Polaar Very High Protection 50+ SPF apsauginis veido kremas nuo saulės

      Labas.

   Paskutinis įrašas tinklaraštyje buvo senokai. Prisipažinsiu, jog paskutinius mėnesius pasaulį sukrėtęs karas Ukrainoje tikrai pakeitė požiūrį į daugelį dalykų ir visai neturėjau ūpo ir noro naujiems įrašams. Tačiau labai tikiuosi ir norėčiau vėl grįžti prie apžvalgų rašymo. Turiu savo sąraše jau nemažą kiekį įvairių kosmetikos produktų, dalis jų jau pabaigtų priemonių dežėje, tačiau norėčiau apie juos papasakoti plačiau tinklaraščio įrašuose ar Sauletosapzvalgos instagram paskyroje. Ar pasiilgote mano apžvalgų? Jūsų aktyvumas tikrai paskatintų motyvaciją rašyti dažniau. 

    O šios dienos įrašą norėčiau skirti vienam iš pabaigtų produktų - Polaar Very High Protection 50+ SPF apsauginiam kremui nuo saulės. Sunaudojau kelioninio dydžio produkto pakuotę (20 ml., pilno dydžio pakuotė - 50 ml.), kurią buvau radusi vienoje iš grožio dėžučių. Apsauginį veido kremą naudojau nuo gruodžio mėnesio, ir jo man pakako beveik 5 mėnesiams, tačiau prisipažinsiu, jog šį produktą naudojau keletą kartų per savaitę, nors apsauginius kremus nuo saulės žiemos metu reikėtų naudoti taip pat kaip ir vasarą ar kitais metų laikais. 

    Apie Polaar kosmetiką nebuvau girdėjusi, produkto pati greičiausiai ir nebūčiau pirkusi. Kremą radau vienoje iš Lookfantastic grožio dėžučių. Polaar kosmetikos galima rasti Lookfantastic, tačiau atradau kad šios kosmetikos galima įsigyti ir Lietuvoje, ją galima rasti Notino.lt. Polaar kosmetika įkvėpta Arkties gamtos, tačiau gaminama Prancūzijoje, produktų sudėtis žadama natūrali, be parabenų, alkoholio ir mineralinio aliejaus, turinti tikti net ir jautriai odai. Apie Polaar plačiau galite pasiskaityti čia

   Polaar savo kosmetikos produktų asortimente turi keletą skirtingų linijų. Polaar Sun linija yra skirta veido ir kūno odos apsaugai nuo saulės. 

    Polaar Very High Protection 50+ SPF apsauginio veido kremo nuo saulės lietuvišką aprašymą radau Notino.lt .

Labai aukštos SPF 50+ apsauginis kremas nuo saulės

 Apsauginė įdegio priemonė Polaar Sun yra būtina odos priežiūros priemonė būnant saulėje. Charakteristika:

- saugo odą nuo UVA ir UVB spinduliuotės, intensyviai drėkina, palaiko natūralų įdegio procesą, priemonė atspari vandeniui.

Sudėtisveganiškas produktas

Kaip naudoti:

Priemonę naudokite maždaug 20 minučių prieš saulės vonias. Norėdami, kad išliktų priemonės apsauginės funkcijos, ypač prakaituojant, po maudymosi arba nusišluosčius rankšluosčiu, tepkite priemonę pakartotinai. Nebūkite ilgai saulėje, net jeigu naudojate apsaugos nuo saulės priemones.

Apsauginio kremo nuo saulės sudėtyje yra natūralios kilmės cheminiai ir mineraliniai filtrai, sudėtis papildyta kokosų ir alavijų ekstraktais, kurie drėkina, glotnina ir gaivina odą, avižų ekstraktas apsaugo odą nuo priešlaikinio senėjimo ir skatina regeneracijos procesus. 

.

Apsauginio veido kremo pakuotė standartinė, minkšto plastiko su kamšteliu apačioje, kiekis - 50 ml., produktas galioja vos 6 mėnesius nuo atidarymo,  pagamintas Prancūzijoje. 




Sudėtis:
  • aqua - vanduo, tirpiklis;
  • isohexadecane - minkštiklis, tirpiklis;
  • Propanediol - tirpiklis, klampumo reguliavimo medžiaga, drėkiklis;
  • Dicaprylyl Carbonate - minkštiklis, kondicionuoja odą;
  • Butyl Methoxydibenzoylmethane - UV filtras;
  • Ethylhexyl Salicylate - UV filtras ir absorbentas, gali erzinti odą;
  • Dibutyl Adipate - minkštiklis, plastifikatorius, sudaro plėvelę;
  • Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine - UV filtras ir absorbentas, kondicionuoja odą;
  • Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid - UV filtras ir absorbentas (EU ribojamas);
  • Lactobacillus - kondicionuoja odą;
  • Ethylhexyl Triazone - UV filtras ir absorbentas;
  • Potassium Cetyl Phosphate - PAM, emulsiklis;
  • Triacontanyl PVP - drėkiklis, suformuoja plėvelę, klampumo didinimo medžiaga;
  • Cetearyl Glucoside - emulsiklis;
  • Glycol Palmitate - emuslijos stabilizatorius, emulsiklis, minkštiklis, kondicionuoja odą;
  • Panthenol - pantenolis, provitaminas B5, drėkiklis, pasižymi gydomosiomis savybėmis;
  • Sorbitan Olivate - PAM, emulsiklis;
  • Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer - PAM;
  • Cocos Nucifera (Coconut) Fruit Extract - kokosų riešuto ekstraktas, minkštiklis, drėkiklis, plaukų balzamas;
  • Glycerin - denatūrantas, tirpiklis, drėkiklis;
  • Sodium Hydroxide - reguliuoja pH, denatūrantas, gali erzinti odą;
  • Ethylhexylglycerin - minkštiklis, konservantas;
  • Palmitic Acid - riebioji rūgštis, minkštiklis, valiklis, kvepalų ingredientas, gali kimšti poras;
  • Stearic Acid - emulsijos stabilizatorius, minkštiklis, atkuria lipidinį sluoksnį, gali kimšti poras;
  • Xanthan Gum - emulsiklis, rišiklis, PAM, gelifikantas, klampumo reguliavimo medžiaga;
  • Avena Sativa (Oat) Kernel Extract - sėjamųjų avižų branduolių ekstraktas, antioksidantas, minkštiklis, šveitiklis;
  • Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder - alijošiaus lapų milteliai, drėkina, ramina, kondicionuoja odą;
  • Disodium EDTA - konservantas, kompleksionas, klampumo reguliavimo medžiaga;
  • Cetearyl Alcohol - minkštiklis, emulsiklis, emulsijų stabilizatorius, klampumo reguliavimo medžiaga;
  • Polysorbate 60 - tirpiklis, emulsiklis, kvepalų ingredientas;
  • Sorbitan Isostearate - emulsiklis;
  • Tocopheryl Acetate - vitaminas E, antioksidantas, drėkiklis, kondicionuoja odą;
  • Citric Acid -
  • Tocopherol - vitaminas E.

(žalia spalva - saugus ingredientas, oranžinė spalva - vidutinio saugumo ingredientas, raudona spalva - pavojingas ingredientas)

(Rėmiausi informacija, pateikta   KosmetikosDNR  tinklapyje). 


    Kremo sudėtis man pasirodė nebloga. Veikliosios medžiagos kreme - natūralios kilmės cheminiai ir mineraliniai filtrai. Tačiau kremas ne tik suteikia apsaugą nuo žalingų saulės spindulių, tačiau tuo pačiu ir padrėkina veido odą, sudėtyje keletas drėkiklių, antioksidantų, vitaminai B5 ir E. Džiugu, jog produktas sudėtyje neturi kvapiklių, todėl turėtų tikti ir jautriai odai. 

     Polaar Very High Protection 50+ SPF apsauginio veido kremas baltos spalvos, kreminės tekstūros, gana skalsus, lengvai pasiskirsto ant odos, įsigeria vidutiniškai, palieka nedidelį plevelės pojūtį ant odos, tačiau neturi kai kuriems apsauginiams kremams būdingos baltos spalvos. 


   Kremas jaučiasi ant odos, tačiau palyginus su kitais mano naudotais kremais nuo saulės, šis man nepasirodė labai sunkus. Mano veido oda riebi, tačiau žiemos metu linkusi vietomis pasausėti ir pašerpetoti, todėl mano odai Polaar apsauginis veido kremas nuo saulės tiko, atstojo du produktus - ne tik suteikė aukštą apsaugą nuo saulės, tačiau tuo pačiu ir padrėkino veido odą. Žiemos metu šį kremą naudojau su malonumu, vėsesniais orais ir nuo radiatorių skleidžiamos šilumos oda linkusi pasausėti, todėl net ir mano riebiai odai kremas tiko. Tačiau labai gaila  nes vasaros sezono metu tokio riebesnio veido kremo naudoti negalėsiu, nes riebiai odai vasarą norisi labiau matiškumo suteikiančio efekto. Tačiau jei Jūsų oda sausa arba normali, Polaar Very High Protection 50+ SPF apsauginis veido kremas tikrai vertas dėmesio. Produktas turi aukštą SPF, kartu atlieka ir veido drėkinimo funkciją, yra atsparus vandeniui, be kvapiklių, parabenų ir kitų odai nedraugiškų sudėtinių dalių. Vienintelis pastebėjimas, jog produkto sudėtyje yra cheminių filtrų, ir jei jūs nenorite naudoti cheminių filtrų ar jūsų odai jie netinka, šis apsauginis saulės kremas Jums netiks. Polaar veido kremą pirkčiau dar kartą, tačiau jį rinkčiausi žiemos sezonui. 


    Polaar Very High Protection 50+ SPF apsauginį veido kremą  galima įsigyti ir su atspalviu. Šio kremo su atspalviu sudėtyje taip pat cheminiai ir mineraliniai filtrai, produktas parfumuotas, gali netikti jautriai odai. Tačiau norėčiau išbandyti ir kremo su spalva versiją, ypač vasarai. Gal Jūs bandėte? Pasidalinkite įspūdžiais ar vertas dėmesio produktas?
   

    Polaar Very High Protection 50+ SPF apsauginį veido kremą galima įsigyti Notino.lt. Kremo kaina siekia beveik 28 €, nėra pigus produktas, tačiau sudėtis verta dėmesio, tinka naudoti ir vaikams, o paieškojus su nuolaida galima įsigyti ir pigiau. 


Polaar siunčia ir į Lietuvą, čia perkant kremo kaina siekia 23,69 euro (nuorodą palieku čia ), prekės keliauja iš Prancūzijos, todėl papildomi muitai neturėtų būti taikomi. Siuntimo kainos:


O kaip Jums Polaar kosmetika? Patiko? Nepatiko? Turite rekomendacijų, o gal priešingai - nerekomeduojate? Pasidalinkite nuomone komentaruose. 😊
 Ar dažnai naudojate apsauginius kremus veidui nuo saulės? Gal turite savo favoritų, ką rekomenduotumėte išmėginti? Arba atvirkščiai, ko tikrai nerekomenduotumėte pirkti? Pasidalinkite. 

Kaip visuomet dėkoju už laiką, skirtą tinklaraščio skaitymui. 

Nepamirškite užsukti ir į Sauletosapzvalgos Instagram paskyrą kur rasite daugiau apžvalgų apie
kosmetiką ir ne tik.



Komentarai