CultBeauty The Sunshine Edit Beauty Box vasarai skirtos grožio dėžutės apžvalga

    Labas. 

   Šiandienos apžvalga apie naująją CultBeauty vasarai skirtą grožio dėžutę - The Sunshine Edit. Vos pamačiusi pirmąsias šios dėžutės nuotraukas Instagrame įtraukiau ją į savo CultBeauty Wish list'ą. CultBeauty kuriamos teminės grožio dėžutės visada patraukia mano dėmesį ne tik įdomiomis grožio priemonėmis, bet ir verte. Tiesa, jų kaina palyginus su kitomis grožio dėžutėmis nemaža, tačiau jose paprastai būna nemaža dalis pilno dydžio ir labai nepigių kosmetikos produktų. Tinklaraštyje esu aprašiusi dvi CultBeauty grožio dėžutes - Cultbeauty More  Glow dėžutę (apžvalgą rasite čiair CultBeauty The Eye Edit grožio dėžutę (apžvalgą galite rasti čia). Šios abi grožio dėžutės man labai patiko, todėl visada seku CultBeauty naujienas ir laukiu naujų Beauty Box'ų. Šiandienos įrašas skirtas apžvelgti naujosios vasaros grožio dėžutės turinį. Man pačiai labai įdomu, kokie produktai bus šioje dėžutėje ir ar ji verta savo kainos. Nusprendžiau kad galbūt ne man vienai įdomios grožio dėžučių naujienos, todėl įspūdžiais dalinuosi ir su Jumis. Parašykite, ar Jums įdomios tokio tipo apžvalgos?

CultBeauty The Sunshine Edit grožio dėžutėje galima rasti net 10 kosmetikos produktų: 5 kelioninio dydžio ir 5 pilno dydžio produktai. Dėžutės kaina siekia 51,75 €, o deklaruojama vertė net 235 €. Bus įdomu patikrinti, ar tikrai vertė atitinka deklaruojamą sumą. Taigi, žiūrim kartu, kas slepiasi dėžutės viduje. 


    Pirmiausia noriu pagirti naujosios vasarai skirtos dėžutės dizainą - ryškios geltonos spalvos pakuotė ne tik patraukia dėmesį, bet tikrai pakelia nuotaiką. Paprastai šios dėžutės būna labai tvirtos ir kokybiškos. Jas galima drąsiai panaudoti dar kartą - dovanoms pakuoti ar tiesiog kaip dėžutę visokioms smulkmenoms susidėlioti. 
   Dėžutės aprašyme nurodyta, jog The Sunshine Edit - tai šviesos spindulys jūsų grožio rutinai, šis esminių dalykų rinkinys apima viską, ko reikia, kad visą vasarą apsisaugotumėte nuo galvos iki kojų. Pagalvokite: daugybė patikimų SPF, raminamųjų procedūrų ištroškusiai odai, atogrąžų kvapo dezodorantas ir kt. Taigi dėžutės turinys turėtų puikiai tikti ateinančios vasaros sezonui - ne tik apsaugoti odą (dalis produktų su nemaža SPF, skirtų apsaugoti odą nuo saulės), kiti - skirti odos drėkinimui ir gaivinimui po saulės vonių. 

   Pirmasis nedidelio, kelioninio dydžio produktas iš Zitsticka (negirdėto ir nematyto prekės ženklo) - Zitsticka Megashade Brekout Proof SPF Serum  - veido serumas su SPF 50 apsauga nuo saulės. Veiksminga du viename formulė turėtų atstoti du produktus - veido serumą ir stiprią apsaugą nuo saulės. Serume naudojami mineraliniai ir cheminiai filtrai - cinko oksidas (3%) sukuria fizinį barjerą tarp UV spindulių ir jūsu odos, o cheminiai filtrai sugeria saulės spindulius ir paverčia juos šiluma. Serumo sudėtis papildyta niacinamidu, kuris padeda kovoti su odos bėrimais bei arbatmedžio aliejumi,  kuris veikia antibakteriškai. Sudėtis papildyta ir odos drėkikliais, tokiais kaip hialiurono rūgštis. Produktas turėtų nepalikti baltų dėmių ant veido odos ir iš aprašymo labai panašu, kad turėtų ypač tikti riebiai ar probleminei veido odai. 


Kelioninio dydžio pakuotė, 7 ml. Pilnas dydis - 50 ml., kaina - 39,50 €, mėginuko vertė apie 6 €.


    Antrasis kelioninio dydžio produktas iš man jau pažįstamo Dr. Jart + prekės ženklo - Cicapair Tiger Grass Sleepair Intensive Mask - raminamosios žalios spalvos veido odos priežiūros produktų linijos naktinė veido kaukė. Esu bandžiusi žaliosios, raminačios linijos veido kaukę, ji man paliko neblogą įspūdį. Kaukė skirta į raudonumą linkusiai veido odai,  turėtų padėti nuraminti sudirgusią veido odą, kaukė papildyta taip vadinamos tigrinės žolės ekstraktais, ramina sudirgusią odą, skatina jos atsinaujinimą, kartu turėtų padėti apsaugoti odą nuo žalingo aplinkos poveikio. 

Kaukės pakuotė  kelioninio dydžio, tačiau nemaža -  30 ml, vertė - 13,50 €. Galima atskirai įsigyti kelioninio dydžio kaukės pakuotę. O pilno dydžio kaukės pakuotė gerokai didesnė - net 110 ml. ir jos kaina siekia 35 € (įsigyti galima čia ).

    Trečiasis kelioninio dydžio produktas, kuris nors nėra labai įdomus, tačiau labai praktiškas - Kopari Mini Coconut dezodorantas. Produkto sudėtyje nėra aliuminio, žadama ne tik gera sudėtis,  apsauga nuo nemalonaus kvapo,  tačiau ir puikus kokosų kvapas. Prisipažinsiu, jog į šį produktą jau žvalgiausi ir būtų labai įdomu išmėginti, juolab, kad tiesiog dievinu saldų kokosų kvapą. 


Dezodorantas nedidelio, kelioninio dydžio pakuotėje (kiekis 26 g., vertė - 10,70 €). Galima įsigyti kelioninio dydžio pakuotę. Pilna dezodoranto pakuotė gerokai didesnė - 57 g, vertė 15,80 € ir įsigyti galima čia

    Ketvirtasis kelioninio dydžio produktas iš Nuxe Sun produktų linijos - Refreshing After-Sun Lotion - gaivinamasis losjonas kūnui po saulės vonių. Prisipažinsiu, iš Nuxe kosmetikos nesu nieko bandžiusi, bet būtų labai labai įdomu. Losjonas tinka visų tipų odai, žadama 92% natūrali sudėtis. Produkto sudėtyje esantis morkų ekstraktas padeda aktyvinti ir prailginti įdegį, losjonas drėkina ir ramina odą,  tinka naudoti tiek veidui, tiek ir kūnui. 


Kūno losjonas kelioninio dydžio pakuotėje, tačiau kiekis nėra visai mažiukas -  100 ml., pilnas dydis - 200 ml. ir įsigyti galima čia (kaina - 21,40 €). Mėginuko vertė - 10,70 €.

   Ir paskutinysis penktasis kelioninio dydžio kultinis produktas - Sol de Janeiro Brazilian Bum Bum kūno kremas. Esu nemažai girdėjusi apie šį tikrai nepigų kūno kremą (kuris skirtas ne tik taip vadinamam braziliškam Bum Bum), bet ir visam kūnui ir daugiausia pagyrų sulaukia būtent šio kūno kremo kvapas. 


Kremo pakuotė kelioninio dydžio-  75 ml., kaina kaip už kūno kremą nemaža - 20 €. Galima įsigyti kelioninio dydžio pakuotę, o pilnos pakuotės kūno kremo kaina (kiekis 240 ml.) įspūdinga - 51,90 €.  

  Šeštasis dėžutės produktas HUM Nutrition Here Comes the Sun vitaminas D3. Vitaminai grožio dėžutėje? Sakysite neįdomu? Čia turbūt panašiai kaip su dezodorantu - neįdomu, bet labai praktiška. Vitaminas D3 būtinas organizmui ir dažnam žmogui šio svarbaus vitamino trūksta.  Todėl galbūt vasaros sezonui ne visai aktualūs, tačiau atėjus rudeniui tikrai praverstų. 


Pilno dydžio vitaminų pakuotė, 30 kapsulių, skirta mėnesiui laiko,  vertė - 16,90 €. 


    Septintasis ir pats brangiausias visos dėžutės produktas - Medik8  Advanced Day Ultimate Protect SPF50+ veido kremas su SPF 50+. Vien šio produkto vertė viršija visos dėžutės kainą. Medik8 veido odos priežiūros priemonės nėra pigios, esu bandžiusi tik  Medik8 HYDR8 B5 hialiurono rūgšties serumą (apžvalgą galite rasti čia ). Veido kremas turi ne tik aukštą SPF, apsaugo nuo žalingo saulės poveikio, tačiau tuo pačiu saugo odą ir nuo žalingos ekranų skleidžiamos mėlynos šviesos bei žalingo aplinkos poveikio. 


Kremas pilno dydžio pakuotėje (50 ml.), vertė įspūdinga - 66,60 €. 

    Aštuntasis dėžutės produktas Ultra Violette Sheen Screen Hydrating Lip Balm SPF50 - balzamas lūpoms su aukšta SPF 50 apsauga nuo saulės. Balzamo sudėtis papildyta lanolinu, kuris drėkina, taukmedžių sviestu, kuris nuramina ir suminkština sausas ir suskilinėjusias lūpas ir saldaus kakavos kvapo sviestu. Balzamas ne tik apsaugo nuo saulės, drėkina, minkština lūpas, nepalieka baltų žymių. Galimos dvi balzamo spalvos - Rose arba Shimmer


Balzamo lūpoms pilno dydžio pakuotė (15 g.), vertė - 18 €. 


    Devintasis produktas skirtas veidui ir kūnui iš ShiseidoExpert Sun Protector Face & Body Lotion SPF 50 - aukštos apsaugos SPF 50 apsauginis veido ir kūno losjonas nuo saulės. Shiseido kosmetika žinoma daugeliui, tikrai nėra pigi. Losjonas žada ne tik puikią apsaugą nuo saulės, bet ir pažangiomis technologijomis grįstą  odos drėkinimą, nepalieka baltų žymių, greit susigeria,  maloniai kvepia ir yra atsparus vandeniui. Skamba tobulai, tiesa? 


Kūno ir veido losjono pilno dydžio pakuotė (kiekis 150 ml.), vertė - 38,42 €. 

       Ir paskutinysis produktas (ir turbūt pats įdomiausias iš visos grožio dėžutės) Supergoop! Play Everyday Lotion SPF 50 losjonas su saulėgrąžų ekstraktu. Apie Supergoop! produktus nuo saulės išgirdau iš amerikiečių grožio blogerių. Šis losjonas puikiai tinka tiek veidui, tiek kūnui, apsaugo nuo žalingų saulės spindulių, nepalieka baltų žymių, neturėtų būti lipnus, greit įsigeriantis ir atsparus vandeniui.  CultBeauty šio produkto atsiliepimai yra labai geri, panašu, kad taip pat turėtų puikiai tikti ir riebiai veido odai. 


Pilno dydžio produkto pakuotė (kiekis - 71 ml.), vertė - 22,60 €. 

    Susumavus visus The Sunshine Edit  grožio dėžutėje  išvardintus produktus, jų vertė - apie 224 eurai. Deklaruojama grožio dėžutės vertė - 235 eurai, tačiau dėžutėje keli mėginukai ir galbūt jų vertę apskaičiavau ne visai tiksliai. Tačiau nepaisant to, The Sunshine Edit grožio dėžutę vertinu labai gerai, joje net 10 įdomių produktų, skirtų vasarai . Dėžutę drąsiai galiu rekomenduoti ir pati labai nekantrauju įsigyti. Jei ir Jūs  norite save palepinti - pirmyn prenumeruoti naujienlaiškį (nuorodą palieku čia),  nes tikiu, kad CultBeauty The Sunshine Edit grožio dėžutė bus greitai išpirkta. 
     Kaip Jums CultBeauty The Sunshine Edit grožio dėžutė? Verta dėmesio ir kainos? Gal planuojate įsigyti? Pasidalinkite savo nuomone komentaruose. Ar tokio tipo apžvalgos Jums įdomios? Gal kurį nors iš mano aprašytų grožio produktų bandėte? Pasidalinkite.  👇
             Laukiu Jūsų nuomonių komentaruose. 

Kaip visuomet dėkoju už laiką, skirtą tinklaraščio skaitymui. 

Nepamirškite užsukti ir į Sauletosapzvalgos Instagram paskyrą kur rasite daugiau apžvalgų apie
kosmetiką ir ne tik.


Daugiau įrašų apie grožio dėžutes rasite čia (Nepamirškite paspausti Daugiau įrašų).

****

Deja, ši Cultbeauty grožio dėžutė buvo labai labai greit išpirkta ir panašu, jog jos prekyboje daugiau nebebus. Labai gaila, jog jos įsigyti aš nesuspėjau, tačiau įrašą palieku, nes dėžutės turinys įdomus ir visus produktus galite įsigyti atskirai. Gal Jūs suspėjote šią CultBeauty dėžutę įsigyti? Ar buvo verta? Pasidalinkite komentaruose. 

Komentarai

  1. Sveiki, labai malonu, kad pagelbėjau apsispręsti įsigyti. Puiki dėžutė, įdomūs produktai viduje. :)

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą