Acorus Balance Collagen Beauty Shots maisto papildai - ar buvo verta?

 Labas.

  Šiandien noriu su Jumis pasidalinti įspūdžiais ne apie kosmetiką, bet su grožiu susijusį produktą Acorus Balance Collagen Beauty Shots kolageno - hialiurono - cinko geriamus vitaminus grožiui. Šiuos vitaminus jau senokai buvau nusižiūrėjusi, tačiau man pasisekė, nes juos gavau dovanų. Kad būtume gražios, visų pirma turime rūpintis savo organizmu iš vidaus,  maitinti jį naudingu, maistingu maistu. Ne visada norime ar turime galimybę pasirūpinti pilnaverte mityba, todėl kartais labai pagelbėja įvairiausi maisto papildai. Prisipažinsiu, jog vitaminus grožiui esu gėrusi jau senokai, tačiau po vaikelio gimimo man siaubingai slinko plaukai ir tas plaukų slinkimas kartojosi keletą kartų, kada plaukai tiesiog krito kuokštais. Labai džiaugiuosi, jog šiuo metu mano plaukai nustojo slinkti ir kartu noriu Jums papasakoti apie grožiui skirtus vitaminus. 


   Collagen Beauty Shots vitaminai atkeliauja kiek netradicinėje formoje, ne kaip įprastiniai vitaminai tabletėmis ar sirupu, o mažyčiuose buteliukuose - vadinamuose shot'uose. 


    Vienoje pakuotėje yra 14 nedidelių buteliukų po 25 ml., pakuotė skirta dviejų savaičių kursui, naudojant po vieną buteliuką per dieną, geriausia pirmoje dienos pusėje. 


 Eurovaistinė internete galima rasti trumpą Acorus Balance Collagen Beauty Shots maisto papildų aprašymą:

ACORUS BALANCE COLLAGEN BEAUTY SHOTS, 14 buteliukų

Maisto papildas
Koncentruotas maisto papildas buteliukuose su 10 g kolageno odai, plaukams ir nagams.
Kolageno 10 g / hialuronas / cinkas / selenas / MSM
Cinkas padeda palaikyti normalią odos būklę.Cinkas, selenas padeda palaikyti normalią plaukų ir nagų būklę.Varis padeda palaikyti normalią plaukų, odos pigmentaciją.Cinkas, manganas, selenas, varis ir vynmedžių vaisiai padeda apsaugoti ląsteles nuo oksidacinės pažaidos.
Grynasis kiekis: 350 ml. (14 vnt. po 25 ml.)

Gamintojas ir platintojas:
UAB „Acorus Calamus“,
Adutiškio g. 3, LT-18110 Švenčionys, Lietuva.
Tel.: +370 618 17605.


     Kolagenas - natūraliai žmogaus organizme sintetinamas baltymas. Jis yra vienas iš svarbiausių odos elementų ir sudaro 70% odos masės, pasižymi unikaliomis savybėmis, kurios padeda palaikyti normalų odos elastingumą, stangrumą bei atsinaujinimą. Kolagenas ir hialiurono rūgštis yra svarbiausios medžiagos norint išsaugoti sveiką ir stangrią odos būklę. Taigi šios odai reikalingos medžiagos, kartu su kitomis, cinku, manganu, variu, selenu turėtų padėti palaikyti gerą odos, plaukų ir nagų būklę. O vynmedžių vaisiai padėti apsaugoti ląsteles nuo oksidacinės pažaidos. 


Maisto papildas skirtas suaugusiems, vyrams ir moterims, taip pat jį galima vartoti vaikams nuo 12 metų. 


Maisto papildas turėtų tikti ir alergiškiems,  be glitimo, kviečių, sojų, cukraus, kolagenas augalinės kilmės, todėl produktas tinka ir vegetarams. 


Kiekvienas buteliukas  dėžutėje atkeliauja plastiko pakuotėje, su atsukamu baltos spalvos kamšteliu. 


Suaugusiems patariama suvartoti vieną buteliuką prieš valgį, geriau pirmoje dienos pusėje.  Maisto papildą prieš vartojimą reikia gerai suplakti, skystį galima gerti tiesiai iš buteliuko arba jo turinį sumaišyti su šiltu vandeniu. 

    Aš maisto papildą bandžiau vartoti tiek maišant su vandeniu, tiek geriant tiesiai iš pakuotės ir tada užgeriant vandeniu. Pirmiausia norisi pabrėžti, kad produktas tikrai nėra neutralaus skonio, tiesą pasakius,  jo skonis man pasirodė šlykštus. Bandau palyginti, jei Jums kada teko gerti namines, labai rūgščių vynuogių sultis (šios dar sakyčiau puse bėdos), tačiau labai jaučiasi želatinos poskonis. Sumaišius šiuos du skonius gaunasi vynuoginis želatininis kokteiliukas. Jį maišyti su šiltu vandeniu aš nepatarčiau, mane asmeniškai, nuo tokio kokteiliuko net supykino, geriau gerti tiesiai iš pakuotės. Šio maisto papildo prieš valgį vartoti aš taip pat negalėjau, nes jis man tiesiog dirgino skrandį. 


   Kaip jau turbūt supratote, manęs Collagen Beauty Shots maisto papildo skonis nesužavėjo, bet juk vaistiniai preparatai ne visada gali būti skanūs ir malonūs vartoti, tiesa? Svarbiausia, juk matyti rezultatą. Vitaminus vartojau sąžiningai, baigiau dviejų savaičių kursą ir, tiesą pasakius, nepastebėjau jokio rezultato. 



   Maisto papildo sudėtis man pasirodė lyg ir nebloga, tačiau suvartojusi vieną pakuotę rezultato aš nepastebėjau. Galbūt vitaminus reikėtų naudoti ilgiau, galbūt mėnesį, ar du. Tačiau vien dėl skonio šio produkto aš tikrai daugiau nepirkčiau, mieliau rinksiuosi tradicinės piliulių formos vitaminus. Juos man vartoti paprasčiau ir skrandžio taip nesuerzina. Vienos Acorus Balance Collagen Beauty Shots maisto papildų pakuotės (2 savaičių kurso) kaina be nuolaidų beveik 25 eurai. Tokio trumpo kurso norint matyti rezultatą turbūt mažoka, reikėtų bent dviejų pakuočių, o gal ir keturių. Paskaičiavus bendra suma gaunasi tikrai nemaža, todėl manau, kad kainos prasme labiau apsimoka pirkti vitaminus ar maisto papildus tradicine tablečių forma. 
     Acorus Balance Collagen Beauty Shots vitaminus išbandyti buvo įdomu, tačiau būtent šių pati antrą kartą tikrai nepirkčiau. O kaip Jums šie maisto papildai? Tiko? Patiko? Ar pastebėjote rezultatą? Pasidalinkite. 👇 Galbūt  bandėte kitus shot'us, mačiau, kad yra ir miltelių forma, skirtų imunitetui stiprinti. 
      Acorus Balance Collagen Beauty Shots vitaminus gamina rasti vaistinėse Eurovaistinėje (šiuo metu kaina su nuolaida 17,46 euro), Gintarinė vaistinė (kaina 25,71 euro), Camelia (16,02 euro), Mano vaistinė (kaina 24,99 euro), Douglas (kaina 24,95 euro). 

Kaip visuomet dėkoju už laiką, skirtą tinklaraščio skaitymui. 

Nepamirškite užsukti ir į Sauletosapzvalgos Instagram paskyrą kur rasite daugiau apžvalgų apie

 kosmetiką ir ne tik.


Komentarai