagrindą sudaro vanduo, minkštikliai, drėkikliai, glicerinas. Sudėtyje yra agurkų ekstrakto ir hidrolizuoto beta glukano, antioksidanto, kuris ramina, kondicionuoja odą. Tarp sudėtinių dalių - keletas vidutinio saugumo ingredientų, gali erzinti jautrią odą. Sudėtyje nėra kvapą suteikiančių medžiagų ir pavojingų konservantų.
 

Džiugu, jog Green Feel's savo oficialiame puslapyje ne tik išvardina micelinio vandens sudėtines dalis, tačiau ir jas trumpai apibūdina.

   
   Man patinka micelinio vandens pakuotė - paprasta, plastikinė, atspaudžiamu dangteliu. Kiekis taip pat nemažas - net 400 ml. Tokio kiekio man pakanka maždaug trims mėnesiams.  


    Micelinis vanduo neturi jokio kvapo, gerai nuvalo makiažo likučius nuo veido odos. Man labai patinka, jog šis micelinis vanduo visai nedirgina akių ir odos, nepalieka jokio lipnumo pojūčio, oda jaučiasi švari, gaivi.
    Šiuo metu micelinį vandenį jau baigiau naudoti ir jau spėjau įsigyti naują pakuotę. 


Green Feel's  mėlynosios intensyviai drėkinančios  linijos micelinio vandens  kaina siekia 6,49  euro (tačiau paieškojus su nuolaida galima įsigyti ir pigiau). Produktą įsigyti galima oficialioje Cosmoway  internetinėje parduotuvėje, Eurovaistine internete, Eurokos, Drogas, kitų parduotuvių kosmetikos prekių skyriuose. 


Kaip Jums Green Feel's  produktai? Verti dėmesio? Kuris produktas Jums labai patiko, o galbūt priešingai, nesužavėjo?  Pasidalinkite savo nuomone komentaruose. 

Daugiau įrašų Green Feel's kosmetiką galite rasti čia (Nepamirškite paspausti Daugiau įrašų)






Kaip visuomet dėkoju už laiką, skirtą tinklaraščio skaitymui.
Nepamirškite užsukti ir į Sauletosapzvalgos Instagram paskyrą kur rasite daugiau apžvalgų apie
kosmetiką ir ne tik.


Komentarai